המלצות ? למדפיים מאוד מפורטים, לא צווחניים, פחות חשוב הבאס.
אולי מתצוגה
רמקולים של 6000 ש"ח
יהיו ב 4500 ......
למשל ה CABASSE MINORCA MC 40
או המורל אוקטאב סיגנצ'ר שבהם אני בחרתי לבסוף
יהיו ב 4500 ......
למשל ה CABASSE MINORCA MC 40
או המורל אוקטאב סיגנצ'ר שבהם אני בחרתי לבסוף
Re: אולי מתצוגה
לא הבנתי , למה את ה מתכוון?ברקצ כתב:רמקולים של 6000 ש"ח
יהיו ב 4500 .........
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
פשוט
רמקולים כמו המורל או הקאבאס שעולים 6000 חדשים - תוכל אולי לקבל מתצוגה בדיוק במחיר שלך - 4500 ש"ח . זה בדרך כלל המחיר מתצוגה לעומת מחיר חדש.
שווה - רמקולים מתצוגה בדרך כלל שמורים וגם חסכת לעצמך את ה ברייק- אין. VFM מצויין.
שווה - רמקולים מתצוגה בדרך כלל שמורים וגם חסכת לעצמך את ה ברייק- אין. VFM מצויין.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
חובה לשמוע (גם לא יקר) polkaudio rti a3
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- קיבל תודות: 9 פעמים
גם focal גם dali וגם opera מדפי בתקציב שלך.
יש גם טריאנגל מאד מפורטים אבל צועקים מידי.
יש גם טריאנגל מאד מפורטים אבל צועקים מידי.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
הייתי ממליץ לך לרכוש מוניטורים כגון ה-TANNOY REVEAL 6. הם מפורטים מאוד ויש להם אפילו בסים טובים (לא בום, בום).
זה כמובן תלוי בגודל החדר. ההספק של הרמקולים הללו הוא 100W.
זה כמובן תלוי בגודל החדר. ההספק של הרמקולים הללו הוא 100W.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
אם אתה מעניין להתעסק מעט בDIY, אני ממליץ על CLONE מדפי של PROAC משופר, אני עובד עם הטוויטר של הSCAN 9700 והוא לא פחות ממדהים!
בוא נאמר שלא שמעתי רמקול מדפי שמתקרב אליו , אמנם לא שמעתי מדפיים ב15K אבל ממילא לא התכוונת לקנות רמקולים בתקציב הנ"ל.
בוא נאמר שלא שמעתי רמקול מדפי שמתקרב אליו , אמנם לא שמעתי מדפיים ב15K אבל ממילא לא התכוונת לקנות רמקולים בתקציב הנ"ל.
אז מה היה לנו פה?
CABASSE
המורל אוקטאב סיגנצ'ר
אינפיניטי משומשים
polkaudio rti a3
focal
dali
opera
טריאנגל
TANNOY REVEAL 6
CLONE מדפי של PROAC משופר
System Audio
בקיצור, כמעט כל מה שיש בשוק....
כמובן שכל אחד המליץ לפי טעמו, אוזנו והגדרתו מה זה רמקולים "מפורטים מאוד, לא צווחניים, פחות חשוב הבאס"...
וכל זה בלי לדעת לאיזה מגבר הרמקולים ישודכו , מה גודל החדר ובאיזה סוג מוזיקה מדובר (תגובה ראשונה של מתן).
האם הרשימה הנ"ל עוזרת לך?
CABASSE
המורל אוקטאב סיגנצ'ר
אינפיניטי משומשים
polkaudio rti a3
focal
dali
opera
טריאנגל
TANNOY REVEAL 6
CLONE מדפי של PROAC משופר
System Audio
בקיצור, כמעט כל מה שיש בשוק....
כמובן שכל אחד המליץ לפי טעמו, אוזנו והגדרתו מה זה רמקולים "מפורטים מאוד, לא צווחניים, פחות חשוב הבאס"...
וכל זה בלי לדעת לאיזה מגבר הרמקולים ישודכו , מה גודל החדר ובאיזה סוג מוזיקה מדובר (תגובה ראשונה של מתן).
האם הרשימה הנ"ל עוזרת לך?
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
הייyuvalb כתב:ממליץ על System Audio - קולע בול למה שאתה מחפש.
מאוד מאוזנים, מפורטים בלי להשמע צווחניים, מיד מעולה ובאס טוב והדוק.
קח את הדגם הכי גבוה שנכנס לך בתקציב. אי אפשר לטעות איתם יותר מדי....
האם אתה במקרה בעלים של רמקולים אלה?
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מאמין שתמצא מנוחה ונחלה , אם תצליח להשיג את הרמקול הזה
http://www.proac-loudspeakers.com/datas ... eaflet.pdf
עדין לא סיפרת על ההגברה שלך, אבל שתדע שהרמקול צריך הגברה "מפרגנת" (יש לו נצילות 88 DB)
הבעייה שקשה למצוא כאלה.
http://www.proac-loudspeakers.com/datas ... eaflet.pdf
עדין לא סיפרת על ההגברה שלך, אבל שתדע שהרמקול צריך הגברה "מפרגנת" (יש לו נצילות 88 DB)
הבעייה שקשה למצוא כאלה.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- קיבל תודות: 6 פעמים
אכן כן... מדוע?המלך כתב:הייyuvalb כתב:ממליץ על System Audio - קולע בול למה שאתה מחפש.
האם אתה במקרה בעלים של רמקולים אלה?...
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
כי אני מתעניין ברמקולים יד שניה שלהם שנמכרים ב 3000 שקל מדגם 2050 ורציתי לשמוע מה אתה יכול לספר לי על הסאונד שלהם.yuvalb כתב:אכן כן... מדוע?המלך כתב:הייyuvalb כתב:ממליץ על System Audio - קולע בול למה שאתה מחפש.
האם אתה במקרה בעלים של רמקולים אלה?......
המוכר אומר שהם עלו 14000 כחדשים אבל השאלה אם הם ישדרגו לי את הסאונד שמתקבל היום מה JBL שלי או רק ישנו את אופיו.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- קיבל תודות: 6 פעמים
קשה לצאת בהכללות גורפות לגבי כל דגם שלהם, מה גם שזה תלוי בשידוך עם ההגברה.
לא אהבתי כל דגם שלהם עם ההגברה שלי... לי יש את ה System Audio SA1730 והם מצויינים, מאוזנים, מפורטים מבלי להציק באוזן ומאוד "נכונים" לדעתי.
באסים טובים לגודלם... מרגישים כמו 6.5 אינץ טוב. האמת שבזכות הרמקול הזה אין לי "שדרגת", הוא נותן לי כל מה שאני צריך ברמקול, מה גם שהוא מאוד נוח למיקום ולשליטה בחדרים קטנים. מבחינתי... הרמקול האולטימטיבי
בסכומים ה"שפויים".
מבחינת מה שאחרים חושבים, לא תמצא הרבה "המלצות" על הרמקול, הוא מאוד under-rated ונוטה להישכח מאחר והחברה הזו כמעט לא משקיעה בפרסום.
אני יכול לומר לך שהתוצאה שאני מקבל אצלי יכולה לבייש סט-אפים יקרים להחריד, אבל זה גם בגלל ההגברה (Exposure 2010s) שיושבת עליהם כמו כפפה.
טיפ קטן, אל תתייחס למחירים של מוצרי אודיו כמדד כלשהו... כי זו תהיה טעות.
בנוסף, קח בחשבון שהרמקול הספציפי הוא כבר בטח בן משהו כמו 10 שנים (לכן גם המחיר כזה)
לא אהבתי כל דגם שלהם עם ההגברה שלי... לי יש את ה System Audio SA1730 והם מצויינים, מאוזנים, מפורטים מבלי להציק באוזן ומאוד "נכונים" לדעתי.
