בקשר לשירות הסטרימינג בשם MAX כלומר מקסימום, האחד לצפיה, מחברת וורנר ברוס דיסקברי, שצפוי להיות גם בישראל אולי בשנת 2025

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #41 

06/09/2024 20:59  
oferlaor כתב:
מה חסר לך? שים לב שעודף שירותי סטרימינג זה דבר רע. המשמעות היא שבמקום 100-200 ₪ לשירותי טלויזיה נעבור למצב של מאות שקלים כמו החבילות של הכבלים של פעם.
...
לא יודע איך כרגע כרגע האיכות, אבל בעבר לא היה 4k דולבי וייז'ן בישראל (בפרי טי וי יש 4k אבל בלי דולבי וייז'ן ורק לתכנים נבחרים). אז היתרון המהותי הוא האיכות.

אני מסכים עם הסיפא שלך - המחירים של כל חברה עולים והסיפור כבר נהיה די יקר, במיוחד אם צופים פה ושם. נטפליקס כבר הגיעו למחוזות ה-70 ש"ח (אולי אפילו כיום יותר). HBO עולה 20 דולר בארה"ב. בטח בישראל תעלה 80 ש"ח וצפונה.
יצא לי לנסות את השירות שלהם, והסיפריה שלהם לא מאוד רחבה. גם חלק מהתכנים שלא שייכים אליהם בלעדית לא מגיעים בגרסאות 4k למרות שקיימות גרסאות כאלו.

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

Re: בקשר לשירות הסטרימינג בשם MAX כלומר מקסימום, האחד לצפיה, מחברת וורנר ברוס דיסקברי, שצפוי להיות גם בישראל אולי בשנת

שליחה #42 

10/09/2024 18:51  
magshield כתב:
לא יודע איך כרגע כרגע האיכות, אבל בעבר לא היה 4k דולבי וייז'ן בישראל (בפרי טי וי יש 4k אבל בלי דולבי וייז'ן ורק לתכנים נבחרים). אז היתרון המהותי הוא האיכות.

אני מסכים עם הסיפא שלך - המחירים של כל חברה עולים והסיפור כבר נהיה די יקר, במיוחד אם צופים פה ושם. נטפליקס כבר הגיעו למחוזות ה-70 ש"ח (אולי אפילו כיום יותר). HBO עולה 20 דולר בארה"ב. בטח בישראל תעלה 80 ש"ח וצפונה.
יצא לי לנסות את השירות שלהם, והסיפריה שלהם לא מאוד רחבה. גם חלק מהתכנים שלא שייכים אליהם בלעדית לא מגיעים בגרסאות 4k למרות שקיימות גרסאות כאלו.
...
אני לא בדעה שאין הרבה תכנים בשירות הסטרימינג של מקס, ואני לא בדעה שבישראל זה יעלה הכי פחות 80 שקל.
עדיף לחכות לראות האם ומתי זה יגיע לישראל ואז לדעת את האמת, כולל האם ואיזה הפקות מקומיות מישראל יהיו שם.
בינתים, , אני מחכה לראות האם ומתי הם יגיעו לאסיה ואז אולי יהיה לי יותר קל לדעת האם משם זה יהיה גם בישראל.

נראה לי שדיברת על מחיר בלי פרסומות,
אולי אתה לא יודע אבל לפי התוכנית של משרד התקשורת הישראלי, רוצים, מתי שנגמרת חופשת הקיץ של הכנסת, נראה לי ב 27 לאוקטובר 2024, לבטל את האיסור על הוט ויס לשדר פרסומות גם אם זה פרסומות בקשר למה שלא שייך ליס ולהוט.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: בקשר לשירות הסטרימינג בשם MAX כלומר מקסימום, האחד לצפיה, מחברת וורנר ברוס דיסקברי, שצפוי להיות גם בישראל אולי בשנת

שליחה #43 

נזכרתי להוסיף,
דבר אחד בטוח,
אם שירות הסטרימינג מקס יגיע גם לישראל,
אז יכטל להיות שיהיו כאלה שיאהבו את זה מבחינת צפיה ביותר תכנים בצורה איכותית וחוקית, אבל יהיו כאלה שלא יאהבו את זה מבחינה כספית של, , לשלם עוד כסף לעוד תכנים ואו תכנים באיכות תמונת שידור של 4K.
אם אני לא טועה, גם בנטפליקס לצפות בתכני איכות תמונת שידור של 4K, , זה עולה עוד כסף.
אבל כנראה שבינתים בהמשך הזמן זה המצב שיהיה לא רק בישראל, שאם רוצים לצפות בצורה חוקית בעוד תכנים ואו באיכות תמונת יותר טובה של התכנים, אז, , משלמים על זה יותר כסף,
אלא אם בהמשך תהיינה יותר מיזוגים של חברות סטרימינג בעולם, בינתים זה קורה רק בין חברות הסטרימינג שמרוויחות פחות כסף.
כמובן שיכולה להיות הפתעה, כמו שבינתים ביפן בצורה חוקית שירות הסטרימינג מקס, ברוב ואו כל תכניו, הוא רק דרך חברת טלוויזיה רב ערוצית ביפן דרך האינטרנט, שהשם שלה זה U-Next,
כמו פה,
https://video.unext.jp/brand/max
אז יכול להיות שבינתים גם בישראל, שירות הסטרימינג מקס ברוב ואו כל תכניו יהיה בצורה חוקית רק דרך חברת טלוויזיה רב ערוצית בישראל שמשדרת דרך האינטרנט.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #44 

ברשת 13, הודיעו לי בשבוע שעבר ביום שלישי, בקשר לאפשרות של צפיה בתכני שירות הסטרימינג MAX, של חברת וורנר ברוס דיסקברי, שבגלל שחברת דיסקברי הייתה שותפה איתם במניות והיא התאחדה לחברת וורנר ברוס דיסקברי, אז שבמהלך שנת 2025, אולי אפשר יהיה לצפות באפליקציה של רשת 13 לסטרימרים ולטלוויזיות החכמות, ברוב תכני שירות הסטרימינג מקס, נכון לעכשיו באפליקצייה הזו אפשר לצפות בערוץ CNN ארצות הברית, ששייך לוורנר ברוס דיסקברי, ובערוצי הספורט של DZAN, בנוסף לערוץ הטלוויזיה מישראל רשת 13.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

