תוכנת EZbeq

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #21 

istarmini כתב: תראה
לי ממש לא מזיז הסוג זלזול שאתה מפגין לגבי מי שמבצע את ניתוח התדרים והשינויים שלדעתו נדרשים, בהחלט זכותך.
אני מציע לך להתעמק ולקרוא על הענין הזה ולראות שיש מספיק דוגמאות של תוכן כזה או אחר שנמדד אחרת עבור תדרים שמתחת ל 30hz מה שאומר שיש מיידע מתחת ל 30hz שבגרסאות מסויימות נחתך ובגירסאות אחרת של אותו הסרט קיים.
עכשיו לדעתי יש 2 אפשרויות ,מבחינתך:
1.לנסות ולבדוק עם האוזניים בהנחה שיש לך את הציוד המתאים.
2. להמשיך ולזלזל ולחשוב שמנסים לעבוד עליך ולמכור לך סיפורי אודיו הזויים.
אני ממליץ לך לדבוק באופציה מס׳ 1 ,מי יודע אולי תקבל תאבון.
נ.ב
אני ,כאמור, עדין לא מצאתי זמן לבדוק למרות שהכל מוכן תמונה.
...
המוח שלי תמיד מוכן לקבל כל הגיון פרקטי, אז אולי פשוט אשאל האם הבנתי נכון על מה מדובר (כי כרגע זה נשמע כמו בזבוז זמן לקרוא על כל העסק):

האם מדובר בעובדה: שיש פס קול שחתכו לו את כל התדרים מתחת ל 30HZ, משמע אפס אינפורמציה מתחת ל30HZ, ואז בא מישהו או משהו מסויים שמשנה את העוצמה של תדרים כאלו או אחרים בעזרת איקולייזר, ואז יש מאין פתאום מופיעים בחזרה התדרים מתחת ל 30HZ שבכלל לא קיימים בפס הקול הזה, רק בגלל ששינינו משהו באקולייזר, שבניגוד לAI רק מגביר או מחליש תדרים ובטח לא יוצר חדשים.

אם זה באמת תיאור המצב, אז אני עומד מאחורי כל מילה שלי.
אם התיאור של מצב הבסיס ומה שנעשה הוא אחר ממה שרשמתי, אשמח לשמוע ואז להסיק שוב מסקנות.

אגב, בלי שום קשר, זילזול זה לפעמים כלי שחוסך המון משאבים לפרט וגם לכלל. לא תמיד, אבל לפעמים....
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17915
נתן תודות: 1145 פעמים
קיבל תודות: 2487 פעמים

שליחה #22 

ice2k כתב: המוח שלי תמיד מוכן לקבל כל הגיון פרקטי, אז אולי פשוט אשאל האם הבנתי נכון על מה מדובר (כי כרגע זה נשמע כמו בזבוז זמן לקרוא על כל העסק):
האם מדובר בעובדה: שיש פס קול שחתכו לו את כל התדרים מתחת ל 30HZ, משמע אפס אינפורמציה מתחת ל30HZ, ואז בא מישהו או משהו מסויים שמשנה את העוצמה של תדרים כאלו או אחרים בעזרת איקולייזר, ואז יש מאין פתאום מופיעים בחזרה התדרים מתחת ל 30HZ שבכלל לא קיימים בפס הקול הזה, רק בגלל ששינינו משהו באקולייזר, שבניגוד לAI רק מגביר או מחליש תדרים ובטח לא יוצר חדשים.
אם זה באמת תיאור המצב, אז אני עומד מאחורי כל מילה שלי.
אם התיאור של מצב הבסיס ומה שנעשה הוא אחר ממה שרשמתי, אשמח לשמוע ואז להסיק שוב מסקנות.
אגב, בלי שום קשר, זילזול זה לפעמים כלי שחוסך המון משאבים לפרט וגם לכלל. לא תמיד, אבל לפעמים....
...
ממש לא 0 אינפורמציה מתחת ל 30 איך הבנת את זה ??
מדובר על גרסאות שונות לסרטים שונים שנבדקו ונמצא שבחלק מהגרסאות תדרים מתחת ל 30 נחתכו משמעותית (ובחלק לא) לא שהם לא קיימים הם כן אבל עוצמתם נחתכה.

