תביעת הענק של אלקטרוניקס פרו כנגד סמסונג - יתכן שמה שכתבו פה כל השנים היה נכון?
- LockingBird
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
Re: תחקיר ותביעת ענק של אלקטרוניס פרו נגד סמסונג בגלל ריבוי התקלות במוצרים שלהם
לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.21/11/2025 1:59טלHD כתב: מה בדיוק אפשר לצפות מיבואן + נותן שירות גרועים כל כך כמו סמליין ואלק' פרו.
שנים ארוכות נכתבו כאן מאות, אולי אלפי פוסטים על זה... ועדיין הפרייארים המשיכו לקנות....
נשגב מבינתי איך סמסונג ישראל המשיכו למכור כל כך הרבה טלויזיות ומוצרים לבנים עם אחוז תקלות ושירות מהגרועים בעולם...במשך יותר מעשור.
אלק' פרו שידרו במשך שנים ארוכות שהכל בסדר עם המוצרים והלקוחות הם האשמים בגלל כל מיני האשמות מופרכות של שימוש לא נכון ו/או נזק עצמי.
פתאום... שהזכיון נלקח מהם, היצרן אשם כי הגלגל מתהפך עליהם.
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא......
לא הכרתי את נותן השירות אלקטרוניקס פרו עד שעשיתי את הטעות הקשה וקניתי את טלוויזית הדגל של סמסונג ב-2022 (זה לא עניין של פראיירים, רוב האנשים בישראל לא מכירים את הפורום). לאחר ההתקנה הרשלנית של העובד שלהם, בצפייה הראשונה בלילה, הבנתי שמשהו לא בסדר. התקשרתי למוקד השירות שלהם (האתר שלהם הוא פשוט ביזיון), לקח להם שבוע לקבוע לי טכנאי (לקבוע, לא לתאם, זה מה יש) לתאריך של שבועיים קדימה. כשהגיע, האשים את התאורה שלי בבית... בעוד שאני התעקשתי שלא ייתכן שחברת ענק כזו מוציאה מסך עם ציפוי שגורם לבעיה יותר גדולה ממה שהוא מנסה לפתור (לראיה - סמסונג "תיקנה" את העניין בדגם העוקב, ה-QN90C).
כמובן שנשארתי עם המסך, ולאחר פחות מ-3 שנים הוא הלך (תאורה אחורית מתה). אלקטרוניקס פרו, שוב, ניסו למרוח אותי ולאחר שלושה שבועות כשהטכנאי הואיל בטובו להגיע, קבעו לי החלפה ("אנחנו לא מתקנים מסכי סמסונג") לאותו דגם. לאחר עוד שבוע, הביאו לי מסך ממחסן העודפים שלהם עם אותה תקלה... אשכרה.
היצרן פח. גם ברדיט, המון תלונות על תקלות. פשוט אין QC/QA. נותן השירות היה צריך להרים דגל בזמן, ולא עכשיו כשנגמר הזיכיון.
אישית לא אתקרב (וכך ממליץ לכל מכריי) לכל מוצר שאלקטרוניקס פרו הם נותן השירות שלו (אולי זה זמן ומקום טוב לכתוב לכל רוכשי מסכי ה-TCL שמיובאים ע"י C-DATA - מה אתם עושים?? תסתכלו מי נותן השירות!).
אמת. לעומת המוצרים לעיל, המכשירים הסלולריים של Samsung Mobile מצויינים. כל מכשיר שלהם שאי פעם רכשתי עבד מעולה עד שהחלטתי לשדרג מסיבות טכנולוגיות. הם כולם עובדים עד היום. כמה הם אמינים?21/11/2025 1:59טלHD כתב: דרך אגב, אין קשר בין סמסונג יצרן המוצרים הלבנים והטלויזיות לבין סמסונג יצרן מכשירים הסלולריים והשעונים החכמים. זו חטיבה נפרדת לחלוטין.
גם היצרן, גם היבואן וגם נותן השירות....
Galaxy S שברשותי (נרכש דרך אורנג' בסוף 2010) עדיין עובד. היום על תקן רדיו חירום שלי בממ"ד
בזכות ה-Note3 שעדיין ברשותי (יש לו IR blaster) יכולתי להיכנס לתפריט טכנאי של המסך סמסונג ולהראות למתקינים של אלק' פרו שהמסך החלופי לא עבד "עד מאה שעות" כפי שהבטיחו לי.
לסיכום, לא הייתי מאשים את היבואן. יש פה יצרן גרוע ונותן שירות גרוע. אם אתם קוראים את זה, ממליץ לכם להתרחק משניהם כמו מאש.
עשיתי צילומי מסך מהכתבה. מדובר בדגמים שספק אם למישהו עוד יש בבית:...