בחברת התקשורת הישראלית הוט,
ערוץ הוט HBO, התחלף בערוץ הוט דרמה, ועד עכשיו, לא פורסם שחברת הוט מנסה לחדש את שידור ערוץ הוט HBO,
האם לדעתכם זה אומר שבשנים הקרובות שירות הסטרימינג של מקס שכולל את תכני HBO, יגיע לישראל? ושכתוצאה מזה חברת וורנר ברוס דיסקברי, שאחראית על תכני השידור של HBO, ואחראית גם על שירות הסטרימינג, MAX, החליטה שבישראל הסכם שידור של כל חברת טלוויזיה רב ערוצית, של תכני חברת וורנר ברוס דיסקברי, שנגמר בשנת 2025 או אחרי שנת 2025, לא יחודש, כדי שיהיה קל לשירות הסטרימינג מקס, לפעול גם במדינת ישראל?

ובקשר לזה
https://m.imdb.com/news/ni65244344/?ref_=nwc_art_perm
ברשת 13 אמרו לי שגם שאחוזי השליטה של חברת וורנר ברוס דיסקברי ברשת נחלשו, אין זה אומר על הרעת תנאים בין 2 החברות, וחברת רשת לא ויתרה על האפשרות העתידית לייצג בישראל את שירות הסטרימינג מקס של חברת וורנר ברוס דיסקברי.

מאז, שירות הסטרימינג של מקס התרחב בעולם,
לפי המידע שבקישורים האלה,
https://www.facebook.com/share/p/1Abbax3jMF/

https://www.facebook.com/share/p/1AT1QKH2SD/

https://www.facebook.com/share/p/1HYKb5MmhX/

https://www.facebook.com/share/p/192cQEdfx6/

https://www.facebook.com/share/p/1CUECjgLzJ/

https://www.facebook.com/share/p/19CSbvgBL6/

https://www.facebook.com/share/p/16Z9MFy8C2/

https://www.facebook.com/share/p/1ARmtvDZyN/

https://www.facebook.com/share/p/16ZCJwiTbA/

https://www.facebook.com/share/p/1EVgZe7fxA/

https://www.facebook.com/share/p/15XsAaN2oG/

https://www.facebook.com/share/p/19Wzo1vFMg/

https://www.facebook.com/share/p/1BfPiGergJ/

אז, נכון לעכשיו, שירות הסטרימינג מקס פועל ב 76 מדינות בעולם, והן:
ארצות הברית, אנגווילה, אנטיגואה וברבודה, ארגנטינה, ארובה, איי בהאמה, ברבדוס, בליז, בוליביה, ברזיל, איי הבתולה הבריטיים, איי קימן, צ'ילה, קולומביה, קוסטה ריקה, קוראסאו, דומיניקה, הרפובליקה הדומיניקנית, אקוודור, אל סלבדור, גרנדה, גואטמלה, גיאנה, האיטי, הונדורס, ג'מייקה, מקסיקו, מונטסראט, ניקרגואה, פנמה, פרגוואי, פרו, סנט קיטס ונוויס, סנט לוסיה, סנט וינסנט והגרנדינים, סורינאם, טרינדד וטובגו, איי טורקס וקייקוס, אורוגוואי, ונצואלה, אנדורה, דנמרק, נורבגיה, פינלנד, ספרד, שבדיה, בוסניה והרצגובינה, בולגריה, קרואטיה, צ'כיה, הונגריה, מולדובה, מונטנגרו, צפון מקדוניה, פורטוגל, רומניה, סרביה, סלובקיה, סלובניה, הולנד, פולין, צרפת, בלגיה, יפן-דרך חברת תקשורת, ניו זילנד-דרך חברת תקשורת, הונג קונג, אינדונזיה, מלזיה, הפיליפינים, סינגפור, טיוואן, תאילנד, יוון-דרך חברת תקשורת, אוסטרליה-דרך חברת תקשורת, טורקיה, וקנדה-דרך חברת תקשורת.

ובתחילת 2026 הוא גם צריך להיות בבריטניה ובאירלנד, ובהמשך שנת 2026, הוא צריך להיות גם באוסטריה, גרמניה, איטליה, שוויץ.
בנוסף לזה, בכל המדינות שבהן משדרת חברת SKY הבריטית, אפשר יהיה, בלי תוספת תשלום, לצפות ברוב תכני שירות הסטרימינג של מקס.
https://www.facebook.com/share/p/1C5mjiuSFG/
אז שזה שלאחרונה שירות הסטרימינג של מקס מצליח בעולם, כמו שירותי הסטרימינג של נפליקס ודיסני פלוס ודיסקברי פלוס, אז, נכון לעכשיו, גדלים הסיכויים שבשנים הקרובות השירות סטרימינג של מקס גם יגיע לישראל, גם אם משרד התקשורת הישראלי יעשה בישראל לשירות הסטרימינג, דרישה לעשיית יותר תוכן ישראלי לישראל, ותשלום מס למשרד התקשורת הישראלי.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #46 

נכון לעכשיו, בחברת וורנר ברוס דיסקברי, לא יודעים מתי שירות הסטרימינג הזה גם בישראל יפעל,
אבל אם הוא יהיה גם בישראל, אז מבחינה עולמית, הוחלט על 2 שינויים ראשיים, בשירות הסטרימינג מקס,
שינוי ראשון, בקיץ 2025, כנראה בין חודשי, 7.8.9, של שנת 2025, שירות הסטרימינג MAX, יחזור להיות בשם HBO Max בכל המדינות, לא רק במדינות, בלגיה, הולנד, ולוקסמבורג, ובלי הסרת שאר התכנים של חברת וורנר ברוס דיסקברי,
https://press.wbd.com/na/media-release/ ... max-summer
שינוי שני, תצוגה אחרת, ומציאה יותר קלה של תכנים, בשירות הסטרימינג הזה,
https://www.tvtechnology.com/news/max-u ... -interface
בחברות וורנר ברוס דיסקברי אמרו שהשינוי הזה בהמשך הזמן יהיה בכל המדינות שבהן יש את השירות הזה, ולא רק בארצות הברית.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

