התחדשתי ONKYO TX RZ 3100
ה-Anthem הוא GEN2? ואיזה דגם ה-Emotiva?
הנה קישור לשיר זוהר ארגוב קיבלתי מוזה עם האונקיו
חיברתי אותו לפאוור של anthem
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
תתחדש שלומי.
מכל הרסיברים המשובחים שעברו אצלך, כולל ה LX90.
ממי היית הכי מרוצה? ומה נשמע הכי טוב?
ממי היית הכי מרוצה? ומה נשמע הכי טוב?
וואווCRAZYDIAMOND כתב: תתחדש שלומי.
ממי היית הכי מרוצה? ומה נשמע הכי טוב?...
להגיד לך יש תשובה חד משמעית יהיה לשקר ולא מקצועי...הכל תלוי ברכיבים והסינרגיה ביניהם סליחה על התשובה המתפלפלת ...כל מכשיר הגברה אחרת צבע אחר וכל רמקול קובע יותר מאשר הריסיוור איך הטון ישמע ..כרגע המכשיר onkyo הגברה דיגיטלית לכן ישמע פחות חם מהגברה CLASS AB .. אומנם דוחף אך סאונד יותר מסונן יתר על המידה לא כמו אנלוגי לכן אונקיו חזרו להגברה אנלוגית ב rz70 כמו פיוניר וכולם יישרו קו להגברה CLASS AB אין קיצורי דרך פשוט רוצים לחזור לקהל הישן והטוב שלהם שדרש הגברה חמה אנלוגית כמו פעם יש יתרונות לכאן ולכאן לכל ריסיוור צריך לשקלל הכל ברור שאני לא אוהב צעצועים מעלי אקספרס זה לא אני ..מכשיר מתחת ל 20 30 ק''ג לא יכנס
למרות שהאונקיו הזה דיגיטלי הוא שוקל 20 קג מעולה לכל הדעות אני מאוד התחברתי אליו יש טובים יותר טובים פחות אין משהו חד משמעי לגבי lx90 ..נו אתה יודע שאני משוחד ליבי וכיסי תמיד יהיו פתוחים אליו 
שים לב שהאונקיו מחובר לאנטם כך דההגברה לא של האןנקיו אני משחק עם ההגברות בהמשך אחבר גם את
Pioneer m90 elite הזמנתי קונקטורים מתאמים לכבלים של הרמקול ואחבר תמונות רשמים בהמשך
Pioneer m90 elite הזמנתי קונקטורים מתאמים לכבלים של הרמקול ואחבר תמונות רשמים בהמשך
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

מבין אותך.
לי יש אונקיו ישן יותר דגם TX-NR809 עם הגברה CLASS AB ואני משתמש בו בעיקר לסטריאו ואני די מרוצה מהתוצאה.
לי יש אונקיו ישן יותר דגם TX-NR809 עם הגברה CLASS AB ואני משתמש בו בעיקר לסטריאו ואני די מרוצה מהתוצאה.
א אונקיו חברה מכובדת בריסיוורים אין ספק
עדיין המחיר שלו גבוה נשאר כמו טסלה...
לכן תמיד יש התלבטות אם כבר ללכת על מכשיר עדכני יותר- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
הופפה נראה פגז! ויודע שגם נשמע בהתאם
תתחדש!
תתחדש!
תודה רבה רועי שלומי יקרים...

אין על השרות קרוסאובר מכל הלב 

- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5137
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
תתחדש שלומי תהנה
אתה משמיש את הרסיברים לסאונד דו ערוצי סטריאו?
או שאתה יותר הופעות עם סאונד רב ערוצי?
או שאתה יותר הופעות עם סאונד רב ערוצי?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
וואלה אח מגעת נקודה רגישה יחסית ...לגבי סאונד רב ערוצי אין לי סראונד מאחור או רמקולים בכל הסלון וזאת גם מפאת בעיות שכנים נפלתי על בניין חדש שלא השקיעו בו בבידוד כמו שצריך ברצפה לכן כל מכה נקודה ברצפה נשמעת פי שלוש db. ועשו בדיקה של חברה מקצועית..לכן אני מאוד מוגבל ברמת השמע לצערי הרב לכל אני מסתפק בשתי רמקולים כמו שראית דו ערוצי של bw 603 s2 aniversery עוד בכלל החלפתי הקדמיים קליפש שהיו לי מפאת הבאסים שלהם אז שים לב לאן הגעתי עם העניין...לכן אני משחק די הרבה מוסיקה וגם לא אומר שאני לא שומע סרטים קצת או רב ערוצי פשוט מוגבל יותר אבל אני נהנה מהציוד יותר מאשר הסאונדFastandFurious כתב: תתחדש שלומי תהנה
או שאתה יותר הופעות עם סאונד רב ערוצי?...

- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

דרך אגב, מה הדגם של מכשיר הבלוריי של סוני בסט אפ שלך (מעל הנגן CD של DENON)?

ואוווו יכולנו רק לחלום על זה ועוד איזה מחיר היה לו .