עוד שרשור בנושא "איזו טלוויזיה מומלצת"
שלום רב לכל המומחים.
יש ברשותי היום טלוויזית CRT "34 ישנה שהולכת ומאבדת את חדות התמונה. אני צריך טלויזיה חדשה ורציתי את המלצותיכם.
פרטים:
מרחק צפייה- 3 מטר
תוכן- בעיקר שידורי כבלים, עם מעט DVD, סרטים מהמחשב (אני מניח DIVX וכו') וכן משחקים ב- xbox 360 (גם סרטים דרך הבוקס).
תקציב: בערך 5000 שקל, למרות שאם יהיה הבדל משמעותי באיכות, אפשר למשוך לכוון 6000.
יש המלצות כלליות? לאחר שקראתי מאמרים באתר אני נוטה לכוון LG/SAMSUNG 42 או סוני 40 אינץ'. FHD חובה\כדאי?
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.
יש ברשותי היום טלוויזית CRT "34 ישנה שהולכת ומאבדת את חדות התמונה. אני צריך טלויזיה חדשה ורציתי את המלצותיכם.
פרטים:
מרחק צפייה- 3 מטר
תוכן- בעיקר שידורי כבלים, עם מעט DVD, סרטים מהמחשב (אני מניח DIVX וכו') וכן משחקים ב- xbox 360 (גם סרטים דרך הבוקס).
תקציב: בערך 5000 שקל, למרות שאם יהיה הבדל משמעותי באיכות, אפשר למשוך לכוון 6000.
יש המלצות כלליות? לאחר שקראתי מאמרים באתר אני נוטה לכוון LG/SAMSUNG 42 או סוני 40 אינץ'. FHD חובה\כדאי?
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.
אתה לא צופה הרבה בHD וגם התקציב שלך לא מאפשר מסך FHD מה שכן למרחק צפיה שלך הייתי לוקח מסך 42 אינצ שבגדלים האלה קשה להבדיל בין FHD לHDR.
המסכים שיש לי להמליץ לך בתקציב הזה הם PV80 של פנסוניק וA450 של סמסונג, לך תראה איזו תמונה אתה יותר אוהב.
המסכים שיש לי להמליץ לך בתקציב הזה הם PV80 של פנסוניק וA450 של סמסונג, לך תראה איזו תמונה אתה יותר אוהב.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
פשוט ולעניין.IMFH כתב:אתה לא צופה הרבה בHD וגם התקציב שלך לא מאפשר מסך FHD מה שכן למרחק צפיה שלך הייתי לוקח מסך 42 אינצ שבגדלים האלה קשה להבדיל בין FHD לHDR.
המסכים שיש לי להמליץ לך בתקציב הזה הם PV80 של פנסוניק וA450 של סמסונג, לך תראה איזו תמונה אתה יותר אוהב....
אני באופן אישי לא בעד מיינסטרים של קניות מכשירים, אבל אחרי שראיתי את שתי ה"בנות" בחנויות - אני יכול להגיד שזה מיינסטרים אחד שמתאים מאוד.
שווה ללכת ולראות, ממש שווה.
קודם כל תודה לשניכם.
שנית, דווקא יש מסכי FHD במחירים האלה,
למשל (מתוך זאפ):
Sony KDL40L4000 ב 5300 ש"ח
LG scarlet 42LG60FR ב-5400 ש"ח
Toshiba Regza 42XV500 ב- 4800 ש"ח.
כדאי ללכת על אחת מהן עם תמהיל הצפייה שלי, או ללכת על ההמלצות הקודמות, או משהו אחר?
שנית, דווקא יש מסכי FHD במחירים האלה,
למשל (מתוך זאפ):
Sony KDL40L4000 ב 5300 ש"ח
LG scarlet 42LG60FR ב-5400 ש"ח
Toshiba Regza 42XV500 ב- 4800 ש"ח.
כדאי ללכת על אחת מהן עם תמהיל הצפייה שלי, או ללכת על ההמלצות הקודמות, או משהו אחר?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא מתמודדות טוב עם SD, חד משמעית, אם אין תקציב וFHD הוא לא MUST, חד משמעי לנצל כדי לקנות משהו שעושה את העבודה.
היחידות של סוני ושל סמסונג (פאנל זהה) שעושות את העבודה מעולה בSD ובHD הן הA650 של סמסונג והW4500 של סוני, המחירים לא ריאליים.
היחידות של סוני ושל סמסונג (פאנל זהה) שעושות את העבודה מעולה בSD ובHD הן הA650 של סמסונג והW4500 של סוני, המחירים לא ריאליים.
Vocare Ad Regnum
אוקיי, אז ה- PV80 וה-A450 הן שתיהן פלזמות HD READY.
ה- LG53FR היא LCD FHD, אז פשוט ללכת לראות את ההבדלים?
מקריאה באתר של ח.י.אלקטרוניקה קשה ל להבין את ההבדלים בין סדרות 60\53\55.
-לסדרה 60 יש כניסת USB, אין מסנן "מסרק" (או לפחות לא מופיע) ויש תמיכה שונה ב 1080p מישהו יכול להסביר לי את ההבדל?)
- נראה שסדרה 55 פשוט פחות טובה מסדרה 53, זה הגיוני עם המספרים?
יתרונות\חסרונות של שתי הפלזמות?
ה- LG53FR היא LCD FHD, אז פשוט ללכת לראות את ההבדלים?
מקריאה באתר של ח.י.אלקטרוניקה קשה ל להבין את ההבדלים בין סדרות 60\53\55.
-לסדרה 60 יש כניסת USB, אין מסנן "מסרק" (או לפחות לא מופיע) ויש תמיכה שונה ב 1080p מישהו יכול להסביר לי את ההבדל?)
- נראה שסדרה 55 פשוט פחות טובה מסדרה 53, זה הגיוני עם המספרים?
יתרונות\חסרונות של שתי הפלזמות?
חוץ מ- IMFH, גם האחרים ממליצים על פלזמה, למרות ההבדל ברזולוציה?
אין יתרון למשחקים ב-XBOX ב- 1080p?
שמתי לב שיחס 1024:768 זה יחס של 4:3. אם הטלוויזיה היא 16:9 זה אומר שהפיקסלים לא ריבועיים.
זה משנה?
TANDBERG, דווקא ה- LG53 היא זו שנראית טובה יותר לפי המפרט, לא ה-55.
LG53:
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
LG55:
אין יתרון למשחקים ב-XBOX ב- 1080p?
שמתי לב שיחס 1024:768 זה יחס של 4:3. אם הטלוויזיה היא 16:9 זה אומר שהפיקסלים לא ריבועיים.
זה משנה?
TANDBERG, דווקא ה- LG53 היא זו שנראית טובה יותר לפי המפרט, לא ה-55.
LG53:
LG55: