כיול מסך בתשלום
-
DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
רבות נשאל כאן האם יש כיול בתשלום ולרוב היתה התשובה: לא, זה לא כדאי או שזה יהיה יקר מדי.
היום הונח פלייר בתיבת הדואר שמייד אקליד את את פרטיו אבל לפני כן אצהיר שאין לי יד ורגל וכל קשר לנותני השירות, אין לי מושג מי הם, האם הם טובים או רעים, יקרים או זולים.
אז עכשיו, לאחר שהורדתי מעצמי כל אחריות וכיסתחתי את עצני מכל הכיוונים, להלן פרוט המודעה בפלייר:
נותני השירות נקראים Audio Designes ltd והמוטו שלהם הוא insist on the best.
תוכן המודעה:
השקעת במקרן בקולנוע הביתי!
רכשת מסך פלזמה או LCD!
רוצה לשפר את התמונה?
נכוון לך את המסכים
ונשפר את התמונה!
הכוון מבוצע עם מכשור מקצועי
לפי תקן אמריקאי ISF
מבצע!!!
כיול ב-250$+מע"מ
(במקום 350$)
לקביעת פגישה 09-9575444
המבצע בתוקף עד 31/12/2007
אין לי סורק אחרת הייתי סורק לכם וחוסך לי את העבודה.
היום הונח פלייר בתיבת הדואר שמייד אקליד את את פרטיו אבל לפני כן אצהיר שאין לי יד ורגל וכל קשר לנותני השירות, אין לי מושג מי הם, האם הם טובים או רעים, יקרים או זולים.
אז עכשיו, לאחר שהורדתי מעצמי כל אחריות וכיסתחתי את עצני מכל הכיוונים, להלן פרוט המודעה בפלייר:
נותני השירות נקראים Audio Designes ltd והמוטו שלהם הוא insist on the best.
תוכן המודעה:
השקעת במקרן בקולנוע הביתי!
רכשת מסך פלזמה או LCD!
רוצה לשפר את התמונה?
נכוון לך את המסכים
ונשפר את התמונה!
הכוון מבוצע עם מכשור מקצועי
לפי תקן אמריקאי ISF
מבצע!!!
כיול ב-250$+מע"מ
(במקום 350$)
לקביעת פגישה 09-9575444
המבצע בתוקף עד 31/12/2007
אין לי סורק אחרת הייתי סורק לכם וחוסך לי את העבודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
1. AUDIO DESIGNS זה החברה של יאיר תמם.
2. עד כמה שאני יודע אין להם עדיין ISF CERTIFICATION, אבל הם עושים כיולים של מסכים עם CF6 מבוסס SPYDER2. בזמנו ישבתי עם יאיר ועברנו על הנושא הזה כמה פעמים.
3. כולי תקווה שזה יתפוס. זה אגב, לא מחיר יקר ביחס למחירים בחו"ל.
4. gameboy, אם אתה מסתפק בפרמטרים מחברים, אז שיבושם לך, אבל אל תקרא לזה כיול...
זה גם רחוק מלהיות 40 דקות (אם זה נעשה כראוי זה בד"כ לוחק כמה שעות לא כולל זמני נסיעות).
אגב, אם אי פעם תזדקק לשירותי עו"ד או איש מקצוע יקר יחסית, אני ממליץ לך להגיד לו שאתה לא מוכן לשלם מאות ש"ח לכל שעת יעוץ ושאתה תקבל את היעוץ המשפטי שלך דרך פורומים מקצועיים ברשת ומחברים
2. עד כמה שאני יודע אין להם עדיין ISF CERTIFICATION, אבל הם עושים כיולים של מסכים עם CF6 מבוסס SPYDER2. בזמנו ישבתי עם יאיר ועברנו על הנושא הזה כמה פעמים.
3. כולי תקווה שזה יתפוס. זה אגב, לא מחיר יקר ביחס למחירים בחו"ל.
4. gameboy, אם אתה מסתפק בפרמטרים מחברים, אז שיבושם לך, אבל אל תקרא לזה כיול...
זה גם רחוק מלהיות 40 דקות (אם זה נעשה כראוי זה בד"כ לוחק כמה שעות לא כולל זמני נסיעות).
