UriM כתב: אני עם מסך U2719D של Dell, שיש לו מצב עבודה שנקרא Comfort View. הגדרת מצב העבודה הזה הופכת את התצוגה ליותר חמה. אני לא יודע אם האפשרות קיימת בכל הדגמים שלהם.
בנוסף מופעל אצלי קבוע מצב Night Light בחלונות, שב-Win 11 גם ניתן לשלוט על העוצמה שלו, אצלי הוא על ברירת המחדל באמצע.
בהתחלה התצוגה, לאחר הפעלת שתי התכונות האלו יחד, נראית מוזרה ולא טבעית אבל אחרי זמן קצר מאוד מתרגלים ועבודה מול המחשב הרבה פחות מכבידה על העיניים.
...
תודה על התגובה
איתה מותקנת אצלי בעבר תוכנה צד ג על המחשב והסמארטפון השינוי גוון היה די מזעזע בשימוש יומיומי ולצערי לא כזה הצלחתי להתרגל לצבעים המוזרים.
זה אכן נראה לא נורמלי בהתחלה. אני גם עשיתי כמה נסיונות בעבר ולא היה נראה לי וחזרתי למצב רגיל.
אני ממליץ לנסות שוב. אולי בהדרגה. אם יש לך את שתי האפשרויות להפעיל אחת, להתרגל כמה זמן, ואז להפעיל את השניה.
UriM כתב: זה אכן נראה לא נורמלי בהתחלה. אני גם עשיתי כמה נסיונות בעבר ולא היה נראה לי וחזרתי למצב רגיל.
אני ממליץ לנסות שוב. אולי בהדרגה. אם יש לך את שתי האפשרויות להפעיל אחת, להתרגל כמה זמן, ואז להפעיל את השניה.
...
המסך מחשב הנוכחי בספק שישפר את המצב, שיחקתי עם כל פונקציה שיכלתי זה לא מנע את התופעות.
Jabberwock כתב: לגבי הגוון האדום - עדיף לך לכייל לבד בהגדרות עד שאתה מרגיש נוח עם זה. לא צריך פתרון תוכנתי.
לגבי PWM - תלוי מה התדר שלו.
תעדכן אותנו פה איך אתה מרגיש עם המסך החדש.
...
הגוון האדום הזה לא נעים לצפייה ממושכת.
עדיין לא קניתי.
Sharav כתב: הגוון האדום הזה לא נעים לצפייה ממושכת.
...
אני מתכוון לכיול ידני של ה-RGB. כך שבמקצת הגוון יהיה יותר נעים לעין. אבל לפעמים ישנה הגדרה של Color Temp, במקום Cool אפשר לשים Warm. זה מה שאצלי הגדרתי ב-LG.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
Jabberwock כתב: אני מתכוון לכיול ידני של ה-RGB. כך שבמקצת הגוון יהיה יותר נעים לעין. אבל לפעמים ישנה הגדרה של Color Temp, במקום Cool אפשר לשים Warm. זה מה שאצלי הגדרתי ב-LG.
...
צריך לבדוק שוב איזה פונקציות זה נותן בדיוק לכייל, מחשב די ענתיקה
Jabberwock כתב: חבל על הזמן, אני במקומך הייתי מבטל את ההזמנה הזו וקונה את ה-DELL. אגב, מה המחיר ששילמת?
...
1289 כולל משלוח
היה לך ניסיון לא טוב עם VIEWSONIC שבגללו אתה ממליץ יותר בכוון ה-DELL?
לי אישית מעולם לא היו מוצרים של שני החברות האלה, ממה שזכור לי בעבר היו לא מאט תלונות על איכות המוצרים של DELL שזה היה הימור בכל מה שנוגע לאיכות ההרכבה של המוצרים שלהם.
הוא לא שווה את המחיר שלו. לדעתי המחיר הוא כזה כי אין מלאי בארץ. שווה להסתכל על המחיר שלו בחו"ל.
העלות-תועלת של ה-DELL גבוהה, רק 840 ₪. יש לו גם ניגודיות של 1,500 שזה מעולה ל-IPS.
יש לי ניסיון טוב עם DELL עוד מתקופת דגם 2209WA שהיה אז אגדה.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
Jabberwock כתב: הוא לא שווה את המחיר שלו. לדעתי המחיר הוא כזה כי אין מלאי בארץ. שווה להסתכל על המחיר שלו בחו"ל.
העלות-תועלת של ה-DELL גבוהה, רק 840 ₪. יש לו גם ניגודיות של 1,500 שזה מעולה ל-IPS.
יש לי ניסיון טוב עם DELL עוד מתקופת דגם 2209WA שהיה אז אגדה.
...
עניין העלות תועלת זה כבר עניין אישי של כל אחד.
אני מההתחלה הגדרתי לעצמי תקציב הרבה יותר גבוהה כי חשבתי שכל ה-EYE CARE הזה ינפח משמעותית את המחיר.
לא יודע מה הסיפור מאחורי עניין התמחור של המוצרים עכשיו, לפי מה שאני רואה הרבה דברים לא מגיעים לארץ והרבה דברים אם קיימים במלאי זה לא נמצא פיזית בחנות אלה נשלח מהמחסנים שלהם.
לבחור שאני מכיר יש אחלה ניסיון עם VIEWSONIC שעשה אצלו לא מאט שעות נוספות בפרק זמן שהוא משתמש בו, תלונות על DELL ראיתי בעבר בשפע.
תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור אני למען האמת שלם עם הבחירה שלי.