עוד שרשור בנושא "איזו טלוויזיה מומלצת"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
zipdrive פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

זה אני, או שה- PV8 נעלמה מהאינטרנט?
לא מופיעה בזאפ (למרות שאני די בטוח שראיתי אותה שם שלשום) וחיפוש בגוגל לא מעלה כמעט תוצאות.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

Re: retention?

שליחה #42 

zipdrive כתב:מה הכוונה?
כשנישאר סימן על המסך, סימן שניתן להוריד ע"י שטיפה לבנה, צריבה זה סימן שלא ניתן להוריד.

הסיכוי לצריבה בפנסוניק או בפיוניר הרבה יותר קטן מהסיכוי בסמסונג או אל ג'י, זה כל אחד יגיד לך.

בכל אופן ההבדלים בין הפנסוניק לסמסונג הם כאלה:
1.הסמסונג יפה יותר ויזואלית
2.התמונה בפנסוניק יותר מפורטת
3.בפנסוניק יש הרבה פחות השתקפות
4.בפנסוניק הצבעים יותר אמיתיים
5.השחור בפנסוניק הרבה יותר טוב
6.התמונה בסמסונג בוהקת יותר (בארץ שלנו יש העדפה למסכים בוהקים, לא ממש ברור למה)
7.הפנסוניק עמידה יותר בפני צריבה.

ההבדלים לעומת הפנסוניק הם הבדלים שלרוב רק אנשים שמחפשים את האיכות במסכים וקצת מבינים בתחום איכפת להם מהם, והם משמעותיים בעיניהם.

המשתמש הממוצע, שפחות מחפש את האיכות האבסולוטית, הרבה פעמים לא ממש ייחס חשיבות להבדלים הללו.

פעם ההפרש במחיר אולי הצדיק קנייה של סמסונג, היום כשהפערים במחיר הצטמצמו אני לא רואה סיבה לוותר על האיכות, פנסוניק זה פנסוניק, לא סתם היא יצרנית הפלזמה מס' 1 בעולם, ההמלצה שלי, של רוב אנשי הפורום, של הפורום המקצועי AVFORUM (ששאלתי שם בעצמי מה עדיף) ובחנויות מתמחות ושל אנשים העוסקים בתחום היא ללכת על הפנסוניק, אבל כך את זה רק בגדר המלצה, עכשיו לך לחנות מתמחה ותיראה אם העיניים שלך גם מסכימות עם ההמלצה.

אין לי העדפה מראש בין פנסוניק לסמסונג, ואין לי כסף לפיוניר. אז מה דעתכם?
...

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #43 

2 דברים:
1. לך על PV80, מנסיון אישי לא תהיה לך צריבה, כי כשאתה משחק משחקים התמונה כל הזמן משתנה, רק אם יש איזה אייקון שנשאר קבוע למשך הרבה זמן, אז אולי תהיה לך צריבה וגם זה לא בטוח. לי בחדר השינה יש 42PV80 והיו מקרים שנירדמנו כשהמסך פתוח על הערוץ VOD של הוט, ולא היה שום צריבה.
2. אתה בחיים לא תיצא מהשרשור הזה, אתה חייב ללכת ולראות את המסכים בעיניים לפני שאתה פותח את הארנק. זה לא מעט כסף.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #44 

ועוד משהו קטן כדי לחשוב עליו.
המסכים של סמסנוג מאוד טובים ויפים, אבל השירות שלאחר קניה הוא על הפנים.(מתוך ניסיון אישי).
אני בחרתי בסופו של דבר בפנסוניק כי שמעתי דברים טובים על השירות והאחריות (עדיין לא יצא לי לבדוק זאת אישית).

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

שירות ואחריות לא משחקים תפקיד אצלי.
פנסוניק זה פנסוניק, לא סתם זו יצרנית הפלזמה מס' 1 בעולם, ההשוואה ל 450 של סמסונג פשוט לא במקום, למי שאיכפת לו מאיכות, ולמי ששם לב לדברים שמפרידים בין מסך טוב למסך מעולה כמו עומק השחור, רמת פירוט וכו' שיקנה פנסוניק, למי שמסתפק בתמונה טובה שיקנה סמסונג.
היום כשההפרש במחיר ביניהן יחסית זניח אין שום סיבה לוותר על האיכות ולקנות סמסונג, לא סתם בכל חנות מתמחה, בפורום הזה , בפורום AVFORUM (ששאלתי שם בעצמי מה עדיף), ואנשים המבינים ועוסקים בתחום ממליצים על הפנסוניק ולא על הסמסונג.

גם המשתמש הממוצע שלא איכפת לו מדברים כמו עומק שחור, רמת פירוט וכו' ימצא יתרונות בפנסוניק כמו: הרבה פחות השתקפות, אמינות הרבה יותר גבוה, במיוחד בקטע של עמידות בפני צריבה.

