מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2661 

סחתיין אבי! תעשה את הכיול בשעות שכולם ערים, רק תבקש שקט ונוכחות בחדרים שלהם עד שתסיים

והנה אני, אחרי שנה שעברתי בית ואפילו כיול בסיסי לרסיבר אחרי המעבר לא עשיתי 🤣 אבל מרוצה

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9000
נתן תודות: 1566 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #2662 

אז אתה אומר המצב שלי עוד טוב (יחסית) ?
העניין הוא שצריך לכבות את המזגן שדולק 24/7 ואז נהיה להם חם והעצבים עולים, חחח...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5137
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 695 פעמים

שליחה #2663 

avihuli כתב: אז אתה אומר המצב שלי עוד טוב (יחסית) ?
העניין הוא שצריך לכבות את המזגן שדולק 24/7 ואז נהיה להם חם והעצבים עולים, חחח...
...
אז תקנה לינדורף ואז לא תצתרך לסגור מזגנים ולסתום פיות כי עם לינדורף אפשר לכייל גם ברעש 😂😂
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #2664 

FastandFurious כתב: אז תקנה לינדורף ואז לא תצתרך לסגור מזגנים ולסתום פיות כי עם לינדורף אפשר לכייל גם ברעש תמונהתמונה
...
החברים לא מרשים / מסכימים לי...
רוצים שאקנה דנון ושות' למיניהם.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #2665 

avihuli כתב: החברים לא מרשים / מסכימים לי...
רוצים שאקנה דנון ושות' למיניהם.
...
יא פאגאבארְיוּ סְּ-דוֹרָם
בקיצור, אותך לפיוצ'ר 😂😂😂
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #2666 

אנחנו עוקבים אחריך אבי ....אוי ואבוי אם לא דנון חחחחח
Sony 1040
Monitor mass

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #2667 

עדכון:
אחרי פינג פונג קצר שוב עם אד מסתבר שיש כנראה משהו בפלאפון שלי (סמסונג S25+) שדופק את המדידה עם המיקרופון הייעודי.
בשביל לבחון את העניין ביצעתי הורדה של האפליקציה לטאבלט סמסונג וכן לאייפון 17.
הרצתי בדיקות ידניות עם האפליקציה הן על המיקרופון הפנימי והן על זה הייעודי וכאן התוצאות היו מאוד דומות.
יש לציין כי המדידה עם המיקרופון של 2 המכשירים החדשים הניבה תוצאות כמעט זהות לחלוטין.
אני לא יודע מה דופק את המדידה בפלאפון האישי ומקווה של-SVS יהיה איזשהו כיוון.

בסיום כל הבדיקות בחרתי לעשות כיול של 3 נקודות מהטאבלט ושמרתי באפליקציה.

פה יש עניין שנדרש לפתור והוא כאשר פתחתי את האפליקציה מהפלאפון שלי הגרף של תוצאות הכיול נשמר על המכשיר שאיתו בוצע הכיול (טאבלט) למרות שברור שבפועל הכיול נשמר בסאב...

הרצתי כיול מחדש ברסיבר ועל ווליום של מינוס 10 בסאב וקיבלתי הנחתה ברסיבר של מינוס 10 (מקסימום הנחתה וזה לא טוב).
עשיתי שוב כיול על מינוס 15 בסאב וקיבלתי הנחתה של מינוס 9.5 ברסיבר.
שוב כיול על מינוס 17 בסאב וקיבלתי הנחתה של מינוס 7.5 ברסיבר - תוצאה תקינה מבחינתי.
שאר המדידות / מרחקים - פיקס כפי שיוצא לרוב בכיולי עבר.

תיקנתי ידנית ברסיבר את הווליום של הסאב למינוס 4.5 בשביל לקבל קצת יותר באס וקיק לבטן.
נבחן בהמשך איך זה נשמע (כרגע יש לי תחושה שהבאס קצת אנמי / חלש).
מדידה של מיקרופון פנימי אייפון 17
מדידה של מיקרופון פנימי אייפון 17
מדידה של מיקרופון SVS באייפון 17
מדידה של מיקרופון SVS באייפון 17
ההודעה שמתקבלת בפתיחה של האפליקציה מהפלאפון האישי
ההודעה שמתקבלת בפתיחה של האפליקציה מהפלאפון האישי
.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17918
נתן תודות: 1145 פעמים
קיבל תודות: 2488 פעמים