אגב, אם אי פעם תזדקק לשירותי עו"ד או איש מקצוע יקר יחסית, אני ממליץ לך להגיד לו שאתה לא מוכן לשלם מאות ש"ח לכל שעת יעוץ ושאתה תקבל את היעוץ המשפטי שלך דרך פורומים מקצועיים ברשת ומחברים
זוהי בדיוק הנקודה...
לא צריך להיות עו"ד או דוקטור בשביל ללמוד לכייל פלזמות/LCD
לגביי מקרנים-אולי צריך ללמוד יותר
ולגבי המחיר-אני לא חושב שמישהו שהשקיע על פלזמה סכום של 8K ישכיב סכום כזה על כיול...למה מי מת?!
לגבי מקרנים ב-30K-זה כבר סיפור שונה...אבל במקרה זה-צריך לשים את הודעות הפירסומת הללו בפיתוח וכו'...
לא צריך להיות עו"ד או דוקטור בשביל ללמוד לכייל פלזמות/LCD
לגביי מקרנים-אולי צריך ללמוד יותר
ולגבי המחיר-אני לא חושב שמישהו שהשקיע על פלזמה סכום של 8K ישכיב סכום כזה על כיול...למה מי מת?!
לגבי מקרנים ב-30K-זה כבר סיפור שונה...אבל במקרה זה-צריך לשים את הודעות הפירסומת הללו בפיתוח וכו'...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
עפר, איך ה-Sypder2 ? קראתי במספר מקומות שהוא איטי יחסית ופחות מדויק מאשר Eye-One Display2 / DisplayLT (שלא לדבר על Eye-one Pro שהוא בכלל Spectrophotometer, לא ?).
gameboy, לפני כמה חודשים סתם מתוך שיעמום בדקתי מחירים של כיול ISF בארה"ב, ו-250$ לכיול מקרן קדמי או מסך זה גם פחות או יותר המחיר שם אם אני זוכר היטב. לפי תפיסתך, אם יש לי פלזמה Pioneer 4280 אין לי צורך בפרוססור דוגמאת VP50, מכוון שאחרי הכל לא קניתי את ה-PDP-5000EX.
gameboy, לפני כמה חודשים סתם מתוך שיעמום בדקתי מחירים של כיול ISF בארה"ב, ו-250$ לכיול מקרן קדמי או מסך זה גם פחות או יותר המחיר שם אם אני זוכר היטב. לפי תפיסתך, אם יש לי פלזמה Pioneer 4280 אין לי צורך בפרוססור דוגמאת VP50, מכוון שאחרי הכל לא קניתי את ה-PDP-5000EX.
נערך לאחרונה על ידי MarioMan ב 04/11/2007 20:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ממש לא מסכים.
ביום שישי בערב ראיתי סרט במערכת ובפירוש היתה מורגשת העובדה שהתצוגה אינה מכויילת (כנראה כי ראיתי את אותו סרט על תצוגה מכויילת בעבר).
ביום שישי בערב ראיתי סרט במערכת ובפירוש היתה מורגשת העובדה שהתצוגה אינה מכויילת (כנראה כי ראיתי את אותו סרט על תצוגה מכויילת בעבר).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- oferlaor
- מנהל

gameboy,
הבנו את הגישה שלך, רוב האנשים לא זקוקים לכיול, זה נכון.
אם כל אחד יכול היה לעשות את זה, הכיצד שאף אחד לא עושה את זה מאז שהאתר קיים ?
זה נכון שזה לא ROCKET SCIENCE, אבל מצד שני, צריך הרבה רקע בוידאו בשביל לעשות את זה כראוי. אין הרבה אנשים שיודעים לעשות את זה כמו שצריך.
אגב, לפני זמן מה עשיתי לשחר באתר כיול, שיגיד לך כמה זמן זה לקח (רמז: טיפה יותר מ-40 דקות...).
האם חשבת להתחיל לכייל בעצמך? לפי מה שאתה אומר, כלכלית יש כאן מקום לביזנס, הרי לוקחים מחיר גבוה עבור זה, זה עבודה של 40 דקות, אם אתה עושה כמה כאלה ביום אתה יכול לעשות סכום נאה
הבנו את הגישה שלך, רוב האנשים לא זקוקים לכיול, זה נכון.
אם כל אחד יכול היה לעשות את זה, הכיצד שאף אחד לא עושה את זה מאז שהאתר קיים ?
זה נכון שזה לא ROCKET SCIENCE, אבל מצד שני, צריך הרבה רקע בוידאו בשביל לעשות את זה כראוי. אין הרבה אנשים שיודעים לעשות את זה כמו שצריך.
אגב, לפני זמן מה עשיתי לשחר באתר כיול, שיגיד לך כמה זמן זה לקח (רמז: טיפה יותר מ-40 דקות...).
האם חשבת להתחיל לכייל בעצמך? לפי מה שאתה אומר, כלכלית יש כאן מקום לביזנס, הרי לוקחים מחיר גבוה עבור זה, זה עבודה של 40 דקות, אם אתה עושה כמה כאלה ביום אתה יכול לעשות סכום נאה
בלי להתייחס למכשור שצריך או לא צריך, אלא רק למשפט המצוטט, קבל עוד כמה משפטים נכונים:gameboy כתב:זוהי בדיוק הנקודה...
לא צריך להיות עו"ד או דוקטור בשביל ללמוד לכייל פלזמות/LCD...
לא צריך עו"ד בשביל לכתוב צוואה
לא צריך חשמלאי בשביל להחליף תקע
לא צריך רואה חשבון בשביל להגיש דו"ח לקבלת החזר מס
לא צריך שרברב בשביל להחליף גומיה בברז
כל המשפטים הנ"ל נכונים ובכוונה הדוגמאות הן משימות מאוד פשוטות ברוב המקרים.
הרבה מבעלי המקצוע הנ"ל מתפרנסים לא רע גם ממשימות כאלו.
מדוע? כי רוב האנשים לא מעונינים ללמוד (אפילו אם זה פשוט) איך לעשות משהו אלא מעדיפים לשלם למישהו אחר שיעשה את זה.
מה שמעניין זה שאצל כל אחד יש נושאים שבשבילו הם טריביאליים ולא יעלה על דעתו לשכור מישהו לנושא, ונושאים אחרים שברור לו שהוא מצלצל לבעל מקצוע. הקטע שאצל כל אחד זה נושאים אחרים.
(אין פה דיעה שכיול מסכים זה נושא פשוט)
משה
shaymomo,
אני מסתכל מסביבי ומשום מה אני רואה שברוב המקרים ככל שמישהו עובד עבודה פיזית קשה יותר, הוא מרויח פחות.
אני לא משווה פה בין שני הדברים כמובן, אלא מקצין: אתה הולך לרופא מומחה ומביא לו צילום (שלא הוא עמל עבורו), הוא מדבר איתך כמה דקות, מתבונן בצילום, מייעץ מה שמייעץ, וגובה 500 ש"ח על 10 דקות עבודה (לא ממש פיזית, הוא יושב על כורסה).
בקיצור, השאלה הרלוונטית בקשר לשירות זה האם התמורה שווה לך את המחיר. עבודה פיזית/לא פיזית או כמה זמן זה לקח ממש לא רלוונטי. אתה מעדיף מישהו שיעבוד יומיים וייתן תוצאה בינונית או מישהו שב10 דקות ייתן תוצאה מעולה? למי תהיה מוכן לשלם יותר ?
אני מסתכל מסביבי ומשום מה אני רואה שברוב המקרים ככל שמישהו עובד עבודה פיזית קשה יותר, הוא מרויח פחות.
אני לא משווה פה בין שני הדברים כמובן, אלא מקצין: אתה הולך לרופא מומחה ומביא לו צילום (שלא הוא עמל עבורו), הוא מדבר איתך כמה דקות, מתבונן בצילום, מייעץ מה שמייעץ, וגובה 500 ש"ח על 10 דקות עבודה (לא ממש פיזית, הוא יושב על כורסה).
בקיצור, השאלה הרלוונטית בקשר לשירות זה האם התמורה שווה לך את המחיר. עבודה פיזית/לא פיזית או כמה זמן זה לקח ממש לא רלוונטי. אתה מעדיף מישהו שיעבוד יומיים וייתן תוצאה בינונית או מישהו שב10 דקות ייתן תוצאה מעולה? למי תהיה מוכן לשלם יותר ?
משה
- oferlaor
- מנהל

shaymomo,
אוי אוי... הפכת את כל השיטה הקפיטליסטית על הראש.
מה עושה מנכ"ל של חברה? כל היום יושב ומקשיב ולפעמים מדבר גם בטלפון.
המנקה במשרד שלו עובדת הרבה יותר קשה ממנו, זה לא ברור?
השאלה היא לא כמה קשה אתה עובד, אלא כמה שווה לאנשים לשלם על הזמן שלך ומה שווה הדבר הזה שיושב בין שתי האוזניים שלך... ידע זה ה-COMMODITY היקר ביותר כיום ומודדים אותו לפי זמן.
אוי אוי... הפכת את כל השיטה הקפיטליסטית על הראש.
מה עושה מנכ"ל של חברה? כל היום יושב ומקשיב ולפעמים מדבר גם בטלפון.
המנקה במשרד שלו עובדת הרבה יותר קשה ממנו, זה לא ברור?
השאלה היא לא כמה קשה אתה עובד, אלא כמה שווה לאנשים לשלם על הזמן שלך ומה שווה הדבר הזה שיושב בין שתי האוזניים שלך... ידע זה ה-COMMODITY היקר ביותר כיום ומודדים אותו לפי זמן.
oferlaor,
אנחנו כמובן ניסינו להסביר פה את אותו דבר, אבל תיקון קל. לקפיטליזם אין שום קשר לעיניין הזה.
זה נכון בכל שיטה שהייתה או יש. אפילו בקומוניזם אוטופי אף אחד לא רוצה שישתכרו לפי מאמץ (פיזי או אחר) אלא "כל אחד לפי צרכיו".
קפיטליזם אומר (בהקשר של השיחה הזו על מאמץ ותמורה) שאם יש לך מספיק הון, אתה יכול לשוות על התחת ולא לעבוד בכלל, ההון (באמצאות אנשים אחרים) יפרנס אותך ואף יעשיר אותך עוד יותר.
אנחנו כמובן ניסינו להסביר פה את אותו דבר, אבל תיקון קל. לקפיטליזם אין שום קשר לעיניין הזה.
זה נכון בכל שיטה שהייתה או יש. אפילו בקומוניזם אוטופי אף אחד לא רוצה שישתכרו לפי מאמץ (פיזי או אחר) אלא "כל אחד לפי צרכיו".
קפיטליזם אומר (בהקשר של השיחה הזו על מאמץ ותמורה) שאם יש לך מספיק הון, אתה יכול לשוות על התחת ולא לעבוד בכלל, ההון (באמצאות אנשים אחרים) יפרנס אותך ואף יעשיר אותך עוד יותר.
משה
האם מעבר לכיול המאוד בסיסי, המתאפשר דרך תפריט המשתמש בפלזמות של פנסוניק מסדרת
ויירה (בניגוד למוניטורים שיש להם יותר פונקציות) יש משהו שניתן לעשות ?
למשל, שמתי לב שלא היה מזיק להוריד את ה-Overscan ב-37PV45 שלי.
האם יש תפריט טכנאי המאפשר לגעת בכלל במידות התמונה ?
לגבי עלות טכנאי כיול, אם זו הייתה הוצאה חד-פעמית ניחא, אבל לפי הודעה של עופר בזמנו
צריך לבצע כיול B/C למסכים כל חצי שנה בערך ...
היה לי DVD של Digital Video Essentials, שכיילתי בעזרתו את המסך הישן שלי.
אך הוא הלך לאיבוד (הושאל למשהו)
מה דעתך על הקיט הזה שמחירו שקול לביקור טכנאי ?
http://www.colorvision.com/product-ht-stv.php
תודה,
אבי.
ויירה (בניגוד למוניטורים שיש להם יותר פונקציות) יש משהו שניתן לעשות ?
למשל, שמתי לב שלא היה מזיק להוריד את ה-Overscan ב-37PV45 שלי.
האם יש תפריט טכנאי המאפשר לגעת בכלל במידות התמונה ?
לגבי עלות טכנאי כיול, אם זו הייתה הוצאה חד-פעמית ניחא, אבל לפי הודעה של עופר בזמנו
צריך לבצע כיול B/C למסכים כל חצי שנה בערך ...
היה לי DVD של Digital Video Essentials, שכיילתי בעזרתו את המסך הישן שלי.
אך הוא הלך לאיבוד (הושאל למשהו)
מה דעתך על הקיט הזה שמחירו שקול לביקור טכנאי ?
http://www.colorvision.com/product-ht-stv.php
תודה,
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon