מפה לשם הגיע פורמט האטמוס לחיינו, והתחיל הדגדוג המוכר. איכשהו השתעשעתי ברעיון של רמקולים בתקרה אבל מהר מאוד זה ירד מהפרק ונשארה האופציה של front height.
אחרי שקראתי את הפוסט של @avihuli לגבי ה svs ultra elavation די ננעלתי על הרעיון ולאור הרכישה לפני שנה של svs ultra pinaccle היה ברור שזה יהיה הרמקול, בנוסף ליכולות ההתקנה הורסטיליות שלו.
וואסטאפ קצר לגורם העיקרי למינוס בבנק בשלוש שנים האחרונות, הלא הוא @MAY-FUTURE האלוף
להגיע לפיוצ'ר ולפגוש את הצוות זו תמיד חוויה מעבר לרכישה עצמה. העברתי שעה בשיחה עם דור וחנוך ומפה לשם גם קיבלתי מדור הדגמת יכולות קצרה של המגבר הבכיר המשולב של לינגדורף (יש לי הרגשה שזה יהיה נושא הפוסט הבא שלי אי שם בעתיד).
לא היה לי חשק לחצוב בקיר, רציתי עבודה מהירה ומינימום לכלוך, לכן העברתי את הכבילה בתעלות אצבע דקות. ההתקנה עצמה קלילה ביותר - הרמקולים מגיעים עם כל מה שצריך כולל tamplate מקרטון להתאמה נוחה על הקיר. הרמקול עצמו מסיבי, די כבד, בנוי לתפארת.תענוג.
ברסיבר הגדרתי את הרמקולים כ FRONT HEIGHT וכמובן כיול מחדש.
ואיך שומעים?
למרות שזה לא מערך אטמוס "רשמי", הבמה הקדמית קיבלה נפח וגובה שאי אפשר להתעלם ממנו. בפסקול אטמוס מרגישים מעולה את האפקטים, ובפסקול שהוא לא אטמוס, המקודד AURO-3D בימאהה שלי עושה יופי של עבודה. גם בהופעות חיות התוספת מאוד מורגשת, הכל קיבל נפח הרבה יותר גדול, הקהל, הנגנים, כיף גדול.
אני לא באמת יודע איך נשמע אטמוס בהתקנה תקרתית אבל במצב הנוכחי זה מה יש וזה מעולה מבחינתי.
אגב, רק אחרי ההתקנה עברה בי מחשבה שחבל שלא בדקתי אותם בתור רמקולים אחוריים, רק כדי להשוות לבי-פולאריים הנוכחים שלי. אולי ברגע של שיעמום אבדוק את זה.
ואיך אפשר בלי קצת תמונות לנפש:

תתחדש ותהנה !!