כיול מסך בתשלום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
moco,
לא מדוייק. קפיטליזם אומר היצע וביקוש.
אם הידע שיש לך הוא נדיר (מעט היצע) והביקוש מספיק גבוה (יש צורך), אז המחיר יעלה.
לא מדוייק. קפיטליזם אומר היצע וביקוש.
אם הידע שיש לך הוא נדיר (מעט היצע) והביקוש מספיק גבוה (יש צורך), אז המחיר יעלה.
oferlaor,
נשאר לי רק לשלוח אות למילון או לאנציקלופדיה
(שיטה כלכלית חברתית מבוססת הון ושוק חופשי, הון==קפיטל)
היצע/ביקוש/מחיר - מושגים כלכליים בכל שיטה. יש שיטות שמנסים (ללא הצלחה ממשית) לקבוע מחירים בצורה אחרת. בשום שיטה, אפילו תיאורטית, אף אחד לא מציע שכר לפי מאמץ.
נשאר לי רק לשלוח אות למילון או לאנציקלופדיה
היצע/ביקוש/מחיר - מושגים כלכליים בכל שיטה. יש שיטות שמנסים (ללא הצלחה ממשית) לקבוע מחירים בצורה אחרת. בשום שיטה, אפילו תיאורטית, אף אחד לא מציע שכר לפי מאמץ.
משה
- oferlaor
- מנהל

אור,
גם אני חשבתי על זה פעם (לי כבר יש את הציוד...) אבל זה פשוט לא כלכלי לעשות את זה, לפחות לא עבורי.
מעניין שאודיו דיזיינס עושים את זה, עד כמה שאני יודע הם טובעים בעבודה ובעבר הלא רחוק יאיר אמר שהוא לא ממש מחפש דרכים להיות יותר עסוק מכפי שהוא היום...
גם אני חשבתי על זה פעם (לי כבר יש את הציוד...) אבל זה פשוט לא כלכלי לעשות את זה, לפחות לא עבורי.
מעניין שאודיו דיזיינס עושים את זה, עד כמה שאני יודע הם טובעים בעבודה ובעבר הלא רחוק יאיר אמר שהוא לא ממש מחפש דרכים להיות יותר עסוק מכפי שהוא היום...
עופר,
אז זהו, שעבורי זה מאוד ישתלם...
תבין, זה משהו שאני הייתי רוצה לעשות, ובעוד 4 חודשים כשאני יהיה פנוי (כרגע אני לומד לפסיכומטרי), אני חושב על ללמוד לעומק את התחום וליישם כזה דבר... (אל תדאג אני עוד יתיעץ איתך הרבה לפני שאני יתחיל בזה...)
אז זהו, שעבורי זה מאוד ישתלם...
תבין, זה משהו שאני הייתי רוצה לעשות, ובעוד 4 חודשים כשאני יהיה פנוי (כרגע אני לומד לפסיכומטרי), אני חושב על ללמוד לעומק את התחום וליישם כזה דבר... (אל תדאג אני עוד יתיעץ איתך הרבה לפני שאני יתחיל בזה...)
אולי הם פשוט עובדים עם אדם פרטי שעושה את זה עבורם...oferlaor כתב:
מעניין שאודיו דיזיינס עושים את זה, עד כמה שאני יודע הם טובעים בעבודה ובעבר הלא רחוק יאיר אמר שהוא לא ממש מחפש דרכים להיות יותר עסוק מכפי שהוא היום......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שיש לחלק את הנושא לשתיים
תקנו אותי אם אני טועה:
האתר המכובד הנ"ל הציע ל- YES מסכי כיול ושלושת המסכים הראשונים הם לכיול הביתי, והשאר לכיול בעזרת מכשירים.
נשמע לי שכיול ראשוני אפשר עם קצת לימוד, סבלנות ונוירונים לבצע בצורה די טובה. כמו גם שכיול זה יספק (אם יעשה נכון) חלק נרחב של משקי הבית.
החלק השני שמצריך ציוד (ולא חשוב איזה תקן או כמה התקן מדוייק) הוא לאלא שרוצים להוציא את ה- 100% שלו, וזה חשוב לפחות אנשים.
לכן כמו שאנשים משלמים 3000 שח לכבל מונסטר , ככה ישלמו אנשים לכיול
לוק התמורה השולית (מנקודה מסויימת צריך להשקיע עוד ועוד כסף וזמן תוך כדי קבלת פחות ופחות תמורה)
האתר המכובד הנ"ל הציע ל- YES מסכי כיול ושלושת המסכים הראשונים הם לכיול הביתי, והשאר לכיול בעזרת מכשירים.
נשמע לי שכיול ראשוני אפשר עם קצת לימוד, סבלנות ונוירונים לבצע בצורה די טובה. כמו גם שכיול זה יספק (אם יעשה נכון) חלק נרחב של משקי הבית.
החלק השני שמצריך ציוד (ולא חשוב איזה תקן או כמה התקן מדוייק) הוא לאלא שרוצים להוציא את ה- 100% שלו, וזה חשוב לפחות אנשים.
לכן כמו שאנשים משלמים 3000 שח לכבל מונסטר , ככה ישלמו אנשים לכיול
לוק התמורה השולית (מנקודה מסויימת צריך להשקיע עוד ועוד כסף וזמן תוך כדי קבלת פחות ופחות תמורה)
- oferlaor
- מנהל

אור,
אם אתה מתכוון להשתמש בזה למטרות מסחריות, אז נצטרך לדבר ביזנס...
אם אתה מתכוון להשתמש בזה למטרות מסחריות, אז נצטרך לדבר ביזנס...