תגובות לביקורת: מסך LED LCD של סמסונג: 46B7000
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, שאלות והערות לביקורת.
מסך LED LCD של סמסונג: 46B7000
מסך LED LCD של סמסונג: 46B7000
נראה מדהים!
אגב, לגבי השלט, הוא נראה זהה לחלוטין לשלט של ה A650. ואם כן, אז למרות שאין לו DISCRETE BUTTONS בשלט עצמו, המסך עצמו יודע לקבל DISCRETE BUTTONS לערוצים השונים.(HDMI1,HDMI2 ...).
אני משתמש בשלט של הרמוני ויכול לבחור את הערוץ ישירות בלי צורך לגלגל מרשימה.
אגב, לגבי השלט, הוא נראה זהה לחלוטין לשלט של ה A650. ואם כן, אז למרות שאין לו DISCRETE BUTTONS בשלט עצמו, המסך עצמו יודע לקבל DISCRETE BUTTONS לערוצים השונים.(HDMI1,HDMI2 ...).
אני משתמש בשלט של הרמוני ויכול לבחור את הערוץ ישירות בלי צורך לגלגל מרשימה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אחת הביקורות הטובות, המעמיקות והממצות יותר שקראתי. עפר מציב כאן רף חדש.
לעניין הממצאים: הופתעתי לטובה גם מאיכות המסך וגם מההשקעה בתפריטים המקצועיים שלו. אולי סוף סוף נמצא מסך ה LCD שאשקול את הכנסתו אלי הביתה.
ממדור הירידה לפרטים שוליים וחסרי חשיבות: מתברר שבעצם אין לנו בכלל שפות רשמיות כי החוק הוא חוק מנדטורי וכל מה שעשתה המדינה הייתה לבטל בשנת 1948 את האנגלית כשפה רשמית. ברם, מעולם לא נחקק חוק ישראלי המגדיר את השפות הרשמיות שלנו ובמה כרוך המעמד של שפה רשמית.
לעניין הממצאים: הופתעתי לטובה גם מאיכות המסך וגם מההשקעה בתפריטים המקצועיים שלו. אולי סוף סוף נמצא מסך ה LCD שאשקול את הכנסתו אלי הביתה.
ממדור הירידה לפרטים שוליים וחסרי חשיבות: מתברר שבעצם אין לנו בכלל שפות רשמיות כי החוק הוא חוק מנדטורי וכל מה שעשתה המדינה הייתה לבטל בשנת 1948 את האנגלית כשפה רשמית. ברם, מעולם לא נחקק חוק ישראלי המגדיר את השפות הרשמיות שלנו ובמה כרוך המעמד של שפה רשמית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מאממה מייה איזו טלויזיה .... הצפי להחליף טלויזיה בעוד שנתיים עם מעבר לבית חדש .
תודה על הבקורות הטובה.
אני כבר לא יכול לחכות!!!!
תודה על הבקורות הטובה.
אני כבר לא יכול לחכות!!!!
נערך לאחרונה על ידי uris ב 30/06/2009 12:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uris
- מורעל האתר

אז מה יהיה ...
בסוף נזרוק את המעבר וידאו,
נזרוק את מזרימי המדיה
נזרוק את ה sb3 למנהם
נזרוק את המדיה סנטר
הכל בילט אין בטלויזיה.
ובסוף בסוף עוד נזרוק גם את ה nas ובטח גם יפתחו אפשרות להחבר לטלויזה מרחוק ואז נזרוק גם את הסלינג בוקס
בסוף נזרוק את המעבר וידאו,
נזרוק את מזרימי המדיה
נזרוק את ה sb3 למנהם
נזרוק את המדיה סנטר
הכל בילט אין בטלויזיה.
ובסוף בסוף עוד נזרוק גם את ה nas ובטח גם יפתחו אפשרות להחבר לטלויזה מרחוק ואז נזרוק גם את הסלינג בוקס
ביקורת מעולה - תאורת לד זה נושא מרתק!
אם כי מוזר מאד.. כיצד תיתכן צריבה בגביש נוזלי?
גביש נוזלי בטמפרטורת החדר מעביר אור דרכו היינו שקוף, רק טמפרטורה גבוהה גורמת לגביש הנוזלי להתכהות
ואילו בהתקררות הוא חוזר לשקיפות הטבעית שלו - כך שלא סביר בכלל שתאורת הלדים עצמה (הקרה) יכולה להעלות את טמפרטורת העבודה של הפנל אפילו לא בנקודות ספציפיות על המסך
יש הסבר לכך?
