niguy כתב:
כן, זה גם מה שאני חושב. מצד שני, המבנה המשופע המיוחד של הרמקול מאפשר לתלות אותו אופקית עם השיפוע כלפי המאזין, אז יכול להיות אפקט מעניין..שווה בדיקה
mulder כתב: בסוף השארת את הסראונד? או שבדקת סוג אחר?
...
אני עדיין עם המוניטור אודיו. התעצלתי להוריד את הelavation, לתלות אותם במקום הסראונד, לעשות כיול... הייתי צריך לעשות את זה לפני שתליתי אותם.
מצד שני, אני חושב שאחליף אותם מתישהו לרמקולים רציניים יותר.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000
niguy כתב: אני עדיין עם המוניטור אודיו. התעצלתי להוריד את הelavation, לתלות אותם במקום הסראונד, לעשות כיול... הייתי צריך לעשות את זה לפני שתליתי אותם.
מצד שני, אני חושב שאחליף אותם מתישהו לרמקולים רציניים יותר.
או דגם בכיר יותר של המוניטור אודיו bipolar (מסדרת ה silver) או svs elavation במידה ואני אחליט שהם מתאימים לי לקיר האחורי. לא ממש השקעתי מחשבה עד עכשיו בסראונד
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000
עופרפולק כתב: היית מצלם את הצד השני כי הרמקולים שתלית מעל המסך המיקום לא לאטמוס.
...
בגדול אתה צודק שזה לא מיקום "אטמוסי", אבל הייתה פה פשרה,לא רציתי להתעסק עם חציבות או תעלות בתקרה, ובימאהה יש חיבור שנקרא front height וזה בדיוק המיקום. בגלל המבנה המיוחד והמשופע של הרמקולים, בסרטי אטמוס הרמקולים באים ממש לידי ביטוי ובסרטים שהם לא אטמוס אני משתמש באחד המקודדים של ימאהה כדי לנצל אותם
niguy כתב: או דגם בכיר יותר של המוניטור אודיו bipolar (מסדרת ה silver) או svs elavation במידה ואני אחליט שהם מתאימים לי לקיר האחורי. לא ממש השקעתי מחשבה עד עכשיו בסראונד