טלוויזיות ועוד טלוויזיות ומקררים אם יש כאן עורך דין שמנוי על מאגר פסקי הדין, יוכל לעיין בכתב התביעה שכנראה מכילה את הטבלאות המלאות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
Re: תחקיר ותביעת ענק של אלקטרוניס פרו נגד סמסונג בגלל ריבוי התקלות במוצרים שלהם
פשוט. הלקוח הישראלי הממוצע מטומטם. הנה ההוכחה שחור על גבי לבן.21/11/2025 1:59טלHD כתב: מה בדיוק אפשר לצפות מיבואן + נותן שירות גרועים כל כך כמו סמליין ואלק' פרו.
שנים ארוכות נכתבו כאן מאות, אולי אלפי פוסטים על זה... ועדיין הפרייארים המשיכו לקנות....
נשגב מבינתי איך סמסונג ישראל המשיכו למכור כל כך הרבה טלויזיות ומוצרים לבנים עם אחוז תקלות ושירות מהגרועים בעולם...במשך יותר מעשור.
אלק' פרו שידרו במשך שנים ארוכות שהכל בסדר עם המוצרים והלקוחות הם האשמים בגלל כל מיני האשמות מופרכות של שימוש לא נכון ו/או נזק עצמי.
פתאום... שהזכיון נלקח מהם, היצרן אשם כי הגלגל מתהפך עליהם.
...
לפני מספר שנים קניתי מייבש כביסה מתקדם של סמסונג
היה אילוץ כי רבתי עם חברת השרות של בוש אז החלטתי לסיים אתם
מרוב שהיינו שבעי רצון מהמייבש רכשנו לפני כחצי שנה מכונת כביסה גם של סמסונג
גם המכונה (11 ק"ג) יצאה מעולה ואנחנו ממש שבעי רצון ומשתמשים המון במכונה והמייבש, מספר פעמים ביום.
עכשיו התחלף היבואן וחברת השרות אז ברור שמוציאים את הכביסה המלוכלכת החוצה,
זו תביעה משפטית, ההקצנה בלתי נמנעת
היה אילוץ כי רבתי עם חברת השרות של בוש אז החלטתי לסיים אתם
מרוב שהיינו שבעי רצון מהמייבש רכשנו לפני כחצי שנה מכונת כביסה גם של סמסונג
גם המכונה (11 ק"ג) יצאה מעולה ואנחנו ממש שבעי רצון ומשתמשים המון במכונה והמייבש, מספר פעמים ביום.
עכשיו התחלף היבואן וחברת השרות אז ברור שמוציאים את הכביסה המלוכלכת החוצה,
זו תביעה משפטית, ההקצנה בלתי נמנעת
אכן אתה הבעת את הדעה שאסור להתקרב למותג לאחר ששיתפת בחוויתך, ולא פעם זה הוביל למחשבה של המנהלים שמדובר בהטפה.24/11/2025 14:25ahersko כתב: ראיתי את התחקיר ונזכרתי במאות הפעמים (אולי אלפי פעמים) שכתבתי שסמסונג זה פח אשפה
עד שנמאס לי ועזבתי...
אז אל דאגה, לא חזרתי ואני לא מטיף לאף אחד
תמשיכו בדרככם!...
עכשיו נותר לראות את כתב ההגנה שתגיש סמסונג. יתכן מאד שיתגלה כאן מידע מעניין מאד גם על ההתנהלות של אלטרוניקס פרו מול הצרכנים.
אני יכול להגיד מהצד שלי שכשהיו תקלות/בעיות עם TV של סמסונג קיבלנו שירות טוב (היו כ-2 תקלות מתוך 13 TV שרכשנו למשפחה)
אין דרך לדעת שהנתונים שהוצגו בטבלת התקלות והדגמים - הם "מדוייקים" ??
וזה מאוד מוזר שכשהם סיימו עם הזיכיון - פתאום יש תביעה ...
אגב גם ל- LG וגם ל-סוני ולשאר יש תקלות ואני מעריך כי לא נדע באמת את אחוז התקלות והדגמים הבעייתיים.
אני כן שמתי לב שיש לא מעט שמתלוננים על השירות של אלקטרוניקס פרו - ובכל מקרה הם די שולטים בשוק ומוכרים הכי הרבה TV
ככה שגם כמות התקלות תהיה מן הסתם גבוהה יותר. אגב גם לגבי המקררים שלהם ראיתי לא פעם טענות ובעיות (שלא פעם מוצדקות).
בכל מקרה , יהיה מעניין לדעת לאן זה ילך ..
אני בכל אופן בזמן האחרון המלצתי לכמה חברים על TCL באיכות סבירה (דגמי ה- 855 בעיקר) ובינתיים הכל טוב.
אגב גם ל- LG וגם ל-סוני ולשאר יש תקלות ואני מעריך כי לא נדע באמת את אחוז התקלות והדגמים הבעייתיים.