אפשר בינתים לספר שיש עכשיו תחרות בין הוט ליס לחברת רשת 13 בישראל, במי יהיו אצלה תכני שירות הסטרימינג של חברת וורנר ברוס דיסקברי,
כרגע נראה שמבחינה כספית רוב הסיכויים שחברת וורנר ברוס דיסקברי תפעל בעצמה בישראל, עם סיכוי קטן שכל או רוב תכני חברת וורנר ברוס דיסקברי, ישודרו באפליקציית רשת 13 ישראל, כי נכון לעכשיו גם לאחר החלפת הבעלים של חברת רשת 13 בישראל, יש עדיין בחברה הזו משקיעים גם מחברת וורנר ברוס דיסקברי,
ותוך כדי זה החברות הוט ויס מנסות ככל האפשר להאריך אצלהם את זמן השידור של התכנים של חברת וורנר ברוס דיסקברי.
לפי דעתי, בינתים, שיוקר המחיה במדיהת ישראל גבוה, אז אם שירות הסטרימינג של חברת וורנר ברוס דיסקברי יפעל גם בישראל, אז לא הרבה אנשים יעדיפו לשלם עליו כסף, אלא אם אולי יהיה מסלול של לראות יותר פרסומות ולשלם פחות כסף, אבל גם יכול להיות שלא מעט בני אדם במדינת ישראל שהן לקוחות של, פרטנר ואו סלקום, ואו יס ואו הוט ואו נקסט טיוי, יעדיפו מהחברות האלה רק ערוצים בודדים, או שיעדיפו להפסיק להיות לקוחות שלהם, ואולי להעדיף את עידן פלוס, הסיבה שאני לא כתבתי פה על פרי טיוי, כי לדעתי, רוב האנשים שהם לקוחות של פרי טיוי, נמצאים שם רק כי זה במחיר יותר מוזל, ולדעתי המחיר של שירות הסטרימינג של חברת וורנר ברוס דיסקברי באם הוא יגיע לישראל גם עם פרסומות, אז הוא יכלה יותר כסף ממה שמשלמים כיום לשירות הסטרימינג של פרי טיוי, למשל על 5 מכשירים.
בנוסף לזה, לדעתי, בינתים, אם שירות הסטרימינג של וורנר ברוס דיסקברי, יפעל גם בישראל, אז הוא יצלם וישדר, קצת תכנים ממדינת ישראל, כדי שינסו להיות בשירות הסטרימינג הזה, יותר צופים גם מישראל, אבל לדעתי, בינתים, הוא לא יצלם וישדר הרבה תכנים גם ממדינת ישראל, גם אם בהמשך יפעל במדחהת ישראל, חוק השידורים הישראלי החדש, כי מי שמחוקק את החוק הזה, אז הוא גם יודע, שכיום ללא מעט חברות מארצות הברית, חסר כסף שהם צריכים, אז אם דורשים מהם מיסים במיוחד במחיר גבוה, על שגם הם משדרים ואו ישדרו במדיהת ישראל, אז בנושא הכספי זה יכול להפריע להם, ולנשיא ארצות הברית של עכשיו, שהוא בדעה שבזמן זל עכשיו, מותר להרבה חברות בארצות הברית להרוויח הרבה כסף, במיוחד שכיום בנושא הכספי, יותר קשה לחיות בארצות הברית, כי סעודיה מקטינה את כמות הנפט גם לארצות הברית, כי חשוב לה לקבל את הכסף שהיא צריכה, ואז שארצות הברית משלמת יותר כסף לסעודיה על קבלת הנפט, אז חסר לארצות הברית, במגזר הממשלתי ואו הפרטי, את הכסף שארצות הברית צריכה, ואז ארצות הברית, אולי גם צריכה להעלות את המיסים למי שגר בארצות הברית.
ולדעתי כיום, כל המדינות שמוכרות נפט, אז הן מוכרות אותו לארצות הברית, במחיר גבוה, חוץ מאולי רוסיה, וסין, ואיראן, שמוכרות את הנפט שלהן במחיר יותר מוזל, אבל, למשל, בגלל שגם כיום רוסיה נלחמת באוקראיינה, אז ארצות הברית, במגזר הממשלתי ואו הפרטי, מרגישה שפחות טוב לה להיות לטובת רוסיה, כמו למשל בלקנות ממנה דברים, אז,
אולי אם בהמשך הקשר בין ארצות הברית לסעודיה, באמת יהיה יותר טוב, אז סעודיה תסכים מרצונה החופשי לדרוש מארצות הברית על קבלת הנפט, תשלום של פחות כסף, ועל זה ארצות הברית תעזור יותר לסעודיה, ואז אולי, ארצטת הברית תוכל לקבל את הכסף שהיא צריכה, וליותר חברות בארצות הברית יהיה פחות קשה להתנגד לשלם מיסים למדינת ישראל, על שלמשל חברות הסטרימינג משדרות ותשדרנה גם במדינת ישראל, ואז אולי גם יהיה לחברות האלה, לצלם ולשדר הרבה יותר תכנים של מדינת ישראל.
אבל נכון לעכשיו, לא ידוע, מתי לארצות הברית יהיה את כל הכסף שהיא צריכה, ובמצב כזה, אם שירות הסטרימינג של חברת וורנר ברוס דיסקברי, ישדר גם בישראלי, אז מי שבישראל יהיה חשוב לו לראות יותר תוכן שנעשה במדינת ישראל, אז היא יצטרך לחפש מקום ואו מקומות אחרים שמהם הוא יוכל לראות עוד תכנים שנעשים ואו שנעשו, במדינת ישראל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #48 

מוזר מאוד, לפי מה שאמרו לי, אני נכנסתי לאתר האינטרנט של , MAX, דרך VPN, שמראה מקום של ארצות הברית, וכאשר אני הסתכלתי בפרטי המידע של עונה 8 של הסדרה ריק ומורטי, אז באפשרויות התרגום, היה שם גם אפשרות לתרגום בכתב בשפה העברית.

