איך יוצרים קשר עם דואר ישראל לגבי חבילה שנשלחה מאמזון
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
הגיעה לי סופסוף חבילה מאמזון לארץ - מוצר שהוזמן ב 21/8, מעל חודשיים המתנה!
מה 16/10 היא תקועה בסטטוס "בתהליך מסירה" באתר של הדואר. כשאני מתקשר ל 171 לברר אפא זה עומד אני מקבל הודעה בסגנון "לקוחות יקרים, אנו נחזור אליכם בהקדם למספר ממנו התקשרתם". כמובן שכבר 4-5 ימים אף אחד לא חזר ולא נעליים.
ניסיתי ליצור קשר עם אמזון, מבחינתם הסטטוס באמצע הדרך לא מעניין, הם רק מתחייבים לספק לפני המועד הסופי שהתחייבו לו בעת ההזמנה (שמגיע עוד 3 ימים ד"א!).
משגע אותי שהחבילה בארץ מעל שבועיים וכבר הגיע לסניף לידי וסתם צוברת אב' על איזה מדף, זה מוצר שאני רוצה להתחיל השתמש בו.
יש למישהו רעיון?
מה 16/10 היא תקועה בסטטוס "בתהליך מסירה" באתר של הדואר. כשאני מתקשר ל 171 לברר אפא זה עומד אני מקבל הודעה בסגנון "לקוחות יקרים, אנו נחזור אליכם בהקדם למספר ממנו התקשרתם". כמובן שכבר 4-5 ימים אף אחד לא חזר ולא נעליים.
ניסיתי ליצור קשר עם אמזון, מבחינתם הסטטוס באמצע הדרך לא מעניין, הם רק מתחייבים לספק לפני המועד הסופי שהתחייבו לו בעת ההזמנה (שמגיע עוד 3 ימים ד"א!).
משגע אותי שהחבילה בארץ מעל שבועיים וכבר הגיע לסניף לידי וסתם צוברת אב' על איזה מדף, זה מוצר שאני רוצה להתחיל השתמש בו.
יש למישהו רעיון?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
מסתמן שבדואר ישראל חזרו לסורם אחרי תקופה של מספר חודשים בהם היה שיפור ניכר בזמני המסירה של חבילות מאמזון.
ובכל זאת - בכל הפעמים בהן יצרתי קשר עם הדואר (בנושאי אמזון) בשנים האחרונות, המענה היה יעיל למדי.
נסה בטלפון 0768871216 (אין לי מושג אם מדובר במספר מאחורי 171...) או בלינק הבא
ובכל זאת - בכל הפעמים בהן יצרתי קשר עם הדואר (בנושאי אמזון) בשנים האחרונות, המענה היה יעיל למדי.
נסה בטלפון 0768871216 (אין לי מושג אם מדובר במספר מאחורי 171...) או בלינק הבא
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

משיהו רוצה לנחש אם מישהו חזר אליי או אם השתנה סטטוס אחרי ההבטחה שיטופל?...
אני לא אגריל פרסים כי התשובה די מובנת מאליה
-
Huber
- חבר במועדון HT

הבעייה שאמזון התחייבו שזה יגיע מקסימום עד יום חמישי (הלזכירך זה הזמנה שלקח לה חודשיים לספק). ומי שמעכב את זה ללא צורך זה לאו דווקא אמזון אלא דואר ישראל.27/10/2025 11:34Moshe984 כתב: אין מה להתקשר ואין מה לברר וחבל על כל דקה ועצבים, פשוט תמתין וזה יגיע....
נראה מה היה בחמישי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מחר התאריך הסופי. ברור שאתקשר. מהדואר כבר לא מצפה לכלום אבל לצערי בגלל שאמזון עובדים איתם זה משקף על כל חווית הרכישה משם.28/10/2025 15:38Moshe984 כתב: מעולה, אם התאריך עבר, צור קשר עם שירות הלקוחות שלהם דרך האתר ותאמר להם שאתה מחכה לזה בכל יום וזה לא מגיע הם ייתנו לך פיצוי על זה או אפשרות ביטול ויחזירו לך את כל הכסף. אמזון שירות מעל הכל....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
לא אומרים תשאיר אצלך, זה לא נכון.
באמזון יופיע לך:
ראה את את הכתבה ב-Ynet:
https://www.ynet.co.il/economy/article/bywbwyprle
באמזון יופיע לך:
גם לי תקוע בדואר שליחים כבר שבוע.Refunded
Please return the item once it’s been delivered to you....
ראה את את הכתבה ב-Ynet:
https://www.ynet.co.il/economy/article/bywbwyprle
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
התקשרתי למספר הזה שנתת, הצלחתי לתאם שליח סוף סוף. הנציגה מתעקשת שאין עומסים וחזרו לפעילות מלאה.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Jabberwock - מה ציפית שהיא תגיד לך? את האמת? בדואר ישראל? להזכיר לך שיש לי חבילה תקועה בסטטוס "יספוק היום" מה 16/10?
-
Huber
- חבר במועדון HT