בקיצר, ההמלצה שלי ושל הרוב היא פנסוניק, רק תעבור בחנות מתמחה קודם לכן ותיראה שהעיניים שלך מסכימות איתנו, בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי roei_s ב 19/03/2009 20:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: PV8?

שליחה #46 

zipdrive כתב:זה אני, או שה- PV8 נעלמה מהאינטרנט?
לא מופיעה בזאפ (למרות שאני די בטוח שראיתי אותה שם שלשום) וחיפוש בגוגל לא מעלה כמעט תוצאות.
...
כן, גם אני שמתי לב, האמת שאנשים רכשו אותה כמו לחמניות, גם הפרללים הביאו סטוקים עצומים ומכרו הכל בימים, עולם הקולנוע מכרו את כל הסטוק ביומיים, לא כל יום ניתן לרכוש במחיר של פלזמה סמסונג פלזמה פנסוניק, מכוערת ככל שתהיה, זו עדיין פנסוניק.

מי שקנה הרוויח, אני גם שקלתי לקנות אותה אבל לבסוף רק חברה שלי קנתה, כי אני לא הייתי מוכן להתפשר על המראה, אני מחכה לירידת מחיר של ה PV80 :)

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #47 

רק היום פורסם בעיתון מודעה של א.ל.מ המודיעה על מכירת PV8 "42 ב-5490 עם אחריות של יורוקום.

zipdrive פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

פנסוניק

שליחה #48 

הייתי היום במחסני חשמל בא.ת. חולון והאמת לאחר שביקשתי שישימו ערוץ 2 בטלוויזיה, אשתי ואני הסכמנו שהפלזמות בגדול נראות טוב יותר.

ראיתי את ה-PV80 צמודה לפלזמה PG100 של LG, והאמת הן נראו מאוד דומות (לפחות בשידור SD).
מישהו מכיר את ה- PG100?

כמו כן הם רצו על הפנסוניק (42") 4500 שקל עם אחריות לשנה (לא דרך יורוקום). נשמע כדאי?

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: פנסוניק

שליחה #49 

zipdrive כתב:הייתי היום במחסני חשמל בא.ת. חולון והאמת לאחר שביקשתי שישימו ערוץ 2 בטלוויזיה, אשתי ואני הסכמנו שהפלזמות בגדול נראות טוב יותר.

ראיתי את ה-PV80 צמודה לפלזמה PG100 של LG, והאמת הן נראו מאוד דומות (לפחות בשידור SD).
מישהו מכיר את ה- PG100?

כמו כן הם רצו על הפנסוניק (42") 4500 שקל עם אחריות לשנה (לא דרך יורוקום). נשמע כדאי?
...
זה מתצוגה אבל לא?

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #50 

zipdrive כתב:כמו כן הם רצו על הפנסוניק (42") 4500 שקל עם אחריות לשנה (לא דרך יורוקום). נשמע כדאי?
...
לא קונים מסך עם אחריות של שנה. לעולם.

zipdrive פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #51 

לא, לא מתצוגה.
דיעות לגבי ה- LG?

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #52 

dodi88 כתב:
zipdrive כתב:כמו כן הם רצו על הפנסוניק (42") 4500 שקל עם אחריות לשנה (לא דרך יורוקום). נשמע כדאי?
...
...
דווקא עם פנסוניק לא הייתי פוסל אפשרות כזו, הסיכוי שפנסוניק או פיוניר יתקלקלו די אפסי, בפער מחירים שכזה שווה לשקול לקנות פרללי, לפחות לפי דעתי.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #53 

roei_s כתב:
dodi88 כתב:
...
...
דווקא עם פנסוניק לא הייתי פוסל אפשרות כזו, הסיכוי שפנסוניק או פיוניר יתקלקלו די אפסי, בפער מחירים שכזה שווה לשקול לקנות פרללי, לפחות לפי דעתי.
...
תפסיק להשוואת כל הזמן בין פנסוניק ופיוניר. הם לא באותה רמה.

פנסוניק מתקלקלת, נצרבת, יכולות להיות בה לא מעט בעיות !!!

לעומת זאת פיוניר - הכי קרובה לשלמות.

אתה לא יכול לשים את פנסוניק ופיוניר באותה ליגה בפוסטים שלך ידידי.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #54 

dodi88 כתב:
roei_s כתב:
dodi88 כתב:
...
...
...

לעומת זאת פיוניר - הכי קרובה לשלמות.