לדעתי זה אומר שבאמת לא פוסלים בשירות הסטרימינג של מקס, להגיע גם לישראל עם אפשרות השפה העברית.

נכון לעכשיו, השם של שירות הסטרימינג של חברת וורנר ברוס דיסקברי זה, MAX.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #49 

ניסיתם עכשיו, מסיבה כלשהי לחפש את אתר האינטרנט של שירות הסטרימינג MAX, וכתבתם במנוע החיפוש MAX, ולא מצאתם אותו?
זה כי עכשיו באופן רשמי, שירות הסטרימינג MAX, חזר לשם הקודם והראשון שלו, HBO Max, וכתוצאה מזה גם כתובת אתר האינטרנט שלו השתנתה לשם הזה,
זה הכתובת אתר אינטרנט של שירות הסטרימינג HBO Max, לשעבר MAX.
https://www.hbomax.com/geo-availability
וכן, השינוי זה רק בשם של חברת הסטרימינג, אולי גם בעיצוב של אתר האינטרנט של חברת הסטרימינג הזה, בלי קשר לאיזה תכנים יש בשירות הסטרימינג הזה.

בינתים, שירות הסטרימינג הזה הפסיק להשתמש בסלוגן,
The One to Watch, כלומר, זה שצריך לצפות בו.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #50 

, אני לא יכולתי להתאפק ורציתי לדעת מה באמת יש בשירות הסטרימינג של HBO Max, שילמתי ּדרך כרטיס אשראי דיגיטלי, מישראל, לשירות הסטרימינג HBO Max, בזיהוי של ארצות הברית, ב VPN דרך דפדפן האינטרנט אופרה, בחבילה הבסיסית עם פרסומות, בינתים רק ל 30 יום, 9.99 דולר של ארצות הברית, במסלול הזה, כל התכנים הם באיכות תמונת שידור שידור של 1080P, הצפיה היא עד כולל ב 2 מכשירים, בלי ערוצי הטלוויזיה של HBO, בשידור חי, ובלי אירועי הספורט של שירות הסטרימינג הזה, ובלי ערוץ החדשות שמשדר כל היממה CNN Max.
ואני ראיתי שבלא מעט תכנים שם, יש אפשרות תרגום לשפה העברית, אז כנראה שמאוד חשוב לחברת וורנר ברוב דיסקברי, ששירות הסטרימינג שלה HBO Max, יגיע גם למדינת ישראל, אבל בצורה שטובה לחברת וורנר ברוס דיסקברי.
, נכון לעכשיו, אם עושים השוואה של כמות התכנים אז לדעתי, היא במקום 2, הכי הרבה תכנים יש בנטפליקס, ומקום 3, דיסני פלוס, עם אמאזון פריים טיים, עם פאראמונט פלוס, עם פיקוק.
לדעתי זה נכון, לא רק לארצות הברית.
, בשירות הסטרימינג של HBO Max, יש שם בינתים לא מעט תכנים שאני אוהב לראות, כולל מאלה עם התרגום בעברית, שבחברות הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל, אין לצפיה את רוב התכנים האלה.

יש להם 3 מסלולים ראשיים,
הבסיסי בשקלים לחודש זה בערך 40 שקל,
הרגיל והפרימיום זה כבר יותר קרוב למחיר התשלום לחברות הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל,
הרגיל עולה, בערך 70 שקל בחודש, והוא כולל גם את ערוצי הלייב של HBO,
HBO
HBO 2
HBO Signature
HBO Comedy
HBO Zone
וגם את אירועי הספורט החיים של שירות הסטרימינג הזה, מארצות הברית ומחוץ לארצות הברית, וגם את ערוץ CNN Max, וכל זה, בלי פרוסומות.
הפרימיום עולה, בערך 84 שקל בחודש, והוא כולל גם איכות תמונת שידור של 4K, עם צפיה בהכי הרבה 4 מכשירים.
עכשיו תשאלו את עצמכם, האם לדעתכם אפשר בחברת טלוויזיה רב ערוצית גדולה בתכנים, כמו יס או הוט, ב 84 שקל בחודש בלבד, לצפות בכל התכנים שלה, גם אחרי שנה?
לפי הבדיקה שלי, התשובה היא לא, צריך לשלם לה על זה בישראל בחודש לפחות 200 שקל,
מסקנה, אם שירות הסטרימינג HBO Max, יגיע לישראל, אז גם במחיר בשקלים הוא יהיה מאוד עדיף, אבל את ערוצי הטלוויזיה מישראל יהיה צריך בצורה אחרת לצפות, אולי דרך אנטנה לקליטת שידורי עידן פלוס, ואו באתרי האינטרנט של ערוצי הטלוויזיה האלה מישראל, ואו לשלם עוד כסף לחברת טלוויזיה רב ערוצית שהתשלום החודשי שלה, הוא יותר זול במחיר, אולי כמו פריטיוי, מי יודע, אולי, עד שאם ששירות הסטרימינג של HBO Max, יגיע לישראל, אז ישנו את החוק של השידורים במדינת ישראל, בצורה שהתשלום על ערוצי טלוויזיה מסויימים מחברת טלוויזיה רב ערוצית כלשהי מישראל, יהיו רק על הערוצים האלה, ואז אולי אפשר יהיה למשל דרך חברת הטלוויזיה הרב ערוצית פרי טיוי, לצפות רק בערוצי הטלוויזיה מישראל, במחיר יותר זול, ממה שמשלמים להם עכשיו לצפיה רק בערוצים האלה, ואולי רק הגבלה אחת תהיה, צפיה לרק 4 מכשירים במנוי אחד, אבל לדעתי, בינתים, לרוב בני האדם בישראל, יש צורך רק ב 4 מכשירים לצפיה, בדירה אחת או בבית פרטי אחד, גם הנטפליקס לדעתי מוגבל ל 4 משתמשים בישראל, ונראה לי שיש לא מעט אנשים בישראל שהם מנויים לנטפליקס,
אבל לדעתי, אם שירות הסטרימינג של HBO Max, יגיע לישראל, אז כמו ללקוחות נטפליקס בישראל, זה כנראה יהיה בלי הרבה אירועי ספורט חיים, למי שחשוב לו לראות גם ספורט בשידור חי, אלא אם בהמשך ישנו בישראל את חוק השידורים, בצורה שיהיה יותר קל במחיר הכספי, לראות אירועי ספורט בשידור חי, אם אני לא טועה, לפי הצעת חוק השידורים הישראלי החדש, אירועי ספורט בשידור חי שהם מאוד חשובים, אפשר יהיה לראות במדינת ישראל, במחיר כספי יותר מוזל, גם דרך הסמארטפון.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

