של TRIANGLE צרפתיים הקדמיים BW 703 ANIVERSERY כאשר השוס בכלל שרק עכשיו שמתי לב שהמכשיר הגברה דיגיטלית

וואלה - אם ההפרש מחיר הוא מאוד משמעותי אתה לגמרי צודקADICT כתב: הכל בסדר שאלה לגיטימית אבל אני לא חיפשתי את המילה האחרונה בטכנולוגיה ומעל הכל אם ה z70 היה עולה כמו ששילמתי על 3100 סביר להניח שהוא עלה פי ארבע ממה ששילמתי ועוד משהו פה הם חזרו להגברה CLASS AB לעומת CLASS D שלי אז על זה לשלם פי חמש ?? לקבל אותה תוצאה??.?...
תודה רבה סיכמת את זה הרבה יותר טוב ממניyeuda כתב: וואלה - אם ההפרש מחיר הוא מאוד משמעותי אתה לגמרי צודק
ופרט למערכת כיול איכות הסאונד לדעתי לא תשתנה בצורה משמעותית
ואם גיימינג פחות קריטי לך - אז גם אין פשרה בוידאו...

לא הבנתי...

עופר הגזמה פראית AX10 הגברה CLASS AB אומנם אך מעבר לזה מיושן דורות אחורה עד כדי בלתי ניתן לשימוש בצרכים של היוםעופרפולק כתב: גם היום איי איקס 10 וגם ה . 5 עולה על הרבה מגברים שמיוצרים היום...
תודה רבה אח יקרMoshe984 כתב: תתחדש שלומי מגיע לך.
אצל קרוסאובר באמת איכות ושירות ברמה אחרת ממה שאני מכיר ואני מכיר .......

אין ספק קרוסאובר חנות רמה מעל שלומי רועי צוות מנצח קיבלתי מוצר חדש לחלוטין 

שלומי, תתחדש ותהנה.ADICT כתב: הכל בסדר שאלה לגיטימית אבל אני לא חיפשתי את המילה האחרונה בטכנולוגיה ומעל הכל אם ה z70 היה עולה כמו ששילמתי על 3100 סביר להניח שהוא עלה פי ארבע ממה ששילמתי ועוד משהו פה הם חזרו להגברה CLASS AB לעומת CLASS D שלי אז על זה לשלם פי חמש ?? לקבל אותה תוצאה??.?...
אח יקר תודה רבה אבל אוסיף משהו יש לי חמש שש פאוורים מטורפים anthem 325 pioneer elite m90 rotel 1582 nad 208 emotiva 5 chanels הנה טעימה כולל Yamaha mx5000 11 ערוצים !!! מה הבעיה לשלב אותם עם האונקיו ואז אני משנה ההגברה לחלוטין...avihuli כתב: שלומי, תתחדש ותהנה.
אני מניח שיש עוד כמה הבדלים וחידושים בין "הקשישא" לבין הדגם העדכני אבל אם הם פחות רלוונטיים לך אז אין שום בעיה להתחדש גם במכשיר "ישן" לכאורה....