שליחה #2668 

כל הכבוד על הנחישות וההתמדה אבל בסופו של תהליך, להערכתי , אתה תפנים שלא המערכת כיול של SVS ולא זו של ימאהה מסוגלות לתת תוצאה שוות אוזנים למערכות של דיראק / לינגדורף ושות..
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #2669 

avihuli כתב: עדכון:
אחרי פינג פונג קצר שוב עם אד מסתבר שיש כנראה משהו בפלאפון שלי (סמסונג S25+) שדופק את המדידה עם המיקרופון הייעודי.
בשביל לבחון את העניין ביצעתי הורדה של האפליקציה לטאבלט סמסונג וכן לאייפון 17.
הרצתי בדיקות ידניות עם האפליקציה הן על המיקרופון הפנימי והן על זה הייעודי וכאן התוצאות היו מאוד דומות.
יש לציין כי המדידה עם המיקרופון של 2 המכשירים החדשים הניבה תוצאות כמעט זהות לחלוטין.
אני לא יודע מה דופק את המדידה בפלאפון האישי ומקווה של-SVS יהיה איזשהו כיוון.
בסיום כל הבדיקות בחרתי לעשות כיול של 3 נקודות מהטאבלט ושמרתי באפליקציה.
פה יש עניין שנדרש לפתור והוא כאשר פתחתי את האפליקציה מהפלאפון שלי הגרף של תוצאות הכיול נשמר על המכשיר שאיתו בוצע הכיול (טאבלט) למרות שברור שבפועל הכיול נשמר בסאב...
הרצתי כיול מחדש ברסיבר ועל ווליום של מינוס 10 בסאב וקיבלתי הנחתה ברסיבר של מינוס 10 (מקסימום הנחתה וזה לא טוב).
עשיתי שוב כיול על מינוס 15 בסאב וקיבלתי הנחתה של מינוס 9.5 ברסיבר.
שוב כיול על מינוס 17 בסאב וקיבלתי הנחתה של מינוס 7.5 ברסיבר - תוצאה תקינה מבחינתי.
שאר המדידות / מרחקים - פיקס כפי שיוצא לרוב בכיולי עבר.
תיקנתי ידנית ברסיבר את הווליום של הסאב למינוס 4.5 בשביל לקבל קצת יותר באס וקיק לבטן.
נבחן בהמשך איך זה נשמע (כרגע יש לי תחושה שהבאס קצת אנמי / חלש).
...
לדעתי, הגברת הסאב דרך הווליום לא בהכרח תיתן יותר "קיק" לבטן. אם חסרה אנרגיה באזור הפאנץ, עדיף להרים בעדינות דרך ה EQ את תחום ה-50–80Hz (או אפילו 40–70Hz, תלוי חדר), במקום פשוט להעלות את כל הסאב. כך מקבלים יותר קיק בלי להעמיס על התדרים הנמוכים מאוד.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #2670 

istarmini כתב: כל הכבוד על הנחישות וההתמדה אבל בסופו של תהליך, להערכתי , אתה תפנים שלא המערכת כיול של SVS ולא זו של ימאהה מסוגלות לתת תוצאה שוות אוזנים למערכות של דיראק / לינגדורף ושות..
...
חחח, יואב יקר - אני כבר 15 שנה באתר ונראה לי שהכיוון שלי ברור ואולי אפילו צפוי מראש.
אני בן אדם של "התהליך" יותר מזה של "התוצאה" ולכן בוער לי ומדרבן אותי "לתקן" מאשר לקנות חדש ולפתור את הסיפור - זה מרגש ומניע אותי יותר לפצח את זה.
כמובן שיש את ההפנמה והידיעה שהימהה מתקשה לעמוד ביישור קו אל מול החלופות העדכניות יותר שיש היום.
ויחד עם זאת, הוא עדיין בועט בכיף ובהנאה רבה ובחיוחד לאור העובדה שאין לי יותר מדיי שימוש במערכת אז בכלל "אין לחץ".

