לא, אני מנוי "חדש" שכבר מחובר חודש. כי לפני חצי שנה התנתקתי....
רושם ראשוני וכמה מילים על הוטבוקס 7F עם Fiber AI
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

קיבלתי קריזה והתנתקתי מהוט. חבל על הזמן
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
מעדכן שהנושא בטיפול "מחלקת הנדסה"... מיום שישי. אמרו שיחזרו אלי מקסימום בראשון - לא קרה. גם היום אמרו שיחזרו ולא חזרו אלי.25/08/2025 2:23TheTool כתב: תקלה חמורה והזויה בהוטבוקס 7 - לא ניתן לפתוח פורט 443 (HTTPS). כשאני מנסה לפתוח הנתב מקפיץ שגיאה "External ports are already in use by other applications." הנציגים של הוט מצליחים להוסיף את הפורט לרשימה אבל הפורט לא באמת מופנה.
לפני זה היה לי הוטבוקס 5f והיה אפשר לפתוח את הפורט ללא בעיה.
כבר דיברתי עם איזה 6 נציגים, וכל פעם מפעילים לי DMZ חושבים שזה פתרון... נאמר לי שזה הועבר ל"הנדסה" ושיחזרו אלי עד ראשון... בינתיים זה עוד לא קרה....
יש פה מישה עם הוטבוקס 7 שיוכל לבדוק ולנסות לפתוח פורט 443 (לבחור https ברשימה) ולעדכן אם אותה הודעה קופצת?
דיברתי עם עוד כמה נציגים.. כל אחד מנסה לפתוח את הפורט מאצלם, תמיד מציעים DMZ ומנסים להפיל את התקלה עלי 
קיצר אמרו שהעבירו ל-מחלקת הנסדה, אבל בעצם סתם נתנו לי להמתין שבוע שלם.
בסוף העבירו אותי ל"תומך בכיר״...אמר שוב שיעביר לבדיקה ואז חזר אלי עם התשובה הלאקונית ש״הם בדקו והפורט פתוח״... הם תמיד תמיד ינסו להפיל את התקלה עליך, פשוט הזויים! אחרי התעקשות שהפורט לא פתוח, הוצע הפתרון שיחליפו לי את הנתב חזרה לנתב ישן יותר.. הזיה.. מוציאים נתב חדש שאי אפשר לפתוח בו פורט 443
קיצר אמרו שהעבירו ל-מחלקת הנסדה, אבל בעצם סתם נתנו לי להמתין שבוע שלם.
בסוף העבירו אותי ל"תומך בכיר״...אמר שוב שיעביר לבדיקה ואז חזר אלי עם התשובה הלאקונית ש״הם בדקו והפורט פתוח״... הם תמיד תמיד ינסו להפיל את התקלה עליך, פשוט הזויים! אחרי התעקשות שהפורט לא פתוח, הוצע הפתרון שיחליפו לי את הנתב חזרה לנתב ישן יותר.. הזיה.. מוציאים נתב חדש שאי אפשר לפתוח בו פורט 443
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

אל תדבר איתם. חבל, הם יגרמו לך למיטוט עצבים כמו שעשו לי....
ראה דוגמה: https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=398852
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

את זה אני חושב שיש, ראיתי את האפשרות הזאת.31/08/2025 11:39hagai147 כתב: פיצ'ר שימושי שחסר לי בראוטר הזה - לקבע את כתובת ה IP לצרכן ספציפי.
במקרה שלי NAS
...
חפש static ip, משהו כזה
- Skating5468
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שאלת תם (של מישהו שבעבר השתמש בהפניית פורטים): אם אתה מאחורי CGNAT, באיזה תסריט אתה בכלל יכול להשתמש בהפניית פורטים? הרי כתובת ה-IP שלך לא public וממילא אי אפשר להתחבר אליך (לפחות מהעבר השני של ה-CGNAT).25/08/2025 2:23TheTool כתב: תקלה חמורה והזויה בהוטבוקס 7 - לא ניתן לפתוח פורט 443 (HTTPS). כשאני מנסה לפתוח הנתב מקפיץ שגיאה "External ports are already in use by other applications." הנציגים של הוט מצליחים להוסיף את הפורט לרשימה אבל הפורט לא באמת מופנה.
כבר דיברתי עם איזה 6 נציגים, וכל פעם מפעילים לי DMZ חושבים שזה פתרון... נאמר לי שזה הועבר ל"הנדסה" ושיחזרו אלי עד ראשון... בינתיים זה עוד לא קרה....
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
אכן, אם אתה מאחורי CGNAT אי אפשר לפתוח פורטים.
אבל למה שבכלל תרצה לפתוח https? פורט לטורנטים זה הגיוני, אבל ל-https עדיף בהרבה להקים tunnel מול Cloudflare וזהו. יציב, מוגן מפני DDoS, ולא תלוי ב-dynamic DNS או בהגדרות של הספק.
אבל למה שבכלל תרצה לפתוח https? פורט לטורנטים זה הגיוני, אבל ל-https עדיף בהרבה להקים tunnel מול Cloudflare וזהו. יציב, מוגן מפני DDoS, ולא תלוי ב-dynamic DNS או בהגדרות של הספק.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

אכן אפשר להקים Tunnel מול CloudFlare, אבל קח בחשבון שקורה משהו מוזר. ה-latency לאתר שלך יהיה גבוה 140ms+, כי החיבור לא עובר בחוות השרתים שלהם בתל אביב. ייתכן שזו בעיה שקורית רק בספקיות מסוימות
- TaylorSammy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תבדוק אם ממשק הניהול של הנתב זמין בפורט 443 (על אף שרואים בתמונה שלך שאתה מחובר בHTTP ייתכן שהוא מאזין גם ל443), ואז יש קונפליקט בין מה שאתה מנסה להפנות לשרת הקיים.25/08/2025 2:23TheTool כתב: תקלה חמורה והזויה בהוטבוקס 7 - לא ניתן לפתוח פורט 443 (HTTPS). כשאני מנסה לפתוח הנתב מקפיץ שגיאה "External ports are already in use by other applications." הנציגים של הוט מצליחים להוסיף את הפורט לרשימה אבל הפורט לא באמת מופנה.
הממשק לא ממש היה זמין כי זה מבוטל בהגדרות (אבל ייתכן שהבעיה נוצרת כי זה פתוח לנציגי הוט). כנראה שזה אכן קשור לזה, אבל זה באג ב-Firmware של הנתב כי לא הייתה שום דרך לפתור את הבעיה, ממש ניסיתי הכל.01/12/2025 12:42TaylorSammy כתב: תבדוק אם ממשק הניהול של הנתב זמין בפורט 443 (על אף שרואים בתמונה שלך שאתה מחובר בHTTP ייתכן שהוא מאזין גם ל443), ואז יש קונפליקט בין מה שאתה מנסה להפנות לשרת הקיים....
ומי שהציע CloudFlare, זה פתרון נחמד אבל זה לא מתאים בשום צורך להעברת תוכן מהירה כמו וידאו, מצלמות וכו׳... כל התעבורה עוברת דרך שרתי Cloudflare מה שמאט מאוד את הגישה. בכל מקרה אחרי מלחמות עם הוט החליפו לי ל- Hotbox 6 ושם אין את הבאג הזה.
אני עכשיו באותו סרט. סך הכל אני כן דיי מבסוט על האינטרנט והראוטר וגם יצאתי מהCGNAT דיי בקלות אבל כן חסרים פיצ'רים ואני לא רואה את הוט מתקנים משהו.
כן הצלחתי להעביר פורטים ולגשת מרחוק לשרת שלי אבל בגלל שאי אפשר לעשות forward ל80 או 443 אז אני לא יכול לקבוע דומיין בלי לכתוב פורטים של כל שירות כל פעם.
בסדר עדיף מכלום, לפחות יש לי גישה. אם יש פיתרון אני עוקב פה
כן הצלחתי להעביר פורטים ולגשת מרחוק לשרת שלי אבל בגלל שאי אפשר לעשות forward ל80 או 443 אז אני לא יכול לקבוע דומיין בלי לכתוב פורטים של כל שירות כל פעם.
בסדר עדיף מכלום, לפחות יש לי גישה. אם יש פיתרון אני עוקב פה