זה מוצר של 1000 דולר, כסף חזרה אין מצב. נראה מה יגידו מחר.29/10/2025 11:50Moshe984 כתב: אם מחר, אז אין טעם לדבר איתם היום וגם לא מחר בגלל הפרש שעות, תדבר איתם בשישי סיכוי גדול שתקבל את הכסף בחזרה וגם את המוצר יאמרו לך תשאיר אצלך. תצליח....
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
אמזון מודעים לשירות הדרעק של דואר ישראל. לפני מספר חודשים מעטפה של אמזון עם 3 דיסקים NVMe (סדר גודל של $700 סה״כ) הונחה ע״י שליח הדואר על המדרכה לפני הבית ונעלמה לבלי שוב... רק כדי להיות ברור -- ההצהרה האבסודרית לעיל נמסרה באופן רישמי ע״י דואר ישראל ואינה השערה או ניחוש מצדי. מיותר לציין שבאותו הזמן בדיוק הייתי בבית אבל השליח החליט שהרבה יותר הגיוני להניח את המעטפה על המדרכה ולא לצעוד עוד שני צעדים לכיוון הדלת
באמזון התנצלו וכמצופה הציעו מיד זיכוי מלא או משלוח חוזר. היות והתעקשתי על משלוח מהיר הועברתי לאחד האחראים שהודה שהשירות של דואר ישראל עושה לאמזון המון כאבי ראש / כיס.
מיותר לציין שאותו אחרי אישר משלוח בהול עם UPS שנחת בפתח ביתי אחרי 4 ימים.
באמזון התנצלו וכמצופה הציעו מיד זיכוי מלא או משלוח חוזר. היות והתעקשתי על משלוח מהיר הועברתי לאחד האחראים שהודה שהשירות של דואר ישראל עושה לאמזון המון כאבי ראש / כיס.
מיותר לציין שאותו אחרי אישר משלוח בהול עם UPS שנחת בפתח ביתי אחרי 4 ימים.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אל תצפה מהם להרבה
"זה נמצא במיון, זה אמור להגיע אליך ביום ראשון הקרוב."
"היי כבר יום שלישי מה נסגר?"
"אני רואה שזה נמצא במיון, זה יגיע אליך עד שישי"
וכמובן שלא הגיע
בשלב הזה הבנתי שאין מה לפנות אליהם יותר ופשוט חכיתי
"זה נמצא במיון, זה אמור להגיע אליך ביום ראשון הקרוב."
"היי כבר יום שלישי מה נסגר?"
"אני רואה שזה נמצא במיון, זה יגיע אליך עד שישי"
וכמובן שלא הגיע
בשלב הזה הבנתי שאין מה לפנות אליהם יותר ופשוט חכיתי
-
Huber
- חבר במועדון HT

חיכיתי. אנחנו כבר ביום האחרון. מחר יעבור המועד המקסימלי (מדובר על חודשיים וחצי!).
פניתי אליהם כרגע, אותם תשובות רובוטיות והפניה למנהל שאמר לי "אני לא יכול לעשות כלום, היום עדיין לא נגמר, דבר איתי מחר" כשאנחנו כבר בתשע בלילה ולך תמצא עם מי דיברת מחר ולך תחזור על עצמך בפעם המי יודע כמה
מלחמת התשה. השירות שלהם הפך ממעולה לזוועה.
כ"כ חבל.
פניתי אליהם כרגע, אותם תשובות רובוטיות והפניה למנהל שאמר לי "אני לא יכול לעשות כלום, היום עדיין לא נגמר, דבר איתי מחר" כשאנחנו כבר בתשע בלילה ולך תמצא עם מי דיברת מחר ולך תחזור על עצמך בפעם המי יודע כמה
מלחמת התשה. השירות שלהם הפך ממעולה לזוועה.
כ"כ חבל.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6601
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 499 פעמים
- יצירת קשר:
זוועה זה בלשון המעטה. לפני 3 שבועות שילמתי מכס על 2 דיסקים שקניתי ל NAS. מאז זה נמצא בסטטוס מועבר ליעד, רק שהיעד הוא בגדרה ואני בכלל גר ביבנה. שום יצירת קשר לא עובדת. פשוט שירות מחריד.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
רכשתי מוצר לפני חודש במחיר של כ1000 יורו היה צריך להגיע עד ה 29.10 ,מה 16 הוא בארץ וכלום לא קורה.
פנינו לאמזון ולחברת שילוח בארץ ונראה שהמועד קפץ כרגע ל 08/11 .
מעניין אם יש פיצוי אפשרי
פנינו לאמזון ולחברת שילוח בארץ ונראה שהמועד קפץ כרגע ל 08/11 .
מעניין אם יש פיצוי אפשרי