התחדשתי במגבר HEGEL H390! תם המסע (לעת עתה)
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11474
- נתן תודות: 1182 פעמים
- קיבל תודות: 2405 פעמים
תתחדש משה.
בתור אחד שהחליף כמה פעמים הגברות/כבלים וכד' אחר חיפוש הסאונד המושלם, החלטתי במודע לעצור לרגע
ולהתחיל ליהנות ממוזיקה בלי לחפש בציציות. כמובן הדרתי את עצמי מפורמי אודיופילים בגלל רמת השיח ועקיצות (מזכיר משהו)
שיש כמה שזה התחביב שלהם.
מכל מקום, אפשר לחפש אין סוף שילובים לקבל את הסאונד החלומי, השאלה האם זה באמת תמיד נחוץ
וכמה זמן ואנרגיה זה דורש (חיפוש מתיש של חודשים-שנים) כשבזמן הזה אפשר ליהנות מכל רגע פנוי מוזיקה טובה.
בתור אחד שהחליף כמה פעמים הגברות/כבלים וכד' אחר חיפוש הסאונד המושלם, החלטתי במודע לעצור לרגע
ולהתחיל ליהנות ממוזיקה בלי לחפש בציציות. כמובן הדרתי את עצמי מפורמי אודיופילים בגלל רמת השיח ועקיצות (מזכיר משהו)
שיש כמה שזה התחביב שלהם.
מכל מקום, אפשר לחפש אין סוף שילובים לקבל את הסאונד החלומי, השאלה האם זה באמת תמיד נחוץ
וכמה זמן ואנרגיה זה דורש (חיפוש מתיש של חודשים-שנים) כשבזמן הזה אפשר ליהנות מכל רגע פנוי מוזיקה טובה.
-
molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תודה רבה לך החבר Kondo10 על דבריך הפרקטיים
הצורה שבה אני עובד היא ששדרוג שאני עושה מחזיק מעמד כמה שנים טובות ואני לא קופץ משדרוג לשדרוג
שמתי עין על SONETTO שאת אופי הקול שלו אני מאוד אוהב ושמעתי אותו אצל הבן שלי הרבה, היה לי ברור שאני רוצה את הרמקולים הללו.
כך שנפלה בידי האופציה לרכוש אותו די קפצתי על ההזדמנות
משם הדרך להחליף מגבר היתה ברורה סלולה עם כוון ברור של DAC טוב ויכולת שליטה על הרמקולים הללו שיש להם 3 וופרים ( Dumping Factor גדול)
הקשבתי למגבר הזה ארוכות ומאוד נהניתי מהתוצאה
מצאתי אותו במחיר טוב ביד 2 וגם פה הבנתי שזה מה שמתאים לי ורכשתי את המגבר
אני מאוד מעריך את הדעות של כלל המגיבים בפורום, זה יפה שיש לי המון עצות ואני מאמץ את מה שמתאים לי
מפה והלאה כל מה שאני עושה זה להאזין לתוצאה שאני מאוד אוהב ונהנה ממנו למרות שיש כאלה שאומרים לי שאין לי תוצאות טובות האוזן שלי קובעת הכי הרבה עבורי והאוזן שלי מעדכנת אותי שאני מאוד אוהב את התוצאה והתוצאה מאוד טובה עבורי
אז אני בפירוש עושה את מה שאתה עשית נהנה ממה שיש לי ומקשיב לדיעות אחרות בלי לתת לזה לקלקל את ההנאה שלי מהתוצאה
הצורה שבה אני עובד היא ששדרוג שאני עושה מחזיק מעמד כמה שנים טובות ואני לא קופץ משדרוג לשדרוג
שמתי עין על SONETTO שאת אופי הקול שלו אני מאוד אוהב ושמעתי אותו אצל הבן שלי הרבה, היה לי ברור שאני רוצה את הרמקולים הללו.