esharon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #51 

מוזר,
דרך vpn לארה״ב לא ראיתי שום תוכן מתורגם, כולל לא ריק ומורטי שרשמת (עונה 8 בכלל לא זמינה בארה״ב)
גם מדינות אחרות לא ראיתי שום תוכן שמתורגם לעברית (גם לא עונה 8 של ריק ומורטי שזמינה אבל ללא תרגום)...

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #52 

11/07/2025 17:01  
esharon כתב:
מוזר,
דרך vpn לארה״ב לא ראיתי שום תוכן מתורגם, כולל לא ריק ומורטי שרשמת (עונה 8 בכלל לא זמינה בארה״ב)
גם מדינות אחרות לא ראיתי שום תוכן שמתורגם לעברית (גם לא עונה 8 של ריק ומורטי שזמינה אבל ללא תרגום)...
...
אני לא יודע למה אתה רואה שם את הדברים בצורה אחרת.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #53 

עדכון חודשי לחודש יולי,
בוורנר ברוס דיסקברי אמרו לי שהם מעדיפים להמשיך לחפש בישראל חברת טלוויזיה רב ערוצית כלשהי, שמוכנה בהסכם לעשות שמבחינת נוחות, אפשר יהיה דרכה לצפות ברוב הגדול של תכני HBO מקס, כמו שיש בכמה מדינות בעולם.
אני מנחש שאותה חברה בישראל תצטרך על דבר כזה לשלם הרבה מאוד כסף.
וכן, יש מדינות שבהן שירות הסטרימינג HBO Max, הוא רק דרך חברת טלוויזיה רב ערוצית של אותה מדינה, כמו למשל באוקראיינה ואוסטרליה, כנראה כי יש מדינות שבהן חשוב אבל לא מאוד חשוב, לשירות הסטרימינג HBO Max, להיות פעיל במדינה מסויימת, מבחינה כספית, לחברת וורנר ברוס דיסקברי, שאחראית על שירות הסטרימינג HBO Max.

https://www.facebook.com/share/p/1Jjxf1XmAk/
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #54 

עוד כמה דברים באופן כללי בשירות הזה שלא כתבתי,

אפשר לעשות עד כולל 5 פרופילים,
דולבי אטמוס ו HDR, יש רק בתוכנית הפרימיום.
בתוכניות פרימיום אפשר בו זמנית לצפות ב 4 מכשירים, בשאר התוכניות זה בו זמנית ב 2 מכשירים,

בתוכנית פרימיום אפשר להוריד אל המכשיר, הכי הרבה 100 הורדות של תכנים, בתוכנית רגילה, לא בסיסית, אפשר להוריד אל המכשיר, הכי הרבה, 30 הורדות של תכנים.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #55 

אפשר בצורה חוקית לצפות בתכני HBO Max, דרך שירות הסטרימינג של פאראמונט פלוס,
בפאראמונט פלוס, רוצים להתרחב בעולם, אבל הם אמרו לי שכרגע הם לא מתכוונים להגיע לישראל, בלי קשר למלחמה בעזה, אלא בגלל שהם לא גמרו לבדוק אם הם יגיעו לישראל, אז כמה כסף הם יוכלו לקבל מהלקוחות שם, בסכום הכסף שחשוב להם לקבל.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 25/10/2025 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #56 

עוד משהו חשוב בקשר ל HBO Max,
אם שירות הסטרימינג הזה יפעל גם בישראל, אז בניגוד לדיסני פלוס, ואפל טיוי פלוס,
אז כמו נטפליקס, ופאראמונט פלוס, ואמאזון פריים וידאו, אז גם הוא כנראה יעשה בישראל, הפקות מקור ישראליות, כי לפי הבדיקה שלי, השירות הזה עושה הפקות מקור גם מחוץ לארצות הברית, כמו למשל זה
מארגנטינה עם אורוגוואי
https://m.filmaffinity.com/es/film253292.html

והיא גם משדרת גם לא מעט תוכניות טלוויזיה שהם לא מארצות הברית,
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of ... rogramming

כולל זה מישראל
https://www.kan.org.il/content/kan-news/culture/951736/

וזה נכון לעכשיו עניין הפרסומות שם

During shows and movies, you can expect about 6 minutes of ads per hour (Basic with Ads plan). When an ad break starts, the number of ads in the ad break appears on screen. There's also a timer that counts down to the end of the ad.

Ad breaks during kids and family content have bumpers to let you know when an ad break starts and ends.

You can pause a show or movie to see the location of ad breaks on the progress bar.

Sports: The number of ads during live sports will vary. Live sports have the same commercials that air during the TV broadcast of the event on TBS, TNT, or truTV.

Live events included with Sports have ads.

Live sports from TBS, TNT, and truTV have the same commercials that air during the TV broadcast of the event. Some sports (e.g., cycling events) may have ads before the sports event starts.