אני כן שמתי לב שיש לא מעט שמתלוננים על השירות של אלקטרוניקס פרו - ובכל מקרה הם די שולטים בשוק ומוכרים הכי הרבה TV
ככה שגם כמות התקלות תהיה מן הסתם גבוהה יותר. אגב גם לגבי המקררים שלהם ראיתי לא פעם טענות ובעיות (שלא פעם מוצדקות).
אני בכל אופן בזמן האחרון המלצתי לכמה חברים על TCL באיכות סבירה (דגמי ה- 855 בעיקר) ובינתיים הכל טוב.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
זה ממש לא רק התקלות...24/11/2025 22:49movieman כתב: אני יכול להגיד מהצד שלי שכשהיו תקלות/בעיות עם TV של סמסונג קיבלנו שירות טוב (היו כ-2 תקלות מתוך 13 TV שרכשנו למשפחה)
אני בכל אופן בזמן האחרון המלצתי לכמה חברים על TCL באיכות סבירה (דגמי ה- 855 בעיקר) ובינתיים הכל טוב....
זה בעיקר איך מתנהלים בטיפול ובמתן שירות ואחריות מול הלקוחות.
סמליין בתחילת הדרך היתה גם נותן השירות והתנהגה כמו אחרון הסוחרים בשוק מול הלקוחות שלה...
אחרי ששקעה בבוץ של עצמה, העבירה את הביצה והבוץ לאלק' פרו שהמשיכה בדרכה של סמליין. זה רק היה עניין של זמן (יותר מידי זמן) עד שסמליין ואלק' פרו ישקעו בבוץ של עצמם ביחד ויקחו להם את הזיכיון.
אני נכוויתי יחסית בהתחלה של כל זה ב 2008 שמסך הדגל של סמסונג דגם 52A650 עלה כ 15,000 ש"ח (מזכיר... גודל 52")... ומיד עם עם יציאתו מהקופסא ותלייתו על הקיר התגלו שריטות מרובות על המסגרת שניסו להסתיר ע"י פוליש כל שהוא לפני שארזו אותו "כמו חדש"...
כשדרשתי מסך חדש... מנהל השירות בכבודו ובעצמו אמר שאני קטנוני כי "לא רואים את השריטות" ממרחק של יותר ממטר וחצי...
ברגע הזה הבנתי שאין עם מי לדבר... וסמסונג
(מוצרים לבנים תחת סמליין) לעולם לא יכנס אלי הביתה.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
25/11/2025 0:05טלHD כתב: זה ממש לא רק התקלות...
זה בעיקר איך מתנהלים בטיפול ובמתן שירות ואחריות מול הלקוחות.
סמליין בתחילת הדרך היתה גם נותן השירות והתנהגה כמו אחרון הסוחרים בשוק מול הלקוחות שלה...
אחרי ששקעה בבוץ של עצמה, העבירה את הביצה והבוץ לאלק' פרו שהמשיכה בדרכה של סמליין. זה רק היה עניין של זמן (יותר מידי זמן) עד שסמליין ואלק' פרו ישקעו בבוץ של עצמם ביחד ויקחו להם את הזיכיון.
אני נכוויתי יחסית בהתחלה של כל זה ב 2008 שמסך הדגל של סמסונג דגם 52A650 עלה כ 15,000 ש"ח (מזכיר... גודל 52")... ומיד עם עם יציאתו מהקופסא ותלייתו על הקיר התגלו שריטות מרובות על המסגרת שניסו להסתיר ע"י פוליש כל שהוא לפני שארזו אותו "כמו חדש"...
כשדרשתי מסך חדש... מנהל השירות בכבודו ובעצמו אמר שאני קטנוני כי "לא רואים את השריטות" ממרחק של יותר ממטר וחצי...
ברגע הזה הבנתי שאין עם מי לדבר... וסמסונג
(מוצרים לבנים תחת סמליין) לעולם לא יכנס אלי הביתה....
רגע....
אני רוצה להבין, אתה בעצם אומר שהזיכיון נלקח מסמליין ויותר לא נצטרך לשמוע את חן המתנשא הזה עם הסופרלטיבים המופרזים שלו בהשקות?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

לפי הדיווח בעיתונות, הזיכיון לא נלקח מהם. סמליין ויתרה מכיוון שסמסונג רצו להכניס יבואן נוסף.26/11/2025 7:45firebird כתב: רגע....
אני רוצה להבין, אתה בעצם אומר שהזיכיון נלקח מסמליין ויותר לא נצטרך לשמוע את חן המתנשא הזה עם הסופרלטיבים המופרזים שלו בהשקות?...
https://www.calcalist.co.il/shopping/article/hjagviieyl
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אוקי דייקת את הנושא. מקווה שיהיה יותר נחמד בהשקות אם יהיו אצל הזכיין החדש.26/11/2025 12:42lasik כתב: לפי הדיווח בעיתונות, הזיכיון לא נלקח מהם. סמליין ויתרה מכיוון שסמסונג רצו להכניס יבואן נוסף.
https://www.calcalist.co.il/shopping/article/hjagviieyl...
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......