היחודיות של מסכי LCD היא שאינם בעלי המגבלה הזאת המיוחדת רק לפלאזמות..
אז עכשיו נתחיל לחשוש מצריבה גם ב LCD מתקדמים .. ??
אם כי מוזר מאד.. כיצד תיתכן צריבה בגביש נוזלי?
גביש נוזלי בטמפרטורת החדר מעביר אור דרכו היינו שקוף, רק טמפרטורה גבוהה גורמת לגביש הנוזלי להתכהות
ואילו בהתקררות הוא חוזר לשקיפות הטבעית שלו - כך שלא סביר בכלל שתאורת הלדים עצמה (הקרה) יכולה להעלות את טמפרטורת העבודה של הפנל אפילו לא בנקודות ספציפיות על המסך
יש הסבר לכך?
אז עכשיו נתחיל לחשוש מצריבה גם ב LCD מתקדמים .. ??
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
עפר, אין כמוך. מאד נהניתי לקרוא. פשוט עושה חשק.
האם ניסית לחבר לכניסת ה-USB דיסק קשיח חיצוני?
האם ניסית לחבר לכניסת ה-USB דיסק קשיח חיצוני?
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
- uris
- מורעל האתר

נו באמת...למה ynet שמו את הביקורת הזו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3738756,00.html
למה לא "שלנו" (של עופר!) ?
למה לא "שלנו" (של עופר!) ?
נהנתי לקרוא כל מילה .
כל כך הרבה פונקציות לטלויזה הזו ,שנראה שלפעמים הטלויזה (מה שניקרא ערוץ שתייייייים ) זה הטפל ולא העיקר , מדהים !
כל כך הרבה פונקציות לטלויזה הזו ,שנראה שלפעמים הטלויזה (מה שניקרא ערוץ שתייייייים ) זה הטפל ולא העיקר , מדהים !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Catskinner
- חבר במועדון HT

גבישים נוזליים מתיישרים לכיוון מסויים עם העברת זרם דרכם. בכך הם למעשה חוסמים מעבר אור דרכם וזה הבסיס של כל הטכנולוגיה של יצור פנלי LCD. ברם, יש לגבישים הנוזליים תכונה שאם הם נשארים מיושרים בכיוון מסויים זמן רב הם מפתחים נטיה להישאר באותו מצב גם לאחר הפסקת העברת המתח. יש ל וויקיפדיה מאמר בנושא (אלא מה..) ומופיע שם תמונה המדגימה מצב קיצוני שמסך הצליח להגיע אליו. http://en.wikipedia.org/wiki/Image_persistencedizingof כתב:ביקורת מעולה - תאורת לד זה נושא מרתק!
אם כי מוזר מאד.. כיצד תיתכן צריבה בגביש נוזלי?![]()
יש הסבר לכך?![]()
אז עכשיו נתחיל לחשוש מצריבה גם ב LCD מתקדמים .. ??...
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
ברכות מכל לב! הערות ושאלות
מצטרף למקהלה. דוגמא איך אפשר להיות מענין, וגם מדויק, וגם לתת מידע מועיל.
הערות:
ה- A650 דומה בפרמטרים לא מעטים. אבל בשלט שלה היה כפתור נפרד לבחירת HDMI, אני לא מבין למה הם בטלו.
הנקודה שמפריעה שמעבר בין כל כניסה הוא איטי וכנראה זה לא שופר בין הדגמים.
המסך שלי ובטוח גם זה, מזהה כניסה לא מחוברת ולא מנסה להתחבר אליה. המסך גם מזהה איכשהו כניסת HDMI שלא נעשה בה שימוש והיא כבויה ומדלג עליה - לאחר זמן, תופעה שעדיין לא חקרתי במדויק.
הקישור בין מכשירי HDMI שהוגדר כמשעשע הוא נוח והוא יותר מזה. יש בשלט של המסך את כפתורי בחירת תפריטים של הנגן.
אבל לא אהבתי את הכיבוי האוטומטי. השאלה היא במסך הזה ניתן למנוע את הפעולה ההפוכה. אצלי כיבוי הנגן היה מכבה את המסך, כך שצריך לזכור קודם להעביר אותו למקור האחר.
