ממש לא מבין !!!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 232

שליחה

זה שניתן להגיע לתוצאה מצויינת עם מגבר יקר ורציני עם רמקולים בנוניים זה לא דבר חדש , מה ששאל השואל בתחילת השירשור
היה מה קודם למה ולדעתי {ומסכים עם מרטין} לרמקולים יש גוון אדיר של איכויות ויש אחד שמדגיש יותר באס ויש אחד שמדגיש
יותר מי היי ולכן אם לדוגמא אני אוהב רמקולים עם באס עמוק ומקפיא שום מגבר שיעלה גם 20,000$ לא יתן לי את הבאס הזה
עם רמקולים שלהם לדוגמא יש יחידת באס קטנה מאחר והרמקולים מוגבלים, למרות שהם נורא איכותיים , ולכן {לדעתי}קודם כל אשמע את הרמקולים שאני
אוהב מבחינת הדרישות האישיות שאני מצפה ואח"כ אנסה להתאים לו מגבר.
כמובן שבמקביל לדרישותי האישיות שאני מצפה מהרמקול המיועד ,אם התקציב שלי לא מאפשר לרכוש גם את הרמקול שאהבתי שהוא יקר וגם מגבר דומה,אנסה במקביל לחפש רמקול שלא יהיה בעייתי מבחינת נצילות כך
שלא אצטרך מגבר מיוחד ונורא חזק על מנת להפעיל אותו ולא חסרים רמקולים איכותיים מאד ונצילים {בקביל לזה שלא חסרים רמקולים לא נצילים ואכותיים מאד.}
ובל נישכח כי האודיופיליה תגרום לנו בהמשך הדרך לחליף את אותו המגבר שהתפשרנו עליו {למרות שהוא טוב אך איננו ה ultimate }
ובסוף גם את הרמקולים..........
אמיר ארמה יבואן "ארמה אודיו" www.arama-audio.com

Adudu
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 320

שליחה

אמיר היקר
במשפטך הראשון אתה מצדיק את דעתי.......הלו כן ?
שאם כך , רכוש קודם כל מגבר שיתן מענה לכל סוג הרמקולים , כפי שכתבתי " מרידיאן" , NAIM-AUDIO , QUAD , וכאלה ( באם אין ידך משגת לרכוש חדשים , אז יד - שניה )
ואז תוכל לברור בין כלל סוגי הרמקולים , בין אלו שלטעמך ובין אלה שלתקציבך.....
בברכה
דודו
המעבדה של דודו
טל-אל, גליל מערבי
אתר:
https://sites.google.com/site/dudulab/dudulab

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום

נכון ולא נכון

שליחה

דודו היקר
נניח והיתי רוכש מגבר 15 ואאט מנורות ואח"כ התאהבתי לדוגמא ב רמקול עם נצילות של 87db , הריי ברור לך שהלה לא יפעיל
ב20% את הרמקול הנ"ל , ולכן בטענתך אתה מגביל אותי לרמקולים מאד נצילים אבל אם היתי רוכש את קודם את הרמקול אותו אהבתי
לא היתי רוכש את המגבר הנ"ל אלא את מה שמתאים לרמקול בלבד ותקן אותי אם אני טועה.....

הרי מי קבע שאת מירב התקציב אני אשקיע במגבר ולא ברמקול? אולי הרמקול שאוהב יעלה יותר, ואצטט אותך בוורסיה הפוכה "אוכל לבחור בין סוגי
המגברים ביין אלו שלטעמך ובין אלה שלתקציבך......

לדעתי הרמקול הוא המרכיב הריאשוני במערכת מאחר והוא יתן את הטון העיקרי באופי הסאונד אשר אותו אני מחפש ולא המגבר שיכול
לעדן או לעגל וכו ....

Adudu
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 320

שליחה

אני כבר שירשתי בעבר עם מרטין והחברים את נושא ההספק - לטענתי של"הספק" (על כל מרכיביו ואופייניו )
יש השפעה מכרעת על יכולתה של המערכת הטורית הזאת , לא לחינם המלצתי לרכוש מגברים כמו "מרידיאן" או "ניים-אודיו" ודומיהם .
כאן אין דבר כזה 15 וואט , לא תהיה אצל אלה כל בעיה לספק לכל רמקול את צרכיו .

ברור שבבחירת מגבר מנורות ( רק בגלל שהוא מאוד רומנטי ואופנתי לאודיופיליה או שהוא "נישמע" לך ) אתה מגביל את אפשרות הבחירה שלך לרמקולים לנצילים בלבד ...........!

אבל טענה זו נכונה גם באם תתחיל ברכישת רמקולים -
--------------------------------
באם תבחר ברמקולים לא נצילים ,
לא תוכל לרכוש מגבר מנורות....?
-------------------------------
בברכה
דודו
המעבדה של דודו
טל-אל, גליל מערבי
אתר:
https://sites.google.com/site/dudulab/dudulab

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

הרי זה ברור לך שיש מגברי מנורות עתירי שפורפרות שיכולים לדחוף כל רמקול ולכן אנני מגביל את הבחירה שלי לרמקולים נצילים בלבד
אני התכוונתי שמי שלא קונה את המלצתך{מרידיאן, או ניים אודיו }ודווקא קנה מגבר חלש יחסית ששמע , בהחלט תהיה לו בעיה עם רמקול לא נציל , ומדוע שתהיה לו בעיה כזו אם התברר לו שהרמקול שאהב אחרי קנית המגבר לא יעבוד ?
תראה , לא אתווכח יותר בנושא זה ואסכם את דעתי בכך שקניית רמקול קודם עדיפה על קנית המגבר מהסיבות שנקבתי בהן
בשירשור זה וכל איש כטוב בעניו יעשה.

cerwin-vega-IS-GOOD
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173

שליחה

לדעתי רמקול זה דבר יותר חשוב כי מגבר לא ממש הכי טוב ישמה טוב אבל נגיד רמקול פירלס או פיור גם עם מגבר רוטיל וnad לא יעזור זה דעתי
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347

תגובה ל - Adudu

שליחה

למגבר יש תפקיד נוסף חוץ מאשר ל"דחוף" רמקול, וזה גם לעשות מוסיקה.
כן, למגבר יש תפקיד חשוב לאיך שהרמקול נשמע, ולא רק כמה מרחק עושים הממברנות.

היה לי נאים, שלא עשה לי נעים, כי הוא נשמע רזה מידי.
שמעתי מרידיאן והוא נשמע לי אגרסיבי מידי.

ויש לי מגבר מנורות חלש משניהם, אך דינמי ונעים לאוזני יותר משניהם.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”