עכשיו, מאחר שבחלק עוצמתם תקינה ובחלק היא מונמכת משמעותית זה אומר שהם שם , נכון ?
כל מה שעסק הזה מנסה לעשות זה להגביר אותם בחזרה (בהתאם לגירסת הסרט) לא סתם לקחת תדר 30 ולהגביר ב 10db (אקולייזר לשיטתך) . מוגדרים סוגי פילטרים עם תדרים שונים בעוצמות שונות עם Q שונה על סמך ניתוח פס הקול בתוכנות שונות, שכל מטרתם היא להגביר בחזרה את התדרים מ 30 ומטה.

זה כל הסיפור. גם בשבילי זה חדש לגמרי

עד כה לא הצלחתי להבין למה אתה כל כך נגד ומנסה לגמד את הענין ?
הרי לא נדרש ממך תשלום, כולה מאפשרים לך לנסות משהו ועושים בשבילך 95% מהעבודה אז למה אתה כל כך נגד ???
מה יקרה במידה ותנסה (במידה ויש לך אפשרות למרות שלפי נתוני הציוד שלך ,כרגע לפחות, אין לך) ופתאום תקבל סאונד טוב יותר בתחום התדרים האלו ???

בכל מקרה , אני מתכוון לבדוק וארשום את התרשמותי הלכה למעשה מי יודע אולי תראה כי טוב ולא תחרגז ותחליט לרכוש minidsp2x4 ולשדרג את חווית האזנה שלך.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #23 

היי אז מצאתי קצת זמן להתעסק עם הסיפור הזה.

בחנתי קטעים מתוך 2 סרטים חביבים עלי האחד הסרט הראשון של DEN OF THIEVES החל מנקודת זמן 2:05 שמתחיל קרב היריות בשיירת המכוניות ומסתיים ב 2 יריות קטלניות בסוף. אני יכול להגיד בוודאת שתוספת ה BEQ מוסיפה נפח ועומק לבס לא מדובר על מהפך אבל בהחלט מורגש.
בסרט הזה בהתחלה שעולה הלוגו של חברת ההפקות יש 2 מכות בס שמיד מרגישים שיש פה נפח ועוצמה שונה וטובה יותר , בס עוטף ועמוק כזה .

סרט שני שבחנתי הוא משימה בלתי אפשרית FALLOUT הקטע של המסוקים לקראת הסוף . גם פה אותה תחושה של בס שיותר עוטף ויותר עמוק במיוחד כשמתמקדים במנועי המסוקים ובסאונד שבוקע ממכונת היריה אבל שוב ,לא מדובר על מהפך בתחום התחתון.

העוצמה שבחנתי הייתה מינוס 20db .

את הסרט WAR MACHINE שהורדתי קומבינה שלו בסוף לא בחנתי, כי לא מצאתי את הנתונים לגירסת הסאונד הספציפית שהורדתי .

לסיכום
חד משמעית, למי שדאג/חשב והיה בטוח, אז לא מדובר בחירטוטים.
לדעתי, מי שמעונין לקבל תוספת מהנה לתחום התחתון (לעיתים מורגשת יותר ולעיתים פחות) ומתאים לו לרכוש MINIDSP 2X4 אני הייתי הולך על זה אני מזכיר שמי שירכוש יוכל להנות מהעברת הנתונים בלחיצת כפתור ( ישירות מהטלפון הנייד בהנחה שתוכנת EZbeq מותקנת על המחשב והכל יושב על אותה הרשת) ללא צורך בהזנה ידנית , כמו שאני נדרש לעשות.

מקווה שתרמתי קצת לשיפור חווית הסאונד למי שמעונין .