You may see a specific brand more often while watching a series, a long movie, or a similar genre (like comedy). Brands can also sponsor shows and movies. When you're watching sponsored content, you may see a similar ad at the beginning of each episode.

במהלך תוכניות וסרטים, תוכלו לצפות לכ-6 דקות של פרסומות לשעה (תוכנית בסיסית עם פרסומות). כאשר מתחילה הפסקת פרסומות, מספר הפרסומות בהפסקת הפרסומות מופיע על המסך. ישנו גם טיימר שסופר לאחור עד סוף הפרסומת.

להפסקות פרסומות במהלך תוכן לילדים ולמשפחה יש באמפרים, שהם קטעים קצרים המשמשים להקדמה או לסיום של הפסקות פרסומות בטלוויזיה, כדי ליידע אתכם מתי מתחילה ומסתיימת הפסקת פרסומות.

ניתן להשהות תוכנית או סרט כדי לראות את מיקום הפסקות הפרסומות בסרגל ההתקדמות.

ספורט: מספר הפרסומות במהלך ספורט חי ישתנה. ספורט חי כולל את אותן פרסומות שמשודרות במהלך שידור הטלוויזיה של האירוע ב-TBS, TNT או truTV.

אירועים חיים הכלולים בספורט כוללים פרסומות.

ספורט חי מ-TBS, TNT ו-truTV כולל את אותן פרסומות שמשודרות במהלך שידור הטלוויזיה של האירוע. ענפי ספורט מסוימים (למשל, אירועי רכיבה על אופניים) עשויים לכלול פרסומות לפני תחילת אירוע הספורט.

ייתכן שתראו מותג מסוים לעתים קרובות יותר בזמן צפייה בסדרה, בסרט ארוך או בז'אנר דומה (כמו קומדיה). מותגים יכולים גם לתת חסות לתוכניות וסרטים. כשאתם צופים בתוכן ממומן, ייתכן שתראו פרסומת דומה בתחילת כל פרק.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #57 

פירוט, מספר תכני HBO Max, נכון לעכשיו, לפי ארצות הברית,
סרטים,
מועמדים אמי 2025, 9 סרטים
זוכי פרס פיבודי, 9 סרטים
מנצחי בפטא, 4 סרטים
סרטים זוכי אוסקר, 6 סרטים
מועמדי פרסי תדמית לשנת 2025, 5 סרטים
מועמדי פרסי המדיה של גלאד לשנת 2025, 8 סרטים.
a24
4 סרטים,
קומדיה 9 סרטים
סרטי דרמות מוערכות, 9 סרטים
פעולה, 11 סרטים
לכל המשפחה, 7 סרטים.
ביחד, בערך 81 סרטים,

תוכניות טלוויזיה,
מקס מקורי, משירות הסטרימינג של אייץ בי או מקס,
12 סדרות,
אייץ בי או, מקורי, מחברת הכבלים בארצות הברית HBO, יש 11 סדרות,
קומדיות אהובות, 12 סדרות,
הטוב ביותר של הריאליטי, 12 סדרות,
זמן משפחה, 11 סדרות,
ביחד בערך 58 סדרות,
באותו שירות סטרימינג,
מחברת DC,
סדרות DC, יש 24 סדרות,
סרטי DC, יש 8 סרטים,
העולם של גות'אם, 7 תכנים,
סרטי אנימציה וקריקטורות, 3 תכנים,
ביחד, בערך 42 תכנים,
מחברת TCM, סרטים קלאסיים של טורנר
דרמות פשע, 24 תכנים
סרטים רומנטיים, 24 תכנים
סרטי קומדיה, 24 תכנים
סרטי דרמה, 24 תכנים
מחזות זמר, 6 תכנים,
ביחד בערך 102 תכנים,
מחברת דיסקברי
סדרות הישרדות, 16 סדרות,
האדם מול הטבע, 24 תכנים,
תערוכות רכב וספורט מוטורי, 24 תכנים,
עבודות אקסטרים, 17 תכנים,
היסטוריה ומדע, 11 תכנים,
ביחד בערך 92 תכנים,
מחברת HGTV,
בניין ושיפוץ, 24 תכנים,
מופעי נדלן, 24 תכנים,
קישוט ועיצוב, 24 תכנים,
יעד מגורים, 14 תכנים,
ביחד בערך 86 תכנים,
מחברת קרטון נטוורק,
11 תכנים,
ביחד בערך 11 תכנים,
מחברת מגנוליה נטוורק,
בכיכובם של צ'יפ וג'ואנה, 3 תכנים,
אין מקום כמו בבית, 8 תכנים,
אוכל וגן, 8 תכנים,
לשפץ ולשחזר, 8 תכנים,
מסעות ותמורות, 8 תכנים,
ביחד בערך 35 תכנים,
מחברת פוד נטוורק,
בישול, 24 תכנים,
נסיעות קולינריות, 12 תכנים,
תחרויות, 24 תכנים,
מסעדות, 9 תכנים,
ביחד בערך 69 תכנים,
מחברת TLC,
יקום ארוס 90 יום, 6 תכנים,
אהבה ונישואים, 20 תכנים,
סיפורי משפחה, 24 תכנים,
סיפורים אישיים, 14 תכנים,
מארוול הרפואי, 10 תכנים,
ביחד בערך 74 תכנים,
מחברת, אדולט סויים,
מועדפים על מעריצים, 5 תכנים,
השפעות רעות, 5 תכנים,
פעולה והרפתקאות, 6 תכנים,
מופעי לייב אקשן, 1 תוכן,
הפעל, כוונן פנימה, אזור החוצה, 2 תכנים,
ביחד בערך 19 תכנים,
מחברת ID,
פשעים ידועים לשמצה, 24 תכנים
חקירות, 24 תכנים,
קשרים שקושרים, 24 תכנים,
מקומות קטלניים, 24 תכנים,
מגזיני חדשות, 8 תכנים,
ביחד בערך 104 תכנים,
מחברת Trvl,
ציד רפאים, 9 תכנים,
מקומות רדופים, 24 תכנים,
על טבעי, 8 תכנים,
חקירות על-נורמליות, 24 תכנים,
תעלומות ואגדות, 18 תכנים,
ביחד בערך 83 תכנים,
מחברת, מוטור טרנד,
מכוניות קלאסיות, 5 תכנים,
שיקום ותיקון, 5 תכנים,
מוטות חמים, 5 תכנים,
לאוהבי מכוניות, 6 תכנים.
ביחד בערך 21 תכנים.
5 סרטי ספורט ואו תוכניות,

הכל ביחד בערך, 882 תכנים.

