[b]שלום כולם! סיימתי סוף כל סוף (בינתיים) להרכיב את המערכת ש
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
פראדיים באמת באזור הזה. האזנתי פעם לצמד ריצפתיים שלהם, שהיו מחוברים לרסיבר ענק של פיוניר, לא יודע איזה דגם.
הם היו, לדברי בעליהם, בטווח המחיר של 7K ש"ח לזוג (חדשים), אבל גם לגביהם אני לא יודע באיזה דגם מדובר.
אהבתי אותם. היה מרשים למדי. ההדגמה היתה על מוזיקה קטסטרופלית, אבל הצלחתי להתרשם בכ"ז עד שנמאס לי לשמוע את הדיסק של אנסטסיה (אוהבי אנסטסיה, זה לא אישי, לא להיעלב) ודברים אחרים בסגנון.
אבל זה בדיוק מקרה קלאסי של רמקולים עם צליל דומה לשלי, שאני ממש לא בטוח שיהיו בהכרח אפגרייד. הרמה שלהם היתה גבוהה ללא ספק, אבל לא בטוח שגבוהה בהרבה מהקיים ולא בטוח שבקליעה לטעם שלי כמו פולק. יכול להיות שאני טועה לגמרי כי שמעתי עליהם מוזיקה שאינה חביבה עלי כלל, כך שיתכן והם יזכו להאזנה הרבה יותר מושכלת בעתיד.
מישהו המליץ לי, בתור חובב בוסטון/פולק שכמוני את System Audio. האזנתי למדפיים שלהם ואהבתי, והאזנתי לסנטר שלהם ואהבתי הרבה פחות (ולקחתי את הסנטר בוסטון שמולו הסיסטם אודיו הושווה. אהבתי אותו יותר). את המדפיים לא השוויתי ראש בראש לכלום, אבל הדיסק שלי של ברנד אקס נשמע עליהם מעולה. הבעיה היא שאין למצוא אותם יד שניה עד כמה שראיתי, וחדשים עולים כסאח.
ממדפיים של Cabasse גם התלהבתי (עם דיסק של החנות) אבל גם זה לא כ"כ ראלי כספית ומבחינת יד שניה.
כנ"ל Triangle. אין למצוא.
אולי מה שאמצא לבסוף (כשאחפש, כרגע זה לא בתכנון) הוא צמד של פולק אבל מסדרה יקרה יותר..
ואני באמת חושב שפארדיים הוא כיוון לא רע בכלל. שכחתי מקיומם.
תודה שהזכרת לי!
הם היו, לדברי בעליהם, בטווח המחיר של 7K ש"ח לזוג (חדשים), אבל גם לגביהם אני לא יודע באיזה דגם מדובר.
אהבתי אותם. היה מרשים למדי. ההדגמה היתה על מוזיקה קטסטרופלית, אבל הצלחתי להתרשם בכ"ז עד שנמאס לי לשמוע את הדיסק של אנסטסיה (אוהבי אנסטסיה, זה לא אישי, לא להיעלב) ודברים אחרים בסגנון.
אבל זה בדיוק מקרה קלאסי של רמקולים עם צליל דומה לשלי, שאני ממש לא בטוח שיהיו בהכרח אפגרייד. הרמה שלהם היתה גבוהה ללא ספק, אבל לא בטוח שגבוהה בהרבה מהקיים ולא בטוח שבקליעה לטעם שלי כמו פולק. יכול להיות שאני טועה לגמרי כי שמעתי עליהם מוזיקה שאינה חביבה עלי כלל, כך שיתכן והם יזכו להאזנה הרבה יותר מושכלת בעתיד.
מישהו המליץ לי, בתור חובב בוסטון/פולק שכמוני את System Audio. האזנתי למדפיים שלהם ואהבתי, והאזנתי לסנטר שלהם ואהבתי הרבה פחות (ולקחתי את הסנטר בוסטון שמולו הסיסטם אודיו הושווה. אהבתי אותו יותר). את המדפיים לא השוויתי ראש בראש לכלום, אבל הדיסק שלי של ברנד אקס נשמע עליהם מעולה. הבעיה היא שאין למצוא אותם יד שניה עד כמה שראיתי, וחדשים עולים כסאח.
