תביעת הענק של אלקטרוניקס פרו כנגד סמסונג - יתכן שמה שכתבו פה כל השנים היה נכון?
Re: תביעת הענק של אלקטרוניקס פרו כנגד סמסונג - יתכן שמה שכתבנו פה כל השנים היה נכון?
ראיתי את הכתבה........פשוט מבהיל
לגבי מכונות כביסה מדיחים ומייבשים .........כבר לפני המון שנים שאלתי את עצמי מה לסמסונג ולמוצרים לבנים.........
סמסונג לא לבד....יש עוד יצרניות שבוחרות לשווק מוצרי ״בוסר״ לשוק כמו גם טכנולוגיה לא ״אפוייה״ או חצי ״אפויה״
ולעשות נסיונות על הלקוחות
לגבי מכונות כביסה מדיחים ומייבשים .........כבר לפני המון שנים שאלתי את עצמי מה לסמסונג ולמוצרים לבנים.........
סמסונג לא לבד....יש עוד יצרניות שבוחרות לשווק מוצרי ״בוסר״ לשוק כמו גם טכנולוגיה לא ״אפוייה״ או חצי ״אפויה״
ולעשות נסיונות על הלקוחות
נערך לאחרונה על ידי dts2 ב 20/11/2025 10:09, נערך 5 פעמים בסך הכל.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
תחקיר ותביעת ענק של אלקטרוניס פרו נגד סמסונג בגלל ריבוי התקלות במוצרים שלהם
תחקיר סמסונג אם לא ראיתם. מחזה לא נעים ומזעזע.
תקלות בטלוויזיות שלהם בממוצע עומד על 165%
https://13tv.co.il/allshows/series/275/ ... tartTime=0
תקלות בטלוויזיות שלהם בממוצע עומד על 165%
https://13tv.co.il/allshows/series/275/ ... tartTime=0
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
Re: תחקיר ותביעת ענק של אלקטרוניס פרו נגד סמסונג בגלל ריבוי התקלות במוצרים שלהם
מדהים איך כתוצאה מסכסוך עסקי (לכאורה) בין אלקטרוניקס-פרו לבין היבואן...פתאום אלקטרוניקס-פרו מצטיירים כאביר על סוס לבן, שבאו להציל את הצרכן הישראלי.
הרי לאורך השנים היו כאן מאות אם לא אלפי תלונות עליהם עצמם...למה רק אחרי שנים הם פתאום מספרים לכולנו שהבעיות הן במוצר עצמו...כאילו הם היו בסדר כל הזמן ?
הרי לאורך השנים היו כאן מאות אם לא אלפי תלונות עליהם עצמם...למה רק אחרי שנים הם פתאום מספרים לכולנו שהבעיות הן במוצר עצמו...כאילו הם היו בסדר כל הזמן ?
Re: תביעת הענק של אלקטרוניקס פרו כנגד סמסונג - יתכן שמה שכתבנו פה כל השנים היה נכון?
נדמה לי שהתביעה היא מול היצרן עצמו !...
אין כאן מידע חדש ..למי שעוקב בשירשורים..
זה תופס גם לסלולארים שלהם איכות פח תופס לכל הסדרות .
דיעה אישית שלי.
זה תופס גם לסלולארים שלהם איכות פח תופס לכל הסדרות .
דיעה אישית שלי.
להנות וכמה שיותר 
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3
לדעתי זה מול הנציגות המקומית של היצרן, כלומר סמסונג ישראל. לצורך העניין, זה נראה לי כמו לתבוע את היצרן בחו"ל, כי זו נציגות מקומית שלו....
https://www.ice.co.il/consumerism/news/article/1091908
שנים חשבנו שהאשמה באלקטרוניקס פרו.
לדעתי המשפט עשוי לספק מידע חדש שלא ידענו על היחסים ביניהן הסיבה שרמת השירות שהיו מי שהתלונן עליו.
מהכתבות אפשר להבין שאלקטרוניקס (לכאורה) הפסידו את התחתונים בגלל ריבוי התקלות.
