איזו LCD "42 מומלצת לצפייה 100% בשידורי טלויזיה (הוט,יס
אני מעוניין לרכש טלויזיה לצפייה בערוצי הוט (או יס)דרך ממיר ,מרחק הצפייה הוא 3 מטר ,ולפי מה שכבר קראתי בפורומים הגעתי למסקנה שאני צריך ללכת על 42 אינץ ושאין לי צורך בFHD אלא מספיק HDR (אני מעוניין דווקא בLCD) אשמח לקבל המלצות לדגמים מסויימים (במיוחד אם יש דגמים חדשים שעוד אין עליהם הרבה ביקורות ויש לכם מה לומר)
התקציב הוא בין 4000 ל 6000 ש"ח עם נטייה למחיר הזול וההכרחי ולא להתפרעות! (האשה!)
בתודה מראש לכל העונים!!
התקציב הוא בין 4000 ל 6000 ש"ח עם נטייה למחיר הזול וההכרחי ולא להתפרעות! (האשה!)
בתודה מראש לכל העונים!!
יש לך שתי אפשרויות שמתאימות להצגת 100% שידורים רגילים בתקציב שציינת:
1. פלאזמה של סמסונג "42 מדגם A450
2. פלאזמה של פנסוניק "42 מדגם PV8
לא תמצא LCD ראוייה בתקציב הזה שתציג באיכות נורמלית שידורים רגילים מממיר.
1. פלאזמה של סמסונג "42 מדגם A450
2. פלאזמה של פנסוניק "42 מדגם PV8
לא תמצא LCD ראוייה בתקציב הזה שתציג באיכות נורמלית שידורים רגילים מממיר.
רק עיניך יכולות לקבוע מהי "תוצאה איכותית מספקת".marantz כתב:אם אני מעוניין בכל אופן בLCD ומוכן להיתפשר על הגודל מה המסך הכי זול בגדלים שבין 37-42 שעדיין יתן תוצאה איכותית מספקת לצפייה בטלויזיה 100% (הוט ,יס)...
ב-SD במסכי LCD הייתי מסתכל על דגמים של פיליפס, סוני ושארפ.
אתה יכול גם לחפש מציאות אמיתיות בפלזמות EDTV בהן לא נדרש upscale,
התמונה האיכותית ביותר לתכנים אלו בשוק המסכים הדקים.
אם אתה לא רוצה לחסום את דרכך ל-HD בעתיד (לא רק תמיכה באות אלא הצגה של HD)
פלזמת 37PR10 של פנסוניק שווה עיון רציני.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
לvaron
כתבת "ב-SD במסכי LCD הייתי מסתכל על דגמים של פיליפס, סוני ושארפ"
אשמח לקבל דגמים ספציפיים לגדלים 37-42 (עם התחשבות בדגמים החדשים אם יש)
ל lir86
אתה מדבר על הפלאזמה או הLCD ?
תודה מראש לשניכם על ההיתיחסות אני באמת אובד עצות מול שפע המכשירים שקיים בשוק!
כתבת "ב-SD במסכי LCD הייתי מסתכל על דגמים של פיליפס, סוני ושארפ"
אשמח לקבל דגמים ספציפיים לגדלים 37-42 (עם התחשבות בדגמים החדשים אם יש)
ל lir86
אתה מדבר על הפלאזמה או הLCD ?
תודה מראש לשניכם על ההיתיחסות אני באמת אובד עצות מול שפע המכשירים שקיים בשוק!
marantz ידידי,
אני ממליץ לך בחום להתרחק מפלזמות. בימינו פער האיכות בין הפלזמה ל-LCD קטן ואפילו לא מורגש. טלויזיות של פיליפס, סוני ושארפ נותנות תוצאה שכולה דבש. מצד שני - אפילו הפלזמה היקרה ביותר נצרבת. גם אתה מוכן לכל הסייגים וההרצות, תמיד קיימת הסכנה שהחברה/אישה/עוזרת/ילדים יהרסו את הטלויזיה. אחרי ששני חברים שלי זרקו לפח פלזמות איכותיות (פנסוניק!) שנצרבו, נדרתי לעולם לא להתקרב לפלזמות.
