שכנה מעצבנת
עברתי לדירה חדשה בשכונה מצויינת בנתניה ויש לי בעיה עם שכנה אחת מעצבנת.
היא חונה בחנייה שלי. דיברתי איתה כבר 3 פעמים על זה וכל פעם היא משחקת אותה ראש קטן ומזיזה את האוטו רק מתי שאני מעיר לה על זה.
במסגרת החוק איזה צעדים מותר לי לנקוט נגדה? האם מותר לי לגרור לה את האוטו?
היא חונה בחנייה שלי. דיברתי איתה כבר 3 פעמים על זה וכל פעם היא משחקת אותה ראש קטן ומזיזה את האוטו רק מתי שאני מעיר לה על זה.
במסגרת החוק איזה צעדים מותר לי לנקוט נגדה? האם מותר לי לגרור לה את האוטו?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני הייתי פועל כך.
1. מזהיר אותה בפעם האחרונה.
2. אם לא עזר - מתלונן במשטרה(אני בספק גדול אם יעזור)
3. באם עדיין לא עזר תחסום אותה עם רכבך ותן לה לדבר ללמפה שהיא תרצה לצאת.
1. מזהיר אותה בפעם האחרונה.
2. אם לא עזר - מתלונן במשטרה(אני בספק גדול אם יעזור)
3. באם עדיין לא עזר תחסום אותה עם רכבך ותן לה לדבר ללמפה שהיא תרצה לצאת.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
קצת מעצבן להיזדקק לכך, אבל אולי זה הפתרון: http://www.ofergates.com/lhe/acontent%2 ... /c4852.php
אגב, מה קורה בחנייה שלה?
אגב, מה קורה בחנייה שלה?
משה
moco כתב:קצת מעצבן להיזדקק לכך, אבל אולי זה הפתרון: http://www.ofergates.com/lhe/acontent%2 ... /c4852.php
אגב, מה קורה בחנייה שלה?...
קשה לה להיכנס לחנייה שלה אז היא כל פעם נדחפת לחנייה אחרת, כל הבניין חם עליה אבל זה לא מזיז לה, הזמינו לה משטרה כבר וזה לא מפחיד אותה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
תכחיש, כל הבנין אתה אומר חם עליה, לא?zeev78 כתב:shraga007 כתב:הצעד הבא אם כן, או מכונית על בלוקים או פנצ'רים תכופים....
ואז היא תזמין משטרה ואני יהיה זה שיצא מופסד מכל הסיפור הזה....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
היום קפץ לי הפיוז אז לא הייתי בדיוק פוליטי איתה, אמרתי לה חד וחלק שזה לא יגמר מבחינתה בטוב והיות ואני לא עבריין כמוה אני מתכוון לפעול כחוק.shraga007 כתב:תכחיש, כל הבנין אתה אומר חם עליה, לא?zeev78 כתב:shraga007 כתב:הצעד הבא אם כן, או מכונית על בלוקים או פנצ'רים תכופים....
ואז היא תזמין משטרה ואני יהיה זה שיצא מופסד מכל הסיפור הזה.......
אם היא תקבל דוחות ויגררו לה את האוטו אני בטוח שהיא תקבל את המסר.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מבחינת החוק אסור להדביק לה שום דבר על הרכב , כבר היה תקדים שבחור שחסם חניה והדביקו לו על החלון מדבקה תבע על גרימת נזק שנגרם לו לרכב כתוצאה מהמדבקה (מים חמים וגומיות של חלון לא הולך ביחד) וזכה במשפט.
מבחינת האין חוק , לעבוד לה על הרכב בכל חנייה שהיא נמצאת ללא קשר אם היא שלך או לא , אל תעשה כלום רק כשהיא תהיה בחנייה שלה .
רק תדאג שלא תצלם אותך עושה את זה .
מבחינת המשטרה או פקחים של עיריה אין לך למה לצפות . זה שטח פרטי ואין להם יכולת לתת דו"ח שם.
אתה יכול להגיש כל פעם שהיא חונה תלונה במשטרה על הפרת גבול (המשטרה לא תעשה כלום) ואחרי כמה פעמים להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות בסכום של כמה מאות שקלים על כל פעם שהיא השתמשה לך בחנייה ואילצה אותך לחנות "מאוד רחוק מהבית".
מבחינת האין חוק , לעבוד לה על הרכב בכל חנייה שהיא נמצאת ללא קשר אם היא שלך או לא , אל תעשה כלום רק כשהיא תהיה בחנייה שלה .
רק תדאג שלא תצלם אותך עושה את זה .
מבחינת המשטרה או פקחים של עיריה אין לך למה לצפות . זה שטח פרטי ואין להם יכולת לתת דו"ח שם.
אתה יכול להגיש כל פעם שהיא חונה תלונה במשטרה על הפרת גבול (המשטרה לא תעשה כלום) ואחרי כמה פעמים להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות בסכום של כמה מאות שקלים על כל פעם שהיא השתמשה לך בחנייה ואילצה אותך לחנות "מאוד רחוק מהבית".
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
פיתרון ללא אלימות
אני הייתי נועל את החנייה שלי עם עמוד מתקפל. זה אולי קצת יקר, אבל זה פותר את הבעיה באופן סופי וודאי.
קראתי את כל התגובות כאן, כמעט כל פתרון שהציעו לך כולל נקמה והמשך התעסקות מיותרת עם השכנה שלך. השכנה הזאת מן הסתם לא בסדר, אז במקום לדפוק את הראש בקיר תוציא את העוקץ מהבעיה.
תחסום את החנייה עם מנעול, רק לך יש את המפתח... הבעיה נפתרה
קראתי את כל התגובות כאן, כמעט כל פתרון שהציעו לך כולל נקמה והמשך התעסקות מיותרת עם השכנה שלך. השכנה הזאת מן הסתם לא בסדר, אז במקום לדפוק את הראש בקיר תוציא את העוקץ מהבעיה.
תחסום את החנייה עם מנעול, רק לך יש את המפתח... הבעיה נפתרה
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תתאמת איתה, וצרח עליה בעצבים.
תעליב אותה וצעק עליה, תקרא לה בשמות, תקלל, הכל. תתעצבן ממש.
זה אמור לעבוד.
אם היא ממשיכה להתעלם ממך, תתקין מחסום.
תעליב אותה וצעק עליה, תקרא לה בשמות, תקלל, הכל. תתעצבן ממש.
זה אמור לעבוד.
אם היא ממשיכה להתעלם ממך, תתקין מחסום.