שאלות לגבי כותבים ומחיקות הודעות

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #41 

(Y)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #42 

smallville4r, הפורומים מתנהלים יותר לפי מדיניות של דיקטטורה נאורה ולא דמוקרטיה, ואתה צודק בעמדתך כי אפילו אברהם לינקולן התיחס בזמנו לסוגיית חופש הביטוי במדינה דמוקרטית וקבע שאותו חופש מסתיים ברגע שמישהו צועק "אש, שרפה!" בתיאטרון הומה אדם.

יש לאתר כאן תקנון והוא מחייב גם את הגורואים ואת מנהלי הקטגוריות, שעליהם גם מוטלת החובה לדאוג שהמשתתפים בפורום עליו הם אמונים לא יעברו על התקנון. מי שזה לא מוצא חן בעיניו ו/א מרגיש שמצנזרים אותו יכול לפנות בתלונות למנהלי האתר או להצביע באצבעותיו ולגלוש לאתרים אחרים. אני אישית יכול לחשוב רק על קומץ מבוטל של חברים שהושעו בגין התנהגות לא הולמת ובכל המקרים הם הרוויחו זאת ביושר.

מספר ההודעות המצונזרות הוא גם כן אפסי. יש אולי הודעה אחת שצונזרה בידי או בידי pixies מאז שמינו אותנו לאחראי הקטגוריה בפורום ה HTPC והמצב די דומה ביתר הפורומים. צריך לזכור שעפר ומרטין לא יכולים להיות נוכחים כל הזמן ולהיות ערים למתרחש בכל שירשור ולכן חלק נכבד מהצנזורה מוטל עלינו והאמת היא שאנחנו משתדלים מאוד שלא להתערב אלא במקרים קיצוניים של פגיעה בגופו של אדם או דחיפה גסה של מוצרים בידי בעלי עניין. ביתר המקרים אנו מניחים לחברים להתבטא כאוות נפשם, גם אם ברור לכל שאותו חבר לא ממש בדעה צלולה באותו הרגע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #43 

רק תיקון אחד - גורו הוא משתתף באתר בדיוק כמו כל אחד אחר.

התואר הוא תואר כבוד (כמו ד"ר כבוד) למי שהגיע לרמה טכנית גבוהה ועוזר לאחרים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #44 

התכוונתי שהתקנון חל גם על הגורואים וגם על אחראי הקטגוריות ושלא עושים להם הנחות. מעבר לכך יש לאחראי הקטגוריות גם אחריות כלפי המתרחש בפורום שלהם.

להבדיל מפורומים אחרים שבהם יצא לי לבקר ושבהם מנהלי האתר ניבלו את פיהם, השפילו ורמסו חברים אחרים ולא התביישו גם לצנזר תגובות שלא מצאו חן בעיניהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #45 

oferlaor כתב:רק תיקון אחד - גורו הוא משתתף באתר בדיוק כמו כל אחד אחר.

התואר הוא תואר כבוד (כמו ד"ר כבוד) למי שהגיע לרמה טכנית גבוהה ועוזר לאחרים.
...
עפר, שכחת שיחד עם התואר "גורו" מקבלים רכב ומסאג' (לא כולל הרפיה) פעם בשבועיים.
You are never fully dressed without a smile

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #46 

shed,

במקרה שלך אנחנו גם מאפשרים HAPPY ENDING.

ME LOVE YOU LONG TIME.

יואלפלרמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 296
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

טעות בכתובת ועוד הערות

שליחה #47 

הבעיות בכתבה הזאת - מכיוון שהיא "של" האתר ונעשו על-ידי כתב מטעמו (ולא התרשמות של חבר בפורום) - רובצות לפתחו של העורך, לא של הכתב.

לכן, הערות למרטין סבג.

העובדה ששמעון קנה את המכשיר הנ"ל מצביעה בוודאות גבוהה למדי שהמכשיר מצא חן בעיניו.

האפשרות שיחליף אותו באחר קיימת כל עוד ישנה אפשרות שישמע עוד מגברים, ואחד מהם ימצא חן בעיניו יותר.

נראה לי כי ראוי שכל הערה לגבי כתבה זאת ודומות לה תתייחס לגופו של דבר ולא לגופו של דובר.

לגבי ההערות של איל ותגובת מרטין: הסעיפים שאייל העלה הם הכרחיים בעיניי. התגובה של מרטין לא לעניין, כי אייל הוא יבואן שנתן מכשיר לבדיקה. מי שאחראי על תקינות הפרוצדורה הוא העורך.

חקסמח

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #48 

יואלפלרמן,

מסכים ב-100% איתך - הטענות צריכות להיות מופנות לאתר ולגבי ה-POLICY שלו לגבי צירוף נתונים כאלה או אחרים לביקורות.

לגבי הערתך השניה - מה לעשות שמרטין בכלל אינו העורך באתר (הוא לא ממש מתעסק היום בתוכן ...) ומעולם לא היה העורך באתר...

אנחנו כמובן משתדלים לפרט ככל הניתן, אך אני מאוד מקווה שברור שלא היבואנים יכתיבו איך כתבה תראה...

זה כמובן אינו סקירה של מוצר של איל פור. איל הודיע לנו רשמית שהוא לא מעביר לנו ציוד לבדיקה, כך שכל התנאים שלו מיועדים אך ורק לסקירות שלנו של המתחרים שלו...

קשה לי להתייחס ברצינות למישהו שמציב תנאים שבכלל לא רלוונטים עבורו עצמו.

בלי קשר, האם זה בכלל הגיוני שיבואן יקבע את תנאי הבדיקה שיספקו אותו עבור מאמרים על המתחרים שלו?

האם במגזין רכב יקבע כל יבואן מה תנאי הסף שלו, מי יהיה הבוחן של הרכב, באיזה כביש הוא ינהג בו והפורמט והנתונים שכן או לא יופיעו בסקירה הסופית? חוששני שלא ושמי שכן עושה כך יענה (כך אני מקווה) בשלילה מאותו מגזין.

מתגנב לי חשש קל ללב שהתגובה הנ"ל היא לא יותר מאשר כסת"ח לכך שהוא אינו מעביר ציוד לבדיקה...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46417
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #49 

יואלפלרמן,
ייתכן ואתה לא יודע, אך אני עורך האתר ובמסגרת אחריותי עריכת הכתבות. אני מאמין שאם היית קורא את 4 העמודים שקדמו לתגובה שלך היית רואה שהכל כבר נענה ואנחנו מגיעים למצב של טחינת מים.
לגבי ההסכמה שלך לגבי הנקודות שאילפור ציין, חבל שהם לא באו לידי מימוש בכתבה שלך על ה Audience-AV. אני מבטיח שאם תשלח לידינו תיקון עם הנקודות הללו אנחנו נכניס אותם לכתבה.
לגבי כתבות עתידיות, יש לנו את השיקולים שלנו ונשתדל לקחת בחשבון את הנקודות השונות שהועלו כאן.

יואלפלרמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 296
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

טחינת מים

שליחה #50 

לזיו
א. אני מתנצל לגבי עניין האחראי על העריכה. מכיוון שמרטין ענה, התייחסתי לכך. אם מרטין לא אחראי על העניין, לא היה צריך לענות מלכתחילה, הלא כן?
ב. לגבי הנקודות שאיל פור העלה
החלק "שלי" (מערכת, אילוצים טכניים) זכה להתייחסות מלאה. החלק של "המערכת" (האדיטוריאלית) כמו פרטים על הכותב וכיוי"ב - לא. ואלו הם מחובות העורך, שהוא כאמור לא מרטין סבג, אלא, ובכן. כן.
ג. אין לי בעיה לשלוח את תוספותי, אתה ב א מ ת חושב שזה רלוונטי לגבי משהו שפורסם בשלהי משהו, או שזה היה למען העיקרון?

לעופר
אני סבור כי מה שאיל כתב לא מתייחס לדרך הבדיקה של מוצר, אלא לגבי המעטפת של הבחינה. ועם כל הכבוד לאיל, הוא לא המציא את זה והמרכיבים שהעלה מופיעים בכל מיני אתרים רלוונטיים.
לגבי עצם העניין, אני סבור שטוב שעלו התייחסויות עקרוניות מצד הקוראים וטוב שאנשי האתר הגיבו לכך באופן ענייני.
דיאלוג כזה רק משפר.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #51 

אני מתנצל, מעכשיו אני לא אגיב יותר אלא באישורו של יואל.... :lol:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46417
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #52 

יואלפלרמן,
בשתי התגובות האחרונות שלך אתה מנסה לשכנע אותנו עד כמה הנקודות הללו חשובות. אני בא לקראתך ומסכים איתך לגבי חוסר הנקודות הללו בכתבה שלך, אני אפילו נותן לך את האפשרות לעדכן אותה. אתה יכול עכשיו להחליט שפרי עטך לא רלוונטי, לא מעניין או כל דבר אחר, אך עכשיו הכדור בידיים שלך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #53 

יואלפלרמן,

בהחלט נקודות חשובות ובהחלט נשתדל לשלב אותם בביקורות בעתיד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #54 

הסרתי את כל מה שקשור לאי ההבנה בין זיו ליואל פלרמן.

אני חושב שמיצינו את הדיון.

נעול

חזור אל “כללי”