ממדפיים של Cabasse גם התלהבתי (עם דיסק של החנות) אבל גם זה לא כ"כ ראלי כספית ומבחינת יד שניה.
כנ"ל Triangle. אין למצוא.
אולי מה שאמצא לבסוף (כשאחפש, כרגע זה לא בתכנון) הוא צמד של פולק אבל מסדרה יקרה יותר..
ואני באמת חושב שפארדיים הוא כיוון לא רע בכלל. שכחתי מקיומם.
תודה שהזכרת לי!
Re: [b]שלום כולם! סיימתי סוף כל סוף (בינתיים) להרכיב את המער
----------------------------------------------------logankungfu כתב:שלום! לא כתבתי מעולם בפורום, אבל תודות לקריאה מרובה בו קיבלתי טיפים חשובים והרבה מידע שסייע לי להרכיב את המערכת (או ליתר דיוק למצב כיום בו קניתי את הרכיב שאיפשר לי סוף סוף לומר שאני מרוצה ממנה). תודה לכולם, ובמיוחד למנהלי הפורום שענו לשאלות עוד בטרם שאלתי אותן, ולגולש Syntaxix3 שעזר לי מאוד כששאלתי אותו לגבי חיבור המחשב לרסיבר.
את המערכת הרכבתי מפריטים יד שניה ברובם הגדול:
אז אנא התלהבו איתי, משום שבקרב חברי ההתלהבות מעטה..![]()
הגברה:
-רסיבר Nakamichi AV-10
-מגבר דיגיטלי של Sonic Impact class-T (שנכתב עליו באתר, ובעקבות סקרנותי מהביקורת קניתי גם)
רמקולים:
-קדמיים- Polk Audio Monitor 5 (על סטנדים ממתכת למדפיים, על ספייקים)
-סנטר- Boston Acoustics VR910 (על שרפרף נמוך בינתיים)
-אחוריים- Boston Acoustics CR-85 (סתם מאחור בינתיים, לא ממוקמים כ"כ טוב)
מקור:
- DVD של LG, דגם DV9723P, קורא צרובים וכדומה, ולהפתעתי נשמע סביר לחלוטין במוזיקה.
- CD Harman Kardon HD710. אינו קורא צרובים (למעט צרובים שנצרבו על דיסק שנועד לאודיו) וככזה מועמד ראשי להחלפה בעתיד.
עוד:
-מסך 32'' LCD של LG
-המחשב שלי, חיה רעה בפני עצמו, מחובר להכל (גם למסך) עם כרטיס Audigy 2 Value.
המערכת הורכבה טיפין טיפין במשך של כ- 8 חודשים, מלוח מודעות ללוח מודעות תוך הרבה סבלנות, ושתי נפילות עיקריות.
נפילה אחת היתה עם "מותג מדבקה": קניתי ביד שניה (תודה לאל שלא חדש) סט רמקולים של Pure Acoustics וחשבתי שבעיית הרמקולים נפתרה לתמיד. אבוי. כשהאזנתי להם בבית של זה שמכר (שאגב נעשינו אח"כ חברים על אף זאת בשל חיבתנו לרוק מתקדם) הם נשמעו בסדר גמור..
מהר מאוד (ובלי שידעתי דבר על מותגי מדבקה) האוזן שלי דחתה אותם כגופו של מושתל הדוחה את הכבד החלופי שלו.. והצלחתי להפטר מהם בשעה טובה.
הנפילה השניה היתה דווקא עם מותג ידוע.
אחרי שכבר ידעתי דבר או שניים (על מותגים, לאו דווקא על האזנה מושכלת), קניתי סנטר של B&W (אחרי קריאת ביקורות חיוביות באינטרנט, כנראה של אנשים בלי אזניים) בלי להאזין לו. הבאתי אותו הביתה וציפיתי לגדולות. איזה אסון..
חיברתי אותו, הפעלתי סרט, והאזנתי בחיוך מאולץ לצלילים העמומים שבקעו ממנו..
אישתי האהובה מיד הרימה גבה ואמרה בעדינות- "חמודי, זה נשמע *** .
אני עניתי- "לא, לא, זה הסרט, אני אשים סרט אחר.."
ואח"כ תגובותי היו יותר בכיוון של "אולי זה טעם נרכש.." תוך שהחיוך המאולץ שלי מקבל יותר ויותר צורה של עיוות..
ואחרי שהעברתי ל Downmix ברסיבר כדי לשמוע מהקדמיים בלבד לשם השוואה, נפלו פני. "טוב, כמו שאמרת. *** "
הסנטר הוחלף כלאחר כבוד בסנטר המוזכר לעיל של בוסטון, ואני מרוצה ממנו ביותר.
מסקנותי:
-לקנות יד שניה. כך מגיעים לרמות גבוהות פי 3 באותו תקציב (זו לא הגזמה!)
-לא לקנות הכל בבת אחת! לאט לאט. סבלנות (אלא אם זו קניה יד שניה של מישהו שכך בנה את המערכת שלו, והוא עוזב את הארץ או משהו ומוכר אותה בשלמותה). להמתין לדברים הטובים. כך גם מוציאים את הכסף בהדרגה וההשקעה הסופית יכולה להיות יותר משניתן להוציא בבת אחת.
-להזהר ממותגי מדבקה. להזהר גם ממותגים ידועים.
-לסמוך על אוזן נוספת ובלתי משוחדת! מאז, כל פריט אודיו שאני קונה לא עובר את הסף בלי התייעצות עם אישתי, שאף ללא ידע בתחום מעבר למה שהיא שומעת ממני, היא מאזינה טובה בהרבה.
-לקרוא בקפידה פורומים, רצוי באתר זה ובתפוז! להתייחס ברצינות גם לשאלות הדביליות ביותר. יתכן ושם תיפלו אח"כ כי זה נראה טריוויאלי מידי. ובכן, זה לא.
-לקנות את המגבר הדיגיטלי של Sonic Impact. אני מסכים כמעט עם כל מה שכתב עליו מרטין, למעט לגבי הפנצ' של הבס, שדווקא חסר לי, ובזה הנקמיצ'י לוקח אותו בהליכה.
אבל, אולי זה עניין של רמקולים, אף שרמקולי הפולק והבוסטון שנוסו עליו נצילים למדי (90db). אני אוהב את איך שהוא נשמע למעט עובדה זו, ומאזין באמצעותו לא מעט, אם כי את הצליל הרועם יותר של הנקמיצ'י אני אוהב יותר. בהתחשב במחירו, אין מה להתלבט בכלל.
ועכשיו לחלק של השאלות:
-האם יש לכם המלצות כלליות כלשהן לשיפור? שינוי קונפיגורציה, המלצות כלשהן של מיקום, כל דבר?
-ולגופו של עניין: המערכת משמשת לקולנוע ביתי וזו המחשבה שעמדה מאחוריה, אך בהדרגה הגעתי למצב בו היא משמשת הרבה יותר למוזיקה. ולעניין זה- אני אוהב את הצליל של הנקמיצ'י מאוד, אבל הוא בכל זאת רסיבר. האם הייתם ממליצים להוסיף למערכת (כשיהיו לי עוד כמה לירות) מגבר (משולב או קדם+כוח) ייעודי למוסיקה? ואם כן, באיזה סדר גודל מדובר כדי לעבור את רמת ההאזנה בנקמיצ'י (וגם בדיגיטלי!)? חבל יהיה לקנות מגבר ייעודי שלא ישמע יותר טוב ממה שכבר יש. אף שאני באמת אוהב איך שהשניים נשמעים, יש לי הרגשה שעדיין יש מקום לשיפור בתחום זה על אותם רמקולים. יתכן בהחלט שאני טועה (בהתחשב בסכום אותו יש להשקיע. כמובן שתמיד יש מקום לשיפור), ולכן השאלה.
אז זהו. זה הסיפור הכמעט מלא של המערכת שלי (אני בטוח איזכר בדבר מה אחר כך),
וכולי תקווה שאם היה לכם כוח לקרוא גם נהנתם.
נתראה בפורום!
רוי
נ.ב.- אם אתם רוצים תמונות, אנסה לארגן מצלמה דיגיטלית....
חה חה חה...
תגיד יש מצב שאת הרמקולים קניתה מימני?
אני אלכס מקריות..
Re: כן, זה מה שחשבתי לגבי הפרה..
הרמקולים שיש לך הם ממש טובים.logankungfu כתב:מעניין שאתה ממליץ לדבוק ברסיבר. כל אודיופיל איתו דיסקסתי את העניין (למעט אחד, ועל זה בפעם אחרת) טוען שרסיבר לא ישתווה לאינטגרייטד או מערכת קדם+כוח באותו טווח מחיר. האמת, העניין בעייתי כי על הרמקולים שלי לא יכולתי להשוות. זה או לסחוב אותם לחנות או לשכנע מישהו עם מערכת הגברה אחרת לבוא לכאן.. בעיה. הדרך היחידה שלי לקבל Feed לגבי הנושא הספציפי הזה היא מהמלצות. אתה אגב מגיע מאסכולת "הרמקולים הם החלק החשוב ביותר" בניגוד לאסכולת "המערכת תישמע בדיוק כמו החלק החלש ביותר בה ולכן הכל צריך להיות מאוזן". אז קשה לי מאוד לדעת.
בנוסף, רק מסקרנות-
אין לי כוונה להשקיע כסף בהחלפת רמקולים שמהם אני מרוצה. אבל ,
אילו רמקולים יהוו "אפגרייד" לדעתך על פני אלו, כאשר בהכרח אני מחפש את אותו אופי של צליל?
(כלומר צליל אמריקאי, אבל לא צעקני כמו של כמה סרווין ווגות ששמעתי). שוב, לא מדובר מבחינתי בטוב יותר ופחות. אבל אם לפשט, אילו רמקולים דומים לאלו שיש לי באופי הצליל אבל מרמת מחיר יותר גבוהה, כך שכשיבוא לי (ויהיה אפשרי כלכלית) אני אדע מה להתחיל לחפש (מדפיים בלבד)? על מה חשבת?
רוי...
לגבי PRE.POWER אני מסכים.
אתה יכול לבו אלי עם הפולק ולישמוע עם הגברה שלי.
0525-789523
אם אני לא טועה יש על זה מאמר בתפוז שתומר צין כתבMartinHSabag כתב:איך הבנת שאני לא מאמין ב-"המערכת תישמע כמו החוליה החלשה שלה" ?
זה ממש לא סותר את הגישה שלי של "רמקולים תחילה".
מאוזנת הכוונה מבחינת ביצועים.
הבעיה היא שהרבה אנשים חושבים שמערכת מאוזנת, פירושה מערכת שהשווי של החלקים שלהם צריכים להיות זהה.
זה ממש לא נכון.
כדי להגיע למערכת מאוזנת כיום, לדעתי הרמקולים ייקחו את מרבית ההשקעה, אח"כ ההגברה ובסוף המקור....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה, זה דווקא אני כתבתי את זה...aquarius כתב:אם אני לא טועה יש על זה מאמר בתפוז שתומר צין כתבMartinHSabag כתב:איך הבנת שאני לא מאמין ב-"המערכת תישמע כמו החוליה החלשה שלה" ?
הבעיה היא שהרבה אנשים חושבים שמערכת מאוזנת, פירושה מערכת שהשווי של החלקים שלהם צריכים להיות זהה.
זה ממש לא נכון.