יש שם גם סוגי תכני ספורט בשידור חי, ילקם באיכות צליל של דולבי אטמוס, ואו באיכות תמונת שידור של גולבי ויזן, כמו בערך HDR, מארצות הברית, של, NHL, מרשת TNT, וגם טירוף מרץ , NCAA, וגם כדורגל בצורה של ארצות הברית, כלומר, סאקר, וגם MLB, מרשת tbs, וגם כדורסל נשים שלא לתחרות בדרגה יותר גבוה, וגם NASCAR, וגם רכיבה על אופניים, וגם כדורגל מכללות, וגם רולאן גרוס.
ויכול להיות שבהמשך ישודרו שם עוד סוגי תחרויות של ספורט, בשידור חי.
אבל לדעתי בגלל זכויות יוצרים בספורט ואו אולי חוסר התעניינות בספורט של ארצות הברית מישראל, אז אולי זה לא ישודר ב אייץ בי או מקס, ישראל, או שישודרו שם שידורים חיים של תחרויות ספורט אחרות, באם השירות של HBO Max, יהיה בישראל,
יכול להיות שבישראל כמות התכנים תשתנה, ואולי תגדל כי אולי היא תעשה ואו תשדר גם תוכן ישראלי, ויכול להיות שבחודש הבא, כמות התכנים תגדל.
כמות הסדרות שנוספה לאחרונה 12,
כמות הסרטים שנוספה לאחרונה, 11.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #58 

על פי הערכות חדשות, בישראל עתיד המנוי לעלות כ-40-50 שקל לחודש, לעומת הפרימיום שיוזל עבור הגולש הישראלי ויהיה סביב 50-60 שקל, כאשר המטרה היא בהתחלה להיכנס בצורה חלקה ולא להציע מחיר שיקר יותר משאר המתחרות.
ייתכן והתמחור ישתנה לאור ההכנות האחרונות וסקרי השוק האחרונים.
https://www.ice.co.il/tv/news/article/108529
2
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 03/10/2025 5:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #59 

הערה, נכון לעכשיו, הצפיה בערוצי הטלוויזיה החיים של HBO Max, שהם הערוצים

HBO, HBO Hits, HBO Drama, HBO Comedy, HBO Movies, CNN Max

הם רק דרך האפליקציה של HBO Max.

ולא באתר האינטרנט של HBO Max,

ונכון לעכשיו, במסלול עם פרסומות, הם לא זמינים לצפיה.

ערוץ HBO, הוא ערוץ טלוויזיה חי מוביל והבית של דרמות וסרטים רבים המוערכים הזמינים ב-Max.
וערוץ להיטי HBO, וערוץ HBO דרמה, וערוץ HBO קומדיה, הם ערוצים חיים ספציפיים המציעים מבחר נבחר של סרטים ותוכניות טלוויזיה.
ערוץ סרטי HBO, מתייחס לאוסף סרטים שנמצאו על מקס שמקורם במותג HBO או באולפני קולנוע אחרים.
CNN מקס הוא שירות חדשות ייעודי 24 שעות ביממה של CNN המציע תוכניות בשידור חי ולפי דרישה למנויי HBO Max.

כאשר,
HBO, ערוץ הדגל , משדר סרטי ביכורים ושוברי קופות, סדרות מקוריות וסרטי כבלים, סדרות מגזינים וסדרות דוקומנטריות המתמקדות בספורט, קומדיה ומופעים מיוחדים מדי פעם, וסרטים דוקומנטריים. (פרקים חדשים יותר של הסדרה המקורית של הערוץ משודרים בעיקר בערבי ראשון ושני, כמו גם בימי שישי בשעות הפריים טיים המאוחרות והגישה המאוחרת).
כמו כן, הערוץ משדר בכורות של סרטים מקוריים חדשים או סרטים חדשים של HBO, המשווקים כ"HBO Movie Premiere", בלילות שבת נבחרים (בדרך כלל בשעה 20:00 שעון מזרח ארה"ב). ערוץ HBO הראשי משדר בעיקר סרטים המומלצים לצפיה מגיל 17 ואו ומעלה, ומתחת לגיל 17, בליווי גיל 18 ואו ומעלה, אחרי 17:00 (או לפעמים כבר בשעה 14:30) של תוכניות מזרחיות ופסיפיק, ותוכניות המומלצות לצפיה מגיל 17 ואו ומעלה, (בדרך כלל ערוכות לשידורים בשעות היום כדי להגביל סצנות של אלימות גרפית, למעט תוכן מיני ועירום הכלולים בגרסאות המקוריות המוצגות בערוץ הראשי רק בלילה) אחרי 13:00 שעון מזרח ארה"ב/שעון מזרח ארה"ב.

HBO Hits, מציעה לוח שידורים נפרד של סרטים קולנועיים וסרטי כבלים מקוריים (כולל שידורים בשעות היום של סרטים המומלצים לצפיה מגיל 17 ואו ומעלה, ומתחת לגיל 17, בליווי של גיל 18 ואו מעלה, שערוץ HBO הראשי בדרך כלל מנוע משידורם בבוקר, אחר הצהריים המוקדמים ובאמצע אחר הצהריים), סדרות וספיישלים, כמו גם שידורים חוזרים באותו שבוע של סרטים חדשים יותר, ופרקים אחרונים ומרתונים מדי פעם של עונות שלמות של סדרות מקוריות ששודרו לראשונה בערוץ HBO הראשי.

