אניגמה חיפה - ביקורת מפורטת

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
מאירקה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #61 

אלא על כל בקשות ההתקנות החוזרות ונשנות ומשתנות חדשות לבקרים (או לערבים...)
תראה את רשימת המכולת שלך ותבין. תהיה החלטי. לא יתכן שבכל יום ישתנה הצורך שלך, פעם 10 מ' אח"כ 15 מ', צבע כזה, צבע אחר, תעלה כן תעלה לא. ברור שהכסף שלך ותעשה בו מה שאתה רוצה, אבל זה חלק מהבעיה שלך, שאתה אף פעם לא בטוח שמה שעשית הוא נכון ולכן גם הרכישה שלך מתסכלת אותך.
על זה אני מדבר ולא על "התלכלכויות" כי על ישראל אי אפשר ללכך. הוא עשוי מטפלון. :mrgreen:
מכל מקום, תהיה מרוצה ממה שקבלת. לחיות בתיסכול כל החיים זה לא בריא במיוחד. בתחום הזה של מיכשור ואלקטרוניקה, התנודות הן כה תכופות והמחירים משתנים במהירות שיא, ולכן אין להקיש על אתמול ממה שקורה היום. (Y)
:mrgreen:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #62 

עידן, אני אסביר לך מה עומד מאחורי סעיפים 3 ו-4.

לאחר מעשה, גם אם תגלה ששילמת יותר ממה שאתה אמור (לא במקרה הזה אלא בכלל).
הגילוי הזה לא יעזור לך יותר מדי אלא רק יביא אותך לכדי תסכול, אתה תרגיש שדפקו אותך (למרות שלפעמים זה לא נכון, ואם לשפוט במקרה הזה, זה לא נכון! אבל אני לא יכול לשנות את הרגשות שלך).

מה שמוביל לסעיף 4, גם אם גילית שדפקו אותך (שוב אני מדגיש, אני לא חושב שזה המקרה פה), זו בוודאי לא עילה לבקש פיצוי.
היה סיכום בינך ובין המוכר, הוא ביקש את המחיר שהוא ביקש (הוא מצידו יכל לבקש גם מחיר הגבוה פי 2 ממחיר השוק), אתה הסכמת לאותו מחיר, ואם לשפוט לפי ההתכתבויות שהובאו ע"י ישראל ושאתה הסכמת על אמיתות ההתכתבויות הללו, הרי שמצידך היה לשלם עוד קצת על כל מיני שינויים.
בסופו של דבר העבודה התבצעה על הצד הטוב ביותר ללא תלונות מצידך, הסחורה סופקה במלואה וללא תקלות, המחיר נסגר מראש ולכן אין פה שום הצדקה לפיצוי.

אני חייב להדגיש שאין לי שום קשר לישראל או לאניגמה, וכי בפעם היחידה שבה הייתי באניגמה לצורך התרשמות, ישראל אפילו לא היה שם...
אני כותב את התרשמותי כצופה מן הצד ותו לא.

שוב,
תהנה ותתחדש ואל תחשוב שנדפקת כי בסופו של דבר קיבלת את מה שרצית במחיר שרצית.

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #63 

מקרה קלאסי של בא לקלל ונמצא מברך...(אופס..במקורות אצל בלעם זה היה להיפך..)

אני בטוח שבעקבות השירשור הזה יתווספו עוד כמה וכמה לקוחות חדשים לאניגמה..

ישראל

את החביתה שלי אני רוצה עם בייקון, פטריות ובצל...

שלמה

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #64 

מאיפה הגעת לכך שאני מתוסכל?
אם אדם מביע את דעתו, דעה שלא מתאימה לשלך, זה אומר שהוא מתוסכל?
אם היית רואה שאני מלכלך או משהו בסגנון יכולת להגיד שאני מתוסכל.

לצערי לא נתת תשובה מספקת למה אתה עדיין מאמין בסעיפים 3 ו-4.
לדעתי סעיפים אלה פשוט לא נכונים.