כדי להגיע למערכת מאוזנת כיום, לדעתי הרמקולים ייקחו את מרבית ההשקעה, אח"כ ההגברה ובסוף המקור.......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מי שהצליץ לך או שלא מכיר את הטעם שלך או שלא מכיר SA....מישהו המליץ לי, בתור חובב בוסטון/פולק שכמוני את System Audio....
אם אתה אוהב צליל אמריקאי אז ה-SA הם בדיוק ההיפך הגמור.
אם לצליל אמריקאי (אם ניתן בכלל להגדיר דבר כזה....) יש יחסית הרבה נפח ובאס, אז ה-SA הם ממש לא כאלה.
הם רמקולים יותר מדוייקים, יותר נייטראלים וממש לא ייתנו לך "בעיטות בבטן".
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
אנסה לעזור
אני מסכים עם מרטין לגביי SA, כאשר חיפשתי רמקולים שמעתי אותם
אצל אלגזי(אחלה שירות) הם מצויינים אבל לא מה שחיפשתי, הם מפורטים, מדוייקים,
במה מעולה, יפים(אם חשוב לך), הבעיה הייתה הבס(או יותר נכון חסרונו).
לבסוף קניתי.....פרדיים סטודיו 40 ואני מרוצה מאוד, אז אם אתה קורה לזה
סאונד אמריקאי
שיהיה....
רק לא ראיתי מה התקציב שלך? הסטודיו 40 הם משהו בין מדפי לריצפתי ואינם
זולים.
מקווה שעזרתי,איתן.
אצל אלגזי(אחלה שירות) הם מצויינים אבל לא מה שחיפשתי, הם מפורטים, מדוייקים,
במה מעולה, יפים(אם חשוב לך), הבעיה הייתה הבס(או יותר נכון חסרונו).
לבסוף קניתי.....פרדיים סטודיו 40 ואני מרוצה מאוד, אז אם אתה קורה לזה
סאונד אמריקאי
רק לא ראיתי מה התקציב שלך? הסטודיו 40 הם משהו בין מדפי לריצפתי ואינם
זולים.
מקווה שעזרתי,איתן.
אההה ותומר כתב את הסוף???MartinHSabag כתב:תודה, זה דווקא אני כתבתי את זה...aquarius כתב:אם אני לא טועה יש על זה מאמר בתפוז שתומר צין כתבMartinHSabag כתב:איך הבנת שאני לא מאמין ב-"המערכת תישמע כמו החוליה החלשה שלה" ?
זה ממש לא נכון.
כדי להגיע למערכת מאוזנת כיום, לדעתי הרמקולים ייקחו את מרבית ההשקעה, אח"כ ההגברה ובסוף המקור..........
aquarius כתב:אההה ותומר כתב את הסוף???MartinHSabag כתב:תודה, זה דווקא אני כתבתי את זה...aquarius כתב:אם אני לא טועה יש על זה מאמר בתפוז שתומר צין כתבMartinHSabag כתב:איך הבנת שאני לא מאמין ב-"המערכת תישמע כמו החוליה החלשה שלה" ?
זה ממש לא נכון.
כדי להגיע למערכת מאוזנת כיום, לדעתי הרמקולים ייקחו את מרבית ההשקעה, אח"כ ההגברה ובסוף המקור.............
-
logankungfu
- חבר ותיק

הי אלכס!
כן, יש סיכוי טוב שאני קניתי ממך את הפולקס.. עולם קטן! ועלי לציין שנהנתי מאוד מהאירוח כשבאתי לשמוע אותם!
הם טובים מאוד ואני נהנה מהם לא מעט.
שמתי אותם גם על סטנדים נורמלים.
קראת את הפרטים של שאר המערכת שלי? הרכבתי אחת די רצינית.
אתה עדיין משתמש ברמקולים שבנית ובמערכת של רוטל?
איך הסתדרו אלו שבנית באמת? מרוצה מהם?
איך הסתדרו אלו שבנית באמת? מרוצה מהם?
