מחפש שוטף רובוטי איכותי וצריך המלצות

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #21 

11/10/2024 13:34  
etrain5 כתב:
תודה רבה! אני רואה ששניהם בערך באותו מחיר, מה עדיף - ה- Crosswave של Bissell או הדיאד פרו? עוד שאלה - האם ניתן להשתמש בכל חומר רצפות?
...
תקרא לגבי המאפיינים החשובים שהזכרתי בתגובות קודמות, הביסל זה כמו שוטף של כמה דורות אחורה לעומת הדיאד פרו.
לגבי חומר ניקוי בדיאד פרו, לפני יותר משנה אישרו לפי אחוז חומר פעיל וספציפית גם את הנוזל של סיף שהוא מקציף. מכיוון שרכשתי אז, השתמשתי בריצפז רגיל בריח מרכך מקסימה שהוא היה היחיד שהריח שלו מורגש.
מאז השתנו ההנחיות שלהם וצריך לברר מול היבואן אבל אני ממשיך להשתמש במה שעובד לי ובכל מקרה הוא כבר לא תחת אחריות. בכמויות חומר שהוא משתמש סביר להניח שהשוטף ימות הרבה לפני שיגמר המיכל נוזל ניקוי :-)
זאת גם הסיבה שאין בעיה גם כשהחומר מקציף.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #22 

13/10/2024 13:02  
movieman כתב:
בין 1000 ש"ח ל- 1500 ש"ח - זהקפיצה של 50 אחוז ..

יש לך ניסיון עם ה- JONR ED12 ?
...
לא, אבל גם אני עשיתי טעות בזמנו ורכשתי את ה-H12 שהיה במחיר מציאה אבל צמוד רק מצד אחד כי חשבתי שזה יספיק ואז הבנתי שלא.
למזלי הוא התקלקל אחרי חודשיים וזיכו אותי עליו ובדיוק יצא הדיאד פרו כך שזכיתי בשדרוג בלי העלות של שני שוטפים.
בהחלט שווה הפרש של 500 ש"ח אפילו אם זה היה היתרון היחיד וזה לא.

נטלי7
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

10/10/2024 16:18  
bixente כתב:
לפני שבועיים רכשתי את ה X5 pro של ecovacs ואני חייב להגיד שאני מאוד מאוד מרוצה. הוא אמנם יקר מאוד אבל ממש מבסוט עליו. למי שבכל זאת יחפש משהו טוב ויותר VFM אגיד שכדאי כנראה לקחת את ה T30 pro שחוסך לדעתי קרוב ל2000 ש"ח
בינתיים לא השתמשתי בחומר רק כי אין במלאי מה שחיפשתי ואת המקורי אני לא מתכנן לקנות בגלל מחיר מופרז. אני כן חושב שהוא יכול להחליף ספונג׳ה במצבים מסוימים
...
היי האם גם כעבור חודשיים אתה עדיים מאוד מרוצה ממנו ולא היית רוכש אף דגם אחר?

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #24 

10/12/2024 15:16  
נטלי7 כתב:
היי האם גם כעבור חודשיים אתה עדיים מאוד מרוצה ממנו ולא היית רוכש אף דגם אחר?
...
שמעי גם אחרי חודשיים אני מבסוט עליו מאוד!
אני כן חושב שמהאס העניין שלא נשאר ריח (השתמשתי ב2 סוגים שונים של חומר) מהשטיפה.
האפליקציה קצת עקומה (לא מדי) והבנתי שפחות טובה מזו של הרובורוק.
האם הייתי בוחר אחר? שמעי לא ראיתי אחר בפעולה אז הכל מתבסס על קריאה ויוטיובים אבל מראש באתי עם צורך של שטיפה ובעיקר הסרת כתמים. כשקראתי הבנתי שה X5 מתמחה בזה ויודע לחזור לאותה נקודה להתעקש עליה. הבנתי שגם הם הקדימו את הרובורוק בעניין הזה.
את הדרימי לא הייתי מוכן לקחת כי קראתי (ועדיין קורא) על אינסוף בעיות שלו וכשהם קורות אז גם האחריות גרועה

מה שכן אגיד - לדעתי אפשר לחסוך כסף וללכת על T30 pro שלא נופל בהרבה מה X5

Drleo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

ממליץ על שואב ששוטף את עצמו במים חמים בלבד אחרת לא שווה, תמיד יהיו שמנים על הרצפה ומים חמים מנקים הכי טוב, אי אפשר להתווכח על זה.

מניסיון הDreame l10s pro ultra או x40 ultra עושים עבודה כמעט מושלמת.

קניתי לפני כמה חודשים את הרובוטי Dreame l10s pro heat ועכשיו ללא ניקיון ידני בכלל הרצפה בניקיון מושלם, ניסיתי אחרי חודשיים שרק הוא ניקה לשטוף ידנית עם מברשת וסבון, גרפתי את המים שהיו נקיים ברמה שהעכירות שלהם מינימלית וכנראה שהיתה בעיקר היה מסבון.
אם נופל משהו גדול ודביק או נוזל אני מרים עם נייר סופג אבל אפילו עם כתמים יבשים לא גושיים מתמודד לא רע, פשוט הגדרתי שירטיב קצת יותר מרמת ברירת המחדל ויעשה קודם שאיבה ולא במקביל שזה גם נכון לגבי הידניים.
מגיע כמעט עד הקצה של הפנלים ורגלי רהיטים, רק צריך להגדיר לו את זה באפליקציה.