דעתי שמבחינת המחיר לא קיבלתי עסקה טובה לא השתנתה ולא תשתנה.
כמו שדעתי כי המכשור שקיבלתי, השירות לפני ההתקנה וההתקנה עצמה (שהם באמת הדברים החשובים) היו מעולים, דעה שלא התשתנתה ולא תשתנה.
אני לא אבין בחיים מדוע מסך מדגם זהה נמכר באינטרנט במחיר X ואני קניתי במחיר של 1.8X, ועוד מעיזים להגיד לי שקיבלתי את המחיר הזול ביותר האפשרי.
אם היה מדובר ב-1.1X אז לא היתה לי שום בעיה.

מה זאת אומרת "בא לקלל ויצא מברך": אני לא קיללתי ולא בירכתי.
נתתי ביקורת מפורטת שברובה מחמיאה שנותנת בפירוש המלצה לקנות באניגמה עם כמה לקחים.

העובדה שבעיקבות שרשור זה יצטרפו לקוחות נוספים לאניגמה היא עובדה שאני בהחלט מסכים איתה.
כל מי שיקרא את הביקורת אמור להבין שבמידה ויעשה סקר שוק לפני הקנייה ויוודא שהמחיר באניגמה מתאים לו, יעשה עסקה מצוינת.

"בסופו של דבר העבודה התבצעה על הצד הטוב ביותר ללא תלונות מצידך, הסחורה סופקה במלואה וללא תקלות, המחיר נסגר מראש ולכן אין פה שום הצדקה לפיצוי".
משפט לגיטימי שמשקף את דעתך ויכול להיות מאוד שהוא נכון.
לטעמי אם לקוח מראה לספק בדיעבד, שמה שהוא הבטיח (המחיר הזול ביותר האפשרי) זה לא מה שהוא קיבל, אני כן חושב שאם הספק מחזיק מעצמו אז הוא יציע פיצוי.
בכל מקרה, אני חוזר, לבקש מותר תמיד.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #65 

איזה שרשור נחמד !

עידן,
למרות מה שרבים וטובים פה כתבו לך נראה לי שיש משהו בסיסי שאתה מסרב להפנים.
ישנן חנויות (מסוגים אחרים) שכחלק מטקטיקת השיווק שלהם, מפרסמים "הכי זול, באחריות, אם תמצא יותר זול נחזיר את ההפרש" וכדומה. אלה כמובן מיעוט ולגבי כל חנות אחרת ברירת המחדל שאין הבטחה שכזו.
זה גם לא סביר לתת הבטחה כזו.
זה שמקום אחר מוכר יותר בזול , גם 15%, זה לא אומר כלום. לצורך ההקצנה, מקום אחר גם יכול למכור בהפסד. באופו מציאותי, למקום אחר יכולה להיות שיטה עסקית אחרת, למשל למכור במחיר נמוך בלי לתת שירות.

גם לי מקריאה קשה לראות איך אתה נדפקת במחיר במקרה זה, אך גם אם נניח לשיטתך, שנדפקת במחיר, זה עדיין לא אומר שדפקו אותך וכל האחריות עדיין עליך.
סיפור קצר ידגים את זה והשפה הבוטה בו כמובן לא מכוונת אליך, זה פשוט ככה במקור:

איש מזמין חשמלאי בבהילות בדיווח שיש לו קצר ואין חשמל בכל הבית .
בא החשמלאי ותוך דקה מגלה שנשרפה נורה, ומחליף אותה, ומחזיר עם המפסק הראשי את כל החשמל.
החשמלאי מבקש 150 ש"ח עבור ביקור בית.
האיש: מה 150 ש"ח? זו ממש גניבה, הרי רק החלפת נורה? יכולתי לעשות זאת בעצמי.
החשמלאי: זה שאתה טפש עוד לא הופך אותי לגנב
:)
נערך לאחרונה על ידי moco ב 10/07/2008 17:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #66 

אז בסופו של דבר כל הבעיה היא שבשלב מסויים אתה חושב שהוא ענה לך בגסות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #67 

idan309 כתב: נתתי ביקורת מפורטת שברובה מחמיאה שנותנת בפירוש המלצה לקנות באניגמה עם כמה לקחים.
...
אני הבנתי דווקא משהו קצת אחר.
אמרת הרבה דברים חיוביים על אניגמה בנוגע לשירות, אך רמזת משהו שלילי למאפיין הרבה יותר קריטי לבעל עסק, וזה היושר שלו.
כשאתה אומר שהוא טען שזה "המחיר הכי נמוך" ואתה מצאת מחיר יותר נמוך שמצדיק "פיצוי", הדבר היחידי שאני יכול להבין זה שאתה מרגיש שהוא לא היה ישר איתך. אחרת, על מה צריך לפצות אותך?
משה