בנוגע ל-FHD: שים לב שבמהלך אורך החיים של טלויזיה ממוצעת (נגיד חמש שנים) שידורי HD עשויים להפוך לסטנדרט, או לפחות להיות זמינים במחיר סביר. לדעתי שווה להשקיע היום כדי לקבל גם מחר תוצאה שכולה דבש.
בסופו של יום - תבחר מה שהכי יפה בעיניך, ותהנה.
אני ממליץ לך בחום להתרחק מפלזמות. בימינו פער האיכות בין הפלזמה ל-LCD קטן ואפילו לא מורגש. טלויזיות של פיליפס, סוני ושארפ נותנות תוצאה שכולה דבש. מצד שני - אפילו הפלזמה היקרה ביותר נצרבת. גם אתה מוכן לכל הסייגים וההרצות, תמיד קיימת הסכנה שהחברה/אישה/עוזרת/ילדים יהרסו את הטלויזיה. אחרי ששני חברים שלי זרקו לפח פלזמות איכותיות (פנסוניק!) שנצרבו, נדרתי לעולם לא להתקרב לפלזמות.
בנוגע ל-FHD: שים לב שבמהלך אורך החיים של טלויזיה ממוצעת (נגיד חמש שנים) שידורי HD עשויים להפוך לסטנדרט, או לפחות להיות זמינים במחיר סביר. לדעתי שווה להשקיע היום כדי לקבל גם מחר תוצאה שכולה דבש.
בסופו של יום - תבחר מה שהכי יפה בעיניך, ותהנה.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
דודי, לא שכחת כמה סימני קריאה?
אולי די. אתה פשוט מאבד את האמינות שלך כשאתה מציג תמונה חד צדדית. אף אחד שקורא פה לא עד כדי כך טיפש.
ד"א, תקרא שוב אחורה. גם מה שאבי כתב לך בפוסטים נפרדים. אף אחד לא טען השהפנסוניק *חסינה* לצריבות, אלא שהיא רגישה פחות מאחרות כמו מאהמ.. נניח... סמסונג.
אולי די. אתה פשוט מאבד את האמינות שלך כשאתה מציג תמונה חד צדדית. אף אחד שקורא פה לא עד כדי כך טיפש.
ד"א, תקרא שוב אחורה. גם מה שאבי כתב לך בפוסטים נפרדים. אף אחד לא טען השהפנסוניק *חסינה* לצריבות, אלא שהיא רגישה פחות מאחרות כמו מאהמ.. נניח... סמסונג.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתם רק מורידים את הרמה של הפורום עם המלחמה הטיפשית הזאת בין סמסונג לפנסוניק.
שלוםdodi88 כתב:לא יכול להיות !!!!!!!!!!!! של פנסוניק ?!?!?!!? החברה שחסינה לצריבות ?!?!?laad כתב: אחרי ששני חברים שלי זרקו לפח פלזמות איכותיות (פנסוניק!) שנצרבו, נדרתי לעולם לא להתקרב לפלזמות.......
dodi88 אני פעיל מאוד בפורומים של גי'פים, זה התחביב העיקרי שלי.
ויש שם איזה בחור, שמאוד מאוד מזכיר אותך בתגובות.
כל שירשור שיש בוא איזה משהו הכי קטן על טויוטה הוא ישר קופץ ומתחיל להשמיץ.
לא משנה מה, בלי קשר פשוט לתחיל ללכלך.
הבעייה שם כמו פה, שליותר מחצי מהפורום יש טויוטה....
מה שקרה זה שהוא פשוט הפך לבדיחה בפורום, יש לי הרגשה שאתה בדרך....