A1 EVO NEXUS ל DENON & MARANTZ כך עולים מדרגה בכיול .
תודה, אבל בדיעבד זה לא עוזר לי.
בגלל שיש לי אטמוס, אני צריך לכייל עם VLC והקבצים, ושם משהו לא מסתדר עם ה-LFE.
לא ברור לי אם צריך להוריד את העוצמה ב-10dB או לא.
אם אני מנסה לערבב בין קבצים ו-REW עצמה, העוצמות לא מתיישרות עם מה שהוא מראה בסרטון (בקבצים יש הנמכה של 12dB)
אם אני מנסה לערבב בין קבצים ו-REW עצמה, העוצמות לא מתיישרות עם מה שהוא מראה בסרטון (בקבצים יש הנמכה של 12dB)
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אסביר מה עשיתי ונראה אם זה עוזר לך...08/12/2024 19:35emage כתב: תודה, אבל בדיעבד זה לא עוזר לי.
אם אני מנסה לערבב בין קבצים ו-REW עצמה, העוצמות לא מתיישרות עם מה שהוא מראה בסרטון (בקבצים יש הנמכה של 12dB)...
לי יש 5 רמקולים ו 2 סאבים ,מדדתי שרמקול הסנטר על 75 db ,בהגדרות של rew בלשונית הראשונה בחרתי כרפרנס את הרמקול הזה.
את שאר הרמקולים לא צריך לדייק ל 75 db לפני המדידה כי הכל מותאם לסנטר ,אני מודד תמיד באותה הנקודה את כל הרמקולים בלי לבדוק מה הווליום שלהם.אחרי שכיילתי את הסנטר על 75 db אני מרחיק מעצמי את השלט של הרסיבר כי לא צריך אותו.
כאשר אני עובר לסאבים במקרה שלי אני לא משנה את הסנטר כרפרנס ואני עושה משהו אחר...אני מנתק את אחד הסאבים ,מביא את השני ל 85 db רק מהווליום שלו בלי לגעת בווליום הרסיבר ואז מריץ מדידה.בהמשך מנתק את הסאב שנמדד ועובר לשני ,מכייל אותו על 85 db גם מהוליום שלו .
אחרי שאני מריץ את הסקריפט אני מעלה בתוצאה הסופית 10 Db לכל סאב ידנית .
תקלה מעצבנת שהיתה לי היא שלפעמים כאשר מדדתי רמקול גם הסאבים עבדו בגלל אחד הפילטרים ברסיבר אז נא לבדוק שרק הרמקול הנמדד עובד.
נקווה שעזרתי כי במקרה שלי התוצאה פגזית
הנחתה של 12DB באפליקציה (12 זה המקסימום) יכולה להיות עדיין הבאג הותיק. לא יודע אם הוא תוקן כבר או לא. אני בזמנו עברתי לגירסא ישנה כדי להמנע ממנו ולא כיילתי מאז.08/12/2024 19:35emage כתב: אם אני מנסה לערבב בין קבצים ו-REW עצמה, העוצמות לא מתיישרות עם מה שהוא מראה בסרטון (בקבצים יש הנמכה של 12dB)...
Jack of some trades, master of none
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
מעדכן רק ש ה EVO החדש שיבצע מדידות באופן אוטונומי יגיע עם דרך חדשה להעביר את המדידות לרסיבר ללא שימוש באפלקציה, וגם ללא שום צורך בהתערבות של המשתמש לשם שינויים של הגדרות הרסיבר כמו LFE +MAIN או קרוסאוברים. בגרסה הבאה, ה EVO ישמור קובץ עם סיומת avr שזה בדיוק אותו קובץ של שמירת הגדרות גיבוי ברסיבר. המשתמש ישמור את הקובץ מה EVO על DOK ויטען לרסיבר כאילו זה שחזור גיבוי.
1. יש תחילה לבצע גיבוי להגדרות ולטעון אתקובץ ה AVR לסקריפט החדש שיזהה את הקונפיגורציה של הרמקולים וישמור את הגזרות המשתמש החשובות כמו חשבונות HEOS וכו.
2. הסקריפט יוצר קובץ AVR זמני להכנת הרסיבר למצב מדידה עי REW שהמשתמש יטען לרסיבר.
3. המשתמש יבצע את המדידות מתוף הסקריפט EVO.
4. הסקריפט מייצר ובץ AVR סופי עם כל הגדרות הרמקולים והמסננים של אודיסי לאחר כיול מתקדם שיכלול גם כיול מופע והמשתמש יטען את הקובץ הסופי.
5. הסקריפט יהיה מסוגל לבצע סדרה מדידות נוספת כדי לוודא שהכיול נעשה בהצלחה, אחרת יציע קובץ AVI לאיטרציה שנייה.
זה בהחלט שיפור משמעותי אבל לא יודע אם צריבה מחודשת של הגדרות לציפ ה FLASH לא עלולה לגרום לקיצור חיים שלו. כי בכל מדידה נדרשים עד 3 צריבות של קבצי הגיבוי. המפתח אומר שאין עם זה כל בעיה.
כמובן שלא ההיתי ממהר לנסות את הסקריפט החדש שצפוי לצאת בגרסת ביטא לפני חד המולד. ההיתי מאפשר לאחרים להתנסות למשך כמה חודשים עד שהוא יתיצב.
1. יש תחילה לבצע גיבוי להגדרות ולטעון אתקובץ ה AVR לסקריפט החדש שיזהה את הקונפיגורציה של הרמקולים וישמור את הגזרות המשתמש החשובות כמו חשבונות HEOS וכו.
2. הסקריפט יוצר קובץ AVR זמני להכנת הרסיבר למצב מדידה עי REW שהמשתמש יטען לרסיבר.
3. המשתמש יבצע את המדידות מתוף הסקריפט EVO.
4. הסקריפט מייצר ובץ AVR סופי עם כל הגדרות הרמקולים והמסננים של אודיסי לאחר כיול מתקדם שיכלול גם כיול מופע והמשתמש יטען את הקובץ הסופי.
5. הסקריפט יהיה מסוגל לבצע סדרה מדידות נוספת כדי לוודא שהכיול נעשה בהצלחה, אחרת יציע קובץ AVI לאיטרציה שנייה.
זה בהחלט שיפור משמעותי אבל לא יודע אם צריבה מחודשת של הגדרות לציפ ה FLASH לא עלולה לגרום לקיצור חיים שלו. כי בכל מדידה נדרשים עד 3 צריבות של קבצי הגיבוי. המפתח אומר שאין עם זה כל בעיה.
כמובן שלא ההיתי ממהר לנסות את הסקריפט החדש שצפוי לצאת בגרסת ביטא לפני חד המולד. ההיתי מאפשר לאחרים להתנסות למשך כמה חודשים עד שהוא יתיצב.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
הכלי הזה נותן תוצאות יותר טובות מה EVO המקורי גם אם משנים הגדרות ברירת מחדל. הוא עם יותר אופציות קינפוג וגם מתעדכן לעיתים קרובות עם עוד שיפורים.
https://www.nvexx.nl/audyssey/NvexxAudyssey_0019.html
https://www.nvexx.nl/audyssey/NvexxAudyssey_0019.html
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

לדעתי זה עדיין הכיול הטוב ביותר
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

לדעתי הסקריפט הפסיק לעבוד
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- claudia5
-
- חבר מביא חבר

נשמח ללינק לפוסט הנכון עם הכלי בבקשהmulder כתב: כן, זה משתמש גם ב REW בתהליך, הכל נעשה אוטומטית....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
https://www.avsforum.com/threads/a1-evo ... 6/#repliesclaudia5 כתב: נשמח ללינק לפוסט הנכון עם הכלי בבקשה...