שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים (2) ?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
ניתן להפריד את הרשתות גם בהוטבוקס 5F. אבל להערכתי זה לא אמור לעשות בעיות.
לגבי אייפי קבוע - אם אתה לא יודע אז כנראה שאתה לא צריך. אתה צופה מחוץ לבית במצלמות?
יכול להיות שמספיק לבקש בחינם בתמיכה של הוואטסאפ שלהם לצאת מ-CGNAT. זה ייתן לך אייפי ציבורי שניתן לפתוח איתו פורטים.
לגבי אייפי קבוע - אם אתה לא יודע אז כנראה שאתה לא צריך. אתה צופה מחוץ לבית במצלמות?
יכול להיות שמספיק לבקש בחינם בתמיכה של הוואטסאפ שלהם לצאת מ-CGNAT. זה ייתן לך אייפי ציבורי שניתן לפתוח איתו פורטים.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
זה נקרא תחרות / ביקוש והיצע... כשהוט מציעים את אותו הדבר באותו המחיר - ברור שהם "יירדו לקראתך"..Play כתב: כבר במקביל התחלתי לחפש חברות אחרות, ותוך כדי התקשרה אליי האחמשית והתנצלה על אופן הטיפול של הנציגה הקודמת, וסיכמנו על חבילה ללא הגבלת זמן בעלות של 119 שקל ללא הגבלת זמן כולל מהירות העלאה של 250MB.
אז בסוף יצא טוב, אם כי משעשע שנציגה של שימור לקוחות ניתקה אותי כל כך מהר....
אגב, אם זה ללא ציוד (הכל פרטי) - הוט יורידו עוד כ 40 ש"ח מזה... שווה בדיקה.
שיחה רנדומלית מסלקום היום (התחברתי לאיזור האישי לפני כמה ימים לבדוק לגבי סים גיבוי שיש לי אצלם בטלפון נוסף) - הציעו חבילת אינטרנט 5000/1000 ב210ש"ח, אחרי קצת וויכוחים 159ש"ח, ממיר סיב ללא עלות. התקנה עוד שבועavinin1 כתב: דווקא אהבתי את האשכול ההוא, מזכיר לי כמה הפורום ותיק
הייתי עד לפני חודש בפרטנר על תשתית בזק בחבילה 1000/250 ב100שח
וכעת 5000/500 ב178שח...
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

זה המחיר בסלקום ללא מבצע לחבילת סיבים 5000/1000 מגה עם ציוד פרטי.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
צופה במצלמות מרחוק, בינתיים נראה בסדר.Jabberwock כתב: ניתן להפריד את הרשתות גם בהוטבוקס 5F. אבל להערכתי זה לא אמור לעשות בעיות.
יכול להיות שמספיק לבקש בחינם בתמיכה של הוואטסאפ שלהם לצאת מ-CGNAT. זה ייתן לך אייפי ציבורי שניתן לפתוח איתו פורטים....
- Flash.Fiber
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה לפעמים קורה וגם תלוי מאוד על איזו נציגה משימור לקוחות "נפלת" שהיא תטפל בך.Play כתב: אוקיי, כחלק מהמסורת השנתית, החבילת סיבים שלי בסלקום שעלתה 139 הייתה אמורה לעלות ל-159. [מהירות 1GB/100MB כולל טלוויזיה]
בנוסף ניצלתי כמה חודשים לפני הטבת שדרוג להעלאה של 250MB לשנה שלמה ללא עלות ונותרו לי עוד 8 חודשים.
כשדיברתי עם הנציגה, נאמר לי שתוכל להמשיך את המחיר של ה-139 לשנה נוספת, אולם לא תוכל לשמור את ההטבה של ההעלאה, ולכן אם ארצה גם כולל העלאה זה יהיה 149 שקלים, לא הייתי מוכן וביקשתי להתנתק - הועברתי לשימור לקוחות.
יום לאחר מכן התקשרה אליי הנציגת שימור לקוחות, שלמרבה ההפתעה אמרה שאין אפשרות להוריד אפילו ל-139 שקלים, על אף שהנציגה מהשירות לקוחות הציעה לי זאת! כלומר זה או שאמשיך עם החבילה הקיימת בעלות של 159 שקלים או להתנתק.
ביקשתי להתנתק וניתקה אותי מייד, אחלה שימור לקוחות
כבר במקביל התחלתי לחפש חברות אחרות, ותוך כדי התקשרה אליי האחמשית והתנצלה על אופן הטיפול של הנציגה הקודמת, וסיכמנו על חבילה ללא הגבלת זמן בעלות של 119 שקל ללא הגבלת זמן כולל מהירות העלאה של 250MB.
אז בסוף יצא טוב, אם כי משעשע שנציגה של שימור לקוחות ניתקה אותי כל כך מהר....
הן עושות זאת בכוונת תחילה, בגלל שהן יודעות טוב מאוד שברוב הפעמים שלקוח מתעקש על ניתוק זה כדי לקבל מחיר טוב יותר, ובנוסף לזה הוא גם לא מחובר לשתי חברות אינטרנט, וכדי שלא לתת לך ישירות את המחיר הנמוך ביותר, הן באותו הרגע מנתקות אותך שתהיה בלי אינטרנט/טלוויזיה לכמה זמן שצריך כדי שאתה זה שתתתקשר אליהם ותבקש להתחבר מחדש במחיר שהוצע לך.
הן גם מנצלות את זה שלרוב הלקוחות אין כוח/ראש לזה להתחבר לחברה אחרת ולחכות למתקין בתאריך מסוים ושעה מסויימת, שאצל רוב החברות זה בכלל לא באותו היום ואתה בנוסף גם צריך להחזיר ציוד לסניף.
בקיצור, מה שאני בא לומר זה, שהמתנה משתלמת בסוף, רק צריך סבלנות.
גם אם אין אינטרנט אז אפשר להסתדר עם אינטרנט סלולרי.
- Flash.Fiber
- חבר פעיל

