שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים (2) ?
ב 400 שח אתה פותר "בעיה" של נתב...
לגבי השאר - כל שירותי הסיבים של החברות הגדולות אשר עם IP ציבורי די דומים זה לזה...
לגבי השאר - כל שירותי הסיבים של החברות הגדולות אשר עם IP ציבורי די דומים זה לזה...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
ברור לך שזו לא בדיקה רצינית כימדובר בנתבים שונים, כי אי אפשר להוריד את אותו קובץ בדיוק מכיוון שבכל רגע נתון משתפים אותו אנשים אחרים עם תעבורה אחרת ועוד ועוד...דניאל111 כתב: מאוד פשוט.
הייתי מחובר לפרטנר ורציתי לנסות את בזק ואחרי זה את סלקום.
במקביל לסיב של פרטנר הטכנאי השחיל סיב של בזק ואחרי זה סלקום.
כאשר חיברתי את המחשב לראוטר של בזק, מהירות ההורדה לאותו טורנט בדיוק הייתה בסביבות 40מגה ועם הראוטר של פרטנר בסביבות 10מגה.
גם עליית המהירות דרך בזק הייתה הרבה יותר מהירה.
דרך סלקום התנהג מאוד דומה לבזק.
היו טורנטים שירדו מהר גם בפרטנר, אבל בממוצע סלקום ובזק ירדו יותר מהר.
כנראה פרטנר אכשהו מגבילה את זה....
גם אם יש הבדל, הוא זניח
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
לגבי שיתוף קבצים בטורנט - יש לוודא שהפורט אצלך פתוח. אחרת אתה יכול להוריד רק מאלו שהפורט אצלם פתוח. אבל אם אצלך פתוח אתה יכול גם עם אלו שהפורט אצלם לא פתוח.דניאל111 כתב: טורנט...
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
שווה לעזוב פרטנר עם חיבור P2P עבור סלקום עם מחיר זול יותר וחבילה טובה יותר?
כיום משלם 120 על 1G/100M עם נתב שלי, היו כמה פעמים בעבר שניסתי לשדרג תנאים וחבילה ללא הועיל, אני איתם מעל 5 שנים ללא בעיות.
קיבלתי הצעה מסלקום (מניח שעל תשתית בזק) חבילה של 2.5G/250M ב100 ש"ח עם נתב שלי .
מאוד מפתה...
קצת מטריד אותי הקטע עם חיבור חייגן וכל הנושא של IP לא קבוע
כיום משלם 120 על 1G/100M עם נתב שלי, היו כמה פעמים בעבר שניסתי לשדרג תנאים וחבילה ללא הועיל, אני איתם מעל 5 שנים ללא בעיות.
קיבלתי הצעה מסלקום (מניח שעל תשתית בזק) חבילה של 2.5G/250M ב100 ש"ח עם נתב שלי .
מאוד מפתה...
קצת מטריד אותי הקטע עם חיבור חייגן וכל הנושא של IP לא קבוע
למרות שאני לא מתרשם מהמחיר ה"זול", תוודא לכמה זמן מתחייבים למחיר, ואם זה לא תרגיל משיכה בלבד.
לדעתי, רק אם יש לך בבנין תשתית שלהם (של IBC).
גם אם על תשתית בזק, תוודא מולם שזה עם IP ציבורי (סביר שכן). החייגן פחות מטריד במהירות הזאת אם יש לך נתב סביר. אם אתה לא באמת זקוק ל2.5G מעניין בכמה יציעו 1000:250
לדעתי, רק אם יש לך בבנין תשתית שלהם (של IBC).
גם אם על תשתית בזק, תוודא מולם שזה עם IP ציבורי (סביר שכן). החייגן פחות מטריד במהירות הזאת אם יש לך נתב סביר. אם אתה לא באמת זקוק ל2.5G מעניין בכמה יציעו 1000:250
- thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
urielha כתב: מהירות: 1000/250
ספק: הוט
תשתית: IBC
מחיר (סופי) לחודש: 35
ציוד נתב/מתאם: נתב כלול.
בגדול זה מבצע משימור לקוחות שהביאו לי לשנה, אני מצליח בינתיים לחדש אותו כל שנה בעלות של 10 שקל לחידוש.
