משה, קשה לי להאמין שאתה מטיל וטו מוחלט על השידה הזו, ואולי, אם לומר זאת בחצי חיוך, פשוט קשה לך להיפרד ממנה...

תראה משה, אני באמת אומר את זה ממקום שרוצה לפרגן ולעזור, לא ממקום ביקורתי לשם ביקורת...
אבל
כשמוצגת מערכת שבה אחד הרמקולים, תחום וכלוא בצורה כל כך קיצונית בתוך נישה וחסום מסביבו, חייבים לומר בכנות, במצב כזה, קשה מאוד לדבר על תמונת סטריאו אמיתית, מאוזנת ונכונה.
אני בהחלט מכבד את מה שאתה שומע, ואת החוויה האישית שלך מול המערכת.
בסופו של דבר, כל אחד מאזין מתוך ההעדפות שלו. אבל מבחינה אקוסטית והנדסית, סידור כזה פוגע באופן מהותי ביכולת של המערכת לייצר במה סטריאופונית תקינה, איזון ערוצי נכון, פתיחות, פוקוס והיעלמות של הרמקולים מהחלל.
כשהבסיס הפיזי של ההעמדה בעייתי, גם אלקטרוניקה טובה יותר, מגבר אחר או כל שדרוג בשרשרת, לא באמת יפתרו את שורש העניין...
וזה בדיוק המקום שבו חשוב לי להיות כן.
אני לא חושב שנכון תמיד לטפוח על השכם, לומר "תתחדש" באופן אוטומטי, ולהתעלם מבעיה מהותית רק כדי להיות נחמד.
לפעמים דווקא פרגון אמיתי הוא להגיד את הדברים כפי שהם, מתוך רצון כן לעזור לאדם שמולך להפיק מהמוצר שלו תוצאה ראויה.
יש אצלך ציוד טוב, ויש בסיס מצוין לעבוד איתו. לכן חבל בעיניי להשאיר אותו כבול למגבלה פיזית כל כך ברורה, שמונעת ממנו לממש אפילו חלק משמעותי מהפוטנציאל שלו...
זו כבר לא שאלה של טעם בלבד, אלא של תנאי עבודה בסיסיים שהמערכת פשוט לא מקבלת.
בסופו של דבר, זו כמובן בחירה שלך. אתה רשאי להישאר עם המצב הקיים, ואין בכך שום פסול.
אבל צריך לומר בכנות, כל עוד ההעמדה נשארת כפי שהיא, גם אם יש לך רמקולים טובים ומגבר טוב, התוצאה לעולם תהיה מוגבלת מאוד, בלי קשר לאיכות הציוד עצמו.
תתחדש ותהנה.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH