Nuki הוציאו מנעול חדש (דור 5)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
המוצר יהיה זמין לרכישה מוקדמת במחיר של 1249 ש"ח, כאשר מי שיבחר לרכוש בתקופה זו ייהנה מ-10% הנחה.
עמוד הרכישה יעלה היום בערב.
עמוד הרכישה יעלה היום בערב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני חושב שזה סהכ מחיר בסדר אבל...17/03/2026 19:38dr0r כתב: 1,124 ₪ זה אחלה מחיר, בטח בהתחשב בכך שהם היו צריכים לבצע התאמות.
ה-Pro עולה €269 (= 930 ₪) באירופה, פלוס מתאם צילינדר ב-45 ₪, וגם יותר גדול ומגושם....
לא עשו שום דבר לדעתי. יש את הנוקי של ארהב שהוא בעצם אולטרה חסר צילינדר ש"לא יודע" להסתובב מספר סיבובים. לדעתי לקחו אותו, היצרן שינה פירמוור וגמר את הסיפור. או משהו בסגנון הזה. יכלו גם לקחת את האולטרה האירופאי ולארוז אותו בלי הצילינדר.
אם הצד האחורי של המנעול עדיין אותו גלגל שיניים אז ברור שלא עשו כלום.
לגבי המחיר: בארץ זה לא כולל צילינדר. בחול מחיר כזה בערך מגיע עם הצילינדר. והצילינדר הוא החלק הרציני מבחינת המחיר.
בקיצור, לא גנבה אבל גם לא מציאה.
כן תקבלו תמיכה שזה חשוב אבל צריך לקחת בפרופורציה.
נוקי IO לא שולחים לישראל כנראה בגלל הזכיון המקומי אבל למי שמחפש דיל טוב ואוהב DIY יכול לקנות באירופה את האולטרה ולהדפיס מתאם כפי שעשו פה מספר אנשים כבר.
-
dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
ההשוואה במחיר היא כמובן ל-Pro, שלא כולל את הצילינדר. הם היו צריכים להחליף את גלגל השיניים במשהו שיכול להתלבש על המחבר של הפרפר.18/03/2026 16:46gkatz כתב: אני חושב שזה סהכ מחיר בסדר אבל...
לא עשו שום דבר לדעתי. יש את הנוקי של ארהב שהוא בעצם אולטרה חסר צילינדר ש"לא יודע" להסתובב מספר סיבובים. לדעתי לקחו אותו, היצרן שינה פירמוור וגמר את הסיפור. או משהו בסגנון הזה. יכלו גם לקחת את האולטרה האירופאי ולארוז אותו בלי הצילינדר.
אם הצד האחורי של המנעול עדיין אותו גלגל שיניים אז ברור שלא עשו כלום.
לגבי המחיר: בארץ זה לא כולל צילינדר. בחול מחיר כזה בערך מגיע עם הצילינדר. והצילינדר הוא החלק הרציני מבחינת המחיר.
בקיצור, לא גנבה אבל גם לא מציאה.
כן תקבלו תמיכה שזה חשוב אבל צריך לקחת בפרופורציה.
נוקי IO לא שולחים לישראל כנראה בגלל הזכיון המקומי אבל למי שמחפש דיל טוב ואוהב DIY יכול לקנות באירופה את האולטרה ולהדפיס מתאם כפי שעשו פה מספר אנשים כבר....
זו לא מציאה, אבל גם כשנוקי היו שולחים לארץ, היית משלם 930 ₪ + 167 ₪ מע״מ + משלוח (ומע״מ על המשלוח, ועמלות שקר כלשהו) + 45 ₪ מתאם צילינדר, ועברת את ה-1,124 ₪ בהרבה. כמובן שזה כלל תשלום מע״מ כפול, כי נוקי לקחו לעצמם את המע״מ האירופי במשלוחים לארץ.
אל תהיה בטוח. אם אני צריך לנחש הם לקחו אולטרה רגיל עם אותו גלגל שיניים והדפיסו מתאם לא מעל הפרפר אלה ישירות על הצילינדר לשלושת הצילינדרים שהם ציינו. הסיכוי שהם עשו אולטרה שמתלבש על פרפר שואף לאפס... מתאם צילינדר "ערום" לגלגל שיניים יש בשפע להדפסות כבר שנה19/03/2026 9:57dr0r כתב: ההשוואה במחיר היא כמובן ל-Pro, שלא כולל את הצילינדר. הם היו צריכים להחליף את גלגל השיניים במשהו שיכול להתלבש על המחבר של הפרפר.
זו לא מציאה, אבל גם כשנוקי היו שולחים לארץ, היית משלם 930 ₪ + 167 ₪ מע״מ + משלוח (ומע״מ על המשלוח, ועמלות שקר כלשהו) + 45 ₪ מתאם צילינדר, ועברת את ה-1,124 ₪ בהרבה. כמובן שזה כלל תשלום מע״מ כפול, כי נוקי לקחו לעצמם את המע״מ האירופי במשלוחים לארץ....
נכנסת למספרים אז חייב לתקן:
אולטרה באירופה 1120שח (כולל צילינדר). הדפסה של מתאם אצל חבר 0 (או חמישים שח נגיד בחנות)
קיפד 2 באירופה 450שח
איך מגיעים למספרים האלה? קוד קופון פשוט של 10% שקיים כל הזמן למי שנרשם או חיפוש ברשת. גם יש מבצעים כל הזמן...
אם מישהו נוסע לארופה - זו אופציה יותר טובה.
אני עדיין חושב שיש משמעות לאחריות ולכן אומר שרק למיטיבי הDIY עם גישה לארופה הייתי ממליץ לקנות בחול ולכל השאר בארץ
מה שכן מעניין זה מה זו ההתאמה המיוחדת שעשו לארץ. זה ממש סוד כמוס. זה הדבר היחד שמעניין פה. האם סצם הדפיסו משהו או שמנגנון המנעול עצמו שונה (כפי שציינתי ההערכה שלי שלא עשו כלום).
היות ואני לא אקנה את המודל שיש פה לכשמישהו יקבל אשמח אם ירשום פה מה סוד ההתאמה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
dr0r
-
- חבר ותיק

כן, אמרתי על המחבר של הפרפר, כלומר מתחבר במקומו. הפרפר עצמו לא יכול להיכנס גם ל-pro. זה כנראה מחליף את גלגל השיניים. לא סיפור גדול, אבל לא בטוח שהדפסה, כי גלגל השיניים הזה צריך לעמוד במומנט גבוה. צודק בנוגע ל-10%, הם פשוט הוסיפו את ההנחה הזו רק בקיץ.19/03/2026 11:15gkatz כתב: אל תהיה בטוח. אם אני צריך לנחש הם לקחו אולטרה רגיל עם אותו גלגל שיניים והדפיסו מתאם לא מעל הפרפר אלה ישירות על הצילינדר לשלושת הצילינדרים שהם ציינו. הסיכוי שהם עשו אולטרה שמתלבש על פרפר שואף לאפס... מתאם צילינדר "ערום" לגלגל שיניים יש בשפע להדפסות כבר שנה
נכנסת למספרים אז חייב לתקן:
אולטרה באירופה 1120שח (כולל צילינדר). הדפסה של מתאם אצל חבר 0 (או חמישים שח נגיד בחנות)
קיפד 2 באירופה 450שח
איך מגיעים למספרים האלה? קוד קופון פשוט של 10% שקיים כל הזמן למי שנרשם או חיפוש ברשת. גם יש מבצעים כל הזמן...
אם מישהו נוסע לארופה - זו אופציה יותר טובה.
אני עדיין חושב שיש משמעות לאחריות ולכן אומר שרק למיטיבי הDIY עם גישה לארופה הייתי ממליץ לקנות בחול ולכל השאר בארץ
מה שכן מעניין זה מה זו ההתאמה המיוחדת שעשו לארץ. זה ממש סוד כמוס. זה הדבר היחד שמעניין פה. האם סצם הדפיסו משהו או שמנגנון המנעול עצמו שונה (כפי שציינתי ההערכה שלי שלא עשו כלום).
היות ואני לא אקנה את המודל שיש פה לכשמישהו יקבל אשמח אם ירשום פה מה סוד ההתאמה...
אכן נוקי בחו"ל מאוד רצו לעזור ולשלוח לי מנעול חדש לארץ במקום התקול , אבל נראה שהיבואן בארץ מאוד חזק ולא מאפשר להם לשלוח לי מנעול חדש לישראל או להחליף באישור שלהם ,חבלdr0r כתב: בגלל זה בדיוק הם ירצו לעזור. כי זו לא תקלה נפוצה, והעלות של להחליף לך את המנעול שולית....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

איך היבוא האישי שלך התחבר ליבואן בארץ?
היצרן אמר לך לדבר איתו קודם?
היצרן אמר לך לדבר איתו קודם?
-
dr0r
-
- חבר ותיק

בושה וחרפה. זה מוצר שגם היום הם לא מיבאים, ואין להם שום כוונה ליבא אותו.dudis כתב: אכן נוקי בחו"ל מאוד רצו לעזור ולשלוח לי מנעול חדש לארץ במקום התקול , אבל נראה שהיבואן בארץ מאוד חזק ולא מאפשר להם לשלוח לי מנעול חדש לישראל או להחליף באישור שלהם ,חבל...
כן , גם שלחו אותי אליו והוא לא נותן שירות למוצרים שנרכשו בחו״ל וגם היצרן ניסה לטפל בי דרך היבואן אבל הכל הגיע למבוי סתום הם לא מוכני והדרך היחידה שאני אמצא כתובת באירופה שדרכה אוכל לקבל את הנוקי החדש...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הרבה יבואנים מתנהגים בצורה דומה, כנ״ל יצרנים שלא שולחים בינלאומי - ולא חסר חברות עם כתובת וירטואלית עבורך שיעבירו את החבילה לארץ. זה לא שאתה במבוי סתום.
אני בהלם. והאמת לא בטוח שזה חוקי. זו זכותו של היבואן לא לתת אחריות אבל זו לא זכותו לומר ליצרן לא לשלוח תחליף למוצר פגום.
אולי לא הסברת להם את המצב? אני לא בטוח שנוקי העולמי צודקים. יש מצב שהם מחוייבים לשלוח לך תחליף לישראל
בכל מקרה אם זו ההתנהגות של היבואן המקומי ממליץ לכולם פה להצביע ברגליים....
אולי לא הסברת להם את המצב? אני לא בטוח שנוקי העולמי צודקים. יש מצב שהם מחוייבים לשלוח לך תחליף לישראל
בכל מקרה אם זו ההתנהגות של היבואן המקומי ממליץ לכולם פה להצביע ברגליים....