אולי אלו דגמים ישנים, אני מכיר המון אנשים עם פנסוניק שמשאירים את המסך על תמונה סטטית שעות, על קונטרסט הכי גבוה, וכלום לא קרה, עובדה שבפנסוניק אפילו לא מבקשים לעשות הרצה, לדעתי וממה שאני חוויתי הסיכוי שמסך פנסוניק ייצרב הוא אפסי, אבל אני אמתן את זה ואנסח כך: אולי יש סיכוי (קטן מאוד) שפלזמה פנסוניק תיצרב, אבל הסיכוי לכך הרבה יותר נמוך מבסמסונג ואל ג'י, וזה ללא ספק,או במילים אחרות, אם אתה כבר לוקח "סיכון" ולוקח פלזמה, אז ההימור הכי פחות מסוכן זה פנסוניק ופיוניר (גם בנושא הצריבות וגם בשאר הדברים).laad כתב:marantz ידידי,
אני ממליץ לך בחום להתרחק מפלזמות. בימינו פער האיכות בין הפלזמה ל-LCD קטן ואפילו לא מורגש. טלויזיות של פיליפס, סוני ושארפ נותנות תוצאה שכולה דבש. מצד שני - אפילו הפלזמה היקרה ביותר נצרבת. גם אתה מוכן לכל הסייגים וההרצות, תמיד קיימת הסכנה שהחברה/אישה/עוזרת/ילדים יהרסו את הטלויזיה. אחרי ששני חברים שלי זרקו לפח פלזמות איכותיות (פנסוניק!) שנצרבו, נדרתי לעולם לא להתקרב לפלזמות.
בנוגע ל-FHD: שים לב שבמהלך אורך החיים של טלויזיה ממוצעת (נגיד חמש שנים) שידורי HD עשויים להפוך לסטנדרט, או לפחות להיות זמינים במחיר סביר. לדעתי שווה להשקיע היום כדי לקבל גם מחר תוצאה שכולה דבש.
בסופו של יום - תבחר מה שהכי יפה בעיניך, ותהנה....
איזו LCD "42 מומלצת לצפייה 100% בשידורי טלויזיה (הוט,יס
- roei_s
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 559
- פלג_
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
זה קטע מאוד מוזר
מצד אחד אני שומע פה צריבות של פלזמות, גם פנסוניק.
ופתאום אני ניזכר שיש לאחותי פלזמה פנסוניק 42 אינצ', לא חשבתי על זה עד עכשיו, כי רק עכשיו אני חושב לקנות, אז התחלתי להתעניין.
יש להם את הפלזמה כבר שנתיים.
עם ילדה בת שנה וחצי, שמחוברת להופ לא מעט.
וששאלתי אותם על נושא הצריבות....הם לא הבינו על מה אני מדבר...
זה לא קיים אצלהם.
והם לא איזה זוג ששומר על הטלויוזיה....אין להם בעייה להירדם איתה,
ואין בעייה שהיא תהיה דלוקה על ערוץ מסויים (גם הופ) כדי שסתם היה רעש ברקע.
נושא מוזר...
אולי יש עוד איזה פרמטר שאנחנו לא לקחים בחשבון.....
משהו שיכול להשפיע.
ופתאום אני ניזכר שיש לאחותי פלזמה פנסוניק 42 אינצ', לא חשבתי על זה עד עכשיו, כי רק עכשיו אני חושב לקנות, אז התחלתי להתעניין.
יש להם את הפלזמה כבר שנתיים.
עם ילדה בת שנה וחצי, שמחוברת להופ לא מעט.
וששאלתי אותם על נושא הצריבות....הם לא הבינו על מה אני מדבר...
זה לא קיים אצלהם.
והם לא איזה זוג ששומר על הטלויוזיה....אין להם בעייה להירדם איתה,
ואין בעייה שהיא תהיה דלוקה על ערוץ מסויים (גם הופ) כדי שסתם היה רעש ברקע.
נושא מוזר...
אולי יש עוד איזה פרמטר שאנחנו לא לקחים בחשבון.....
משהו שיכול להשפיע.
- OhadG
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
נניח Contrast & Brightness?