oferlaor כתב:הנושא הזה עולה בכל סקירה על מוצר פרמיום.
מכיוון שאנחנו לא רוצים שכל הדיונים יצומצמו לנושא הכלכלי בלבד, הוחלט לרכז את הדיונים על הנושא הכלכלי בשרשור יעודי.
אנחנו אתר שקם וחי על האהבה לטכנולוגיה. במידה מסויימת, אם נתעסק בכדאיות הכלכלית אז נתעסק רק במוצרים של 200 ש״ח ומטה.
אותנו מעניין מוצרים חדשניים בחזית הטכנולוגיה , העיצוב וכו ׳. המחיר של אלה תמיד גבוה בהתחלה. קח את המחיר של הקורו בזמנו ותבדוק את המחיר היום.
בכל מקרה אבקש שתכבדו את בקשתי, הטענות על התמחור ישארו כאן, אך אם תרצו לפתח מחדש את הנושא - עשו זאת בשרשור היעודי.
...
אפשר לכתוב אותה ביקורת מהצד הטכני ובנוסף להתייחס למחיר. אף אחד לא אמר שתפסיק לכתוב על מוצרי פרימיום, כולנו אוהבים טכנולוגיה.
מוצרי פרימיום עולים יותר, אבל לא פי 2 ממדינות אחרות. איך תסביר שפיליפס PES0001 שגם היא מוצר פרימיום, עולה פה קצת יותר מהמחיר באירופה, אבל הסמסונג שסקרת, שזולה יותר באירופה, עולה פה פי 2? סמליין מרמה את הציבור וחבל שאתה לא רואה בכך שום דבר פסול. בדרך כלל המחיר לא הופך לעיקר הדיון אבל פה כן משום שהתעלמת מזה לחלוטין.
לא אהבתי את ההערה על מוצרים של 200 ש"ח. יש הרבה מוצרים טובים שלא עולים 200 ש"ח. לפי מה שאתה אומר, מי שרוכש סוני W או פיליפס סדרה 8, ולא משלם פי 2 על מסך שלא נותן הרבה יותר ואפילו טיונר וחיבור לממיר אין בו, מסתפק במוצר של 200 ש"ח. לדעתי הוא נוהג בחוכמה.
זה לא פורום לעשירון העליון.