אגב, אם אני אשלוף מהכובע את השפן של ההתאמה במזנון מאחורה לרסיבר חדש זה יכול להחזיק מים מבחינתכם ?!
חחח...
הלינק פה: viewtopic.php?t=246527&hilit=RX+A2050&s ... #p2387888+
אני לא בטוח שהחיתוכים הקיימים יתאימו לשות' :lol:
.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #2671 

avihuli כתב: חחח, יואב יקר - אני כבר 15 שנה באתר ונראה לי שהכיוון שלי ברור ואולי אפילו צפוי מראש.
אני בן אדם של "התהליך" יותר מזה של "התוצאה" ולכן בוער לי ומדרבן אותי "לתקן" מאשר לקנות חדש ולפתור את הסיפור - זה מרגש ומניע אותי יותר לפצח את זה.
כמובן שיש את ההפנמה והידיעה שהימהה מתקשה לעמוד ביישור קו אל מול החלופות העדכניות יותר שיש היום.
ויחד עם זאת, הוא עדיין בועט בכיף ובהנאה רבה ובחיוחד לאור העובדה שאין לי יותר מדיי שימוש במערכת אז בכלל "אין לחץ".
אגב, אם אני אשלוף מהכובע את השפן של ההתאמה במזנון מאחורה לרסיבר חדש זה יכול להחזיק מים מבחינתכם ?!
חחח...
הלינק פה: viewtopic.php?t=246527&hilit=RX+A2050&s ... #p2387888+
אני לא בטוח שהחיתוכים הקיימים יתאימו לשות' תמונה
...
נשמה לא רוצה לבאס אותך אבל גם האפליקציה של ה svs זה קישקוש בלבוש ומי שמספר לך אחרת מקשקש בשכל .
Svs כבודם במקומם מונח ויש להם אחלה תמורה לאגרה ומי כמוני יודע ,כי עד היום הם משתפים אצלי פעולה ביחד עם 2 המפלצות הנוספות, אבל על הכל מנצחת בגדול מערכת הכיול של דיראק ART , בשילוב עם הסטורם.

אני ממליץ ל SVS להמשיך ולהתרכז בייצור סאבים טובים ולך ולכולנו להנות מהם אבל להשאיר את סוגיית הכיול לחברות שזו ההתמחות שלהם.

בהצלחה.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1501
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 253 פעמים

שליחה #2672 

האפליקציה של SVS מעולה והכרחי להשתמש בה, אם יודעים איך להשתמש בה בתבונה ובהתאמה לשאר המכלולים של הסט-אפ.
לוקח זמן ללמוד את כל העסק הזה עם הסאבים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #2673 

Moshe984 כתב: האפליקציה של SVS מעולה והכרחי להשתמש בה, אם יודעים איך להשתמש בה בתבונה ובהתאמה לשאר המכלולים של הסט-אפ.
לוקח זמן ללמוד את כל העסק הזה עם הסאבים.
...
כשאין מערכת כיול אולי היא טובה אבל כשמשתמשים במערכות כיול אחרות וטובות היא פשוט מיותרת, כמו כל מערכות הכיול בחברות הסאבים השונות.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1501
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 253 פעמים

שליחה #2674 

לפי דעתי זה תלוי אם יש לך סאב 1 ומכשיר שיודע להוציא ל 1 אז אפשר לוותר על הכיול של הסאב עצמו כי הוא נשלט מבחוץ ועדיין יש כיולים בסיסיים בכל אופן נניח אם יש לך מערך של 4 סאבים או 6, ומכשיר שיודע להוציא 1 או 2 או 4 או שאתה פשוט משרשר בניהם, התוכנת כיול שלהם הכרחית נותנת לך לכייל כל אחד בנפרד בהתאמה ובייחד לכל השאר, ובכלל בייחס לכל שאר הציוד שיש לך. לדוגמא: לכל סאב פאזה מתאימה, מרחק מתאים, ווליום חיתוך סלופים מיקום זווית הצבה ועוד.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #2675 

זה שאפשר להשתמש בטלפון ולא לגשת לסאב כול יומיים זה טוב . בגדול גם בטלפון אין מה להשתמש אולי פעם ...פעמיים בשביל הכיול וזהו . אבל אנחנו מכירים את עצמנו ונכנסים לאפליקציה כול יום בשביל סתם להסתכל עליה
Sony 1040
Monitor mass

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #2676 

istarmini כתב: נשמה לא רוצה לבאס אותך אבל גם האפליקציה של ה svs זה קישקוש בלבוש ומי שמספר לך אחרת מקשקש בשכל .
Svs כבודם במקומם מונח ויש להם אחלה תמורה לאגרה ומי כמוני יודע ,כי עד היום הם משתפים אצלי פעולה ביחד עם 2 המפלצות הנוספות, אבל על הכל מנצחת בגדול מערכת הכיול של דיראק ART , בשילוב עם הסטורם.
אני ממליץ ל SVS להמשיך ולהתרכז בייצור סאבים טובים ולך ולכולנו להנות מהם אבל להשאיר את סוגיית הכיול לחברות שזו ההתמחות שלהם.
בהצלחה.
...
וכי למה לבאס ועל מה בדיוק ?
אני לא צריך שמישהו יספר לי על הקישקוש בלבוש כי שמעתי (שומע) אותו במו אוזני והמציאות מספרת סיפור אחר.
אם תגלול כמה הודעות אחורה מאז שהאפליקציה יצאה אני מנסה "להכשיל" אותה ולבחון איפה היא לא עובדת והכל מובא גם שחור על גבי לבן בשרשור.
בפועל, אצלי - בחלל שלי יש הבדל שמיע לטובה עם הכיול המקדים של SVS ולאחריו הכיול של הרסיבר.
וציינתי גם איפה השינוי. כמו כן, גם משתמשים אחרים בארץ וברחבי העולם מעידים ברובם שכך הם פני הדברים אבל נשים אותם בצד.
בהחלט ייתכן שאצלי הסאונד "המשופר" נובע ממערכת הכיול הקשישא של הימהה ואם נשים רסיבר עדכני יותר או מערכת כיול משופרת אז ייתכן והשפעתה תהיה קטנה יותר, אם בכלל..
אני נוטה להאמין שאם הכיול של האפליקציה מיישר את העקומה מראש ומנגיש אותה טוב יותר לרסיבר, לעשות נזק - היא לא יכולה.
יש כאלו שחולקים עליי וזה בסדר. בסוף יש עובדות יבשות ולא תחושות בטן.
אם היה גם REW בסביבה (וכאשר יהיה) אז אצרף את התוצאות, למרות שיש לא מעט דוגמאות לזה ברשת.

קיצור, אחרי בדיקה SVS מאשרים כי הגרף המכוייל מופיע רק על המכשיר שכייל (למרות שתוצאות הכיול נשמרות כמובן בסאב עצמו).
מכשיר אחר שמתחבר לסאב, לא יכול להציג את הגרף במידה והוא לא כייל בעצמו.
לטעמי זה קצת עקוום כי בכל מקרה הסאב תמיד משדר לרסיבר את הסטטוס שלו, כך לדוגמא אם מאפליקיה אחרת שינו את הווליום - אז מוצג הווליום התקין במכשיר אחר.
נראה לי שאציק להם עם זה, אולי יכניסו תיקון.
.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #2677 

הם לא יכניסו תיקון אבי ואני לא צריך אפילו לכתוב למה כי גם אתה יודע למה .
Sony 1040
Monitor mass

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #2678 

avihuli כתב: וכי למה לבאס ועל מה בדיוק ?
אני לא צריך שמישהו יספר לי על הקישקוש בלבוש כי שמעתי (שומע) אותו במו אוזני והמציאות מספרת סיפור אחר.
אם תגלול כמה הודעות אחורה מאז שהאפליקציה יצאה אני מנסה "להכשיל" אותה ולבחון איפה היא לא עובדת והכל מובא גם שחור על גבי לבן בשרשור.
בפועל, אצלי - בחלל שלי יש הבדל שמיע לטובה עם הכיול המקדים של SVS ולאחריו הכיול של הרסיבר.
וציינתי גם איפה השינוי. כמו כן, גם משתמשים אחרים בארץ וברחבי העולם מעידים ברובם שכך הם פני הדברים אבל נשים אותם בצד.
בהחלט ייתכן שאצלי הסאונד "המשופר" נובע ממערכת הכיול הקשישא של הימהה ואם נשים רסיבר עדכני יותר או מערכת כיול משופרת אז ייתכן והשפעתה תהיה קטנה יותר, אם בכלל..
אני נוטה להאמין שאם הכיול של האפליקציה מיישר את העקומה מראש ומנגיש אותה טוב יותר לרסיבר, לעשות נזק - היא לא יכולה.
יש כאלו שחולקים עליי וזה בסדר. בסוף יש עובדות יבשות ולא תחושות בטן.
אם היה גם REW בסביבה (וכאשר יהיה) אז אצרף את התוצאות, למרות שיש לא מעט דוגמאות לזה ברשת.
קיצור, אחרי בדיקה SVS מאשרים כי הגרף המכוייל מופיע רק על המכשיר שכייל (למרות שתוצאות הכיול נשמרות כמובן בסאב עצמו).
מכשיר אחר שמתחבר לסאב, לא יכול להציג את הגרף במידה והוא לא כייל בעצמו.
לטעמי זה קצת עקוום כי בכל מקרה הסאב תמיד משדר לרסיבר את הסטטוס שלו, כך לדוגמא אם מאפליקיה אחרת שינו את הווליום - אז מוצג הווליום התקין במכשיר אחר.
נראה לי שאציק להם עם זה, אולי יכניסו תיקון.
...
אני לא קונה את התאוריה שכדאי לכייל את הסאב לפני עם הכיול שלו כדי ״להקל״ על מערכת הכיול הבאה בתור, שרצה על מחשב נפרד או בתוך פרוססור עם כח עיבוד מתאים.

מערכת כיול טובה, תדע בקלות להתמודד עם הסאב אצלך בחדר ותדע לשלב אותו עם יתר הרמקולים שאצלך, שזה לא פחות חשוב מלייצר קו ישר.

כל ההתעסקות עם מערכת כיול של הסאב ולאחר מכן מערכת כיול נוספת, נשמע לי לא חכם .

כמובן שהכל בהנחה שיש לך מערכת כיול אחת איכותית.

תחום הכיול הדיגיטלי עבר התקדמות משמעותית בשנים האחרונות על ידי חברות שזו התמחותן (וימאהה לא אחת מהן ומעולם לא הייתה) ולכן המסקנה,שלי לפחות. ברורה.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #2679 

istarmini כתב: אני לא קונה את התאוריה שכדאי לכייל את הסאב לפני עם הכיול שלו כדי ״להקל״ על מערכת הכיול הבאה בתור, שרצה על מחשב נפרד או בתוך פרוססור עם כח עיבוד מתאים.
מערכת כיול טובה, תדע בקלות להתמודד עם הסאב אצלך בחדר ותדע לשלב אותו עם יתר הרמקולים שאצלך, שזה לא פחות חשוב מלייצר קו ישר.
תחום הכיול הדיגיטלי עבר התקדמות משמעותית בשנים האחרונות על ידי חברות שזו התמחותן (וימאהה לא אחת מהן ומעולם לא הייתה) ולכן המסקנה,שלי לפחות. ברורה.
...
בול
....

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #2680 

istarmini כתב: אני לא קונה את התאוריה שכדאי לכייל את הסאב לפני עם הכיול שלו כדי ״להקל״ על מערכת הכיול הבאה בתור, שרצה על מחשב נפרד או בתוך פרוססור עם כח עיבוד מתאים.
...
אז רק לצורך הדיון התיאורטי / פילוסופי בינינו באותה מידה אני יכול "לטעון" שגם אני לא קונה את זה שצריך לעשות טיפול פאסיבי כי מערכת כיול טובה של החברות המתמחות תדע להתמודד עם הבעיות של החדר ולייצר את העקומה המתאימה למשתמש.
בוא נעיף את הוילונות, שטיחים, ריהוט וכו' והכל יהיה בסדר.
פה זה גם תופס או שמישהו יכול לטעון שזה לא אותו דבר ?
התיאוריה שלי גורסת (ויכול להיות שהיא שגויה או לא מוסכמת בעיני אחרים), היא שכל דבר שיכול "להקל" לכאורה על מערכת הכיול יהיה מבורך.
גם אם זה לעשות כיול מקדים לסאב או להוסיף פאנל אקטסטי - שקול בעיניי.
מתקשה למצוא את ההבדילים בין השניים...

ופה עברנו רמה אחת למעלה בדיון מכן ימהה או לא ימהה.
החוויה והרשמים כפי שציינתי לרוב משותפים ע"י משתמשים אחרים בארץ ובעולם שזה כן משפר במידה כזו או אחרת גם עם מערכות כיול אחרות.
אז למה לא ? איזה טאבו או פרה קדושה שחטנו פה ?

כמשפט סיכום, מסכים לחלוטין שהכיול הדיגיטלי זה הדבר... רשמתי זאת כבר לפני מספר שנים בשרשור הארוך של "הקפיצה להיי אנד" למי שזוכר.
הוא נותן מענה טוב יותר, גמיש יותר ונוח יותר של מדוד ושנה כאשר טיפולים אחרים לא ישימים מסיבות כאלו ואחרות.
.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”