יש להם מבצע ל-5 חודשים ב-119 שקלים למהירות 5000/1000 עם ציוד פרטי, לאחר מכן 150 שקלים. יש גם חבילה 5000/500 בעלות 109 שקלים לחמישה חודשים.avinin1 כתב: שיחה רנדומלית מסלקום היום (התחברתי לאיזור האישי לפני כמה ימים לבדוק לגבי סים גיבוי שיש לי אצלם בטלפון נוסף) - הציעו חבילת אינטרנט 5000/1000 ב210ש"ח, אחרי קצת וויכוחים 159ש"ח, ממיר סיב ללא עלות. התקנה עוד שבוע...
חבל תבטל, תשלח לי את המספר שלך בפרטי ואני אנסה להגיע לאותה נציגה ואתן לה את המספר שלך שתפנה אליך.
תודה מעריך את זה. בסוף נשארתי אצל פרטנר בגלל 2 מקרים של אי התאמה בין השימור לטכנאים. פעם אחת באו עם ציוד של 1 ג׳יגה (אחרי שמראש שלחתי קבלה של פרטנר לוואצאפ שלהם לבקשת הנציגה שאני כבר על 5ג׳יגה תשתית בזק וקיבלתי רק ממיר אופטי) ובפעם השנייה 3 ימים אחר כך באו פשוט לשים את הראוטר שלהם. כמה אני יכול לחזור על עצמי שצריך רק ממיר אופטי ויש לי הכל. סיימתי להתעצבן מהם.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

אני הראשון בפורום שהצלחתי להשיג את המחיר של 149 ש"ח לחבילה 5000/1000. אבל נראה שאתה מצאת מבצע אמיתי!Flash.Fiber כתב: יש להם מבצע ל-5 חודשים ב-119 שקלים למהירות 5000/1000 עם ציוד פרטי, לאחר מכן 150 שקלים. יש גם חבילה 5000/500 בעלות 109 שקלים לחמישה חודשים....
אני מניח שהמבצע השני הוא על תשתית בזק?
- Flash.Fiber
- חבר פעיל

69 עם נתב/מתאם שלהם או שלך?
אגב, תמיד יוכלו להגיד "היה וכעת אין" ..
אגב, תמיד יוכלו להגיד "היה וכעת אין" ..
כרגע אני משלם 69 שקל עם נתב שלהם ונקודת גישה Mesh, נוספת לממ"ד, גם שלהם....
ברור שהם יכולים לעשות משחקים, מההיכרות שלי איתם הם תמיד מנסים לעשות משחקים אבל בסוף משווים לזול ביותר...
להבנתי זה מחיר מעולה. אם תתארגן על עצמך ותחזיר ציוד, תשלם אולי 29, ו 49 ל250...
אז כמובן שהוט כמו הוט: זה הי-הפשר בלי "תאויוט".em28 כתב: מעבר בהוט מ-800/20MB ל-600/100MB.
ללא שינוי במחיר (59 ש"ח) כולל ציוד (5F) שלהם לשנה - עוד יש לבדוק את החיוב הראשון.
יש לנו מצלמות, בכבלים היתה הפרדה בין רשתות ה-2.4 וה-5, בסיבים אין - האם זה בעייתי למצלמות ?
האם צריך לבקש מהם IP קבוע ?...
סוכם על 59 ש"ח ? אז סוכם.
החשבונית על 94 ש"ח, למה ? תאוט, נבדוק, תקבל החזר, אתה צודק.
בואו נראה אם באמת יהיה תגיע תוכנית מעודכנת למייל תוך יום עסקים וזיכוי תוך שני ימי עסקים.
אומר זאת כך, יונית: מסופקני !
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

@em28 אומר לך בעדינות, הוט עשו לי מיטוט עצבים. אני מעדיף לשלם פי 3 לסלקום מאשר לחזור להוט.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
איך אתה מסתדר עם זה בפועל? (גם אם בפועל חזרת אליהם אחרי הניתוק - לא תכננת את זה כשהתנתקת)...
ברגע שמנתקים אותך מיידית אתה נטול אינטרנט עד שאתה סוגר עם מישהו אחר. אם אתה לא על אותה תשתיתת לוקח זמן לבצע חיבור חדש, לא? (אני על תשתית פרטנר, אם אתנתק ואעבור זה רק לתשתית בזק)
יש אפשרות לבקש ניתוק מתאריך מסוים?
תתקשר להתנתק בתאריך המסויים הזה *אחרי* שתתחבר לספקית החדשה.
בתיאוריה, יכולת לבקש ניוד (לכאורה ללא צורך באקטיבציה) אבל זה לא ממש עובד לזכרוני.
בתיאוריה, יכולת לבקש ניוד (לכאורה ללא צורך באקטיבציה) אבל זה לא ממש עובד לזכרוני.