אתה מערב פה פסיבי ואקטיבי .avihuli כתב: אז רק לצורך הדיון התיאורטי / פילוסופי בינינו באותה מידה אני יכול "לטעון" שגם אני לא קונה את זה שצריך לעשות טיפול פאסיבי כי מערכת כיול טובה של החברות המתמחות תדע להתמודד עם הבעיות של החדר ולייצר את העקומה המתאימה למשתמש.
בוא נעיף את הוילונות, שטיחים, ריהוט וכו' והכל יהיה בסדר.
פה זה גם תופס או שמישהו יכול לטעון שזה לא אותו דבר ?
התיאוריה שלי גורסת (ויכול להיות שהיא שגויה או לא מוסכמת בעיני אחרים), היא שכל דבר שיכול "להקל" לכאורה על מערכת הכיול יהיה מבורך.
גם אם זה לעשות כיול מקדים לסאב או להוסיף פאנל אקטסטי - שקול בעיניי.
מתקשה למצוא את ההבדילים בין השניים...
ופה עברנו רמה אחת למעלה בדיון מכן ימהה או לא ימהה.
החוויה והרשמים כפי שציינתי לרוב משותפים ע"י משתמשים אחרים בארץ ובעולם שזה כן משפר במידה כזו או אחרת גם עם מערכות כיול אחרות.
אז למה לא ? איזה טאבו או פרה קדושה שחטנו פה ?
כמשפט סיכום, מסכים לחלוטין שהכיול הדיגיטלי זה הדבר... רשמתי זאת כבר לפני מספר שנים בשרשור הארוך של "הקפיצה להיי אנד" למי שזוכר.
הוא נותן מענה טוב יותר, גמיש יותר ונוח יותר של מדוד ושנה כאשר טיפולים אחרים לא ישימים מסיבות כאלו ואחרות....
האקטיבי זה 0/1 ואתה לא מקל על המחשב/פרוססור/רסיבר כל עוד שהוא מתוכנן ובנוי עם כח עיבוד שמספיק למערכת הכיול שמותקנת בו ומערכות הכיול שמותקנות ברסיברים טובים של דנון/מרנץ/אנתם ובטח הפרוססורים הטובים לא מתרגשות כשהן צריכות להתעסק עם טיפול בסאב הן לומדות את האקוסטיקה בחדר מיישמות פילטרים כאלו ואחרים ויאללה בלאגן.
פסיבי זה כבר סיפור אחר שמרביתנו לא יכולים ליישם מטעמי עיצוב/הנהלה, בדיון הזה אנחנו מתרכזים בדומין הדיגיטלי.