הזרמת MKV כולל כתוביות בעברית ל-PS3 ללא המרות
אני לא מצליח להמיר את הסרטים עם תרגום כל פעם שאני מפעיל את הסרט בפלייסטישן אין תרגום ואני עשיתי את כל הדברים לפי המדריך. אם אני רוצה להמיר את הסרט שיהיה עם תרגום אני צריך לעשות transcodig Video?
עריכה: סליחה התבלבלתי בפורום רציתי לרשום את זה בפורום של MKV2VOB
עריכה: סליחה התבלבלתי בפורום רציתי לרשום את זה בפורום של MKV2VOB
מתוך ה- README:firebird כתב:מצטרף לשאלהsagioto כתב:הורדתי coreavc מישהו יודע איך אני מוסיף ומשתמש בו ב-PMS?......
Transcoding on Windows: HOWTO
=============================
2 possible methods:
A) Using the server "as is": Nothing else to install, it will use Mencoder for the transcoding part.
B) Using Avisynth/FFDshow. Paired with CoreAVC, it's quite efficient with multi cores.
1- If not already done, get and install a codec pack with ffdshow (VSfilter must be included for subtitles).
My favorite is CCCP Codec Pack [http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp]
2- Get and install AVISynth 2.5.7 (I've met some framerate problems with 2.5.8 betas)
[http://downloads.sourceforge.net/avisyn ... g_mirror=0]
3- Set up the FFDShow Audio Mixer to 5.1 (3/0/2 LFE)
4- Set "Autoload VS Filter" to true
5- Configure Haali Splitter (audio/subtitles language priorities)
Optional Codecs: CoreAVC is a good choice for H264 decoding, Quicktime Alternative and Real Alternative are also useful
(Apple 1080p trailers for example).
Natural Born Gamer
קראתי את זה בREADME ולא הבנתי,snowgoose כתב:מתוך ה- README:firebird כתב:מצטרף לשאלהsagioto כתב:הורדתי coreavc מישהו יודע איך אני מוסיף ומשתמש בו ב-PMS?......
Transcoding on Windows: HOWTO
=============================
2 possible methods:
A) Using the server "as is": Nothing else to install, it will use Mencoder for the transcoding part.
B) Using Avisynth/FFDshow. Paired with CoreAVC, it's quite efficient with multi cores.
1- If not already done, get and install a codec pack with ffdshow (VSfilter must be included for subtitles).
My favorite is CCCP Codec Pack [http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp]
2- Get and install AVISynth 2.5.7 (I've met some framerate problems with 2.5.8 betas)
[http://downloads.sourceforge.net/avisyn ... g_mirror=0]
3- Set up the FFDShow Audio Mixer to 5.1 (3/0/2 LFE)
4- Set "Autoload VS Filter" to true
5- Configure Haali Splitter (audio/subtitles language priorities)
Optional Codecs: CoreAVC is a good choice for H264 decoding, Quicktime Alternative and Real Alternative are also useful
(Apple 1080p trailers for example)....
אני פשוט בוחר באפשרות לקודד עם Avisynth/FFDshow וזה ישתמש בcoreavc?
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,Shkalie כתב:אחרי חיפושים רבים, נתקלתי במקרה בבחור שיצר Media Server יעודי ל- PS3.
את ההתקנה ניתן להוריד מ:
http://ps3mediaserver.blogspot.com/
תורידו את הגרסה החדשה ביותר. כחלק מההתקנה תותקן אצלכם גם גירסת Java (זה לוקח מעט זמן ואין שום חיווי אז לחכות בסבלנות)
בלשונית של "Transcoding Settings", מופיעים 4 תצורות transcoding שיהיו חשופות לכם ב- PS3 על כל קובץ מוזרם. (ניתן לבטל חלק דרך העמודה השמאלית)
על מנת לראות כתוביות בעברית, תשתמשו ב- "MEncoder Only Player". תשנו את ה- Subtitles codepage ל- cp1255 (הערך הראשון שמופיע זה cp1252).
תסמנו את "FriBiDi mode"
תבטלו סימון ב- "Enable ASS/SSA"
תסמנו "Autoload *.srt"
כל מה שנותר זה לשתף את הספריות שלכם ב- "Folders Sharing", ולהזרים.
בקונסולה תוכלו לצפות גם בקבצי Xvid וגן בקבצי MKV כולל כתוביות בעברית ללא שום בעיה.
ללא צורך להמיר ל-DivX על מנת לצפות בכתוביות Xsub, ללא צורך בשימוש MKV2VOB שלוקח הרבה זמן קידוד, ללא שימוש TSMuxer וכן הלאה ...
בנוסף, השוותי את איכות הסרט המוזרם מול Tversity, וההבדל משמעותי מאד לטובת ה- PS3 Media Server. ה- Tversity, כחלק מפעולת ה- Transcoding ממיר ל- MPG1, לעומת ה- PS3 Media Server, שממיר ל- MPG2.
Xvid או MKV שעובר Transcoding + הצמדה של כתוביות, כמעט ולא יורד באיכותו מהמקור.
תמונות - לעומת Tversity, כאן גם הצלחתי להזרים תמונות מהמחשב, ובקצב סביר בהחלט.
התוכנה מגיעה עם הקודדים הנדרשים, אך אם בכל זאת תהיה לכם בעיה, מומלץ להתקין את חבילת הקודקים של "K-Lite codec Pack":
http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm
מקווה שעזרתי...
הכל עובד פצצה, גם על הקירטועים התגברתי, אני מתחיל לראות סאטים, לוחץ על פאוז למשך דקה או שתיים, ואח"כ הסרט רץ.
אני לא מצליח לראות כתוביות בעברית למרות שלא פיספסתי שום הוראה שכתובה כאן.
למישהו יש רעיון?
אני עם מחשב פנטיום4, 2GB, 3.0 GHZ
לא עושה לי בעיות בוידאו או סאונד, אז למה אי אפשר לראות כתוביות.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

כן, אחרת גם לא הייתי רואה ב PS שהוא מזהה את זה.sagioto כתב:אתה בטוח שיש לך קובץ SRT, הוא נמצא באותה ספריה ויש לו בדיוק את אותו שם כמו הקובץ וידאו (חוץ מהסיומת כמובן)?
אתה משתמש ב-MENCODER בתור המקודד?...
וכן, אני עושה בדיוק מה שרשום בהוראות MENCODER וכל מה שצריך לסמן ולהוסיף.
אגב, במחשב אני משתמש בתוכנת VLC שמראה יפה מאוד את הכתוביות.
איזה באעסה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
פלקון - תשומת הלב שהתוכנות ניגון במחשב קצת יותר חכמות בד"כ - ומוצאות גם כתוביות שלא יעבדו במקום אחר
לפחות במזרימדיה - מספיק שבסוף השם של הקובץ יש .heb.srt
והמזרימדיה לא יזהה אותו - אולי גם לתוכנת המרה יש בעייה עם זה.
והמזרימדיה לא יזהה אותו - אולי גם לתוכנת המרה יש בעייה עם זה.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

היי lawpower,lawpower כתב:פלקון - תשומת הלב שהתוכנות ניגון במחשב קצת יותר חכמות בד"כ - ומוצאות גם כתוביות שלא יעבדו במקום אחר
והמזרימדיה לא יזהה אותו - אולי גם לתוכנת המרה יש בעייה עם זה....
תודה על ההתייחסות.
בכל אופן לגבי תוכנת ההמרה אנשים אומרים שזה כן הצליח להם.
ולבי הכתוביות אני משתמש בשמות זהים לחלוטין כמו בסרט בצירוף .srt
בלי heb או שאר נקודות אחרות בשם הסרט.
מישהו ניתקל בזה?
בעות בהזרמת סרטים דרך התוכנה PS3MS
בעיה בהזרמת סרטים בתוכנת PS3MS התוכנה עבדה מצויין עד לא מזמן ועכשו אני נתקל בבעיות ב PS3 נותן לי כל כמה דקות שגיאה מס' 80710723 הסרט מנגן כמה דקות ואחר כך עף ונקטע כל הזמן
הורדתי את הפיירוול מהראוטר וחומת האש מהמחשב ולא עזר האם מישהו נתקל בכזו בעייה
עזרה
תודה
הורדתי את הפיירוול מהראוטר וחומת האש מהמחשב ולא עזר האם מישהו נתקל בכזו בעייה
עזרה
תודה
ששגיאה מס' 80710723
רק כאשר אני צופה בסרטים דרך ה PS3 MADIA SEREVR הסרט מתחיל לעבוד ואחרי מספר דקות מקרטע ואו עוצר בכלל ואז מופיעה הודעת שגיאה
עד לא מזמן עבר מצויין
אין לי את השגיאה הזו או בעיות בכלל במשחקי רשת של ה PS3
כבר לא יודע מה לעשות
עזרתכם בבקשה
תודה
עד לא מזמן עבר מצויין
כבר לא יודע מה לעשות
עזרתכם בבקשה
תודה
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
Re: ששגיאה מס' 80710723
את במקרה על חיבור אל-חוטי?חתולה כתב:רק כאשר אני צופה בסרטים דרך ה PS3 MADIA SEREVR הסרט מתחיל לעבוד ואחרי מספר דקות מקרטע ואו עוצר בכלל ואז מופיעה הודעת שגיאה
עד לא מזמן עבר מצויין
כבר לא יודע מה לעשות
עזרתכם בבקשה
תודה...
יכול להיות שעצמת האות לא גבוהה מספיק.
התוכנה הזאת עובדת עם BUFFER שכל הזמן מתמלא,
אם עצמת האות לא גבוהה מספיק מקבלים קרטוע.
חוץ מזה אם את מנסה תכני HD,
קחי בחשבון את פקטור המחשב. לפי ה-FAQ של התוכנה
מומלץ לפחות מעבד עם ליבה כפולה.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

ה PS3 MEDIA SERVER לא מזהה את ה PS וגם לא ההפך. מה עושים??
ניסיתי לעשות UNINSTALL, (כדי להתקין מחדש) אבל אין כזו אופציה. אני לא מבין מה לא בסדר.
המחשב שלי מחובר לראוטר וגם ה PS, ואין לי שום הגדרה של PORT FORWARDING על הראוטר.
אז בינתיים אני משתמש ב TVERSITY. שעושה את העבודה, אבל כל כך התרגלתי ל PMS שלא בא לי לוותר.
משהו נתקל?
ניסיתי לעשות UNINSTALL, (כדי להתקין מחדש) אבל אין כזו אופציה. אני לא מבין מה לא בסדר.
המחשב שלי מחובר לראוטר וגם ה PS, ואין לי שום הגדרה של PORT FORWARDING על הראוטר.
אז בינתיים אני משתמש ב TVERSITY. שעושה את העבודה, אבל כל כך התרגלתי ל PMS שלא בא לי לוותר.
משהו נתקל?