חג שמח ושקט לכולנו, שנדע זמנים טובים יותר בקרוב.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7639
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #24 

31/03/2026 18:14  
istarmini כתב:
היי אז מצאתי קצת זמן להתעסק עם הסיפור הזה.

בחנתי קטעים מתוך 2 סרטים חביבים עלי האחד הסרט הראשון של DEN OF THIEVES החל מנקודת זמן 2:05 שמתחיל קרב היריות בשיירת המכוניות ומסתיים ב 2 יריות קטלניות בסוף. אני יכול להגיד בוודאת שתוספת ה BEQ מוסיפה נפח ועומק לבס לא מדובר על מהפך אבל בהחלט מורגש.
בסרט הזה בהתחלה שעולה הלוגו של חברת ההפקות יש 2 מכות בס שמיד מרגישים שיש פה נפח ועוצמה שונה וטובה יותר , בס עוטף ועמוק כזה .

סרט שני שבחנתי הוא משימה בלתי אפשרית FALLOUT הקטע של המסוקים לקראת הסוף . גם פה אותה תחושה של בס שיותר עוטף ויותר עמוק במיוחד כשמתמקדים במנועי המסוקים ובסאונד שבוקע ממכונת היריה אבל שוב ,לא מדובר על מהפך בתחום התחתון.

העוצמה שבחנתי הייתה מינוס 20db .

את הסרט WAR MACHINE שהורדתי קומבינה שלו בסוף לא בחנתי, כי לא מצאתי את הנתונים לגירסת הסאונד הספציפית שהורדתי .

לסיכום
חד משמעית, למי שדאג/חשב והיה בטוח, אז לא מדובר בחירטוטים.
לדעתי, מי שמעונין לקבל תוספת מהנה לתחום התחתון (לעיתים מורגשת יותר ולעיתים פחות) ומתאים לו לרכוש MINIDSP 2X4 אני הייתי הולך על זה אני מזכיר שמי שירכוש יוכל להנות מהעברת הנתונים בלחיצת כפתור ( ישירות מהטלפון הנייד בהנחה שתוכנת EZbeq מותקנת על המחשב והכל יושב על אותה הרשת) ללא צורך בהזנה ידנית , כמו שאני נדרש לעשות.

מקווה שתרמתי קצת לשיפור חווית הסאונד למי שמעונין .

חג שמח ושקט לכולנו, שנדע זמנים טובים יותר בקרוב.
...
תודה שבדקת (Y)
לפי AVS (ולא רק שם) טוענים שזה לפחות "מהפכה", אני לקחתי את זה מראש בעירבון מוגבל. שמת את זה איפשהו באמצע.

לגבי war machine זה מה שחיפשת? מה הכוונה גרסת סאונד שונה ? יש רק אטמוס של סטרימינג..
https://www.avsforum.com/posts/64519932/

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #25 

mulder כתב: תודה שבדקת תמונה
לפי AVS (ולא רק שם) טוענים שזה לפחות "מהפכה", אני לקחתי את זה מראש בעירבון מוגבל. שמת את זה איפשהו באמצע.
לגבי war machine זה מה שחיפשת? מה הכוונה גרסת סאונד שונה ? יש רק אטמוס של סטרימינג..
...
אני הורדתי איזו גירסה של 31.2 גיגה וקיבלתי 5.1 אבל הפרוססור זיהה אותו כ PCM ובתוכנת ה EZbeq לא מצאתי גירסת PCM אז ויתרתי.
עכשיו תראה יתכן והבדיקה שלי לא מיצגת ב 100% ולמה ? הרי מדובר על תדרי מ 30 ומטה לא ראיתי שמצויין באילו נקודות זמן בסרט השינוי הוא הכי מהותי אולי בקטעים שאני בדקתי התדרים האלו פחות משמעותיים למרות שחשתי הבדל ברור אבל אולי בנקודות זמן אחרות לאורך הסרט האפקט משמעותי יותר, אין לי מושג וגם לא כוונה להתחיל לצפות מחדש בכל הסרטים😂
בכל מקרה לפני שאני אצפה בסרטי אקשן אבדוק האם יש נתונים ובמידה וכן אוסיף אותם זה בקטנה מבחינתי.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