בשידורי HD של HOT התמונה יפה כאשר היא סטטית. בשידורי הספורט וערוץ הטבע, כאשר המצלמה נעה הרקע הסטטי - במיוחד הדשא הירוק או היערות מטשטשים ונמרחים, להבנתי זה BIT RATE נמוך, והצבע הירוק לוקח כמעט 60% מאות וידאו?
שאלה נוספת
אם אפשר לבקש בתמונה או כל הדגמה שמבהירה את נושא ה- JODDER ו- "הבהוז" שאתה מדבר עליהם באלמנט החמישי? יש לי את הסרט, ואני לא זוכר משהו מיוחד כך שאני מבקש הפנייה יותר ספציפית
הערות:
ה- A650 דומה בפרמטרים לא מעטים. אבל בשלט שלה היה כפתור נפרד לבחירת HDMI, אני לא מבין למה הם בטלו.
הנקודה שמפריעה שמעבר בין כל כניסה הוא איטי וכנראה זה לא שופר בין הדגמים.
המסך שלי ובטוח גם זה, מזהה כניסה לא מחוברת ולא מנסה להתחבר אליה. המסך גם מזהה איכשהו כניסת HDMI שלא נעשה בה שימוש והיא כבויה ומדלג עליה - לאחר זמן, תופעה שעדיין לא חקרתי במדויק.
הקישור בין מכשירי HDMI שהוגדר כמשעשע הוא נוח והוא יותר מזה. יש בשלט של המסך את כפתורי בחירת תפריטים של הנגן.
אבל לא אהבתי את הכיבוי האוטומטי. השאלה היא במסך הזה ניתן למנוע את הפעולה ההפוכה. אצלי כיבוי הנגן היה מכבה את המסך, כך שצריך לזכור קודם להעביר אותו למקור האחר.
בשידורי HD של HOT התמונה יפה כאשר היא סטטית. בשידורי הספורט וערוץ הטבע, כאשר המצלמה נעה הרקע הסטטי - במיוחד הדשא הירוק או היערות מטשטשים ונמרחים, להבנתי זה BIT RATE נמוך, והצבע הירוק לוקח כמעט 60% מאות וידאו?
שאלה נוספת
אם אפשר לבקש בתמונה או כל הדגמה שמבהירה את נושא ה- JODDER ו- "הבהוז" שאתה מדבר עליהם באלמנט החמישי? יש לי את הסרט, ואני לא זוכר משהו מיוחד כך שאני מבקש הפנייה יותר ספציפית
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כן, המסקנה האופרטיבית היא שכדי לקבל תמונה טובה כמו בפיונייר קורו צריך לשלם מחיר דומה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
נראה שאת גולשי ynet פחות מעניין ניתוח מקצועי ומעמיק עם ירידה לפרטים כי ynet הוא לא אתר מקצועי בתחום הזה. שם אולי באמת נכון שהדברים יהיו כתובים ברמת הכותרות.uris כתב:נו באמת...למה ynet שמו את הביקורת הזו:
למה לא "שלנו" (של עופר!) ?...
מי שמחפש משהו איכותי ומקצועי, מן הסתם כבר נחשף לדברים כאן.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
המידע שתרמת בנושא צריבה בLCD בויקיפדיה :Catskinner כתב:כן, המסקנה האופרטיבית היא שכדי לקבל תמונה טובה כמו בפיונייר קורו צריך לשלם מחיר דומה...
Usually the image persistence is temporary, but can become permanent. As a result, all major LCD display manufacturers exclude image persistence from their warranties.
"יצרנים גדולים אינם מבטחים צריבת LCD בתעודת האחריות..."
בהחלט אכזבה... !
ביחס למחיר... זה גורם לי לפחות לשקול את יחס עלות/תועלת מול פלזמה קורו של פיוניר
(אם נוריד מהמשוואה את החיסרון המשותף של צריבה אפשרית)
יוצא אם כך שהתמורה לכסף גדולה יותר לטובת הקורו בעיקר בגלל יחס ניגודיות שאין לו כרגע מתחרים.
(שאר הפיצ'רים לטעמי מיותרים , הביקורת בYNET חולקת על זו של עופר לגבי הצלחה בניגון כל הקבצים האפשריים "עד 30% הצלחה בMKV" כך שזה באמת מיותר - רוכשים מזרימדיה וזהו )
אני בטוח שכמוני הרבה לא ידעו פרט מידע זה - צריבה בLCD... ?!
WTF מאכזב מאד
אני בהחלט צריך לשקול שוב את הקנייה הבאה שלי..