-
logankungfu
- חבר ותיק

תודה מרטין ואיתן..
לגבי ה- SA, לגבי הסנטר, כמו שכתבתי, היה לי ברור שזה לא זה. המדפיים נשמעו דווקא היטב, אבל לא ערכתי השוואה לבוסטון/פולק
ואוזן מוזיקלית ממש אין לי אלא בדיעבד (אחרי שאני קונה ומתבעס).
ולגבי הפרדיים, אני באמת מאמין שהם יותר באיזור הטעם שלי. אולי בעתיד..
כרגע, אני מרוצה מאוד משילוב הפולק/בוסטון שלי והאנשים הנחמדים מהבנק לא מרשים לי להמשיך עם ההוצאות ממילא..
אבל מעניין לשמוע מה אתם חושבים בכל מקרה. מה גם שלא השתכנעתי לחלוטין שאין לי צורך בהגברה נפרדת למוזיקה עדיין שתמצה יותר מהרמקולים הקיימים. לא יודע, זה מדגדג לי משום מה. בתחום הרמקולים אני מרגיש שהגעתי לאן שרציתי בינתיים ובתחום ההגברה- לא כ"כ בטוח. יכול מאוד להיות אבל שזה פסיכולוגי לגמרי, אולי בגלל דעה קדומה לגבי רסיברים לק"ב.
לעוד מישהו יש מחשבות לעניין זה?
ואוזן מוזיקלית ממש אין לי אלא בדיעבד (אחרי שאני קונה ומתבעס).
ולגבי הפרדיים, אני באמת מאמין שהם יותר באיזור הטעם שלי. אולי בעתיד..
כרגע, אני מרוצה מאוד משילוב הפולק/בוסטון שלי והאנשים הנחמדים מהבנק לא מרשים לי להמשיך עם ההוצאות ממילא..
אבל מעניין לשמוע מה אתם חושבים בכל מקרה. מה גם שלא השתכנעתי לחלוטין שאין לי צורך בהגברה נפרדת למוזיקה עדיין שתמצה יותר מהרמקולים הקיימים. לא יודע, זה מדגדג לי משום מה. בתחום הרמקולים אני מרגיש שהגעתי לאן שרציתי בינתיים ובתחום ההגברה- לא כ"כ בטוח. יכול מאוד להיות אבל שזה פסיכולוגי לגמרי, אולי בגלל דעה קדומה לגבי רסיברים לק"ב.
לעוד מישהו יש מחשבות לעניין זה?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
logankungfu
- חבר ותיק

ובכן, זה היה פשוט..
אם הייתי מכיר אנשים בסביבה הקרובה עם הגברה מעניינת.
לסחוב את הרמקולים לחנות ממש לא נעים לי בידיעה שאין לי כוונה לקנות כלום אלא רק להתרשם ואז לחפש יד שניה..
כמו לשבת במסעדה ולהזמין רק מים.
יש לי בעצם חבר אודיופיל אחד עם מערכת חלקים של NAD (ורמקולי אקוסטיק אנרג'י מרמה גבוהה שאני לא מת עליהם, למרות שבהשוואה לאחיהם האנגלים מבית Kef הם נשמעים ממש טוב. יש לי חבר עם Kef Cresta, ואותם אני ממש לא אוהב. הצליל שלהם קצת "מת" לטעמי)..
(מה שמזכיר לי שקראתי הודעה שלך היכן שהוא בפורום, לגבי זה שאופי של רמקול הוא לא בהכרח דבר רע, ושהשאיפה ל"נייטרליות" מקסימלית של הרמקול לא מתאימה לכל אחד. אני מסכים בהחלט, ולא מתבייש בזה שברמקולים אני מחפש את הפאנץ', החדות והדיוק (לא רק בבאס, בכל הטווח), ולכן מעדיף רמקולים עם צליל שהוא גם "קר" במקצת אבל לא עד כדי מתכתיות, קצת דרמטי ורועם אבל לא צעקני, ופתוח ככל האפשר; Kef למשל נשמעים לי קצת סגורים וחנוקים, "חמימים" ונייטרלים מידי. אין דרמה!)