באסים טובים לגודלם... מרגישים כמו 6.5 אינץ טוב. האמת שבזכות הרמקול הזה אין לי "שדרגת", הוא נותן לי כל מה שאני צריך ברמקול, מה גם שהוא מאוד נוח למיקום ולשליטה בחדרים קטנים. מבחינתי... הרמקול האולטימטיבי
מבחינת מה שאחרים חושבים, לא תמצא הרבה "המלצות" על הרמקול, הוא מאוד under-rated ונוטה להישכח מאחר והחברה הזו כמעט לא משקיעה בפרסום.
אני יכול לומר לך שהתוצאה שאני מקבל אצלי יכולה לבייש סט-אפים יקרים להחריד, אבל זה גם בגלל ההגברה (Exposure 2010s) שיושבת עליהם כמו כפפה.
בנוסף, קח בחשבון שהרמקול הספציפי הוא כבר בטח בן משהו כמו 10 שנים (לכן גם המחיר כזה)
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- קיבל תודות: 9 פעמים
yuvalb כתב:קשה לצאת בהכללות גורפות לגבי כל דגם שלהם, מה גם שזה תלוי בשידוך עם ההגברה.
באסים טובים לגודלם... מרגישים כמו 6.5 אינץ טוב. האמת שבזכות הרמקול הזה אין לי "שדרגת", הוא נותן לי כל מה שאני צריך ברמקול, מה גם שהוא מאוד נוח למיקום ולשליטה בחדרים קטנים. מבחינתי... הרמקול האולטימטיביבסכומים ה"שפויים".
בנוסף, קח בחשבון שהרמקול הספציפי הוא כבר בטח בן משהו כמו 10 שנים (לכן גם המחיר כזה)...
לך תשמע
עניתי בשימחה על השאלה הנ"ל
כי זה בדיוק מה שאני חיפשתי - מפורט אך לא צווחני.
הדאלי, הטריאנגל וגם הפרואק הם רמקולים מפורטים ומעולים בכל קנה מידה - אני אישית מקבל מהם כאב ראש אחרי כמה דקות. נורא רגיש לגבוהים המודגשים שלהם. אני מניח שלשואל יש את אותה הבעייה. לכן הצעתי מה שהצעתי - לפי ההתרשמות שלי. כמובן שקשור גם להגברה אקוסטיקה וכו' אבל את כל הרמקולים הנ"ל שמעתי עם מגוון מקורות הגברות וחדרים שונים והתוצאה היתה תמיד פחות או יותר דומה. כאב ראש.
ודרך אגב בדקתי גם את ה SA (גם מדפיים וגם רצפתיים מסדרות שונות - 510,710, 1730, 1750) ובגדול אהבתי - אבל הם היו טיפה "ביישניים" ולא מספיק מפורטים בסופו של דבר.
הדאלי, הטריאנגל וגם הפרואק הם רמקולים מפורטים ומעולים בכל קנה מידה - אני אישית מקבל מהם כאב ראש אחרי כמה דקות. נורא רגיש לגבוהים המודגשים שלהם. אני מניח שלשואל יש את אותה הבעייה. לכן הצעתי מה שהצעתי - לפי ההתרשמות שלי. כמובן שקשור גם להגברה אקוסטיקה וכו' אבל את כל הרמקולים הנ"ל שמעתי עם מגוון מקורות הגברות וחדרים שונים והתוצאה היתה תמיד פחות או יותר דומה. כאב ראש.
ודרך אגב בדקתי גם את ה SA (גם מדפיים וגם רצפתיים מסדרות שונות - 510,710, 1730, 1750) ובגדול אהבתי - אבל הם היו טיפה "ביישניים" ולא מספיק מפורטים בסופו של דבר.