אתה לא יכול לשים את פנסוניק ופיוניר באותה ליגה בפוסטים שלך ידידי.
...
זה ידוע שפנסוניק ופיוניר השליטות הבלתי מעורערות של הפלמזות, זה ידוע שאם אין מספק כסף לרכוש פיוניר אז "מסתפקים" בפנסוניק, לא סתם פיוניר החליטה לשתף פעולה דווקא עם פנסוניק, ושפנסוניק תייצר לה הפנלים, בנושא העמידות בפני צריבה ובנושא עומק השחור, זה ידוע שהפנסוניק והפיוניר הן השליטות בתחום, השחור של פנסוניק הרבה יותר קרוב לשל הפיוניר מאשר לשל הסמסונג, וכך גם האמינות, העמידה בפני צריבה, ההתמודדות עם ההשתקפות.
זה פשוט די מגוכך ההשוואה הזו בין פנסוניק לסמסונג בנושא הפלזמות, הן ממש לא באותה ליגה, ולא סתם בכל פורום בארץ ובחו"ל, בכל חנות מתמחה וכל איש מהתחום ממליץ על הפנסוניק ולא על הסמסונג, בחו"ל ההשוואה הזו תעורר צחוק גדול, סמסונג אולי טובה ב LCD אבל להשוות אותה לפנסוניק בפלזמות זו פשוט בדיחה עצובה.

אז אני מבין שרכשת סמסונג, וואלה שיהיה לך בכיף, הרי לא כל אחד מוכן להוסיף עוד כסף , גם לא בטוח שההפרש האיכותי ביניהן שווה את הכסף בשביל לכל אחד(יש אנשים שלא ממש איכפת להם ההבדל בין מסך טוב למצויין), אבל בכל אופן הפנסוניק טובה יותר מהסמסונג ועל כך אין שום ספקות.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #55 

...
dodi88, תן לי להפתיע אותך - אני מכיר לפחות שלושה מקרים של פיוניר מסדרה שמונה שהתקלקלו, ואני לא מדבר על צריבה, אני מדבר על כניסות HDMI שנדפקו (לא נכנס לפרטים טכניים), פאנל שהתקצר ועוד.
כן - הן נחשבות עמידות יותר, אבל פנסוניק לא רחוקים מהם בתחום הזה.
אגב - באותה נשימה, שיטת עיבוד התמונה של סמסונג ופנסוניק שונות, הצבעים אמיתיים בצורה שונה עבור כל צופה, יצא לי לשמוע חברה שהייתה אצלי עם מנכ"ל ומנהל כספים שהסתכלו על סמסונג 50 אינץ' ופנסוניק 50 אינץ' (לא לשאול אפילו על כיול, אין כאן מקום לטעויות), אחד אמר פנסוניק ואחד אמר סמסונג, סדרות עדכניות ושוות ערך (עד כמה שאפשר). אחד אהב את התמונה של סמסונג ובשביל השני הייתה יותר מדי צבעונית ולא דומה לחיים, עבור השני הפנסוניק נראתה דהויה (גם אני הייתי בשוק מהתשובה).
כמו שציינו מליון פעם - זה ממש תלוי בצופה.
Vocare Ad Regnum

zipdrive פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #56 

אז אין לאף אחד דיעה בנוגע ל- LG PG100?

ושאלה חדשה:
ראיתי שבפלזמות במצב 3:4 הפסים בצדדים הם אפורים, שזה די בולט ומפריע.
א- זה בגלל ענייני צריבה?
ב- אפשר לבטל את זה- להשאיר אותם שחורים?

zipdrive פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #57 

אף אחד לא יודע?

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #58 

zipdrive כתב:אז אין לאף אחד דיעה בנוגע ל- LG PG100?

ושאלה חדשה:
ראיתי שבפלזמות במצב 3:4 הפסים בצדדים הם אפורים, שזה די בולט ומפריע.
א- זה בגלל ענייני צריבה?
ב- אפשר לבטל את זה- להשאיר אותם שחורים?
...
א. כן, אם צופים כך ורק כך מומלץ להציג פסים אפורים.
ב. כן, מומלץ רק אם הצפייה ב-4:3 אינה קבועה וגם הצדדים מקבלים תכנים.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

zipdrive פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

פסים, פסים

שליחה #59 

מכיוון שהפסים האפורים מסיחים, לדעתי, את הדעת, והכוונה היא לראות לרוב בשידור 3:4 (ואני שונא עיוותים) אני שוקל מחדש קנייה של LCD.

מה מומלץ?

האם כדאי להסתפק במסך 37" יותר איכותי, או להשאר עם 42" באותו סכום (5000-5500 שקל)

zipdrive פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #60 

טוב, בסיכומו של דבר הלכתי על פיליפס 37" 5603D שהצלחתי למצוא ב 5400 ש"ח כולל התקנה.
לטעמי היא נראית טוב בשידורי SD.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”