מדפי מעולה נוסף הוא ה DEVORE GIBBON 3 - היה מיד2 שניה אצל איל פור.
לי הוא היה טיפה מעל התקציב ולא רציתי (אז) לחרוג.
המלצות ? למדפיים מאוד מפורטים, לא צווחניים, פחות חשוב הבאס.
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
Re: עניתי בשימחה על השאלה הנ"ל
לגבי הדאלי בהחלט מסכים איתך.ברקצ כתב:כי זה בדיוק מה שאני חיפשתי - מפורט אך לא צווחני.
הדאלי, הטריאנגל וגם הפרואק הם רמקולים מפורטים ומעולים בכל קנה מידה - אני אישית מקבל מהם כאב ראש אחרי כמה דקות. נורא רגיש לגבוהים המודגשים שלהם. אני מניח שלשואל יש את אותה הבעייה. לכן הצעתי מה שהצעתי - לפי ההתרשמות שלי. כמובן שקשור גם להגברה אקוסטיקה וכו' אבל את כל הרמקולים הנ"ל שמעתי עם מגוון מקורות הגברות וחדרים שונים והתוצאה היתה תמיד פחות או יותר דומה. כאב ראש.
ודרך אגב בדקתי גם את ה SA (גם מדפיים וגם רצפתיים מסדרות שונות - 510,710, 1730, 1750) ובגדול אהבתי - אבל הם היו טיפה "ביישניים" ולא מספיק מפורטים בסופו של דבר....
אבל, הניסיון שלי עם הפרואק, וזה ניסיון רב שנים, הוא ממש לא צווחני.
תן לו הגברה מתאימה, סטנד טוב(עם מילוי חול) ותקבל רמקול מאד מאוזן, מפורט ושקוף.
שמעתי לא מעט פרואקים
מדפי מסדרת הטאבלט
את הסטודיו 140 - מספר פעמים ובהשוואה לרמקולים אחרים ברמתו
ואפילו ה D25 שהוא באמת רמקול מרשים.
כולם עם הגברה מתאימה וכל מה שצריך.
כנראה שיש אנשים כמוני (ושואל השאלה המקורית ?) שפשוט רגישים לגבוהים בצורה אחרת מאחרים.
את הסטודיו 140 - מספר פעמים ובהשוואה לרמקולים אחרים ברמתו
ואפילו ה D25 שהוא באמת רמקול מרשים.
כולם עם הגברה מתאימה וכל מה שצריך.
כנראה שיש אנשים כמוני (ושואל השאלה המקורית ?) שפשוט רגישים לגבוהים בצורה אחרת מאחרים.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
Re: עניתי בשימחה על השאלה הנ"ל
אצלי הדבר האחרון שאפשר לומר עליהם הוא שהם "ביישניים".ברקצ כתב:כי זה בדיוק מה שאני חיפשתי - מפורט אך לא צווחני.
הדאלי, הטריאנגל וגם הפרואק הם רמקולים מפורטים ומעולים בכל קנה מידה - אני אישית מקבל מהם כאב ראש אחרי כמה דקות. נורא רגיש לגבוהים המודגשים שלהם. אני מניח שלשואל יש את אותה הבעייה. לכן הצעתי מה שהצעתי - לפי ההתרשמות שלי. כמובן שקשור גם להגברה אקוסטיקה וכו' אבל את כל הרמקולים הנ"ל שמעתי עם מגוון מקורות הגברות וחדרים שונים והתוצאה היתה תמיד פחות או יותר דומה. כאב ראש.
ודרך אגב בדקתי גם את ה SA (גם מדפיים וגם רצפתיים מסדרות שונות - 510,710, 1730, 1750) ובגדול אהבתי - אבל הם היו טיפה "ביישניים" ולא מספיק מפורטים בסופו של דבר....
בנוסף, כל רמקול בסדרה שלהם שונה באופיו אז כך שקשה לצאת בהכללה גורפת עבור כל הרמקולים שלהם.