שרשור תגובות: הרסיברים חוזרים למרכז הבמה: שנת 2026 מסמנת את התעוררות הקולנוע הביתי
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
הפיצר הכי מעניין בדנון זה השיפור באטמוס עי ה channel expander. זה למעשה עיבוד הרחבה שמשלים וירטואלית רמקולים חסרים בפועל עי שימוש באלו הקיימים באטמוס בלבד ובתנאי שיש לפחות 9 ערוצים פיזיים. למשך זה ידמע את ערוצי ה WIDE תוך שימוש בשאר הערוצים שיש ב 5.4. מקווה שהם יציעו את זה לסדרה הנוכחית עי עדכון כי טכנית אין הבדל בין המעבדים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
היו כמה בעיות עם HDMI בתחילת הדרך. בחלק מהמקרים הובטחו יכולות של HDMI כשהצ'יפים לא עמדו בדרישות, בחלק מהמקרים (דנון) לא כל הערוצים ידעו לקבל את כל היכולות (בגלל הפרעות אלקטרוניות), בחלק מהמקרים היה ממש צריך להחליף כרטיס HDMI. בעיה נוספת היתה שריפה של כרטיסי HDMI.
בקיצר, חגיגה. זה אפילו לא היה ספציפי ליצרן אחד - כל היצרנים סבלו מזה כי הבעיות היו בצ'יפים. זה גרם להרבה מאוד אי אמון מצד הלקוחות.
בקיצר, חגיגה. זה אפילו לא היה ספציפי ליצרן אחד - כל היצרנים סבלו מזה כי הבעיות היו בצ'יפים. זה גרם להרבה מאוד אי אמון מצד הלקוחות.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אתה מכיר הרבה אנשים שמשקיעים במכונות קפה?19/05/2026 14:30Arie10 כתב: התחום הזה הפך להיות כמו איסוף בולים.
אני לא מכיר אף אחד היום בסביבה שלי שרוכש ציוד A/V וזה עוד כשאני מדבר על אנשים בני גילי...הצעירים אפילו לא יודעים מה זה !...
במכוניות ?
בגידול הידרופוני?
אז יש, והרבה.
מי שרוצה לשמוע מהרמקולים של המסך או מסאונדבר ונהנה מזה אז לבריאות לו. השוק מספיק גדול לכולם.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
גם ימהה עשו את זה עכשיו עם הרסיבר כניסה החדש שלהם RX-300A שהוא 5.2 ערוצים "ומשלים" וירטואלית עוד 2 אטמוס.יהלי ב כתב: הפיצר הכי מעניין בדנון זה השיפור באטמוס עי ה channel expander. זה למעשה עיבוד הרחבה שמשלים וירטואלית רמקולים חסרים בפועל עי שימוש באלו הקיימים באטמוס בלבד ובתנאי שיש לפחות 9 ערוצים פיזיים. למשך זה ידמע את ערוצי ה WIDE תוך שימוש בשאר הערוצים שיש ב 5.4. מקווה שהם יציעו את זה לסדרה הנוכחית עי עדכון כי טכנית אין הבדל בין המעבדים....
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
בהחלט מכיר לא מעט אנשים שמשקיעים במכונות קפה וזה כולל צעירים. אני אגב בעלים גאה של JURA Z8.mulder כתב: אתה מכיר הרבה אנשים שמשקיעים במכונות קפה?
במכוניות ?
בגידול הידרופוני?
אז יש, והרבה.
מי שרוצה לשמוע מהרמקולים של המסך או מסאונדבר ונהנה מזה אז לבריאות לו. השוק מספיק גדול לכולם....
מכיר לא מעט אנשים קרובים שגם משקיעים במכוניות וגם כאן לרוחב כל הגילאים. חבר קרוב מאוד שלי מחזיק בכמה חתיכות מיוחדות למשל אסטון מרטין, בנטלי ועוד.
לא מכיר אנשים שמתעניינים בגידול הידרופוני.
לא מכיר גם אנשים שמתעניינים בציוד A/V (הם פשוט נכחדו)... ולראיה תערוכת CES שפעם הכילה מאות יצרני ציוד A/V והיום התחום הזה הצטמצם שם לכדי נישה !
אז כנראה שהתחום הולך לכיוון ידוע וברור לכולם...בדיוק כמו תחום איסוף הבולים !
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה מסתכל על התחום בארץ, זה לא המצב בחו"ל.20/05/2026 11:51Arie10 כתב: בהחלט מכיר לא מעט אנשים שמשקיעים במכונות קפה וזה כולל צעירים. אני אגב בעלים גאה של JURA Z8.
מכיר לא מעט אנשים קרובים שגם משקיעים במכוניות וגם כאן לרוחב כל הגילאים. חבר קרוב מאוד שלי מחזיק בכמה חתיכות מיוחדות למשל אסטון מרטין, בנטלי ועוד.
לא מכיר אנשים שמתעניינים בגידול הידרופוני.
לא מכיר גם אנשים שמתעניינים בציוד A/V (הם פשוט נכחדו)... ולראיה תערוכת CES שפעם הכילה מאות יצרני ציוד A/V והיום התחום הזה הצטמצם שם לכדי נישה !
אז כנראה שהתחום הולך לכיוון ידוע וברור לכולם...בדיוק כמו תחום איסוף הבולים !...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
ליותר אנשים יש היום מכונות קפה בבית מאשר רסיברים.
אתם באמת מדמיינים את בני ה-20 של היום קונים רסיבר? גם אם מישהו יגיד שכן, ברור לכולנו שמדובר במיעוט שבמיעוט. רוב הדור הזה מחפש מינימליזם, סאונדבר או אוזניות וסוגר עניין.
ולא ירחק היום שזה יקרה גם ל- TV המסורתית במרכז הסלון. הדור הנוכחי צורך את הסטרימינג והווידאו שלו ישירות ממסכי המחשב או מהטלפון והמושג של "לשבת מול הטלוויזיה" הולך ומאבד מהמשמעות ההיסטורית שלו.
אתם באמת מדמיינים את בני ה-20 של היום קונים רסיבר? גם אם מישהו יגיד שכן, ברור לכולנו שמדובר במיעוט שבמיעוט. רוב הדור הזה מחפש מינימליזם, סאונדבר או אוזניות וסוגר עניין.
ולא ירחק היום שזה יקרה גם ל- TV המסורתית במרכז הסלון. הדור הנוכחי צורך את הסטרימינג והווידאו שלו ישירות ממסכי המחשב או מהטלפון והמושג של "לשבת מול הטלוויזיה" הולך ומאבד מהמשמעות ההיסטורית שלו.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

לצורך העניין אני מדבר על מכונות קפה מושקעות, פולים, הקצפה בקיטור, וכו' כאלה שכבר נחשבות ברמה של "תחביב רציני" ולא מכונה ב 200 שח לקפסולות.
וככל שהרמה והמחיר עולים ככה תראו אצל פחות אנשים.
בגיל 20 הראש שלי גם לא היה ברסיברים, שיא ההשקעה אז עבורי היה מערכת 5.1 של סמסונג שבאה עם מכשיר דוי וי די..
אתם צריכים להבין מי הקהל הנכון. איפה אותם בני 20+ ימקמו מסך גדול ומערכת, בדירת שותפים שלהם? זה לא בסדר העדיפויות שלהם בכלל. בגיל 30 לא יהיה להם כוח לראות סדרה או סרט בנייד והם יעדיפו להתרווח על ספה מול טלויזיה, במינימום.
וככל שהרמה והמחיר עולים ככה תראו אצל פחות אנשים.
בגיל 20 הראש שלי גם לא היה ברסיברים, שיא ההשקעה אז עבורי היה מערכת 5.1 של סמסונג שבאה עם מכשיר דוי וי די..
אתם צריכים להבין מי הקהל הנכון. איפה אותם בני 20+ ימקמו מסך גדול ומערכת, בדירת שותפים שלהם? זה לא בסדר העדיפויות שלהם בכלל. בגיל 30 לא יהיה להם כוח לראות סדרה או סרט בנייד והם יעדיפו להתרווח על ספה מול טלויזיה, במינימום.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
יש כאלה, ולדעתי זה משהו שעובר בירושה מהזקניםziv_r כתב: אתם באמת מדמיינים את בני ה-20 של היום קונים רסיבר? גם אם מישהו יגיד שכן, ברור לכולנו שמדובר במיעוט שבמיעוט. רוב הדור הזה מחפש מינימליזם, סאונדבר או אוזניות וסוגר עניין....
הבן שלי עם פרוססור מאוד מתקדם אחרי שהרסיבר לא הספיק לו, לאחר הפרוססור בא תור מגבר הכוח
המערכת שלי מסמיקה מבושה כשאני מסתכל על המערכת שלו
אז אני מאמין שיהיו גם צעירים שידעו להעריך את איכות השמע בסרטים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
ברור שיהיו, אבל הם מיעוט שבמיעוט.
תסתכל על החברים שלהם. סיכוי גבוה יותר שהם יכניסו הביתה מכונת קפה ולא מסך גדול או רסיבר.
תסתכל על החברים שלהם. סיכוי גבוה יותר שהם יכניסו הביתה מכונת קפה ולא מסך גדול או רסיבר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
גם הילדים שלי בגילאי 34/29/22 לא ממש מבינים על מה כל המהומה 

ולמה אני כל הזמן מודד ומשנה וקונה .

ולמה אני כל הזמן מודד ומשנה וקונה .3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

זה תחביב בדיוק כמו כל תחביב אחר, וכמו בכל תחביב אחר יש רמות של השקעה.
אני לא מסתכל בכלל על השוק בארץ כי זה לא מייצג כלום, תראו כמות של נושאים ותגובות בפורומים העיקריים בחו"ל ואז תקבלו קנה מידה.
אני לא מסתכל בכלל על השוק בארץ כי זה לא מייצג כלום, תראו כמות של נושאים ותגובות בפורומים העיקריים בחו"ל ואז תקבלו קנה מידה.