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #68 

טוב אני חושב ששתי הצדדים מבינים אחד את השני .
שתי הצדדים מביעים חרטה על כך שהגיעו לשרשור הזה ,
לכן בשם צוות האתר וההנהלה בוא נסיים את השרשור הזה יפה ,
אנחנו בני אדם ולא מלאכים וקורה שעושים טעויות
לכן אין טעם בלהשאיר רגשות כעס אחד על השני
ונעשה סולחה וירטואלית (Y)

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #69 

הבנתם בצורה נכונה.

1. בעניין המחיר לדעתי הוא לא היה הכי בסדר איתי.
לא מדובר בעשרות אחוזים או באלפי שקלים אבל 1000 ש"ח פחות שזה אומר 12000 ש"ח כולל התקנה, כפי שביקשתי בהתחלה היו עושים אותי הרבה יוצר מרוצה.
כמו כן, יכול להיות שמיד לאחר שסגרנו את העסקה המחירים ירדו, אך זו רק הנחה מבחינתי כיוון שלא קיבלתי על כך אישור מישראל.
נראה לי שקיבלתי הצעת מחיר גבוהה בגלל ששוק המקרנים בארץ לא הכי מפותח ולכן המחירים לא הכי ברורים, כיוון שכששלחתי חבר שלי לקנות באניגמה הוא קיבל הצעת מחיר הצעת מחיר אטרקטיבית במיוחד.
2. לא אהבתי את התגובה שלו אחרי שהעזתי להתלונן על המחיר.
הוא יכול היה להגיב בצורה יותר טובה, מאוד יכול להיות שתפסתי אותו ברגע פחות טוב.

מה שכן אהבתי, הוא שגם לאחר פרסום הביקרות שחלקה לא היה טוב, ישראל לא זרק אותי מכל המדרגות (והאמת לא ציפיתי שכך יעשה) ויגיע עוד היום (שירות VIP) לתיקון קטן בהתקנה ואולי גם יסכים למלא לי את הדיסק הקשיח בתכני HD בכדי שאוכל יותר להינות מהמקרן שרכשתי.

נראה לי שאמרתי כבר את כל מה שיש לי לאמר בנושא ואני מעדיף להשקיע את מאמצי בשלושה דברים:
1. שיפור התכנים והסאונד בערוץ 500 ב-YES
2. שיפור התכנים בערוץ 5HD
3. לחצים על צ'רלטון לספק שידורי ליגה אנגלית בשנה הבאה ב-HD.

עידן

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #70 

נראה לי שאמרתי כבר את כל מה שיש לי לאמר בנושא ואני מעדיף להשקיע את מאמצי בשלושה דברים:
1. שיפור התכנים והסאונד בערוץ 500 ב-YES
2. שיפור התכנים בערוץ 5HD
3. לחצים על צ'רלטון לספק שידורי ליגה אנגלית בשנה הבאה ב-HD.
...
אמן, כן יהי רצון (Y)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #71 

אז עכשיו אפשר לומר "ובא לציון גואל"???

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #72 

נראה לי ככה :)

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #73 

309 הנכבד, נראה לי שאתה מסוג האנשים שכשכולם אומרים שעכשיו לילה, אתה תטען ותתעקש שעכשיו בוקר.... ולא תבין מאיפה "נחתו" כל האחרים....
ובכן כמו ששלמה קוקי רשם לפני... אניגמה יצאה מהסיפור הרבה יותר מ"בסדר" ומ"צודקת" והפגינה רמת שירות מעבר לכל נורמה בארצנו.
זהו מקרה קלאסי (מהמעטים שיש בפורומים בכלל ) שבו דווקא הלקוח לא צודק.... וזה בהמעטה....
תמשיך להאבק ביס וב- HD ותשקיע את כל מאמציך שם - אולי מהם תצליח להשיג "פיצוי" הולם....
ואם תצטרך להתקין נברשת לחדר השינה - אניגמה תמיד לשירותך.....
כל טוב