הבעיה - רציתי לעבור לציוד פרטי (GoFiber) וזה אומר מבחינתם לחדש מנוי, מציעים לי ב 69 ומהירות 1000/100 אז אני נשאר עם הציוד שלהם עם וויפי כבוי ומחבר את הראוטר שלי....
יש קוד מבצע?
מציעים לי 1000/250 ב65
בתוספת NEXT TV המחיר עולה ל79
בשני המקרים מדובר על ללא הגבלת זמן.
מחיר טוב או שמישהו יכול לשתף כאן (או בפרטי) על מבצעים יותר טובים.
קיבלתי משימור לקוחות, ממש עזבתי כבר ואז התקשרו עם הצעה כזו.thebenjamin כתב: יש קוד מבצע?
מציעים לי 1000/250 ב65
מחיר טוב או שמישהו יכול לשתף כאן (או בפרטי) על מבצעים יותר טובים....
65 נשמע טוב בתור הצעה ממכירות
עם ציוד הוט (נתב/מגביר אות וכו') או ללא?urielha כתב: קיבלתי משימור לקוחות, ממש עזבתי כבר ואז התקשרו עם הצעה כזו.
65 נשמע טוב בתור הצעה ממכירות...
למה אתה לא מחזיר את הנתב (עם או בלי שינוי מחיר)? לא עדיף מתאם פרטי ללא מעבר דרך הנתב שלהם?urielha כתב: רק נתב, בלי מגביר ובלי ציוד טלוויזיה (לקחתי רק אינטרנט).
יש לי ציוד אישי שמחובר לנתב שלהם....
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
בלי הגבלת זמן? מחיר קבוע 65 שקלים?thebenjamin כתב: יש קוד מבצע?
מציעים לי 1000/250 ב65
מחיר טוב או שמישהו יכול לשתף כאן (או בפרטי) על מבצעים יותר טובים....
ניסיתי אבל אז המחיר ישתנה ל 69 בחודש. נשמע לא הגיוני אבל זה מה שהסבירו לי בתמיכה.rafi_d כתב: למה אתה לא מחזיר את הנתב (עם או בלי שינוי מחיר)? לא עדיף מתאם פרטי ללא מעבר דרך הנתב שלהם?...
אמרו שהמחיר שיש לי עכשיו זה מבצע של שימור ואם אני מחזיר את הנתב ורושם את המתאם הפרטי שלי אז כאילו אני עושה חבילה חדשה ואז אני משלם מחיר רגיל.
היא כבר קבעה איתי שיבוא טכנאי לעשות אקטיבציה ולקחת את הנתב שלהם ואז קלטתי שהיא מעלה לי את המחיר אז ביטלתי.
מבולבלים? גם אני.
אגב, יש לי גם מתאם ZTE F601 שהצלחתי להגדיר להתחזות לנתב של הוט (העתקתי את ה SID וה-MAC) אבל הבנתי בפייסבוק שאני עלול להחסם ע"י התשתית (unlimited) אז בינתיים אני עם הנתב שלהם כשה-WIFI שלו כבוי ומחובר לנתב שלי
- thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
כן.claudia5 כתב: בלי הגבלת זמן? מחיר קבוע 65 שקלים?...
1000/100 ב50
1000/250 ב65
1000/250 + NEXT TV ב79
ללא הגבלת זמן.
הזמנתי אינטרנט של גילת ב49 שח לשנה. 1000\100
הזמנת מתאם לסיב2.5G ב199 שח. ומשלוח (קניה) 49.9
התקנה 49
סהכ יוצא 75 שח לשנה שורה תחתונה.
מניח שאחרי שנה או שאנסה שימור איתם או אעבור לחברה אחרת (ואז מתישהו אחזור לגילת, אבל כבר יהיה לי מתאם..)
התקנה 49
מניח שאחרי שנה או שאנסה שימור איתם או אעבור לחברה אחרת (ואז מתישהו אחזור לגילת, אבל כבר יהיה לי מתאם..)
תתחדש! מה דגם/יצרן המתאם? אתה מודע לזה שיש "רשימות מתאמים מורשים" בבזק/IBC/פרטנר. כדאי לוודא שהוא מאושר/מורשה לא רק בבזק.xsoft7 כתב: הזמנתי אינטרנט של גילת ב49 שח לשנה. 1000\100
התקנה 49
מניח שאחרי שנה או שאנסה שימור איתם או אעבור לחברה אחרת (ואז מתישהו אחזור לגילת, אבל כבר יהיה לי מתאם..)...
