בקשר לשירות הסטרימינג בשם MAX כלומר מקסימום, האחד לצפיה, מחברת וורנר ברוס דיסקברי, שצפוי להיות גם בישראל אולי בשנת 2025

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #61 

עדכון, לאחר בדיקה בדואר שלי,
ראיתי שקיבלתי עוד הודעה מחברת וורנר ברוס דיסקברי,
הם כתבו לי שבקשר לישראל, הם בינתים מחפשים אפשרות דרך חברה אחרת לשדר את התכנים של HBO Max, בינתים רק הוט ויס הציעו הצעת שיתוף פעולה כזה, מבלי להכנס למחיר כספי של ההצעה, הם מחכים לקבלת עוד הצעות מישראל,
והם אומרים שבישראל הם עוד לא יודעים האם יהיה בשירות הסטרימינג שלהם שידורים חיים, ואם יהיו שם שידורים חיים, אז בינתים הם גם לא יודעים איזה שידורים חיים יהיו שם.
והם אומרים שאולי בהמשך, תכני חברת דיסקברי יהיו בשידור סטרימינג אחר,
ושאולי שירות הסטרימינג של HBO Max, יהיה בתוך שירות הסטרימינג של פאראמונט פלוס או של שירות הסטרימינג של נטפליקס, ולא בצורה נפרדת כמו עכשיו.

ואלה ערוצי הטלוויזיה של דיסקברי:
ערוץ דיסקברי, רשת פוד, TLC, HGTV, אנימל פלאנט, טראבל צאנל, דיסקברי מחקר, רשת אופרה וינפרי, ערוץ התגלית, דיסקברי משפחה, מוטור טרנד, קוקינג צאנל, רשת DIY, ערוץ גיבורים אמריקאי, דסטיניישן אמריקה,
דיסקברי לייף, דיסקברי בספרדית, דיסקברי משפחה בשפה ספרדית, בית של HGTV בשפה הספרדית, יורוספורט 1, דיסקברי ג'יט, דיסקברי קידס, DMAX, דיסקברי טורבו, DTX, קווסט, קווסט רד, יורוספורט 2, אסיאן פוד נטוורק, דיסקברי בית ובריאות, דיסקברי וורלד, פיין ליוינג, רילי, Tele 5, ליבינג, צוייס טיוי, 9 ראש, שלוש, בראבו, דה אדג' טיוי, בריז טיוי.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: בקשר לשירות הסטרימינג בשם MAX כלומר מקסימום, האחד לצפיה, מחברת וורנר ברוס דיסקברי, שצפוי להיות גם בישראל אולי בשנת

שליחה #62 

11/07/2025 17:01  
esharon כתב:
מוזר,
דרך vpn לארה״ב לא ראיתי שום תוכן מתורגם, כולל לא ריק ומורטי שרשמת (עונה 8 בכלל לא זמינה בארה״ב)
גם מדינות אחרות לא ראיתי שום תוכן שמתורגם לעברית (גם לא עונה 8 של ריק ומורטי שזמינה אבל ללא תרגום)...
...
תנסה למשל ב HBO Max של ארצות הברית, להכנס לסרט של סופרמן 2025,
ואז בצד ימין למטה, תלחץ על המלבן הקצר, ושם תחפש ב Subtitles, את איפה שכתוב Hebrew,
אני מצאתי שם את הכתוביות בשפה העברית. זה אומר שוורנר ברוס דיסקברי, לא מבטלת את האפשרות ששירות הסטרימינג של HBO Max, יפעל בהמשך גם במדינת ישראל, אבל זה לא אומר שחברת וורנר ברוס דיסקברי, החליטה ששירות הסטרימינג של HBO Max, יפעל גם במדינת ישראל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: בקשר לשירות הסטרימינג בשם MAX כלומר מקסימום, האחד לצפיה, מחברת וורנר ברוס דיסקברי, שצפוי להיות גם בישראל אולי בשנת

שליחה #63 

מזל טוב(:
השבוע הזה, שירות הסטרימינג של HBO Max, הגיע ל 100 שווקים בעולם,

נכון לעכשיו שירות הסטרימינג הזה פועל ב 104 מדינות, והן :

אזור אסיה עם אוסטרליה:
אוסטרליה, הונג קונג, אינדונזיה, מלזיה, פיליפינים, סינגפור, טייוואן, תאילנד, בנגלדש, ברוניי, קמבודיה, לאוס, מקאו, מונגוליה, מיאנמר, נפאל, פקיסטן, פלאו, פפואה גינאה החדשה, איי שלמה, סרי לנקה, טימור-לסטה, 22 מדינות.

אזור אירופה:
אלבניה, אנדורה, ארמניה, בלגיה, בוסניה והרצגובינה, בולגריה, קרואטיה, קפריסין, צ'כיה, דנמרק, אסטוניה, פינלנד, צרפת, גאורגיה, הונגריה, איסלנד, קזחסטן, קירגיזסטן, לטביה, ליטא, מלטה, מולדובה, מונטנגרו, הולנד, מקדוניה הצפונית, נורבגיה, פולין, פורטוגל, רומניה, סרביה, סלובקיה, סלובניה, ספרד, שבדיה, טג'יקיסטן טורקיה ואוקראינה, 37 מדינות.