nemnem11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

הגיע הזמן שיבינו שזמן שווה כסף וגם על שירות משלמים

שליחה #74 

אני מבין מאוד לליבו של ישראל ויכול להגיד שאני מעריץ את הסבלנות שלו והנכונות לפתור את הבעיות של הלקוחות.
גם אני וגם אשתי עצמאים ומנסיון רב שנים עם עמישראל אני יכול להגיד לכם שאחד הדברים שמוציאים אותי מהכלים זה המשפט: " ארבע מאות ש"ח בשביל שעה של עבודה" .
עבדתי השבוע אצל רופאה בכירה שגובה 1,500 ש"ח לייעוץ שלפעמים נמשך 10 דק' ואחרי שסיימתי את העבודה ביקשתי 150 ש"ח (שזה רבע מחיר ממה שלוקחים בד"כ) התשובה שלה הייתה : בשביל שעה של עבודה אתה מבקש סכום כזה? ונתנה לי 70 ש"ח.
בקיצור, אנחנו תמיד חושבים שדופקים אותנו במיוחד אם השכן שלנו שילם שקל פחות.
אני לפחות למדתי להגיד מראש את המחיר וגם אם הוא יקר ללקוח אני לא מתפשר.
בסוף חוזרים כי מבינים שזול בסוף יוצא יקר.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #75 

דבר אחד לא הבנתי... (אם כבר עידן מתעקש לרדת לשורה התחתונה).

עידן,
באתר שפירסמת כתוב שמחיר המקרן הוא 8,000.
+
כל מה שפירטת:
1. מסך חשמלי - באינטרנט מחירו 1,200 ₪

2. שלט למסך - באינטרנט מחירו 450 ₪

3. כבל HDMI‏ 15 מ' - באינטרנט מחירו 400 ש"ח

4. כבל Composite‏ 15 מ' - לא מצאתי באינטרנט, נראה לי שמחירו סביב 200 ₪

5. כבל קומפוננט לפלזמה - 150 ₪

בוא ניקח גם את הניברשת שרצית להתקין ב-400 ש"ח.
אתה מגיע כאן ל 11,000 לפני התקנה ולפני זרוע, ולפני כל השינויים.
אז נניח וההתקנה עלתה לך 1,700 . אתה לא חושב שזה שווה את זה?
אתה יכול לפרט כמה כסף חסכת על הרסיבר שקנית אותו במחיר נמוך מאוד?
אני מניח שבקיזוז של כל המיכלול, ממש מוזר שאתה לא מרוצה.

על כל ההתקנות שביקשת וכל השינויים שביקשת, כולל זרוע, כולל הכל, אתה לא חושב שהמחיר שקיבלת בסוף היה הוגן?
תאמין לי, אני לא מבין אותך.
להיות קטנוני על תגובה כזו או אחרת של ישראל? אחרי כל מה שהוא עשה, זו הבעיה שלך איתו?
קח בחשבון שעם כל הזמן והאנרגיה והכאב ראש שהוא השקיע בך, אני לא בטוח שהוא הרוויח מי יודע מה עליך.
אני יכול להבין את התגובה של ישראל. אתה בא ואתה כותב כאן שפתחת את השירשור והתלוננת- כיוון שאתה לא אוהב לשמור בבטן, אתה פתוח וכנה.
אבל כשישראל כתב לך תגובה אמוציונאלית מהלב- קטלת אותו כאן.
**גילוי נאות- ישראל הוא חבר יקר מאוד, וגם נמצא איתי בקשרים עיסקיים כאלה ואחרים. עניין זה אינו משפיע על תגובתי. אני מניח שתגובתי היתה זהה גם אם היה מדובר בשרגי, עמי מהעולם הדיגיטלי, ארמה, או כל אחד אחר.**
ישראל, כמו מספר אחרים בחנויות מתמחות, נותן שירות מתוך אהבת לקוח, אהבת התחום, ופרפקציוניסטיות. עד שלא הכל מסודר במקום והלקוח מרוצה- הוא לא ישן בלילה (ואתה בטח שמת לב לזה בתוך כל הסאגה הארוכה הזו).
כמו שהוא לקח ללב את העניין שאתה לא סגור על עצמך, והסכים לבוא שוב ושוב, ולהחליף לך ציוד, ולעבוד קשה לאין ערוך עד שתהיה מרוצה, כך כנראה גם הוא לוקח ללב את זה שאתה בא אליו אחרי חודש שהוא עבד אצלך בפרך עם הצעה של שקל וחצי פחות.
אין לך מה לכעוס, אלא רק להעריך אותו ולאהוב אותו על כך שהוא כזה אמיתי ואמוציונלי.