אולי אסחוב את הבוסטונים עד אליו, הם קטנים יותר..
שכחתי מקיומו של החבר משום מה בהקשר זה.
לסחוב את הרמקולים לחנות ממש לא נעים לי בידיעה שאין לי כוונה לקנות כלום אלא רק להתרשם ואז לחפש יד שניה..
כמו לשבת במסעדה ולהזמין רק מים.
יש לי בעצם חבר אודיופיל אחד עם מערכת חלקים של NAD (ורמקולי אקוסטיק אנרג'י מרמה גבוהה שאני לא מת עליהם, למרות שבהשוואה לאחיהם האנגלים מבית Kef הם נשמעים ממש טוב. יש לי חבר עם Kef Cresta, ואותם אני ממש לא אוהב. הצליל שלהם קצת "מת" לטעמי)..
(מה שמזכיר לי שקראתי הודעה שלך היכן שהוא בפורום, לגבי זה שאופי של רמקול הוא לא בהכרח דבר רע, ושהשאיפה ל"נייטרליות" מקסימלית של הרמקול לא מתאימה לכל אחד. אני מסכים בהחלט, ולא מתבייש בזה שברמקולים אני מחפש את הפאנץ', החדות והדיוק (לא רק בבאס, בכל הטווח), ולכן מעדיף רמקולים עם צליל שהוא גם "קר" במקצת אבל לא עד כדי מתכתיות, קצת דרמטי ורועם אבל לא צעקני, ופתוח ככל האפשר; Kef למשל נשמעים לי קצת סגורים וחנוקים, "חמימים" ונייטרלים מידי. אין דרמה!)
אולי אסחוב את הבוסטונים עד אליו, הם קטנים יותר..
שכחתי מקיומו של החבר משום מה בהקשר זה.
Re: הי אלכס!
תודה רבה..logankungfu כתב:כן, יש סיכוי טוב שאני קניתי ממך את הפולקס.. עולם קטן! ועלי לציין שנהנתי מאוד מהאירוח כשבאתי לשמוע אותם!
איך הסתדרו אלו שבנית באמת? מרוצה מהם?...
כו אני נהנה מהרמקולים שבניתי
את האמת אני מיתגעגה לפולק שמחרתי לך
-
logankungfu
- חבר ותיק

כמו שכתבתי, עולם קטן..
אני שמח שאתה נהנה מהמדפיים שבנית. אני זוכר שהשמעת לי אותם, היה קשה להאמין שהם נעשו בבית..
יש לך שם חתיכת מערכת. ואל תדאג, הפולק הגיעו לבית טוב, והם שולחים לך דרישת שלום.
אגב, בינתיים אני עובד במרץ על בניית אוסף מוזיקה נורמלי, והא הולך וגדל. השתמשתי בעצות שלך לגבי פורמטים של אודיו, לגבי איך מורידים אלבומים שלמים וכו'. היה מועיל מאוד, תודה!
קראת את השאלה ששאלתי את מרטין לעניין ההגברה? מה אתה חושב?
יש לך שם חתיכת מערכת. ואל תדאג, הפולק הגיעו לבית טוב, והם שולחים לך דרישת שלום.
אגב, בינתיים אני עובד במרץ על בניית אוסף מוזיקה נורמלי, והא הולך וגדל. השתמשתי בעצות שלך לגבי פורמטים של אודיו, לגבי איך מורידים אלבומים שלמים וכו'. היה מועיל מאוד, תודה!
קראת את השאלה ששאלתי את מרטין לעניין ההגברה? מה אתה חושב?
Re: כמו שכתבתי, עולם קטן..
עם תשדרג את הרסיבר למגבר לא תעמין להבדלים!logankungfu כתב:אני שמח שאתה נהנה מהמדפיים שבנית. אני זוכר שהשמעת לי אותם, היה קשה להאמין שהם נעשו בבית..
