ממש כיף לראות את השיפור שקיבלת ממקור במחיר הגיוני. אני אישית לא חסיד של מקורות, לדעתי צריך להשקיע את רוב הכסף על רמקולים, אבל כל אחד שיקנה מה שבא לו
זה מצחיק, אתה עובד שעות נוספות ונמצא פחות בבית בשביל שתוכל להנות יותר בבית מהמוזיק. סוג של פרדוקס.

the fox זה הקטע שאתה יודע שיש לך את זה בבית אז לא איכפת לו לעבוד שעות נוספות בשביל זה..The-Fox כתב:
זה מצחיק, אתה עובד שעות נוספות ונמצא פחות בבית בשביל שתוכל להנות יותר בבית מהמוזיק. סוג של פרדוקס....
The-Fox כתב:תתחדש איש !
ממש כיף לראות את השיפור שקיבלת ממקור במחיר הגיוני. אני אישית לא חסיד של מקורות, לדעתי צריך להשקיע את רוב הכסף על רמקולים, אבל כל אחד שיקנה מה שבא לו
אתה צודק ב1000 אחוז -השקעה ברמקולים היא ההשקעה שמניבה את השיפור הגדול ביותר -היא השקעה שתניב תוצאה לזמן הארוך ביותר והיא הנכונה ביותר ....

אין סיכוי, הפעם זה יכול להגיע רק מחיפה והקריות.il62 כתב:תרשה לי לנחש מההסטוריה שלך![]()
הם מגיעים מעיר הקודש מירושלים ממר יפה הנחמד?...

logankungfu- מגיע שלב במסכת השידרוגים (הבלתי נגמרת) שמשדרגים את המקור, אני לא ממש מכיר את הדגם הזה של KLIPSH, אבל אני מבין שניסית להתאים בין רמת המקור לרמקולים שזה דבר חכם מאד, וטוב שכך :_)logankungfu כתב:אבל יש לי כבר צמד רמקולים מעולים שאני מאוד אוהב את גוון הצליל שלהם, וכדי לשפר את הביצועים ע"י החלפתם אאלץ כבר להשקיע סכומים גדולים בהרבה ממה שכמה משמרות שבת יכסו. הרמקולים, כפי שכבר כתבתי, הם קליפש מסדרת אפיק CF-2. רצפתיים גדולים בני 8-9 שנים עם טוויטר שופר וכל זה, שנותן אפקט "וויפלאש" נהדר....

אני אומר בכיף למה לא הלוואי וזה יהיה "הצרות" היחידות שלנו בחיים, שידרוגים..The-Fox כתב:NBA, זה לא שאני לא עושה את זה, אני כרגע שוקל לעבוד שעות נוספות מטורפות בשביל לממן זוג רמקולים חדשים שאני חושק שדרוג שלהם כבר הרבה זמן, אני רק בא להראות נקודת מבט מסויימת על הדבר, אין מה לעשות אנחנו חולים
...