כך שנפלה בידי האופציה לרכוש אותו די קפצתי על ההזדמנות
משם הדרך להחליף מגבר היתה ברורה סלולה עם כוון ברור של DAC טוב ויכולת שליטה על הרמקולים הללו שיש להם 3 וופרים ( Dumping Factor גדול)
הקשבתי למגבר הזה ארוכות ומאוד נהניתי מהתוצאה
מצאתי אותו במחיר טוב ביד 2 וגם פה הבנתי שזה מה שמתאים לי ורכשתי את המגבר
אני מאוד מעריך את הדעות של כלל המגיבים בפורום, זה יפה שיש לי המון עצות ואני מאמץ את מה שמתאים לי
מפה והלאה כל מה שאני עושה זה להאזין לתוצאה שאני מאוד אוהב ונהנה ממנו למרות שיש כאלה שאומרים לי שאין לי תוצאות טובות האוזן שלי קובעת הכי הרבה עבורי והאוזן שלי מעדכנת אותי שאני מאוד אוהב את התוצאה והתוצאה מאוד טובה עבורי
אז אני בפירוש עושה את מה שאתה עשית נהנה ממה שיש לי ומקשיב לדיעות אחרות בלי לתת לזה לקלקל את ההנאה שלי מהתוצאה
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 697 פעמים
תתחדש ותהנה מכשיר מעולה ההגל שרכשת
מצאת את עצמך דיי מהר בכל השדרגת הזאת וחסכת לך המון
מזכיר לי את הרכישה האחרונה שלי של הפרליסן והאקיופייז, זה היה זריז, כשיש חיבור טונאלי לא מתבלבלים פשוט שומעים מתרשמים ונהנים
בהצלחה שתהנה מהמערכת עוד שנים רבות
מצאת את עצמך דיי מהר בכל השדרגת הזאת וחסכת לך המון
מזכיר לי את הרכישה האחרונה שלי של הפרליסן והאקיופייז, זה היה זריז, כשיש חיבור טונאלי לא מתבלבלים פשוט שומעים מתרשמים ונהנים
בהצלחה שתהנה מהמערכת עוד שנים רבות
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
וואי וואי לא חשבתי שההודעה שלי תיצור דיון כ"כ אמוציונאלי
חשבתי לרשום עוד משהו לגבי הנושא של החשמל אבל נראה לי שנסתפק כרגע בכבל USB
שיהיה לנו המשך שבוע שקט ובטוח לנו ולצהל שנותן עבודה כדי שעוד חמש שנים המזרח התיכון יראה אחרת ונוכל לפרוח
שיהיה לנו המשך שבוע שקט ובטוח לנו ולצהל שנותן עבודה כדי שעוד חמש שנים המזרח התיכון יראה אחרת ונוכל לפרוח
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
חחח, אל תעצור את עצמך03/03/2026 11:55Crossover-Shop כתב: וואי וואי לא חשבתי שההודעה שלי תיצור דיון כ"כ אמוציונאלי
שיהיה לנו המשך שבוע שקט ובטוח לנו ולצהל שנותן עבודה כדי שעוד חמש שנים המזרח התיכון יראה אחרת ונוכל לפרוח...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
משנות היותי פה בפורומים הבנתי (לעיתים בדרך הקשה) שישנם נושאים שאי אפשר להתווכח לגביהם והם:Crossover-Shop כתב: [/list]72531709 user_id=8011]
וואי וואי לא חשבתי שההודעה שלי תיצור דיון כ"כ אמוציונאלי
שיהיה לנו המשך שבוע שקט ובטוח לנו ולצהל שנותן עבודה כדי שעוד חמש שנים המזרח התיכון יראה אחרת ונוכל לפרוח...
* דת
* פוליטיקה
* שמיעת הבדלים באינטרקונקטים
אז איש באמונתו יקנפג את המערכת שלו ויתענג על התוצאות שלדעתו הן הכי טובות
אני מקווה שהאנשים החמים בפורום יצליחו לקבל את אלו שחושבים ההפך מהם
אז אתה יכול לרשום משהו לגבי הנושא של החשמל כי נקודת המבט השונה היא מעניינת ולעיתים אף מבדחת
שנשמע בשורות טובות
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
אני בעד, מקסימום יפתח פה "דיון" חדש שלא דנו בו עוד...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

פילטר חשמל נורמלי - לא סיני מאלי אקספרס
לא יקר במיוחד העיקר שיהיה שקע אחד למגבר ושאר השקעים עם פילטר
וכבל חשמל תואם למגבר
לא סיפור יקר ועושה פלאים - מזכיר שיחידת ההגברה 'אוכלת' חשמל - ככל שהמתח יגיע יותר יציב הצליל ישתנה בהדרגה במיוחד במגברים עם הספק גבוהה ושנאיים גדולים
ממליץ לבחון את הנושא ברצינות
כנל לגבי כבל USB - לא מדבר עם מוצר ב1000 יורו
אבל כן כבל עם סיכוך גבוהה יותר למניעת הפרעות חשמל סביבתיות לא חסר כאלה סביבות 300-600 שח
לא יקר במיוחד העיקר שיהיה שקע אחד למגבר ושאר השקעים עם פילטר
וכבל חשמל תואם למגבר
לא סיפור יקר ועושה פלאים - מזכיר שיחידת ההגברה 'אוכלת' חשמל - ככל שהמתח יגיע יותר יציב הצליל ישתנה בהדרגה במיוחד במגברים עם הספק גבוהה ושנאיים גדולים
ממליץ לבחון את הנושא ברצינות
כנל לגבי כבל USB - לא מדבר עם מוצר ב1000 יורו
אבל כן כבל עם סיכוך גבוהה יותר למניעת הפרעות חשמל סביבתיות לא חסר כאלה סביבות 300-600 שח
מחזק את רועי.
מעבר לחשמל וכבלים, גם רצוי לבחון אך שהציוד יושב ואיפה הוא נמצא, דבר שמשפיע חזק על התוצאה.
אם הכול מונח על מזנון רועד, צפוף או מבולגן, הסאונד משלם על זה חד משמעית.
רצוי לשקול גם שיכוך, לבחון אותו בנק בהם ההשפעה שלהם מורידה מריחות ובלגן ונותן לצליל להתייצב.
תוצאה טובה זה לא רק מה קנית, אלא איך סידרת אותה...
מעבר לחשמל וכבלים, גם רצוי לבחון אך שהציוד יושב ואיפה הוא נמצא, דבר שמשפיע חזק על התוצאה.
רצוי לשקול גם שיכוך, לבחון אותו בנק בהם ההשפעה שלהם מורידה מריחות ובלגן ונותן לצליל להתייצב.
תוצאה טובה זה לא רק מה קנית, אלא איך סידרת אותה...
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

שיכוך זה בהחלט השלב הבא אחרי חשמל - זה גם משפיע - אבל זה כבר ממש fine tuning - סטנד ייעודי או רגליות שיכוך למגבר בהחלט יכול לשפר
פחות קשור לשרשור עצמו,
אבל לפעמים הוספת רזונטור קונטרולר טוב, יכולה להשפיע כ"כ חזק שזה מרגיש לפעמים כמו שדרוג של מכשיר (יקר וקיצוני ככל שיהיה).
לגבי שיכוך...
ברגע שהציוד יושב יציב ופחות סובל מרעידות ובלגן מכני, הכול נהיה נקי, ממוקד ורגוע יותר.
זה לא "קישוט", זה משהו שיכול לשנות אפילו דרמטית תוצאה...
עדיין, כל מקרה לגופו...
כדי לגעת בזה נכון, צריך להכיר לעומק את התוצאה הקיימת, להבין את הניואנסים, ולבוא עם הרבה ניסיון, האזנה, וחשיפה אמיתית לאורך זמן לשילובים שונים, עד שמבינים איפה המערכת מתחילה לשרת אותך, ולא אתה אותה.
אבל לפעמים הוספת רזונטור קונטרולר טוב, יכולה להשפיע כ"כ חזק שזה מרגיש לפעמים כמו שדרוג של מכשיר (יקר וקיצוני ככל שיהיה).
לגבי שיכוך...
ברגע שהציוד יושב יציב ופחות סובל מרעידות ובלגן מכני, הכול נהיה נקי, ממוקד ורגוע יותר.
זה לא "קישוט", זה משהו שיכול לשנות אפילו דרמטית תוצאה...
עדיין, כל מקרה לגופו...
כדי לגעת בזה נכון, צריך להכיר לעומק את התוצאה הקיימת, להבין את הניואנסים, ולבוא עם הרבה ניסיון, האזנה, וחשיפה אמיתית לאורך זמן לשילובים שונים, עד שמבינים איפה המערכת מתחילה לשרת אותך, ולא אתה אותה.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
זה נכון אולי למכשיר עם חלקים נעים כמו פטיפון ואז אולי רגליות בידוד יכולות לסייע.04/03/2026 10:41itay123 כתב: מחזק את רועי.
תוצאה טובה זה לא רק מה קנית, אלא איך סידרת אותה......
כשאין בלגן מול העיניים אז הכל מרגיש יותר רגוע גם באוזניים. אם תשמע בחושך זה לא ישנה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
בהחלט עלית על משהו, יש לי רק אוזן אחת לכן אני שומע במונו, אז חסכתי04/03/2026 14:52LiorShap כתב: Mulder
1. אין לך ניסיון
2. אין לך ניסיון בכלל
3. יש לך אוזן מוגבלת.
4. מה קרה לאוזן השניה?
5. ספר לנו על הדמיונות שלך...
אם המסקנה ש "רגליות מתקנות" ציוד כזה או אחר, זה רק מחדד עד כמה אין כיוון בכלל במה נאמר.
בפועל, בזבוז אנרגיה להתייחסות, אבל מודה, זה גם די משעשע ומעביר הזמן.
לא "מתקנים" מכשיר, אלא ממצים אותו.
האמת, הבעיה לא אצל אילו הטוענים בעיניים שאין הבדלים שמיעים, כי כדי לזהות הבדלים צריך ניסיון, רפרנס, ואוזניים שעברו משהו...
בלי זה, הכול נשמע אותו דבר, ואז מאוד קל לזלזל במה שלא מבינים.
לא כל מי ששומע מוזיקה באמת מבין מה, ואך וכמה הוא שומע.
האמת, הבעיה לא אצל אילו הטוענים בעיניים שאין הבדלים שמיעים, כי כדי לזהות הבדלים צריך ניסיון, רפרנס, ואוזניים שעברו משהו...
לא כל מי ששומע מוזיקה באמת מבין מה, ואך וכמה הוא שומע.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
הבעיה היא אך ורק אצלך ושכמותך, כל כך פשוט להבין ואתה מתעקש לא להבין, למה ?04/03/2026 15:50itay123 כתב: אם המסקנה ש "רגליות מתקנות" ציוד כזה או אחר, זה רק מחדד עד כמה אין כיוון בכלל במה נאמר.
לא כל מי ששומע מוזיקה באמת מבין מה, ואך וכמה הוא שומע....
פה אתה עושה מעצמך צחוק לך לשחור שם יקבלו אותך בחיבוק וליקוק גדול.
וכן אנחנו מבינים שאתה משועשע אז נקדים ונאמר שגם אנחנו.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
כשאין ניסיון ואין רפרנס, ואין ציוד, ואין תוצאה ואין כלום, הכי קל להפוך הכול לבדיחה.
זה חוסך את הצורך באמת להבין על מה מדברים...
זה חוסך את הצורך באמת להבין על מה מדברים...