יש לך שם חתיכת מערכת. ואל תדאג, הפולק הגיעו לבית טוב, והם שולחים לך דרישת שלום.![]()
אגב, בינתיים אני עובד במרץ על בניית אוסף מוזיקה נורמלי, והא הולך וגדל. השתמשתי בעצות שלך לגבי פורמטים של אודיו, לגבי איך מורידים אלבומים שלמים וכו'. היה מועיל מאוד, תודה!![]()
קראת את השאלה ששאלתי את מרטין לעניין ההגברה? מה אתה חושב?...
היה לי בגמר(לא רסיבר) ושידרגתי אותו לPRE וPOWER של ROTEL והרגשתי הבדל גדול ישר! הרגשתי קעילו החלפתי רמקולים.
-
logankungfu
- חבר ותיק

זה ברור, אבל קח בחשבון,
שמדובר ברסיבר ברמה מסויימת (לא רעה בכלל לטעמי), והשאלה היא, האם כדי לקבל את השיפור אצטרך להוציא סכומים לא סבירים של כסף. יהיה חבל לקנות מגבר נפרד למוזיקה שישמע רק קצת יותר טוב.
השאלה היא לאיזה סכום אני צריך לכוון (רצוי ביד שניה כמובן) כדי באמת לעלות ברמה בהתחשב ברמה שיש כרגע ולא לקנות סתם.
השאלה היא לאיזה סכום אני צריך לכוון (רצוי ביד שניה כמובן) כדי באמת לעלות ברמה בהתחשב ברמה שיש כרגע ולא לקנות סתם.
-
logankungfu
- חבר ותיק

תודה רבה אלכס
וחשבתי על זה כבר. קצת יקר לי כרגע, לצערי.
אבל זה נראה כמו סכום סביר להוציא באופן כללי. זה פחות או יותר הטווח שאני מוכן להשקיע,
אם זו אכן קפיצה משמעותית ברמה. בשביל זה אני חייב קודם לשמוע עם הרמקולים שלי ולא עם אלו של מי שמוכר,
למרות שכמותג אני יודע שאודיולאב נחשב לטוב.
אבל זה נראה כמו סכום סביר להוציא באופן כללי. זה פחות או יותר הטווח שאני מוכן להשקיע,
אם זו אכן קפיצה משמעותית ברמה. בשביל זה אני חייב קודם לשמוע עם הרמקולים שלי ולא עם אלו של מי שמוכר,
למרות שכמותג אני יודע שאודיולאב נחשב לטוב.
עם יש לך יציאות PRE ברסיבר אז יש אפשרות ללחת רק על POWER .
-----------------------------------------------------------------
""""""adcom power פאוור הי אנד מעולה לסנטר ושני אחוריים במערכת טובה. שיפור משמעותי מכל רסיבר. 2,3,4 ורסטילי. ניתן לקחת ולבדוק בבית.
נראה טוב, חדש עלה 4000 ש"ח. לא יאומן איזה שיפור בסאונד ובבימתיות.
קטגורה: סטריאו
תת קטגוריה: מגבר
מחיר: 2,100 ₪
אזור מכירה: אזור המרכז
כתובת: hod hashron
טלפון: 050-6290368
סלולארי: 050-6290368
"""""""""""""""""""""""""""
-----------------------------------------------------------------
""""""adcom power פאוור הי אנד מעולה לסנטר ושני אחוריים במערכת טובה. שיפור משמעותי מכל רסיבר. 2,3,4 ורסטילי. ניתן לקחת ולבדוק בבית.
נראה טוב, חדש עלה 4000 ש"ח. לא יאומן איזה שיפור בסאונד ובבימתיות.
קטגורה: סטריאו
תת קטגוריה: מגבר
מחיר: 2,100 ₪
אזור מכירה: אזור המרכז
כתובת: hod hashron
טלפון: 050-6290368
סלולארי: 050-6290368
"""""""""""""""""""""""""""