ההסכם ביניהם הוא כנראה כזה, שלא משפה אותם על ריבוי התקלות החוזרות והם כנראה דרשו תוספת.
כשלא קיבלו אותה, החליטו להפיץ את האמת ולהראות לכולם איזה מוצרים נפלאים סמסונג מייצרת.
ההסכם ביניהם הוא כנראה כזה, שלא משפה אותם על ריבוי התקלות החוזרות והם כנראה דרשו תוספת.
כשלא קיבלו אותה, החליטו להפיץ את האמת ולהראות לכולם איזה מוצרים נפלאים סמסונג מייצרת.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
זה לא משנה את העובדה שאלקטרוניקס פרו והטכנאים שלה נתנו שירות פח אשפה.
אני לעולם לא אשכח איך שכן מבוגר שלי קרא לי באמצע התקנה של טלוויזיה יוקרתית של סמסונג (היתה ממש מהסדרות הכי גבוהות בזמנו)
וכמעט הלכתי מכות עם הטכנאי פח אשפה שאלקטרוניקס פרו שלחו. גם בגלל איכות וצורת ההתקנה וגם היחס המזלזל ללקוח.
ולפי מה שהלך פה במשך שנים בפורום אני לא הייתי לא הראשון ולא האחרון.
אני לעולם לא אשכח איך שכן מבוגר שלי קרא לי באמצע התקנה של טלוויזיה יוקרתית של סמסונג (היתה ממש מהסדרות הכי גבוהות בזמנו)
וכמעט הלכתי מכות עם הטכנאי פח אשפה שאלקטרוניקס פרו שלחו. גם בגלל איכות וצורת ההתקנה וגם היחס המזלזל ללקוח.
ולפי מה שהלך פה במשך שנים בפורום אני לא הייתי לא הראשון ולא האחרון.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

יש הבדל תהומי בין איכות מוצר לשירות על המוצר.
אלקטרוניקס פרו כשלו כישלון מחפיר בכל הקשור לאיכות השירות וכל נגזרותיו.
ליאור
אלקטרוניקס פרו כשלו כישלון מחפיר בכל הקשור לאיכות השירות וכל נגזרותיו.
ליאור
זה לא ייסלח, אבל מסתבר שגם זה עשוי להיות קשור בנציג המקומי של היצרן.20/11/2025 18:15firebird כתב: אני לעולם לא אשכח איך שכן מבוגר שלי קרא לי באמצע התקנה של טלוויזיה יוקרתית של סמסונג (היתה ממש מהסדרות הכי גבוהות בזמנו)
וכמעט הלכתי מכות עם הטכנאי פח אשפה שאלקטרוניקס פרו שלחו. גם בגלל איכות וצורת ההתקנה וגם היחס המזלזל ללקוח....
זוכרים שפעם ההתקנה של טלוויזיה במתקן צמוד קיר היתה בחינם?
אז נציג אלקטרוניקס פרו סיפר לי שסמסונג לא היו משלמים להם על התקנות של צמוד קיר, ולכן כדי להרוויח משהו, הם נדרשו במהלך ההתקנה למכור ללקוחות את המוצרים הנלווים כמו מגן מתחי יתר, מתקן תליה מפרקי וכו'.
לטענת המתקין, אם הלקוח לא היה רוכש ציוד משלים, גם המתקין וגם אלקטרוניקס פרו לא היו מקבלים תשלום בעבור ההתקנה. אירוע הזוי.
היום המצב השתנה, וההתקנות צמודות קיר עולות 199 ש"ח, וכך ירד הלחץ למכור ציוד משלים.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מזכחר לך שבאותה תקופה ח י גם נתנו התקנה צמודת קיר ומתקן בחינם, אפילו יצא לי לקחת מסך מהם שהייתי צריך רק בהתקנה שולחנית והטכנאי הביא לי בחינם את המתקן קיר.
וח.י נתנו ונותנים שירות פי אלף יותר טוב מאלקטרוניקס פרו ימח שמם וזכרם.
וח.י נתנו ונותנים שירות פי אלף יותר טוב מאלקטרוניקס פרו ימח שמם וזכרם.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
מה בדיוק אפשר לצפות מיבואן + נותן שירות גרועים כל כך כמו סמליין ואלק' פרו.
שנים ארוכות נכתבו כאן מאות, אולי אלפי פוסטים על זה... ועדיין הפרייארים המשיכו לקנות....
נשגב מבינתי איך סמסונג ישראל המשיכו למכור כל כך הרבה טלויזיות ומוצרים לבנים עם אחוז תקלות ושירות מהגרועים בעולם...במשך יותר מעשור.
אלק' פרו שידרו במשך שנים ארוכות שהכל בסדר עם המוצרים והלקוחות הם האשמים בגלל כל מיני האשמות מופרכות של שימוש לא נכון ו/או נזק עצמי.
פתאום... שהזכיון נלקח מהם, היצרן אשם כי הגלגל מתהפך עליהם.
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...
דרך אגב, אין קשר בין סמסונג יצרן המוצרים הלבנים והטלויזיות לבין סמסונג יצרן מכשירים הסלולריים והשעונים החכמים. זו חטיבה נפרדת לחלוטין.
גם היצרן, גם היבואן וגם נותן השירות.
שנים ארוכות נכתבו כאן מאות, אולי אלפי פוסטים על זה... ועדיין הפרייארים המשיכו לקנות....
נשגב מבינתי איך סמסונג ישראל המשיכו למכור כל כך הרבה טלויזיות ומוצרים לבנים עם אחוז תקלות ושירות מהגרועים בעולם...במשך יותר מעשור.
אלק' פרו שידרו במשך שנים ארוכות שהכל בסדר עם המוצרים והלקוחות הם האשמים בגלל כל מיני האשמות מופרכות של שימוש לא נכון ו/או נזק עצמי.
פתאום... שהזכיון נלקח מהם, היצרן אשם כי הגלגל מתהפך עליהם.
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...
דרך אגב, אין קשר בין סמסונג יצרן המוצרים הלבנים והטלויזיות לבין סמסונג יצרן מכשירים הסלולריים והשעונים החכמים. זו חטיבה נפרדת לחלוטין.
גם היצרן, גם היבואן וגם נותן השירות.
כמה נקודות -
הכתב חפיפניק, הולך לצהוב ולא מבין שמשתמשים בו כצד במאבק משפטי. למה הוא לא שאל - מתי התחילו הבעיות? למה לא פעלתם מול היבואן כדי לתת שירות? איפה אתם הייתם?
לי נשמע שאנשים יכולים לתבוע את אלקטרוניקס פרו בעקבות הכתבה. או שיש פה בכלל מקום לחקירת משטרה / גורם ציבורי כלשהוא - אם הם גבו כסף מאנשים על תקלות באחריות? או פשוט לא תיקנו מסכים??
כשאתה נותן שירות קבוע קבוע על פי חוזה יש כמה אפשרויות.
א. לקבל תשלום x שח על כל יחידה שנמכרת בארץ, לתקן כל מה שמתשלקל ולקוות שיהיו מעט תקלות.
במקרה הזה צריך לתת הגבלות - נניח עליית מחיר או תשלום על כל תיקון מעל כמות או אחוז.
ב. לקבל תשלום קבוע על כל קריאת טכנאי ועל זה תשלום עבור כל תיקון - תחשבו על מוסך יבואן. גם פה צריך להגביל כמויות או לתמחר את זה בחבילות (נניח עד 1000 תיקונים בשנה 200שח, עד 5000 500 שח וכו המספרים רק דוגמא).
לי די ברור שהם עבדו על פי מודל א. ואז כשיש הרבה קריאות - זה עולה לך כח אדם, זמן, טרחה, דלק וכו. ואז כשיש הרבה תיקונים, אתה פתאום צריך הרבה טכנאים מקצועיים ומוסמכים.
פה גם נכנס העניין עד כמה פשוט לתקן טלויזיה.
להערכתי החוזה ביניהן לא שיפה את אלקטרוניקס פרו על כל כמויות התיקונים האלה. ומצד אחד זה בעיה של אלקטרוניקס פרו ! מצד שני, יצרן לא צריך לתת לקבלן משנה שלו להגיע למצב שהוא מפסיד ! ובוודאי שלא לדפוק את הלקוחות שלו.
עדיין לא מצליח להבין - הם עבדו מול סמליין או מול סמסונג ישראל / העולמית? מניח שסמסונג ישרטל זה נציג קטן מאוד של החברה העולמית.
חייב לציין שאלטקרוניקס פרו נותנים שירות לaeg והייתי מרוצה.
לא ברור על מי עלות החלפי חילוף, מניח שזה על היצרן אבל זה אומר שאלקטרוניקס פרו צריכה לדאוג שיהיו חלפים, פאנלים חלופיים או טלויוזיות שלמות חליפיות.
הטיעון של הלחות מחפיר. יש מספיק איזורים ומדינות באסיה עם מזג אוויר הרבה יותר לח, גם אם אולי פחות חם.
הכתב חפיפניק, הולך לצהוב ולא מבין שמשתמשים בו כצד במאבק משפטי. למה הוא לא שאל - מתי התחילו הבעיות? למה לא פעלתם מול היבואן כדי לתת שירות? איפה אתם הייתם?
לי נשמע שאנשים יכולים לתבוע את אלקטרוניקס פרו בעקבות הכתבה. או שיש פה בכלל מקום לחקירת משטרה / גורם ציבורי כלשהוא - אם הם גבו כסף מאנשים על תקלות באחריות? או פשוט לא תיקנו מסכים??
כשאתה נותן שירות קבוע קבוע על פי חוזה יש כמה אפשרויות.
א. לקבל תשלום x שח על כל יחידה שנמכרת בארץ, לתקן כל מה שמתשלקל ולקוות שיהיו מעט תקלות.
במקרה הזה צריך לתת הגבלות - נניח עליית מחיר או תשלום על כל תיקון מעל כמות או אחוז.
ב. לקבל תשלום קבוע על כל קריאת טכנאי ועל זה תשלום עבור כל תיקון - תחשבו על מוסך יבואן. גם פה צריך להגביל כמויות או לתמחר את זה בחבילות (נניח עד 1000 תיקונים בשנה 200שח, עד 5000 500 שח וכו המספרים רק דוגמא).
לי די ברור שהם עבדו על פי מודל א. ואז כשיש הרבה קריאות - זה עולה לך כח אדם, זמן, טרחה, דלק וכו. ואז כשיש הרבה תיקונים, אתה פתאום צריך הרבה טכנאים מקצועיים ומוסמכים.
פה גם נכנס העניין עד כמה פשוט לתקן טלויזיה.
להערכתי החוזה ביניהן לא שיפה את אלקטרוניקס פרו על כל כמויות התיקונים האלה. ומצד אחד זה בעיה של אלקטרוניקס פרו ! מצד שני, יצרן לא צריך לתת לקבלן משנה שלו להגיע למצב שהוא מפסיד ! ובוודאי שלא לדפוק את הלקוחות שלו.
עדיין לא מצליח להבין - הם עבדו מול סמליין או מול סמסונג ישראל / העולמית? מניח שסמסונג ישרטל זה נציג קטן מאוד של החברה העולמית.
חייב לציין שאלטקרוניקס פרו נותנים שירות לaeg והייתי מרוצה.
לא ברור על מי עלות החלפי חילוף, מניח שזה על היצרן אבל זה אומר שאלקטרוניקס פרו צריכה לדאוג שיהיו חלפים, פאנלים חלופיים או טלויוזיות שלמות חליפיות.
הטיעון של הלחות מחפיר. יש מספיק איזורים ומדינות באסיה עם מזג אוויר הרבה יותר לח, גם אם אולי פחות חם.
הנה הכתבה המלאה למי שלא ראה