10/11/2025 23:43
bixente כתב:
באיחור די רציני אני מגיב כרגע
בסוף הלכתי על X5 PRO OMNI
1. ה T30 PRO היה עושה עבודה זהה בערך ב2000 ש"ח פחות (כשאני קניתי זה היה 3500 לעומת 5500 בערך)
2. לא מורגש שום ריח של המבשמים וזה מבאס קצת. לא יודע איך זה באחרים
3. המון המון תקלות של ניווט. הכי שבר אותי שהפעלתי אותו ב11 בלילה כשהייתי בפאפוס כדי שינקה עד למחרת כשאני חוזר. התעוררתי בבוקר לגלות שהייתה לו תקלה כלשהי ובמקום לנסות לחזור לעמדת טעינה הוא פשוט עצר ובזבז לעצמו את הסוללה כל הלילה כך שבבוקר כבר לא היה נגיש מרחוק. סוללה מאכזבת. שוב, לא יודע איך זה באחרים
4. נתקע על שטויות, פתאום מוצא אותו בלי מטלית באמצע הבית.
לא ארכוש שוב ECOVACS כי אני גם קורא באינטרנט שהבעיות שלי קורות להמון אנשים
אם היום הייתי קונה הייתי הולך על SAROS 10R
...
1. בהנחה ששניהם עם מטלית אז כן ההבדלים קטנים
2. ככה זה בכולם. ספציפית הם בהתחלה אישרו הרבה חומרים לשטיפה של סנונית, ג'ונסון ואחרים לא מקציפים וחזרו בהם כנראה כי ראו שגורמים לסתימות, נשארו עם המלצה רק על המקורי וחומר נוסף של קסטלי. קח בחשבון שלמרות שאנשים ממליצים על כל מני חומרים את התוצאות (סתימות) מרגישים לפעמים רק אחרי כמה חודשים. ומישהו שלא ידע לטפל בזה לבד עלול להזדקק לשירות שגם ינצלו את העניין לבטל אחריות כתוצאה מזה שיזהו שימוש בחומר שלא אישרו. ניסיתי לזמן קצר חומר שהיה מומלץ בזמנו של ריצפז הלא מקציף, כבר בהתחלה שמתי לב שהוא קצת מאכל את הפלסטיק של המיכל שהופך להיות מט עד גובה הנוזל.
בכל מקרה, מה ששמים במיכל היעודי משמש רק לשטיפת המטליות אם רוצים לשטיפה עצמה צריך לשים במיכל מים.
3. אכן, הם לא מצטיינים בניווט, אבל סה"כ בתמורה לכסף הם טובים, במיוחד אם הולכים על הדגם בניים כמו T30C שדי מקביל ל-T50/X5 גם חלק מהחלקים משותפים.
עוד לא בטוח שזה עקבי אבל יש לי תחושה שכל פעם אחרי שאני מפצל את המפה ומוסיף סנריאו נניח לפעמיים איזור מסויים, ממשקצת אחרי הניווט מסתבר שצריך לאפס. כרגע כבר די הרבה זמן בלי (עם מפה ברירת מחדל) והכל עובד חלק
4. גם זיהוי מכשולים לא בין הטובים
לגבי הרובורוק, הם אכן ידועים כטובים אבל גם בסארוס כבר שמעתי על בעיות, בין השאר שהמכלול שמחזיק את המברשת היחודית שלו פשוט נשבר לפעמים שזה משהו שלא מכוסה באחריות.
עקרונית לא הייתי שם סכום כזה על מוצר שהיבואן לא מגבה אותו בלפחות שנתים אחריות כמו אחרים. רובוט פשוט או שוטף ידני שלהם אין בעיה כשזה סכום נמוך יחסית אבל אלה עם העמדה מורכבים יותר ויכולים לצוץ תקלות גם אחרי שנה.