אגב, אתה כתבת בהצעות המחירים שלך "באינטרנט מחירו XYZ ".
1. אתה טרחת להתקשר או לבדוק פיזית בחנויות האינטרנטיות האלה- שבאמת ניתן לקנות את המוצרים במחיר הזה?
2. האם אלה בדיוק- אחד לאחד- אותם דגמים שקיבלת מישראל?

מאירקה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
קיבל תודות: 2 פעמים

אחד התרגילים השגורים אצל סוחרים הוא

שליחה #76 

להציע מכשיר מסוים במחיר זול במיוחד, אבל כשאתה מבקש לבצע את הרכישה, המכשיר לא קיים, אזל מהמלאי, צריך להזמין כי יש לו ביקוש וכיו"ב ואז מנסים להטות אותך למכשיר אחר שמתאים להם למכור לך.
לחילופין, יכול להיות גם שימכור לך אבל את האלמנט ידחף לך בדרך זו או אחרת.
איך לימדו אותנו החיים?:"אין ארוחות חינם"!
:mrgreen:

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #77 

בוקר טוב,

חשבתי לסיים את ההודעות שלי בתגובה האחרונה שרשמתי אבל אנשים הגיבו מאז תגובות לגיטימיות שדורשות את תשובתי.

keyser
בעניין המחירים תקבל תגובה מפורטת בפרטי.
תשובה לשאלה 1 היא לא, ולשאלה 2 היא כן למקרן ולמסך.
אין לי מושג אם הכבלים ששם לי זהים לכבלים באינטרנט, אני מניח שלא, אבל אני לא יודע כי לא קיבלתי תשובות.

לשאר הדברים שרשמת אני מסכים פרט לעניין השינויים.
לא רציתי להתערב אבל למיטב זכרוני, לא היה מדובר בכל כך הרבה שינויים שאני ביקשתי שהם מעבר למה שהייתי אמור לקבל.
לזכרוני היו רק 2 (החלפת כבל ל-15 מ', החלפת מיקום של חלק מהתעלה), יכול להיות ששכחתי משהו.

אני מקבל לגמרי את מה שאתה אומר לגבי ישראל ויכול להיות מאוד שאתה צודק לגבי הסיבה לתגובה שקיבלתי ממנו אחרי הפנייה שלי בנושא המחיר.
לדעתי למרות שהסיבה היא מאוד הגיונית, ומאוד יכול להיות שהייתי מגיב כמוהו, התגובה היתה לא במקום.
במקום להתעצבן / להיעלב היה יכול לספק תשובה כמו:
אלה המחירים הכי טובים שחנות מתמחה שנותנת שירות מעל ומעבר גם אחרי הקנייה (שלא כמו חנויות האינטרנט השונות) יכולה היתה לתת ביום סגירת העסקה.
וכן לפרט כל חלק בעיסקה (דגם ומחיר) כמו שביקשתי (וכמו שעכשיו ידוע לי בגלל שקיבלתי את החשבונית).
זה היה פותר את כל הבעיות.

nemnem11
אני חלש במוסרי השכל ולכן אני לא אכנס לעניין הדוגמא שהבאת.
בנושא תשלום ביקור איש מקצוע, אתה צודק לחלוטין אבל זה רק במידה והמחיר ידוע מראש.
במידה ואיש מקצוע מודיע מראש כי ביקור שלו עולה X כסף ולא משנה בכמה כסף מדובר, בכמה זמן, ומה בדיוק הוא עושה זה בסדר גמור, כי ללקוח יש אפשרות להזמין את איש המקצוע או לא להזמין.
במקרה שלנו הכל סוכם מראש כולל מחיר ההתקנה (700 ש"ח) פרט למחיר עבור התקנת המנורה, שלמיטב זכרוני ישראל אמר שהוא לא מבקש תשלום עבור תוספת זו.
כבר אמרתי בתגובות קודמות שיכול להיות שבגלל השינויים שביקשתי הייתי צריך להוסיף להתקנה לא רק את 400 השקלים של התקנת המנורה, אלא עוד 300 ש"ח על השינויים.