HBO Drama, מציג סרטי דרמה באיכות גבוהה, וסדרות דרמה מקוריות של HBO וגם ספיישלים.

ערוץ HBO Comedy, מציג סרטי קומדיה, כמו גם שידורים חוזרים של סדרות הקומדיה המקוריות של HBO וספיישלים של סטנד-אפ; למרות שהערוץ משדר סרטים המומלצים לצפיה מגיל 17 ואו מעלה, ומתחת לגיל 17, בליווי של גיל 18 ואו ומעלה, אז במהלך היום, HBO Comedy משדרת, בלילה, גם ספיישלים של קומדיה למבוגרים בלבד, ולא פונוגרפיה קשה.

ערוץ HBO Movies, משדר סרטים ותוכניות מקוריות של HBO המיועדות בעדיפות ראשונה, לצעירים בגילאי 18 עד 34.

בערוצי HBO, גם יכולות להיות תקופות תחזוקה, שבזמן הזה, אין שם שידור, כאשר התקופות תחזוקה האלה הן כל יום, בין חצי שעה לשעתיים, והן תרחשות במשבצות זמן שונות של לילה/בוקר מוקדם (בדרך כלל לפני תחילת יום השידור המוגדר בשעה 6:00 בבוקר (שעון מזרח/שעון פסיפיק) פעם בחודש בכל ערוץ.

CNN Max מציג שילוב של תכניות CNN בשידור חי, כולל חדשות בשידור חי ושידורים סימולטניים מתוכניות הפריים טיים של CNN, כמו גם סרטים דוקומנטריים וסדרות מקוריות של CNN.
בניגוד לערוצי CNN בשידור חי, תוכניות שנוצרו במיוחד עבור CNN Max לא כוללות פרסומות, אם כי חלק משידורי הפריים טיים של CNN כוללות מסך הפסקת פרסומות או פרסומות מהערוץ.

בסרטון הזה אפשר להתרשם מערוצי הלייב של שירות הסטרימינג HBO Max, דרך אפליקציית HBO Max, לסטרימר, כאשר בסרטון הזה, יש ערוצי טלוויזיה בשידור חי, שכיום הם שונים בשמות שלהם, ואו במה שהם משדרים.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #60 

3 באוקטובר, 2025
עדכון על CNN Max

שימו לב: החל מ-17 בנובמבר, CNN Max, שידור החדשות החי 24/7, לא יהיה זמין עוד ב-HBO Max בארצות הברית. הסיבה לכך היא, כפי שפורסם בעבר, CNN תשיק מוצר סטרימינג חדש בסתיו הקרוב.

בעוד ששידור החדשות החי 24/7 לא יהיה זמין עוד, HBO Max תמשיך להזרים תוכניות מקוריות נבחרות של CNN, כמו Anthony Bourdain: Parts Unknown, Stanley Tucci: Searching for Italy ו-The Whole Story with Anderson Cooper.

ניתן להשתמש בציטוט הבא בכל סיקור, המיוחס לסגן נשיא בכיר למוצרים ושירותים דיגיטליים של CNN, אלכס מק'קאלום:

"CNN נהנתה רבות משנתיים של הצעת שידור חדשות חי 24/7 ללקוחות HBO Max. למדנו מבסיס המנויים הגדול של HBO Max מה אנשים רוצים ונהנים ממנו הכי הרבה מ-CNN, ועם השקת הצעת המנויים החדשה שלנו לסטרימינג שתגיע בסתיו הקרוב, אנו מצפים לבנות על כך ולהגדיל את קהל היעד שלנו עם הצעת מנויים ייחודית חדשה זו."

###

איש קשר לעיתונות
[email protected]

אודות CNN Worldwide
CNN Worldwide הוא המותג המכובד ביותר בחדשות בכבלים, ומגיע ליותר אנשים דרך טלוויזיה, סטרימינג ואינטרנט מכל ארגון חדשות כבלים אחר בארצות הברית. ברחבי העולם, אנשים ברחבי העולם יכולים לצפות ב-CNN International, המופץ באופן נרחב ביותר מ-200 מדינות וטריטוריות. CNN Digital הוא יעד החדשות המקוון מספר 1, עם יותר מבקרים ייחודיים מכל מקור חדשות אחר. HBO Max, פלטפורמת הסטרימינג של Warner Bros. Discovery, כוללת את CNN Max, הצעת חדשות סטרימינג 24/7 הזמינה למנויים לצד גישה מורחבת לתוכן חדשות ול-CNN Originals. תיק ההשקעות עטור הפרסים של CNN כולל תכנות ללא תסריט מסדרות מקוריות של CNN וסרטי CNN לשידור, סטרימינג והפצה על פני פלטפורמות מרובות. ניתן למצוא תכנות CNN בערוצי CNN, CNN International ו-CNN en Español, דרך CNN Max ומרכז CNN Originals ב-discovery+ ודרך מנוי לטלוויזיה בתשלום ב-CNN.com, אפליקציות CNN ופלטפורמות של מפעילי כבלים. בנוסף, CNN Newsource הוא שירות החדשות הנפוץ ביותר בעולם, המשתף פעולה עם למעלה מ-1,000 ארגוני חדשות מקומיים ובינלאומיים ברחבי העולם. CNN היא חטיבה של Warner Bros. Discovery.

אודות Warner Bros. Discovery
‏ Warner Bros. Discovery‏ (נאסד"ק: WBD) היא חברת מדיה ובידור גלובלית מובילה היוצרת ומפיצה את תיק התוכן והמותגים המגוונים והמלאים ביותר בעולם בטלוויזיה, קולנוע וסטרימינג. Warner Bros. Discovery, הזמינה ביותר מ-220 מדינות וטריטוריות וב-50 שפות, מעוררת השראה, מעדכנת ומבדרת קהלים ברחבי העולם באמצעות המותגים והמוצרים האיקוניים שלה, ביניהם: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, HBO Max, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV ואחרים. למידע נוסף, בקרו באתר http://www.wbd.com .
https://cnnpressroom.blogs.cnn.com/2025 ... n-cnn-max/
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”