והכי הכי יקר זה האוסף שייש ברשותי לכל חולי שנות ה-80 למיניהם הכל כמעט זה מקסי סינגלים 98 אחוז והשאר זה כמה הפתעותת שאני יגלה בהמשך....

האמת שייש עוד פינה אחת כזו אבל כבר נגמר לי הכח להעלות בשרת המעצבן הזה לא נורא
העיקר הכוונה..
המשך נעים לכולם.

בשביל רק לקבל אודיו , לא ממש צריך תוכנה . מה שבאמת צריך זה את הניקוי מקליקים/ושאר רעשים שנובעים ממקור כמו תקליט , כמו כן צריך לבדוק (אני לא ממש יודע אם זה נכון ואפשרי ), אם ישנה אפשרות להרחיב טיפה את הטווח הדינאמי , כי בתקליט הוא די נמוך יחסית לCD . האם אתה יודע מהם התוספים ? ואיך מכניסים אותם וכמה הם עולים ?Overdrive כתב:מצטרף להמלצה על Wavelab לPC. תוכנת עריכה מקצועית שמייבאת , מקליטה, עורכת וצורבת מתוך אותה התוכנה. יחסית פשוטה להפעלה כך שאין מה לפחד ממנה, כיום בגירסה 6.01
כלי העבודה שלה כגון EQ, ניקוי רעשים, קומפרסיה ועוד - חלשים עד לא שמישים. יש לרכוש תוספי תוכנה ספציפיים לביצוע משימות קריטיות.
המחיר אמור להיות כמה מאות יורו. לתוכנה, תוספי תוכנה על פי הצורך.
לענין ה- Diamond Cut Pro , קשה להמליץ עליה. על הנייר היא עושה את העבודה. בפועל, היא לא נוחה ומזכירה יותר עבודה ב DOS מאשר בתוכנה של המאה ה 21. הנסיון שהיה לי עימה היה לא מוצלח. לשימחתי רכשתי אותה במבצע של היצרן לפני כשנתיים במחיר נמוך מאד והאבדה לא הייתה נוראה....

ולNIRES אני לא יודע אם ה1212 הוא מספיק טוב , הוא מכשיר מעולה אבל אם אני רוצה רק לסאונד (כלומר רק לשמוע מה שיש לי במחשב ) , יש יותר טובים ממנו , אבל הם לא בטוח שיכולים לטפל בהקלטה ולסמפל אות אנאלוגי כמו שצריך . כי אני רוצה לסמפל את זה ב96 או 192 , ואת זה לא בטוח שכול כרטיס יעשה טוב...
ניקוי הרעשים הטוב ביותר יהיה ניקוי התקליט לפני ההעברה ולא ניקוי רעשים בעזרת התוכנה. בניקוי נכון אפשר להעלים חלק משמעותי מהרעש. אם אין הרבה תקליטים לבצע ניקוי רטוב ידני, לספריות גדולות לרכוש ולהשתמש במכשיר ניקוי.truejoker כתב: אני מדבר במיוחד על ניקוי רעשים , נראה לי שזה הדבר הכי חשוב לנושא של הקלטת תקליטים...