מאז הפרסום נוצר קשר ביני ובין ישראל ואני חייב לאמר שלא הופתעתי מהלך העניינים שהיה מאז יצירת הקשר, הלך עניינים שהוא כבוד לישראל.

ישראל לא התלהב מהביקורת אבל לא תקף אותי בעניין.
ישראל דאג לסידור הבעיה שהיתה בהתקנה כבר אתמול.
מה שהכי הרשים אותי זה שישראל עמד על שלו, שלא מגיע לי פיצוי (אני חושב שרבים אחרים היו נותנים איזה פיצוי רק בשביל לגרום למפרסם הביקורת לשנות את הביקורת).
ישראל עזר לי בבעיה שלא קשורה לעסקה שלי איתו.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #78 

idan309
לעניין התגובה של ישראל אני לא אכנס,
בחרת לקחת את זה למקום לא טוב, וזה בסדר.

אבל בעניין המחיר אני ממש לא מבין אותך ואני חייב להבין.
כמו שכתבתי לך בה"פ, אתה כותב כל הזמן "להערכתי השינוי הזה היה עולה XY".
ואם הערכתך היא לא נכונה? זה 1.
2. איך אתה בכלל יכול להשוות את החבילה של האינטרנט לחבילה של ישראל אם לא מדובר באותם דגמים?
ואיך אתה יכול להשוות לאינטרנט, אם לא התקשרת לוודא באינטרנט אם יש מלאי באמת?
יש המון חנויות לא אמינות שם, וזה ממש לא מקור להשוואה.

בנוסף-
כתבת שאם ההפרש היה 7% אז היית מרוצה וזה היה בסדר, בגלל השירות החריג.
בה"פ כתבת לי שהעיסקה יצאה בסוף 13,100 ש"ח, ולהערכתך לך זה היה אמור לצאת 12,000 .
אה, ו 12,000 זה לפי מחירי אינטרנט של כבלים מבלי לבדוק + הערכה אישית שלך על עלויות שינויים והתקנה.

כלומר סה"כ המחיר של ישראל היה יקר ב 8.4% מהמחיר שכביכול היה אמור לצאת.
אז חסר לנו רק 1.4% שהם 183 שקלים ו-40 אגורות - כדי להפוך אותך ללקוח מאוד מרוצה שעשה את העיסקה המושלמת מבחינתו.
אז יכול להיות שטעית בהערכה שלך לשינויים ולהתקנה ב-200 ש"ח.
אם תהיה מוכן להודות שאולי טעית בהערכותיך + קנס על כך שבדקת מחירים רק אחרי + הכבלים שראית באינטרנט הם לא אותם כבלים שישראל שם לך - אז הנה- העיסקה שעשית היא מצויינת.

שבת שלום (Y)
נערך לאחרונה על ידי keyser ב 11/07/2008 10:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #79 

עידן אותי סידרו פעם אחת.
.פשוט המשכתי הלאה עברתי לחנות אחרת "סטריאו סטאר"
ואני יותר לא ניכנס לשום חנות אחרת אף חנות בארץ לא משתווה אליהם נקודה.
לא במחיר ובטח לא בשירות ואמינות.

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #80 

keyer,

יש משהו בדבריך.
את עניין ה-7% אני יוכל לאמר אחרי שקיבלתי את השירות שקיבלתי.
אם לוקחים את ה-7% אז ברור שאין בעיה.
כמו שאמרתי הבעיה היתה באי קבלת הסברים שסופקו בשרשור שבמידה והיו מסופקים בזמן הכל היה נמנע.

בגדול אתה צודק.

amit

אני לא מכיר את החנות שאתה מדבר עליה, אבל אני לא יכול לקבל את דעתך ללא הסבר מנומק שאותו לא סיפקת.

עידן

נעול

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”