אזור אמריקה הלטינית : ארגנטינה, בליז, בוליביה, ברזיל, צ'ילה, קולומביה, קוסטה ריקה, אקוודור, אל סלבדור, גואטמלה, גיאנה, הונדורס, מקסיקו, ניקרגואה, פנמה, פרגוואי, פרו, סורינאם, אורוגוואי, ונצואלה, 20 מדינות.

אזור הקריביים :
אנגווילה, אנטיגואה וברבודה, ארובה, איי בהאמה, ברבדוס, איי הבתולה הבריטיים, איי קיימן, קוראסאו, דומיניקה, הרפובליקה הדומיניקנית, גרנדה, האיטי, ג'מייקה, מונטסראט, סנט קיטס ונוויס, סנט לוסיה, סנט וינסנט והגרנדינים, טרינידד וטובגו, טורקס וקייקוס, 19 מדינות.

אזור ארצות הברית:
ארצות הברית, סמואה האמריקאית, גואם, איי מריאנה הצפוניים, פורטו ריקו, איי הבתולה של ארה"ב, 6 מדינות.

אז מי לדעתכם המדינה הבאה שאליה יגיע שירות הסטרימינג של HBO Max?
עדיין נראה לכם שזו ישראל?

https://press.wbd.com/ca/media-release/ ... dVAXWfGDfQ
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #64 

למי שזוכר שבלי VPN, שהוא כתב במנוע חיפוש בגוגל HBO IL, ושם הוא הגיע לדף כזה,
https://www.hbomax.com/geo-availability
ושכיום הוא מגיע לדף הזה,
https://www.hbomax.com/il/he
ושבהמשך הדף הזה יש גם את האפשרויות מידע הנוספות של,
נגישות, תנאי שימוש, אפשרויות מודעות, חברה, הצטרפות לצוות, הודעות לעיתונות, ופרסום.
עם האפשרויות של HBO Max, של ארצות הברית שלא פועלות בישראל.

אז כל מי שחושב ש HBO Max, מתכנן לפעול גם בישראל, בצורה כמעט מלאה כמו של ארצות הברית.

אז אני אגיד, שאני הסתכלתי היום באותו כתובת דואר אלקטרוני שלי מיועדת לשיחות מחברת וורנר ברוס דיסקברי, אז הם כתבו לי, שבקשר לבקשתי לקבל מהם עדכונים בקשר לחברת וורנר ברוס דיסקברי, במיוחד בקשר למדינת ישראל,
אז שהם החליטו לאחרונה שגם במדינת ישראל, הדף שלהם ישתנה, אבל אין זה אומר שהם החליטו בשנת 2026, לפעול גם בישראל בצורה עצמאית, והם עדיין בודקים האם ועם איזו חברת טלוויזיה רב ערוצית בישראל, לעשות שיתוף פעולה עם HBO Max, ושהם מוכנים שאם חברת טלוויזיה רב ערוצית מישראל תרצה לעשות איתם שיתוף פעולה, ותסכים מרצונה החופשי להוכיח לוורנר ברוס דיסקברי שהיא מקבלת פחות כסף, אז שבוורנר ברוס דיסקברי ישקלו לבקש מאותה חברה, פחות כסף על שיתוף הפעולה, ושהם מודעים לזה שבישראל, יוקר המחיה הוא מאוד גבוה, ושזה שבדף הזה, יש את האפשרויות שיש בארצות הברית, זו רק דוגמא לדף כאשר הם מעדיפים למשל במקרה של מדינת ישראל, שבדף יהיה מידע מאוד קצר בקישורים שאי אפשר יהיה להכנס אליהם, ושיהיה שם את המידע הקצר, בקשר לארצות הברית, כי בארצות הברית נמצאת החברה הראשית של וורנר ברוס דיסקברי.

לפי מה שנראה לי בינתים, אם HBO Max, תגיע לישראל, אז כמו שלמשל בשירות הסטרימינג פאראמונט פלוס, הודיעו שבינתים למדינות נוספות שהם מעדיפים, אז שרק בשיתוף פעולה עם חברת טלוויזיה רב ערוצית, השירות שלהם יהיה שם, אז שגם עם HBO Max, רק דרך שיתוף פעולה עם חברת טלוויזיה רב ערוצית מישראל, אז אפשר יהיה מישראל לצפות בצורה נכונה ברוב התכנים של HBO Max, ויתכן שצפיה נכונה בישראל בתכני HBO Max, דרך חברת טלוויזיה רב ערוצית מישראל, אולי תקרה גם לפני שנת 2026.

אז לדעתי, הסיבה שבהדרגה יש בתכני HBO Max, גם כתוביות בשפה העברית, זה הכנה להמשך כתוביות בשפה העברית בכל תכני HBO Max, כי בוורנר ברוס דיסקברי הם בדעה שיש סיכוי גדול שבהמשך בישראל יהיה שיתוף פעולה בין חברת וורנר ברוס דיסקברי, עם רוב תכני HBO Max, לחברת טלוויזיה רב ערוצית כלשהי, ממדינת ישראל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”