אוקיי, כחלק מהמסורת השנתית, החבילת סיבים שלי בסלקום שעלתה 139 הייתה אמורה לעלות ל-159. [מהירות 1GB/100MB כולל טלוויזיה]
בנוסף ניצלתי כמה חודשים לפני הטבת שדרוג להעלאה של 250MB לשנה שלמה ללא עלות ונותרו לי עוד 8 חודשים.
כשדיברתי עם הנציגה, נאמר לי שתוכל להמשיך את המחיר של ה-139 לשנה נוספת, אולם לא תוכל לשמור את ההטבה של ההעלאה, ולכן אם ארצה גם כולל העלאה זה יהיה 149 שקלים, לא הייתי מוכן וביקשתי להתנתק - הועברתי לשימור לקוחות.
יום לאחר מכן התקשרה אליי הנציגת שימור לקוחות, שלמרבה ההפתעה אמרה שאין אפשרות להוריד אפילו ל-139 שקלים, על אף שהנציגה מהשירות לקוחות הציעה לי זאת! כלומר זה או שאמשיך עם החבילה הקיימת בעלות של 159 שקלים או להתנתק.
ביקשתי להתנתק וניתקה אותי מייד, אחלה שימור לקוחות
כבר במקביל התחלתי לחפש חברות אחרות, ותוך כדי התקשרה אליי האחמשית והתנצלה על אופן הטיפול של הנציגה הקודמת, וסיכמנו על חבילה ללא הגבלת זמן בעלות של 119 שקל ללא הגבלת זמן כולל מהירות העלאה של 250MB.
אז בסוף יצא טוב, אם כי משעשע שנציגה של שימור לקוחות ניתקה אותי כל כך מהר.
בנוסף ניצלתי כמה חודשים לפני הטבת שדרוג להעלאה של 250MB לשנה שלמה ללא עלות ונותרו לי עוד 8 חודשים.
כשדיברתי עם הנציגה, נאמר לי שתוכל להמשיך את המחיר של ה-139 לשנה נוספת, אולם לא תוכל לשמור את ההטבה של ההעלאה, ולכן אם ארצה גם כולל העלאה זה יהיה 149 שקלים, לא הייתי מוכן וביקשתי להתנתק - הועברתי לשימור לקוחות.
יום לאחר מכן התקשרה אליי הנציגת שימור לקוחות, שלמרבה ההפתעה אמרה שאין אפשרות להוריד אפילו ל-139 שקלים, על אף שהנציגה מהשירות לקוחות הציעה לי זאת! כלומר זה או שאמשיך עם החבילה הקיימת בעלות של 159 שקלים או להתנתק.
ביקשתי להתנתק וניתקה אותי מייד, אחלה שימור לקוחות

כבר במקביל התחלתי לחפש חברות אחרות, ותוך כדי התקשרה אליי האחמשית והתנצלה על אופן הטיפול של הנציגה הקודמת, וסיכמנו על חבילה ללא הגבלת זמן בעלות של 119 שקל ללא הגבלת זמן כולל מהירות העלאה של 250MB.
אז בסוף יצא טוב, אם כי משעשע שנציגה של שימור לקוחות ניתקה אותי כל כך מהר.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
השירות של סלקום באמת ירוד ודומה להוט.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
מעבר בהוט מ-800/20MB ל-600/100MB.
ללא שינוי במחיר (59 ש"ח) כולל ציוד (5F) שלהם לשנה - עוד יש לבדוק את החיוב הראשון.
יש לנו מצלמות, בכבלים היתה הפרדה בין רשתות ה-2.4 וה-5, בסיבים אין - האם זה בעייתי למצלמות ?
האם צריך לבקש מהם IP קבוע ?
ללא שינוי במחיר (59 ש"ח) כולל ציוד (5F) שלהם לשנה - עוד יש לבדוק את החיוב הראשון.
יש לנו מצלמות, בכבלים היתה הפרדה בין רשתות ה-2.4 וה-5, בסיבים אין - האם זה בעייתי למצלמות ?
האם צריך לבקש מהם IP קבוע ?