Nuki הוציאו מנעול חדש (דור 5)

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1780
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #101 

דרך אגב , בנוקי ישראל אומרים שבימים הקרובים הנוקי אולטרה מותאם יצא למכירה בארץ

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46324
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #102 

המוצר יהיה זמין לרכישה מוקדמת במחיר של 1249 ש"ח, כאשר מי שיבחר לרכוש בתקופה זו ייהנה מ-10% הנחה.
עמוד הרכישה יעלה היום בערב.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #103 

הקישור לרכישה מוקדמת באויר:
https://www.nuki.co.il/product/nuki-sma ... ra-israel/

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1305
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #104 

מבאס שהוא לא תומך ב-WDR :(

dr0r פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #105 

1,124 ₪ זה אחלה מחיר, בטח בהתחשב בכך שהם היו צריכים לבצע התאמות.
ה-Pro עולה €269 (= 930 ₪) באירופה, פלוס מתאם צילינדר ב-45 ₪, וגם יותר גדול ומגושם.

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #106 

17/03/2026 19:38  
dr0r כתב:
1,124 ₪ זה אחלה מחיר, בטח בהתחשב בכך שהם היו צריכים לבצע התאמות.
ה-Pro עולה €269 (= 930 ₪) באירופה, פלוס מתאם צילינדר ב-45 ₪, וגם יותר גדול ומגושם.
...
אני חושב שזה סהכ מחיר בסדר אבל...
לא עשו שום דבר לדעתי. יש את הנוקי של ארהב שהוא בעצם אולטרה חסר צילינדר ש"לא יודע" להסתובב מספר סיבובים. לדעתי לקחו אותו, היצרן שינה פירמוור וגמר את הסיפור. או משהו בסגנון הזה. יכלו גם לקחת את האולטרה האירופאי ולארוז אותו בלי הצילינדר.
אם הצד האחורי של המנעול עדיין אותו גלגל שיניים אז ברור שלא עשו כלום.
לגבי המחיר: בארץ זה לא כולל צילינדר. בחול מחיר כזה בערך מגיע עם הצילינדר. והצילינדר הוא החלק הרציני מבחינת המחיר.
בקיצור, לא גנבה אבל גם לא מציאה.
כן תקבלו תמיכה שזה חשוב אבל צריך לקחת בפרופורציה.
נוקי IO לא שולחים לישראל כנראה בגלל הזכיון המקומי אבל למי שמחפש דיל טוב ואוהב DIY יכול לקנות באירופה את האולטרה ולהדפיס מתאם כפי שעשו פה מספר אנשים כבר.

dr0r פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #107 

18/03/2026 16:46  
gkatz כתב:
אני חושב שזה סהכ מחיר בסדר אבל...
לא עשו שום דבר לדעתי. יש את הנוקי של ארהב שהוא בעצם אולטרה חסר צילינדר ש"לא יודע" להסתובב מספר סיבובים. לדעתי לקחו אותו, היצרן שינה פירמוור וגמר את הסיפור. או משהו בסגנון הזה. יכלו גם לקחת את האולטרה האירופאי ולארוז אותו בלי הצילינדר.
אם הצד האחורי של המנעול עדיין אותו גלגל שיניים אז ברור שלא עשו כלום.
לגבי המחיר: בארץ זה לא כולל צילינדר. בחול מחיר כזה בערך מגיע עם הצילינדר. והצילינדר הוא החלק הרציני מבחינת המחיר.
בקיצור, לא גנבה אבל גם לא מציאה.
כן תקבלו תמיכה שזה חשוב אבל צריך לקחת בפרופורציה.
נוקי IO לא שולחים לישראל כנראה בגלל הזכיון המקומי אבל למי שמחפש דיל טוב ואוהב DIY יכול לקנות באירופה את האולטרה ולהדפיס מתאם כפי שעשו פה מספר אנשים כבר.
...
ההשוואה במחיר היא כמובן ל-Pro, שלא כולל את הצילינדר. הם היו צריכים להחליף את גלגל השיניים במשהו שיכול להתלבש על המחבר של הפרפר.
זו לא מציאה, אבל גם כשנוקי היו שולחים לארץ, היית משלם 930 ₪ + 167 ₪ מע״מ + משלוח (ומע״מ על המשלוח, ועמלות שקר כלשהו) + 45 ₪ מתאם צילינדר, ועברת את ה-1,124 ₪ בהרבה. כמובן שזה כלל תשלום מע״מ כפול, כי נוקי לקחו לעצמם את המע״מ האירופי במשלוחים לארץ.

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #108 

19/03/2026 9:57  
dr0r כתב:
ההשוואה במחיר היא כמובן ל-Pro, שלא כולל את הצילינדר. הם היו צריכים להחליף את גלגל השיניים במשהו שיכול להתלבש על המחבר של הפרפר.
זו לא מציאה, אבל גם כשנוקי היו שולחים לארץ, היית משלם 930 ₪ + 167 ₪ מע״מ + משלוח (ומע״מ על המשלוח, ועמלות שקר כלשהו) + 45 ₪ מתאם צילינדר, ועברת את ה-1,124 ₪ בהרבה. כמובן שזה כלל תשלום מע״מ כפול, כי נוקי לקחו לעצמם את המע״מ האירופי במשלוחים לארץ.
...
אל תהיה בטוח. אם אני צריך לנחש הם לקחו אולטרה רגיל עם אותו גלגל שיניים והדפיסו מתאם לא מעל הפרפר אלה ישירות על הצילינדר לשלושת הצילינדרים שהם ציינו. הסיכוי שהם עשו אולטרה שמתלבש על פרפר שואף לאפס... מתאם צילינדר "ערום" לגלגל שיניים יש בשפע להדפסות כבר שנה
נכנסת למספרים אז חייב לתקן:
אולטרה באירופה 1120שח (כולל צילינדר). הדפסה של מתאם אצל חבר 0 (או חמישים שח נגיד בחנות)
קיפד 2 באירופה 450שח
איך מגיעים למספרים האלה? קוד קופון פשוט של 10% שקיים כל הזמן למי שנרשם או חיפוש ברשת. גם יש מבצעים כל הזמן...
אם מישהו נוסע לארופה - זו אופציה יותר טובה.
אני עדיין חושב שיש משמעות לאחריות ולכן אומר שרק למיטיבי הDIY עם גישה לארופה הייתי ממליץ לקנות בחול ולכל השאר בארץ
מה שכן מעניין זה מה זו ההתאמה המיוחדת שעשו לארץ. זה ממש סוד כמוס. זה הדבר היחד שמעניין פה. האם סצם הדפיסו משהו או שמנגנון המנעול עצמו שונה (כפי שציינתי ההערכה שלי שלא עשו כלום).
היות ואני לא אקנה את המודל שיש פה לכשמישהו יקבל אשמח אם ירשום פה מה סוד ההתאמה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #109 

זמין גם ב- KSP במחיר נמוך יותר, כי אפשר להנפיק קופון של 50 ש"ח
https://ksp.co.il/web/item/449531

dr0r פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #110 

19/03/2026 11:15  
gkatz כתב:
אל תהיה בטוח. אם אני צריך לנחש הם לקחו אולטרה רגיל עם אותו גלגל שיניים והדפיסו מתאם לא מעל הפרפר אלה ישירות על הצילינדר לשלושת הצילינדרים שהם ציינו. הסיכוי שהם עשו אולטרה שמתלבש על פרפר שואף לאפס... מתאם צילינדר "ערום" לגלגל שיניים יש בשפע להדפסות כבר שנה
נכנסת למספרים אז חייב לתקן:
אולטרה באירופה 1120שח (כולל צילינדר). הדפסה של מתאם אצל חבר 0 (או חמישים שח נגיד בחנות)
קיפד 2 באירופה 450שח
איך מגיעים למספרים האלה? קוד קופון פשוט של 10% שקיים כל הזמן למי שנרשם או חיפוש ברשת. גם יש מבצעים כל הזמן...
אם מישהו נוסע לארופה - זו אופציה יותר טובה.
אני עדיין חושב שיש משמעות לאחריות ולכן אומר שרק למיטיבי הDIY עם גישה לארופה הייתי ממליץ לקנות בחול ולכל השאר בארץ
מה שכן מעניין זה מה זו ההתאמה המיוחדת שעשו לארץ. זה ממש סוד כמוס. זה הדבר היחד שמעניין פה. האם סצם הדפיסו משהו או שמנגנון המנעול עצמו שונה (כפי שציינתי ההערכה שלי שלא עשו כלום).
היות ואני לא אקנה את המודל שיש פה לכשמישהו יקבל אשמח אם ירשום פה מה סוד ההתאמה
...
כן, אמרתי על המחבר של הפרפר, כלומר מתחבר במקומו. הפרפר עצמו לא יכול להיכנס גם ל-pro. זה כנראה מחליף את גלגל השיניים. לא סיפור גדול, אבל לא בטוח שהדפסה, כי גלגל השיניים הזה צריך לעמוד במומנט גבוה. צודק בנוגע ל-10%, הם פשוט הוסיפו את ההנחה הזו רק בקיץ.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #111 

גם זה דורש שהשפה של המנעול תבלוט במספר מילימטרים?

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #112 

19/03/2026 12:49  
Nemesis כתב:
גם זה דורש שהשפה של המנעול תבלוט במספר מילימטרים?
...
כן נראה לי 3 מ"מ

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #113 

19/03/2026 15:11  
dudis כתב:
כן נראה לי 3 מ"מ
...
אוך, אין לי. במידה ולא, יש להם מתאם כמו לדגם הקודם?

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #114 

dr0r כתב: בגלל זה בדיוק הם ירצו לעזור. כי זו לא תקלה נפוצה, והעלות של להחליף לך את המנעול שולית.
...
אכן נוקי בחו"ל מאוד רצו לעזור ולשלוח לי מנעול חדש לארץ במקום התקול , אבל נראה שהיבואן בארץ מאוד חזק ולא מאפשר להם לשלוח לי מנעול חדש לישראל או להחליף באישור שלהם ,חבל

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #115 

איך היבוא האישי שלך התחבר ליבואן בארץ?
היצרן אמר לך לדבר איתו קודם?

dr0r פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #116 

dudis כתב: אכן נוקי בחו"ל מאוד רצו לעזור ולשלוח לי מנעול חדש לארץ במקום התקול , אבל נראה שהיבואן בארץ מאוד חזק ולא מאפשר להם לשלוח לי מנעול חדש לישראל או להחליף באישור שלהם ,חבל
...
בושה וחרפה. זה מוצר שגם היום הם לא מיבאים, ואין להם שום כוונה ליבא אותו.

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #117 

ziv_r כתב: איך היבוא האישי שלך התחבר ליבואן בארץ?
היצרן אמר לך לדבר איתו קודם?
...
כן , גם שלחו אותי אליו והוא לא נותן שירות למוצרים שנרכשו בחו״ל וגם היצרן ניסה לטפל בי דרך היבואן אבל הכל הגיע למבוי סתום הם לא מוכני והדרך היחידה שאני אמצא כתובת באירופה שדרכה אוכל לקבל את הנוקי החדש

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #118 

הרבה יבואנים מתנהגים בצורה דומה, כנ״ל יצרנים שלא שולחים בינלאומי - ולא חסר חברות עם כתובת וירטואלית עבורך שיעבירו את החבילה לארץ. זה לא שאתה במבוי סתום.

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #119 

האם יש אפשרות לרכוש נוקי גרסה ישנה במחיר טוב?

אני צריך לדלת משנית בבית ואשמח לכניסה ללא מפתח במחיר הנמוך ביותר

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #120 

אני בהלם. והאמת לא בטוח שזה חוקי. זו זכותו של היבואן לא לתת אחריות אבל זו לא זכותו לומר ליצרן לא לשלוח תחליף למוצר פגום.

אולי לא הסברת להם את המצב? אני לא בטוח שנוקי העולמי צודקים. יש מצב שהם מחוייבים לשלוח לך תחליף לישראל

בכל מקרה אם זו ההתנהגות של היבואן המקומי ממליץ לכולם פה להצביע ברגליים....

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”