צודק, זה חייב להיגמר בחתונה, בוא תיקח אותה בחייאת, אני אשלם על החתונה.זורו44 כתב:כזה רומן ארוך על חניה?
העלילה מסתיימת בדרך כלל בחתונה.......
שכנה מעצבנת
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
zeev78 כתב:צודק, זה חייב להיגמר בחתונה, בוא תיקח אותה בחייאת, אני אשלם על החתונה.זורו44 כתב:כזה רומן ארוך על חניה?
העלילה מסתיימת בדרך כלל בחתונה..........
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
אצלנו בקיבוץ
מישהו חנה באמצע הכביש הפנימי (רוחב בערך 2.5 מטר) ולא ניתן לעבור לשום מקום, כי משני הצדדים יש עמודים ושדיים המונעים עליה על הדשא.
הפתרון היה פשוט - מלגזה 4 טון מרימה את הרכב ומעלה אותו לגג של מכולה, 500 מטר מהמקום. עבד כמו קסם.
הפתרון היה פשוט - מלגזה 4 טון מרימה את הרכב ומעלה אותו לגג של מכולה, 500 מטר מהמקום. עבד כמו קסם.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
עכשיו הבנתי מאיפה התמונה של החזיר..........Shtirlitz כתב:אצלנו בקיבוץמישהו חנה באמצע הכביש הפנימי (רוחב בערך 2.5 מטר) ולא ניתן לעבור לשום מקום, כי משני הצדדים יש עמודים ושדיים המונעים עליה על הדשא.
הפתרון היה פשוט - מלגזה 4 טון מרימה את הרכב ומעלה אותו לגג של מכולה, 500 מטר מהמקום. עבד כמו קסם....
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
שדיים המונעים עליה על הדשא ??Shtirlitz כתב:אצלנו בקיבוץמישהו חנה באמצע הכביש הפנימי (רוחב בערך 2.5 מטר) ולא ניתן לעבור לשום מקום, כי משני הצדדים יש עמודים ושדיים המונעים עליה על הדשא.
הפתרון היה פשוט - מלגזה 4 טון מרימה את הרכב ומעלה אותו לגג של מכולה, 500 מטר מהמקום. עבד כמו קסם....
תמונות
משה
כן, סוף טוב הכל טוב, לימדתי את השכנה איך לחנות, מצאנו מישהו שיקח אותה (למרות שהיא נשואה כבר ואני משוכנע שהיא הגבר בבית) וחברי האתר נתנו לשד שבתוכם לצאת החוצהguyezra כתב:![]()
![]()
השירשור תפס יופי של כיוון...
אנשים כמוה חיים מפרובוקציות.
שדיים לבקשת הקהל (לא מה שחשבתם)
שדיים המונעים עליה על הדשא ??moco כתב:...
תמונות[/quote]
-
- שד
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר