אחרי שגם אני קניתי את ה MCE KIT של WINTV-150 PVR ורק אז למדתי שאפשר לעבוד עם השלט המזופת הזה רק דרך VISTA ולא דרך הMCE2005 ואחרי שגם אני חפרתי בכל העולם ואשתו למצוא פתרון לעניין כולל מיילים לSMK יפן כולל hauppauge כולל הורדה של אינספור דריברים ואינספור הודעות פורומים בכל מקום- ואחרי שגם אני הצלחתי בסופו של דבר להתקין את הדריבר בדרך לא דרך כפי מוסבר פה כבר בפורום (ההודעה קיימת והפרוצדורה תכלס לא ממש מסובכת רק מסובך קצת להבין אותה - אני לא אכנס לזה בדיון הזה כי המידע הזה כבר קיים באחד השירשורים אני רק אגע קלות כדי לנסות להבהיר את העניין)
הצלחתי למצוא דרך שאני מאוד מאוד מרוצה ממנה שהכל עובד כמו שצריך - יש לי ממיר של HOT דרך אגב - ואני משתמש בו כדי לשלוט במחשב + בממיר + בתוכנה שאני משתמש בה עכשיו ואני מאוד מרוצה שזה SAGETV - כל אחד יכול לבחור במה להשתמש יש מבחר של עוד 2-3 תוכנות מפותחות (בתוך אחד שמחזיק 4 מחשבי HTPC ב2 בתים (עברתי דירה
קיצר - לעינינים - מה לעשות כדי שגם את\ה תוכלו לצאת בהרגשה טיפה יותר טובה מכל העסק המסריח הזה.
דבר ראשון ולפני הכל אני מבהיר כמה נקודות.
1)אין דרך לעבוד עם השלט "השחור" כפי שקוראים לו פה שזה שלט של SMK שזה בתכלססססס שלט של PHILIPS (תסתכלו מאחורה רשום RC6) במערכת הפעלה אחרת חוץ מוויסטה - ומבחינתי זאת לא אופציה
אז זה אומר שאפשר לקחת את השלט להוציא לו את הבטריות ולשים בצד - אל תדאגו אתם לא תגעגעו אליו.. אנ מבטיח!
2)תחברו את הIR SENSOR יענו את הקופסאה השחורה לUSB ותתקינו את זה בדרך המגעילה כפי שמסביר פה דניאל באחד השרשורים - את הקבצים שצריך (IrBus.sys וה IrBus.inf אתם צריכים להוסיף חומרה באופן ידני למצוא את הInfared Reciver ואז לעשות HAVE DISK ולהפנות אותו לקבצים האלה)
אם אין לכם עדיין את הקבצים אפשר למצוא בתוך החבילה התקנה החדשה של hauppauge- יש שם הרבה שטויות כולל הWINTV2000 המחורבן שלהם אבל יש שם בתקית DRIVERS גם את מה שאנחנו צריכים http://hauppauge.lightpath.net/software ... cd_31g.zip) - ברגע שזה מותקן (אתם תראו את הEHOME בתוך הדייווסים של הUSB וכל השיט הזה) אפשר להמשיך !
עכשיו - מה שהולך לקרות פה זה דבר כזה - את\ה הולכים להוריד תוכנה בשם HIP (אני מניח שיש פה לא מעט ששמעו עליה אבל נמנעו מלהתקין כי שמעו שהיא מסובכת - לא לדאוג זה לא נכון) http://www.byremote.com.au/
שימו לב שמתי שאתם לוחצים על כפתורים בשלט של הHOT שלכם גם הSENSOR נדלק (שימו לב שיש כפתורים שהוא לא מזהה - תתחילו לעבור עליהם - כולל מעברים בין ה TV\HOT\VCR !! כל אחד מיצג קוד אחר שם)
קיצר - לא להסתבך יותר מידי - אפשר להגדיר שם אלף דברים ואלף דייוויסים - לא צריך!! במסך הראשי יש לכם אפציה להוסיף תוכנות - תחפשו את התוכנה שאתם עובדים איתה (במקרה שלי זה SAGETV אז פשוט תכוונו אותה לתקיה של זה ולקובץ הפעלה STAGETV.EXE) - זה לא ממש משנה זה יכול להיות כל תוכנה - אצלי גם מוגדר ה EXPLORER.EXE כדי שאני יוכל לשלוט בWINDOWS !~!))
ברגע שיש לכם את התוכנה שאליה אתם רוצים "לשלוח" את הלחיצה (דרך השלט כמובן
מאותו רגע אתם יכולים להפעיל את התוכנה שלכם - שימו לו ש HIP יעלה לכם בלון כזה כאינדיקציה שהוא זיהה את התוכנה ואתם יכולים מעכשיו להשתמש בשלט של HOT שלכם לא רק כדי לשלוט בממיר אלא כדי גם לשלוט בתוכנה ובתכלס - במה שאתם רוצים
אני עובד ככה כבר כמעט שבוע - מאוד מאוד מאוד מרוצה - חושב שזה אפילו יותר נוח מהשלט שקיבלתי כי אז הייתי צריך לעבוד עם 2 שלטים או לעבוד עם שלט שהוא לא לגמרי תומך בממיר שלי או משהו...
קיצר - אני מקווה שכמה שיותר אנשים יצליחו לעשות את זה - באמת שלא מסובך וממש תענוג לעבוד ככה - תאמינו לי שאני מבין את התסכול שהחוסר פתרון הקודם נתן (וחברה - לא יעזור כלום - אין פתרון - תמיכה מלאה רק דרך וויסטה וזה לא כדאי לאף אחד
(אאה ודרך אגב - למרות שפתחתי ששרור על זה לפני איזה שעה אני עדיין ישאל כי אני כבר שעה כותב את המדריך הזה אז אני ירשה לעצמי - מישהו יכול להסביר איך אני מוסיף EPG של HOT ל SAGETV ?
תודה - ותהנו חברה...