תוכנת צופר (במקום פיקוד העורף)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
תצרף את מסך ההגדרות. זה הבעיה עם התוכנה הזו - יש המון הגדרות אז קל להתברבר...
שים לב להגדרות ששמתי בפוסט הראשון בשרשור, תוודא שאתה במצב "עוקף מצב שקט ושעוצמת ההתראה שלך סבירה + שבחרת צליל הגיוני להתראה.
שים לב להגדרות ששמתי בפוסט הראשון בשרשור, תוודא שאתה במצב "עוקף מצב שקט ושעוצמת ההתראה שלך סבירה + שבחרת צליל הגיוני להתראה.
-
oferlaor
- מנהל

מעניין. תבדוק שנתת להם גישה ל-GPS
נסה לבחור את המיקום שלך, זה יצמצם את הבעיות.
נסה לבחור את המיקום שלך, זה יצמצם את הבעיות.
תודה על הרצון לעזור אבל העניין הוא שהוא כן מזהה את המיקום והנוטיפיקציות קופצות, רק אין התראה קולית. לדעתי זה שולל את בעיות המיקום וה-GPS.10/03/2026 18:37oferlaor כתב: מעניין. תבדוק שנתת להם גישה ל-GPS
נסה לבחור את המיקום שלך, זה יצמצם את הבעיות....
פניתי למפתחים, בינתיים ללא מענה, אבל אני מקווה שיענו בהקדם
אוכל לקשר אותך לאחד המפתחים של צופר במידה ותרצה…10/03/2026 22:19ohecht כתב: תודה על הרצון לעזור אבל העניין הוא שהוא כן מזהה את המיקום והנוטיפיקציות קופצות, רק אין התראה קולית. לדעתי זה שולל את בעיות המיקום וה-GPS.
פניתי למפתחים, בינתיים ללא מענה, אבל אני מקווה שיענו בהקדם...
אשמח מאוד, שלחתי דיווח על תקלה דרך האפליקציה עם הפרטים שלי, האם הם קוראים את התקלות? במידה וכן יש שם את כל הפרטים שלי ואשמח לדבג את זה יחד איתם....
11/03/2026 11:32ohecht כתב: אשמח מאוד, שלחתי דיווח על תקלה דרך האפליקציה עם הפרטים שלי, האם הם קוראים את התקלות? במידה וכן יש שם את כל הפרטים שלי ואשמח לדבג את זה יחד איתם....
הם אמורים לקרוא את תקלות והכל הוא לא עונה לי משום מה . אעדכן
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
עופר המלצה טובה, ההתראות ה"רגילות" בטלפון עשו התקף לב, לא ידעתי שאפשר לבטל אותן.
- אלי וילנאי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- שם מלא: אלי וילנאי
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
להבנתי כשיש רקטות מלבנון ההתראה הקריטית כלל לא קיימת ואם אין אפליקציה של פיקוד העורף (או צופר), אתה לא תקבל שום אינדיקציה מהטלפון
-
oferlaor
- מנהל

באייפון זה חבוי היטב בתחתית מסך ה-notifications איפה שבחיים לא תחפש את זה אם לא סיפרו לך שזה קיים...