כבלי אאודיו - איכות ומחיר
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
לא נישמע זול במיוחד
לגבי המגבר אם ה DENON הוא לא AVR3803 או AVR3805
אז ניראה לי שאת הולכת לשלם יקר.
אם תפרטי את הדגמים של הרכיבים אולי אוכל להמליץ לך לגבי עלות מול תועלת
לגבי המגבר אם ה DENON הוא לא AVR3803 או AVR3805
אז ניראה לי שאת הולכת לשלם יקר.
אם תפרטי את הדגמים של הרכיבים אולי אוכל להמליץ לך לגבי עלות מול תועלת
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
מיטל,
צר לי לאכזב אותך, אבל המחיר שנתנו לך הוא לא זול, והייתי אומר אפילו יקר.
הדנון 2105 עולה בזאפ 3000 שקל
והבוס AM10 עולים 7000 .
מנסיון שלי של השנה האחרונה עם זאפ , בקניה בחנות עצמה ניתן להוריד את המחיר בערך ב 20% , כלומר סכום של 8000 ש"ח (קניתי, סליחה שדרגתי, במשך השנה האחרונה רסיבר, ד.ו.ד, רמקולים וסאב, ותמיד המחיר היה נמוך מזאפ).
זוג מעמדים ממתכת עולה בסביבות 400 ש"ח, ואם את קונה bose הוא אמור להגיע עם כבלים של bose (כאמור הייתי בעליו של סט כזה).
אם התעייפת מהסתובביות, לפחות תתמקחי על המחיר.
בהצלחה!
צר לי לאכזב אותך, אבל המחיר שנתנו לך הוא לא זול, והייתי אומר אפילו יקר.
הדנון 2105 עולה בזאפ 3000 שקל
והבוס AM10 עולים 7000 .
מנסיון שלי של השנה האחרונה עם זאפ , בקניה בחנות עצמה ניתן להוריד את המחיר בערך ב 20% , כלומר סכום של 8000 ש"ח (קניתי, סליחה שדרגתי, במשך השנה האחרונה רסיבר, ד.ו.ד, רמקולים וסאב, ותמיד המחיר היה נמוך מזאפ).
זוג מעמדים ממתכת עולה בסביבות 400 ש"ח, ואם את קונה bose הוא אמור להגיע עם כבלים של bose (כאמור הייתי בעליו של סט כזה).
אם התעייפת מהסתובביות, לפחות תתמקחי על המחיר.
בהצלחה!
שמוליק ו.
- bitton71
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
meital כתב:שמוליק,
ביקרתי היום בחנות והשוויתי שוב בין ה- BOSE ל- KEF - והראשונים נשמעו הרבה יותר טוב.
שאר הרמקולים בחנות היו ברמה נמוכה הרבה יותר (JBL, LG וכיו"ב).
לכן, נראה לי שאלך על ה- BOSE - למרות שאני מבינה שהוא לא כ"כ פופולרי פה בקרב חברי האתר.
אני רוצה כבר לקנות ולגמור עם ההתלבטויות - עייפתי מהסתובבויות והשוואות בלתי נגמרות...
לגבי שם החנות - הם ביקשו שלא אזכיר את שמם בגלל המחיר הנמוך שבו הוצעה לי הסחורה (10K ל DENON + BOSE, כולל מעמדים לרמקולים, התקנה + חיווט). אני כן יכולה לספר שהם מפיצים רשמיים של ניופאן.
מיטל...
אני מנחש שהחנות נמצאת בהרצליה-פיתוח, והשם מפיץ ניחוח הוליוודי...
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
meital את אומרת...
עייפתי מהסתובבויות והשוואות בלתי נגמרות...
אם כל בכבוד,את הולכת להוציא סכום מכובד לכל הדעות -10K
אז אל תעשי טעות בקנייה פזיזה.
תעשי בדיקה נוספת, שלא תצערי לאחר הקנייה.זה לא לעיניין בכלל.
אם כל בכבוד,את הולכת להוציא סכום מכובד לכל הדעות -10K
אז אל תעשי טעות בקנייה פזיזה.
תעשי בדיקה נוספת, שלא תצערי לאחר הקנייה.זה לא לעיניין בכלל.
- AssafAviv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
לי אישית יש במחשב 2 כרטיסי קול, הראשון על הבורד, עם יציאת קואקס, והשני חיצוני עם יציאה אופטית, ושתיהם מחוברים לרסיבר שלי.
ואני יכול להגיד שההבדל קיים באופן חד משמעי!!!!! החיבור האופטי יותר צלול, נותן באס עמוק הרבה יותר, ויותר טוב בסך הכל.
ואני יכול להגיד שההבדל קיים באופן חד משמעי!!!!! החיבור האופטי יותר צלול, נותן באס עמוק הרבה יותר, ויותר טוב בסך הכל.
- byrdparis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1419
קומביין מאד יכול להיות שאיכות הכרטיסים היא זאתי שעשתה את ההבדל ולא צורת החיבור הדיגטאלי שבחרת ...
נראה לי שזה הרבה יותר הגיוני ממה שאתה מתאר .. בכל מקרה כמו שמרטין אמר טכנית ה לא אפשרי כי זה בדיוק אותה ההמרה .
בכל מקרה ההשוואה שלך מאד לא "נכונה" אם היית עושה את ההשוואה נגיד על אותו כרטיס קול אז ניחא ...
אביעד
נראה לי שזה הרבה יותר הגיוני ממה שאתה מתאר .. בכל מקרה כמו שמרטין אמר טכנית ה לא אפשרי כי זה בדיוק אותה ההמרה .
בכל מקרה ההשוואה שלך מאד לא "נכונה" אם היית עושה את ההשוואה נגיד על אותו כרטיס קול אז ניחא ...
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- avile7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- eladdo
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 342
עוד קצת סבלנות
זה לא ה- 10K כמו שתצטרכי לחיות אח"כ עם הרמקולים ושווה להשקיע עוד קצת (לא כסף).
אם עוד לא קנית, ממליץ לך לשמוע סטאליטים של PRADIGM (זולים פי שתיים מבוז וטובים פי שתיים), או של DEFINITIVE (אפילו עוד יותר טובים אם כי לא כ"כ קטנים ויותר יקרים (מה PARADIGM זאת אומרת)).
לי יש DEFINITIVE, קניתי בסטריאו סטאר לפני כשנתיים וקיבלתי גם כבלים מצויינים לאיזה מרחק שרק רציתי.
בהצלחה רבה.
אם עוד לא קנית, ממליץ לך לשמוע סטאליטים של PRADIGM (זולים פי שתיים מבוז וטובים פי שתיים), או של DEFINITIVE (אפילו עוד יותר טובים אם כי לא כ"כ קטנים ויותר יקרים (מה PARADIGM זאת אומרת)).
לי יש DEFINITIVE, קניתי בסטריאו סטאר לפני כשנתיים וקיבלתי גם כבלים מצויינים לאיזה מרחק שרק רציתי.
בהצלחה רבה.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
בתור "אוהב" BOSE, מציע לינק לניתוח מלא של הרמקולים ומה שיוצא מזה...
(רצוי לדעת קצת אנגלית וקצת ידע במספרים)
http://www.intellexual.net/bose.html
(רצוי לדעת קצת אנגלית וקצת ידע במספרים)
http://www.intellexual.net/bose.html
- eladdo
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 342
יאללה, כמה זעם צריך בשביל לכתוב דברים כאלה.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 826
ואו!
בזמנו כשהתחלתי עם התחביב הזה, חשבתי שבוז הם משהו איכותי. אבל מה שהחשיד אותם היה ההעדר הכמעט מוחלט של פרטים טכניים. אחר כך גם הקשבתי להם. זה הספיק.
אבל הרעיון שישנו פער משמעותי בין הסטליטים ויחידת הבאס....זה הרבה מעבר למה שדימיינתי.
בזמנו כשהתחלתי עם התחביב הזה, חשבתי שבוז הם משהו איכותי. אבל מה שהחשיד אותם היה ההעדר הכמעט מוחלט של פרטים טכניים. אחר כך גם הקשבתי להם. זה הספיק.
אבל הרעיון שישנו פער משמעותי בין הסטליטים ויחידת הבאס....זה הרבה מעבר למה שדימיינתי.
נועם