istarmini כתב: ממש לא 0 אינפורמציה מתחת ל 30 איך הבנת את זה ??
מדובר על גרסאות שונות לסרטים שונים שנבדקו ונמצא שבחלק מהגרסאות תדרים מתחת ל 30 נחתכו משמעותית (ובחלק לא) לא שהם לא קיימים הם כן אבל עוצמתם נחתכה.
עכשיו, מאחר שבחלק עוצמתם תקינה ובחלק היא מונמכת משמעותית זה אומר שהם שם , נכון ?
כל מה שעסק הזה מנסה לעשות זה להגביר אותם בחזרה (בהתאם לגירסת הסרט) לא סתם לקחת תדר 30 ולהגביר ב 10db (אקולייזר לשיטתך) . מוגדרים סוגי פילטרים עם תדרים שונים בעוצמות שונות עם Q שונה על סמך ניתוח פס הקול בתוכנות שונות, שכל מטרתם היא להגביר בחזרה את התדרים מ 30 ומטה.
זה כל הסיפור. גם בשבילי זה חדש לגמרי
עד כה לא הצלחתי להבין למה אתה כל כך נגד ומנסה לגמד את הענין ?
הרי לא נדרש ממך תשלום, כולה מאפשרים לך לנסות משהו ועושים בשבילך 95% מהעבודה אז למה אתה כל כך נגד ???
מה יקרה במידה ותנסה (במידה ויש לך אפשרות למרות שלפי נתוני הציוד שלך ,כרגע לפחות, אין לך) ופתאום תקבל סאונד טוב יותר בתחום התדרים האלו ???
בכל מקרה , אני מתכוון לבדוק וארשום את התרשמותי הלכה למעשה מי יודע אולי תראה כי טוב ולא תחרגז ותחליט לרכוש minidsp2x4 ולשדרג את חווית האזנה שלך.
...
אה, אז זה מה שחשבתי שאולי הגיוני בשביל המצב. ממש לא מדובר בחיתוך תדרים, זו טעות של סמנטיקה. כשאתה משתמש במושג "חיתוך תדרים" זה פשוט אומר משהו אחר לגמרי בעולם שלנו. היתי עורך את הפוסט המקורי ומשנה את זה למשהו כמו "הנמכת העוצמה של תדרים מתחת ל 30HZ", "סירוס תדרים מתחת ל 30 HZ", "הנחתת תדרים". חיתוך זה חיתוך בעולם הרסיברים. גם השימוש בביטוי LOW PASS FILTER (או HIGH PASS FILTER) היה ממש לא נכון פה והפילטרים האלה מדברים ללא ספק על "אפס אינפורמציה". לי פחות ברור איך השתמשת באחד המושגים האלה ובביטוי "חיתוך", זה מה שאנחנו עושים כשאנחנו מכוונים את הסאב וופר שלנו. אם היית מתאר נכון, תהיה בטוח שלא היתי אומר מילה, ואני בטוח שהרבה קוראים אחרים היו ממשיכים לקרוא מעבר לתיאור הראשוני.

יפה שעלו על זה, זה בהחלט מעניין. לדעתי האישית יש קשר חזק להבדל בין סוג החללים שבו מושמע פס הקול. חלל ענק כמו אולם קולנוע דורש התייחסות שונה, בטח שמדובר בבאס...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #27 

ice2k כתב: אה, אז זה מה שחשבתי שאולי הגיוני בשביל המצב. ממש לא מדובר בחיתוך תדרים, זו טעות של סמנטיקה. כשאתה משתמש במושג "חיתוך תדרים" זה פשוט אומר משהו אחר לגמרי בעולם שלנו. היתי עורך את הפוסט המקורי ומשנה את זה למשהו כמו "הנמכת העוצמה של תדרים מתחת ל 30HZ", "סירוס תדרים מתחת ל 30 HZ", "הנחתת תדרים". חיתוך זה חיתוך בעולם הרסיברים. גם השימוש בביטוי LOW PASS FILTER (או HIGH PASS FILTER) היה ממש לא נכון פה והפילטרים האלה מדברים ללא ספק על "אפס אינפורמציה". לי פחות ברור איך השתמשת באחד המושגים האלה ובביטוי "חיתוך", זה מה שאנחנו עושים כשאנחנו מכוונים את הסאב וופר שלנו. אם היית מתאר נכון, תהיה בטוח שלא היתי אומר מילה, ואני בטוח שהרבה קוראים אחרים היו ממשיכים לקרוא מעבר לתיאור הראשוני.
יפה שעלו על זה, זה בהחלט מעניין. לדעתי האישית יש קשר חזק להבדל בין סוג החללים שבו מושמע פס הקול. חלל ענק כמו אולם קולנוע דורש התייחסות שונה, בטח שמדובר בבאס...
...
העיקר שעכשיו אתה זורם יותר 😂

ממליץ לך להוסיף את ה minidsp שהוזכר ואולי, מי יודע, להתחיל להנות .

חג שמח
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #28 

mulder כתב: תודה שבדקת תמונה
...
אז קבל עדכון לגבי ה war machine הזה.

הורדתי את גירסת הבלוריי עם ה
5.1 dts master ונתוני סאונד טובים לא כמו נתוני הסאונד של קומבינת האטמוס שרובכם אוהבים, רק בגלל שרשום אטמוס ו 4k ואין לכם סבלנות להמתין שתצא גירסה טובה יותר...

סאונד פצצה וכדי ״לכפר״ על האטמוס הפעלתי את ה dts neural x.

ואחרי שהפעלתי את הזכרון שכולל את נתוני ה EZbeq אני יכול להגיד לך רק דבר אחד :
תזמין ומהר את ה minidsp 2x4 ותתחיל לתת ל svs שלך לעבוד במקום להתבטל😂
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 02/04/2026 17:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #29 

02/04/2026 14:07  
istarmini כתב:
אז קבל עדכון לגבי ה war machine הזה.

הורדתי את גירסת הבלוריי עם ה
5.1 dts master ונתוני סאונד טובים לא כמו נתוני הסאונד של קומבינת האטמוס שרובכם אוהבים, רק בגלל שרשום אטמוס ו 4k ואין לכם סבלנות להמתין שתצא גירסה טובה יותר...

סאונד פצצה וכדי ״לכפר״ על האטמוס הפעלתי את ה dts neural x.

ואחרי שהפעלתי את הזכרון עם ה EZbeq אני יכול להגיד לך רק דבר אחד :
תזמין ומהר את ה minidsp 2x4 ותתחיל לתת ל svs שלך לעבוד במקום להתבטל😂
...
לאיזה סרט אתה מתכוון? הסרט הזה רק יצא עכשיו לסטרימינג, אין שום בלו ריי או DTS , וגם לא צפויים בעתיד.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #30 

mulder כתב: לאיזה סרט אתה מתכוון? הסרט הזה רק יצא עכשיו לסטרימינג, אין שום בלו ריי או DTS , וגם לא צפויים בעתיד.
...
  • אני לא יודע מאיפה אתה משיג את התכנים אני הורדתי מאחד המקורות שלי את הגירסה שציינתי
    יתכן וגם היא קומבינה אבל קומבינה עם נתוני בלוריי מקובלים בשוק.
    DISC INFO:

Disc Label: War Machine 2026 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1-ST@TTG
    Disc Size: 33,765,732,230 bytes
    Protection: AACS
    Extras: BD-Java
    BDInfo: 0.7.5.8

PLAYLIST REPORT:

Name: 00000.MPLS
    Length: 1:49:25.666 (h:m:s.ms)
    Size: 33,733,687,296 bytes
    Total Bitrate: 41.10 Mbps

VIDEO:

Codec Bitrate Description
    ----- ------- -----------
    MPEG-4 AVC Video 34995 kbps 1080p / 24 fps / 16:9 / High Profile 4.1

AUDIO:

Codec Language Bitrate Description
    ----- -------- ------- -----------
    DTS-HD Master Audio English 4033 kbps 5.1 / 48 kHz / 4033 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit)

SUBTITLES:

Presentation Graphics English 18.830 kbps
    Presentation Graphics Chinese 17.106 kbps
    Presentation Graphics Chinese 17.932 kbps
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #31 

02/04/2026 17:51  
istarmini כתב:
  • אני לא יודע מאיפה אתה משיג את התכנים אני הורדתי מאחד המקורות שלי את הגירסה שציינתי
    יתכן וגם היא קומבינה אבל קומבינה עם נתוני בלוריי מקובלים בשוק.
    DISC INFO:

Disc Label: War Machine 2026 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1-ST@TTG
    Disc Size: 33,765,732,230 bytes
    Protection: AACS
    Extras: BD-Java
    BDInfo: 0.7.5.8

PLAYLIST REPORT:

Name: 00000.MPLS
    Length: 1:49:25.666 (h:m:s.ms)
    Size: 33,733,687,296 bytes
    Total Bitrate: 41.10 Mbps

VIDEO:

Codec Bitrate Description
    ----- ------- -----------
    MPEG-4 AVC Video 34995 kbps 1080p / 24 fps / 16:9 / High Profile 4.1

AUDIO:

DTS-HD Master Audio English 4033 kbps 5.1 / 48 kHz / 4033 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit)

SUBTITLES:

Presentation Graphics English 18.830 kbps
    Presentation Graphics Chinese 17.106 kbps
    Presentation Graphics Chinese 17.932 kbps
...
מאיזה אתר זה ??

יש לי הרבה מקורות שאני יכול להשיג בהם.
אתה מדבר על הסרט הזה שבקישור למטה?
כי אין מצב שיש לו DTSHD , אני מסביר לך שוב שאין בלו ריי, המקור שממנו הורדת כנראה טעה או פרסם איזה זיוף, אף אתר שחיפשתי בו אין את מה שאתה הורדת.
אם היה בלוריי זה היה באתר של בלוריי.קום , זה של נטפליקס, אז סיכוי לעותק פיזי ובטח לא של סרט שיצא שם לפני שבוע.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #32 

mulder כתב: מאיזה אתר זה ??
יש לי הרבה מקורות שאני יכול להשיג בהם.
אתה מדבר על הסרט הזה שבקישור למטה?
כי אין מצב שיש לו DTSHD , אני מסביר לך שוב שאין בלו ריי, המקור שממנו הורדת כנראה טעה או פרסם איזה זיוף, אף אתר שחיפשתי בו אין את מה שאתה הורדת.
אם היה בלוריי זה היה באתר של בלוריי.קום , זה של נטפליקס, אז סיכוי לעותק פיזי ובטח לא של סרט שיצא שם לפני שבוע.
...
שמע
אתה מעליב אותי😂
מאחר ולא מדברים פה על הורדות לא חוקיות ראה הודעה בפרטי
לגבי הזיוף כן/לא אז כבר כתבתי לך שיתכן שמדובר בקומבינה אבלללל הקומבינה הזו נשמעת, אצלי לפחות ( ללא קשר ל EZbeq) ,טוב יותר מהקומבינה של האטמוס וה 4K מה שגורם לי להסיק שנתוני הסאונד של ה DTS MASTER אכן מיצגים את התוצאה, לפחות אצלי.

ודבר נוסף
תכנס לקישור שצרפת לי בהודעה שלך לגבי הנתונים ב EZbeq ........
https://www.avsforum.com/threads/bass-e ... t-64519932
איזה פורמט סאונד רשום בשורה שבראש התמונה שבקישור ????
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #33 

02/04/2026 21:32  
istarmini כתב:
שמע
אתה מעליב אותי😂
מאחר ולא מדברים פה על הורדות לא חוקיות ראה הודעה בפרטי
לגבי הזיוף כן/לא אז כבר כתבתי לך שיתכן שמדובר בקומבינה אבלללל הקומבינה הזו נשמעת, אצלי לפחות ( ללא קשר ל EZbeq) ,טוב יותר מהקומבינה של האטמוס וה 4K מה שגורם לי להסיק שנתוני הסאונד של ה DTS MASTER אכן מיצגים את התוצאה, לפחות אצלי.

ודבר נוסף
תכנס לקישור שצרפת לי בהודעה שלך לגבי הנתונים ב EZbeq ........
https://www.avsforum.com/threads/bass-e ... t-64519932
איזה פורמט סאונד רשום בשורה שבראש התמונה שבקישור ????
...
כבר יש יותר מדי קומבינות עם הסאונד :)
תראה, אני מעדיף את הגרסה הרשמית, אין לי מושג איך יש לזה DTS כשאין בשום אתר אחר או שום מקור לזה.. אבל אם זה ערב לאוזניך אז לבריאות.
אגב גם ב AVS אמרו לאותו אחד ששם את זה שם שזה לא יכול להיות נכון.
ראיתי קצת את ההתחלה רק כדי לקבל מושג, ויש שם פסקול רציני כבר מהסצינה הראשונה, גם בלי DTS :)

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #34 

mulder כתב: כבר יש יותר מדי קומבינות עם הסאונד תמונה
תראה, אני מעדיף את הגרסה הרשמית, אין לי מושג איך יש לזה DTS כשאין בשום אתר אחר או שום מקור לזה.. אבל אם זה ערב לאוזניך אז לבריאות.
אגב גם ב AVS אמרו לאותו אחד ששם את זה שם שזה לא יכול להיות נכון.
ראיתי קצת את ההתחלה רק כדי לקבל מושג, ויש שם פסקול רציני כבר מהסצינה הראשונה, גם בלי DTS תמונה
...
מה הכוונה אין בשום אתר אחר ???? יש לפחות ב 2 אתרים .
איך יש dts ? אין לי מושג אבל עובדה שיש, לא ניתן להתווכח על זה .

דרך אגב עוד מימי ה dvd העליזים ה dts תמיד נשמע טוב יותר מהדולבי.(גם נתוני הסאונד היו טובים יותר)
בזמנו בתקופת ה dvd אני זוכר היו גרסאות dts (לא זוכר את השם המדוייק שלהם אבל זוכר שרכשתי כמה מהם) שהסאונד בהם היה טוב יותר מגרסאות ה dts הרגילות.

דולבי זה המוןןןן שיווק זה ללא ספק.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #35 

היתה לי תחושה שכל התרד הזה הוא בזבוז זמן. אז כולם אוהבים אטמוס (לי אין) אבל יש מי שמוריד הפצות מזויפות ובונה תורה שלמה לפיהן. אם אתה חושב עכשיו שהסאבים שלך נותנים עבודה: ברוך הבא לעולם של עיבוד הסאונד, אני בטח לא נגד.

רק דבר אחר: אם אתה מוריד הפצה של סרט 2026 שבקושי רק יצא, עם טכנולוגית בלורי כביכול של לפני יותר מ 10 שנים, עם הרבה תרגומים בסינית וטיפה אנגלית, חבל להגיד "אני לא בטוח שזה מקורי", הרי אתה יודע שזה זיוף עם דחיסה פרטית על ידי גורם זה או אחר. "בשנת 2026 יש לקוחות רבים לפס קול שמסורס ל5.1". בקיצור, עדיין, ממליץ לדלג על הרעיון בכללי... אם כבר עיבוד: אז AURO 3D (או AURO 2D כשמדובר במוזיקה)

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #36 

ice2k כתב: היתה לי תחושה שכל התרד הזה הוא בזבוז זמן. אז כולם אוהבים אטמוס (לי אין) אבל יש מי שמוריד הפצות מזויפות ובונה תורה שלמה לפיהן. אם אתה חושב עכשיו שהסאבים שלך נותנים עבודה: ברוך הבא לעולם של עיבוד הסאונד, אני בטח לא נגד.
רק דבר אחר: אם אתה מוריד הפצה של סרט 2026 שבקושי רק יצא, עם טכנולוגית בלורי כביכול של לפני יותר מ 10 שנים, עם הרבה תרגומים בסינית וטיפה אנגלית, חבל להגיד "אני לא בטוח שזה מקורי", הרי אתה יודע שזה זיוף עם דחיסה פרטית על ידי גורם זה או אחר. "בשנת 2026 יש לקוחות רבים לפס קול שמסורס ל5.1". בקיצור, עדיין, ממליץ לדלג על הרעיון בכללי... אם כבר עיבוד: אז AURO 3D (או AURO 2D כשמדובר במוזיקה)
...
תראה
התרד הזה מטרתו הייתה לחשוף למי שלא הכיר (למשל אני) את ענין ה EZbeq.

כל עוד לא ניסית מה שמוסבר בתרד הזה קצת נשמע לי הזיה להגיד בזבוז זמן .

תנסה ואז תחזור עם רשמים.

אני ניסיתי ומבחינתי ולאוזני לא מדובר על בזבוז זמן בכלל, מדובר על חווית בס טובה יותר .

אתה נגד ? מעולה, זכותך.

בקיצור
שחרר אתה לא חייב לנסות.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #37 

02/04/2026 22:46  
istarmini כתב:
מה הכוונה אין בשום אתר אחר ???? יש לפחות ב 2 אתרים .
איך יש dts ? אין לי מושג אבל עובדה שיש, לא ניתן להתווכח על זה .

דרך אגב עוד מימי ה dvd העליזים ה dts תמיד נשמע טוב יותר מהדולבי.(גם נתוני הסאונד היו טובים יותר)
בזמנו בתקופת ה dvd אני זוכר היו גרסאות dts (לא זוכר את השם המדוייק שלהם אבל זוכר שרכשתי כמה מהם) שהסאונד בהם היה טוב יותר מגרסאות ה dts הרגילות.

דולבי זה המוןןןן שיווק זה ללא ספק.
...
היה dts-es , וכל מיני גרסאות סופרביט, היו ימים מעניינים :)
זה כבר קרב נושן, ובימי ה DVD אפשר להניח שהמערכות של רובינו לא יכלו לשקף את הפוטנציאל גם ככה.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #38 

mulder כתב: היה dts-es , וכל מיני גרסאות סופרביט, היו ימים מעניינים תמונה
זה כבר קרב נושן, ובימי ה DVD אפשר להניח שהמערכות של רובינו לא יכלו לשקף את הפוטנציאל גם ככה.
...
היו זמנים😂
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #39 

אני ניסיתי ומבחינתי ולאוזני לא מדובר על בזבוז זמן בכלל, מדובר על חווית בס טובה יותר .
...
את המשפט הזה אני הכי מכבד בעולם, זה הדבר הכי חשוב.

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
שם מלא: Joel Strikovsky
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #40 

אז לא הבנתי משהו.

בסיום השימוש של התוכנה הזאת, מה קורה בפועל? הוא מחולל קובץ סרט חדש עם התיקונים, ההגברות, Whatever, שאחר"כ מנגנים אותו רגיל?

או שהוא דוחף איזשהו אינפומציה או פילטרים לרסיבר ע"מ לפצות על זה שחתכו לסרט את אותם תדרים וכו.?
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”