מכירות הוט...
6900*
מכירות הוט...
כמו ברוב המוקדים בחיוג למספר הרגיל אתה לא יודע למי תגיע...

תוכל לצרף תמונה של איך זה נראה? אצלי חיברו בלי נקודה...
לא הבנתי, מה יש לצלם? זו דירה חדשה יחסית, השחילו כבל לארון התקשורת, וכעת כבל הרשת יוצא משקע גוויס שהיה לי בקיר.. אין מה לצלם.....

לאחר ניסיון התחברות עלתה מולי נציגה שלא מכירה את המבצע למרות שאמרתי לה שיש אותו באתר.18/03/2025 11:49rafi_d כתב: לא נראה לי שיסרבו לתת את המבצע ע"פ הפירסום ותקנון
.... תעדכן אם זה בעייתי......
תלוי בקופסאות שלך בקיר, ככה:18/03/2025 15:10Jabberwock כתב: אני שואל איך זה אמור להיראות, אצלי חפרו בקיר והשחילו את הסיב ישירות לממיר האופטי, אין לי שקע....
נסה מזלך שנית...18/03/2025 15:20zivgev כתב: לאחר ניסיון התחברות עלתה מולי נציגה שלא מכירה את המבצע למרות שאמרתי לה שיש אותו באתר.
שלחתי לה את הפרטים כולל התקנון אך התעקשה להעביר לה מספר טלפון של לקוח שהתחבר למבצע הזה
...
בעזרת איזה כלי בדקת כתובת ה-ipv6 שלך?17/03/2025 15:34rafi_d כתב: לא בדקתי לפני. לא
EDIT: אחרי שינוי בנתב מ SLAAC ל DHCPV6 - נראה תקין...
image.png...
בוקר טוב17/03/2025 13:31rafi_d כתב: ..באו (אחרי איחור קל)
- התנצלו שלא הודיעו
- התקינו סיב נוסף מול תשתית IBC
- קינפגנו בנתב שלי DHCP (ללא משתמש וסיסמא) במקום חייגן PPPOE שהיה בתשתית בזק.
- בדקו (גם עם מתאם נוקיה של סלקום שברשימה שלהם וגם עם ZTE F601 שלי, שלא ברשימה)
- הוציאו אותי באותה הזדמנות מה- CGNAT שלהם
והלכו. פשוט...![]()
image.png...
זהו, שלא נעשו שום הגדרות נוספות במתאמים, אחרת הייתי מציין...20/03/2025 6:49yeuda כתב: בוקר טוב
אשמח אם תוכל לפרט את ההגדרות שעשו - אמורים להתקין גם אצלי עם ציוד פרטי ואף אי אפשר לדעת איזה טכנאי יגיע
כמו שרשמת - הם אומרים שברגע שיש ציוד פרטי התמיכה שלהם פחות טובה
אילו הגדרות עשו (אם בכלל) ב gofiber ?
איך מוגדר החיבור בנתב ?
אם תוכל לשתף צילומי מסך זה מאוד יעזור...
תודה רבה על השיתוף,...
לגבי ה DHCP - זה קל - אני בכל מקרה רוצה לחבר ראוטר זמני (מתקין ישירות בבית שעוברים אליו)20/03/2025 8:21rafi_d כתב: זהו, שלא נעשו שום הגדרות נוספות במתאמים, אחרת הייתי מציין...
לא נגעו המתאמים (רק צילם ו מספר סידורי ושלח למוקד,ן לאקטיבציה).
בנתב, באמת שאין גם שם הרבה. אני שיניתי שני דברים:
1. אופן החיבור לאינטרנט - הוחלף מ pppoe ל dhcp (תרשום לך מה היה קודם - משתמש וסיסמא, שיהיה בגיבוי..) אין כעת שמשתמש/ססמא (שהיו בחייכן קודם)
2. בהגדרות ipv6 (למי שצריך ) שינוי address type מ slaac ל dhcpv6
הערה: גם ללא 2 יש אינטרנט...
בהצלחה!
אגב, וויתרו לך על עלות ההתקנה?...
כן, אין לנציגים להם סמכות, צריך "אישור מנהל"... כנראה רק נציגים במוקד עם "ביצים" מעיזים לפנות למנהל שלהם...20/03/2025 10:22yeuda כתב: לגבי ה DHCP - זה קל - אני בכל מקרה רוצה לחבר ראוטר זמני (מתקין ישירות בבית שעוברים אליו)
חיבור DHCP זה חיבור כאילו עובדים מול ראוטר ללא חייגן - ולכן אני מופתע שלא מגדירים כלום ב gofiber
אבל אם זה עובד אז מעולה - נקווה שגם אצלי לא תהיה בעיה
לא הצלחתי לגרום להם לוותר אפילו על שקל במחיר ההתקנה - נראה שהם מאוד קשים בבית פרטי...
היא "ניסתה" לפנות למנהל - אבל לא אישרו לה כי בית פרטי20/03/2025 10:27rafi_d כתב: כן, אין לנציגים להם סמכות, צריך "אישור מנהל"... כנראה רק נציגים במוקד עם "ביצים" מעיזים לפנות למנהל שלהם...אז אל תוותר על נקודת רשת כבר במחיר הזה... ושירשמו בהזמנה!
מתאם הסיב מוגדר (ונשאר) במצב "bridge" הוא פשוט מעביר כל מה שנכנס... החייגן היה בנתב, לא במתאם, אז זה לא מפתיע......