nuki pro 5 תקול
יש לי נוקי פרו 5 כ5 חודשים ועבד בסדר , עכשיו התחיל לעשות בעיות ולא פותח את הדלת / מסתכרן וכל הזמן מנורה אדומה , לצערי אני צריך להחזיר אותו לאמזון כי כל איפוס שניסיתי לא עבד ,
בארץ לא נראה לי שיטפלו בו כי לא נרכש דרכם ועדיין לא נראה לי שמוכרים אותו ,
הדגם הקודם עבד שנים כמו שצריך לא מבין למה הדגם הזה נדפק
איזו מערכת הכי טובה לרכוש בארץ שגם תומכת באפל
בארץ לא נראה לי שיטפלו בו כי לא נרכש דרכם ועדיין לא נראה לי שמוכרים אותו ,
הדגם הקודם עבד שנים כמו שצריך לא מבין למה הדגם הזה נדפק
איזו מערכת הכי טובה לרכוש בארץ שגם תומכת באפל
למה לא "יכול" לשלוח לישראל? כי אין שילוח במלחמה או בגלל היבואן המקומי?dudis כתב: היצרן רוצה לשלוח לי מנעול חדש אבל לא יכול לשלוח לישראל , יש דרך לשלוח מאירופה עם חברת שילוח שהעלות המוצר 0 ולא לשלם שוב מיסים ? אלא רק משלוח ?...
כנראה היבואן , כי ניסו לפנות אליו אבל התשובה הרשמית if it were possible we would gladly send your replacement to Israel but logistics constraints restrict us from doing sogkatz כתב: למה לא "יכול" לשלוח לישראל? כי אין שילוח במלחמה או בגלל היבואן המקומי?...
אני צריך למצוא פתרון להעביר את זה מאירופה ולא לשלם שוב מס
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
למרות שרכשת מחו"ל אני מציע לך לפנות ליבואן - הוא עזר לי עם בעיה גם אחרי תקופת האחריות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל חבילה ששלחתי דרכם היתה עם סוללה ולא היתה שום בעיה. תנסה להגיד להם:
1. מדובר בסוללה מקורית של היצרן.
2. אם זה מקל על התהליך, אולי אפשר לשלוח את הסוללה בנפרד מהמכשיר.
3. רק אם מדובר בסוללת ליתיום, המגבלות האלו אמורות לחול. אחרת לא צריכה להיות בעיה.
1. מדובר בסוללה מקורית של היצרן.
2. אם זה מקל על התהליך, אולי אפשר לשלוח את הסוללה בנפרד מהמכשיר.
3. רק אם מדובר בסוללת ליתיום, המגבלות האלו אמורות לחול. אחרת לא צריכה להיות בעיה.
זה סוללה בלבד, או כל המנעול?dudis כתב: אל תזמינו מרדבוקס , החבילה תקועה אצלם בגלל שיש למכשיר סוללה , עכשיו אני בבעיה אם להחזיר ליצרן או לשלם עוד כסף למשלוח מיוחד ,
הנוקי מאושר בתקנון של אירופה ונשלח לארץ בצורה שוטפת , עצבים...
לפי דעתי אי אפשר לשלוח סוללה בנפרד שלא יושבת בתוך המכשיר.
אבל אם זה כל המנעול, אז דיי תמוה בעיני שלא מוכנים לשלוח אותו בגלל הסוללה....
זה המצב מוכנים רק תמורת 110 דולר נוספים לשליחה חומר מסוכןyarko כתב: זה סוללה בלבד, או כל המנעול?
לפי דעתי אי אפשר לשלוח סוללה בנפרד שלא יושבת בתוך המכשיר.
אבל אם זה כל המנעול, אז דיי תמוה בעיני שלא מוכנים לשלוח אותו בגלל הסוללה.......
בסוף קרוב ל700 ש"ח תשלום ועדיין לא קיבלתי אותו ,ziv_r כתב: לשלם את ה- 100~ ש"ח מס זה זול יותר מלהזמין מנעול חדש....
גם ניסיתי להחזיר את המנעול התקול ונתקע במכס בחו"ל וכנראה ינסו להחזיר חזרה ,
בקיצור נוקי 5 פרו בעייתי מבחינת אחריות בחו"ל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פשוט משלוח מרדבוקס של מוצר שעולה 265 אירו מחו"ל כולל מיסים וביטוח זה 310 ש"ח ועוד עלות של משלוח חומרים מסוכנים 110 אירו שזה 380 ש"ח סה"כ 690 ש"ח (האמת שניסיתי להעביר גם לחברת שילוח אחרת באירופה וזה חזר חזרה לרדבוקס עלות של עוד 20 אירו שזה 70 ש"ח) כך שהחלפת המנעול כבר עלה לי 760 ש"ח אם אתה רוצה מדוייקziv_r כתב: תוכל להציג את הפירוט של החשבונית שנבין איך זה הגיע לסכום כזה?...