אז תחשוב שוב באיזה סיטואציות יש צורך בתקשורת לוויינית לאיזורים מרוחקים ....תפליג עם הדמיון !
אם תפליג עם הדמיון אולי תשנה את המסקנה שלך " שלא נראה לך שיש משהו אחר בשביל ביטחון "....בהצלחה .

חבל להתאמץ. הרי ניסיון של שנים רבות עם רמי מלמד שגם במקרה זה אתה כותב לו מושגים שאף אחד מהם הוא לא מצליח הרי להבין, גם, אם תסביר לו אותם שוב ושוב כמו לילד קטן.04/09/2025 9:18גלובל כתב: זה לא לויין לתצפית זה לויין תקשורת גיאוסטטיונרי שיש לו אונות שידור מתכוונות ( שניתן להזיז לאיזורי כיסוי לפי דרישה ) .
אז תחשוב שוב באיזה סיטואציות יש צורך בתקשורת לוויינית לאיזורים מרוחקים ....תפליג עם הדמיון !![]()
אם תפליג עם הדמיון אולי תשנה את המסקנה שלך " שלא נראה לך שיש משהו אחר בשביל ביטחון "....בהצלחה ....
גם בלוויין תצפית אפשר לכוונן את המצלמות, אז לא נראה לי שיש סיבה לגופי ביטחון לשדר, לא ערוץ טלוויזיה, בלווין תקשורת, שהוא לא של תצפית.04/09/2025 9:18גלובל כתב: זה לא לויין לתצפית זה לויין תקשורת גיאוסטטיונרי שיש לו אונות שידור מתכוונות ( שניתן להזיז לאיזורי כיסוי לפי דרישה ) .
אז תחשוב שוב באיזה סיטואציות יש צורך בתקשורת לוויינית לאיזורים מרוחקים ....תפליג עם הדמיון !![]()
אם תפליג עם הדמיון אולי תשנה את המסקנה שלך " שלא נראה לך שיש משהו אחר בשביל ביטחון "....בהצלחה ....

אתה לא מסוגל לחשוב אילו עוד שידורים אפשר לשדר דרך לווין, לצרכי ביטחון, חוץ משידורי טלויזיה לציבור?04/09/2025 13:20רמאשכ כתב: גם בלוויין תצפית אפשר לכוונן את המצלמות, אז לא נראה לי שיש סיבה לגופי ביטחון לשדר, לא ערוץ טלוויזיה, בלווין תקשורת, שהוא לא של תצפית....

ניתן לו הסבר, לאיזה עוד משימות בתחום הבטחוני יכול לשמש לווין תקשורת GEO.04/09/2025 14:15Amir64 כתב: אתה לא מסוגל לחשוב אילו עוד שידורים אפשר לשדר דרך לווין, לצרכי ביטחון, חוץ משידורי טלויזיה לציבור?...
נכון מאוד04/09/2025 16:46Zacky כתב: אני לפעמים קורא ולא מצליח להבין מאיפה כל הגועל נפש הזה של עברייני המקלדת מגיע.
מה רמי אי פעם עשה לכם שאתם שופכים פה את כל הגועל נפש שלכם ? זה גורם לכם להרגיש מיוחדים או יותר טובים ?
לא מתאים לכם מה שהוא כותב אז אל תגיבו.
פשוט בושה וחרפה....

אבל הוא מתעלם מ- sys_admin, כפי שכתוב בחתימה שלו.04/09/2025 18:27גלובל כתב: ראית את התמונה ש sys העלה במיוחד בשבילך ? תביט בה בעיון זה ממחיש מה עוד יכול להיות ....
זו עובדה שמתאימה ללווין תצפית, לא ללווין תקשורת שמשדר ערוצי טלוויזיה ורדיו.04/09/2025 18:27גלובל כתב: ראית את התמונה ש sys העלה במיוחד בשבילך ? תביט בה בעיון זה ממחיש מה עוד יכול להיות ....
, כי זה לא למטרת צילום, כמו תצפית.04/09/2025 21:17Amir64 כתב: אבל הוא מתעלם מ- sys_admin, כפי שכתוב בחתימה שלו.
גם בלי התמונה, כל כך קשה לחשוב על יישומים קריטיים של העברת וידאו (או כל מידע אחר) ממקום אחד בעולם למקום אחר בעולם, בלי תלות באינטרנט או ברשת סלולארית?
הנה סתם דוגמה לשימוש אזרחי של שידור לוויני:
https://support.apple.com/he-il/105097...

ממש לא .......
, אבל לצורך ביטחון, זה יותר עדיף לווין שמצלם את מהשצריך לשלם ואז הוא מעביר בצורב הרבה יותר טובה את המידע הזה למי שצריך לקבל אותו, אז אני לא בדעה שגופי ביטחון, באמת ישתמשו בצורה נרחבת בלווין תקשורת במקום בלווין תצפית.05/09/2025 8:31גלובל כתב: ממש לא ....
לוויין תקשורת מעביר כל מיני סוגי תקשורת,
לא רק וידאו ולא רק טלויזיה, גם ערוצי דאטה
שמשמשים לנושאים שונים , למשל פיקוד על מערכות
או תקשורת קולית , פיקוד ובקרה על כלים מרחוק ועוד ועוד , תפסיקו לחשוב שלויין תקשורת מעביר רק טלויזיה ....

איזה מזל שגופי ביטחון לא מתחשבים במה שאתה חושב.05/09/2025 10:57רמאשכ כתב: , אבל לצורך ביטחון, זה יותר עדיף לווין שמצלם את מהשצריך לשלם ואז הוא מעביר בצורב הרבה יותר טובה את המידע הזה למי שצריך לקבל אותו, אז אני לא בדעה שגופי ביטחון, באמת ישתמשו בצורה נרחבת בלווין תקשורת במקום בלווין תצפית....
סוכן המוסד האמיץ רָאמְשַכּ רוכב לו על פרדה במעברי ההרים בין טג׳יקיסטן לאוזבקיסטן בדרך לחילוץ הסוכנת האמיצה שוּחִידָה. הוא רוצה לקבל הוראות נוספות ממפעיליו בעזרת מכשיר הקשר הלוויני שלו בצורת עט. הוא גם רוצה לקבל מידע מעודכן על שבילי ההרים הפנויים משלג למכשיר הניווט בצורת קלמר....