בית עם ילדים קטנים ובישולים, הרצפה פשוט נקיה.

הרבה יותר טוב בs7 s8 שיש לחברים עם השטות הרוטטת שכולם מנקים פעם בשבוע שבועיים ידני להשלמות

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #26 

31/12/2024 11:16  
Drleo כתב:
ממליץ על שואב ששוטף את עצמו במים חמים בלבד אחרת לא שווה, תמיד יהיו שמנים על הרצפה ומים חמים מנקים הכי טוב, אי אפשר להתווכח על זה.

מניסיון הDreame l10s pro ultra או x40 ultra עושים עבודה כמעט מושלמת.

קניתי לפני כמה חודשים את הרובוטי Dreame l10s pro heat ועכשיו ללא ניקיון ידני בכלל הרצפה בניקיון מושלם, ניסיתי אחרי חודשיים שרק הוא ניקה לשטוף ידנית עם מברשת וסבון, גרפתי את המים שהיו נקיים ברמה שהעכירות שלהם מינימלית וכנראה שהיתה בעיקר היה מסבון.
אם נופל משהו גדול ודביק או נוזל אני מרים עם נייר סופג אבל אפילו עם כתמים יבשים לא גושיים מתמודד לא רע, פשוט הגדרתי שירטיב קצת יותר מרמת ברירת המחדל ויעשה קודם שאיבה ולא במקביל שזה גם נכון לגבי הידניים.
מגיע כמעט עד הקצה של הפנלים ורגלי רהיטים, רק צריך להגדיר לו את זה באפליקציה.

בית עם ילדים קטנים ובישולים, הרצפה פשוט נקיה.

הרבה יותר טוב בs7 s8 שיש לחברים עם השטות הרוטטת שכולם מנקים פעם בשבוע שבועיים ידני להשלמות
...
אשמח לשמוע שוב מה דעתך לאחר מספר חודשים של שימוש

תודה
כיף חיים.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

15/09/2024 9:04  
bixente כתב:
שלום לכולם
המרתון עם הילדים הכריע אותנו וכרגע מחפשים שוטף רובוטי איכותי. באחת התגובות ראיתי שרשמו משהו בסגנון "יש כאלו שמנגבים ויש כאלו שמקרצפים". ורציתי לדעת אם באמת יש משהו שמחליף שטיפה (או קרוב לזה) ועל איזה מדובר?
עד עכשיו הסתכלתי קצת על:
Roborock s8 maxv ultra
Dreame x40 ultra או l20
Ecovacs x5 או t30 pro
וממש לאחרונה הבנתי מהפורום הזה שיש גם חדש לרומבה ששכחתי את שמו
מספר שאלות:
1. מה מהם הכי מומלץ לניקיון כמה שיותר טוב? והאם יש אחרים שכדאי ולא ציינתי?
2. שמעתי על Dreame שהם טובים כל עוד עובדים אבל שיש להם הרבה תקלות השירות לא טוב. מישהו יכול לאשר או להפריך את זה?
3. על הרובורוק הבנתי שיש שיטה קצת מוזרה ושהוא לא ממש מקרצף אלא סתם קצת עושה mop זה נכון?

כיום יש לי שואב שוטף במוט של טינקו S5
כשאני מנקה הרבה פעמים אני צריך לגרד ידנית מהרצפה לכלוכים דבוקים. אני כן רוצה רובוטי שידע להתגבר על זה. אשמח להמלצות. ממה שאני מבין הטובים יעלו בסביבות ה5500. אשמח למשהו בתקציב וכמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף
תודה רבה
...
מה החלטת בסוף והאם אתה מרוצה?
כיף חיים.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

16/09/2024 8:59  
ziv_r כתב:
מבחינת אופן השטיפה, השואבים הרובוטים שגם שוטפים מגיעים עם אחד מ- 3 המנגנונים הבאים:
1. פד לח שמנגב את הרצפה היכן שהרובוט עובר (למשל Xiaomi Robot Vacuum E10).
2. פד לח רוטט (למשל Roborock S8 MaxV Ultra).
3. פדים מסתובבים (למשל Dreame L10s Ultra).

וגם לזה יש וריאציות, כמו הרמת משטח השטיפה מעל שטיחים - ויש אחרים שמתגאים שהם מרימים את משטח השטיפה גבוה יותר מאחרים.

יש גם רובוטים שתחנת העגינה שלהם מחוברת לעמדת ניקוז עבור תחזוקה מינימלית.

בקצרה, יש אינספור דגמים והמון תכונות, אבל כולם טובים לתחזוקה שוטפת של הניקיון. עבור ניקוי טוב יותר של הרצפה, אין תחליף לשטיפה על ידי אדם עם שוטף חשמלי נייד, הוא יגיע לרמת נקיון הרבה יותר גבוהה מכל רובוט.
...
מה ההמלצה שלך בלי מגבלת תקציב?

תודה
כיף חיים.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

21/03/2025 21:22  
royla כתב:
מה ההמלצה שלך בלי מגבלת תקציב?

תודה
...
הטכנולוגיה התקדמה מאז כבר יש רובוטים עם רולר כמו של השוטפים הידניים שאפילו בצד אחד מגיע צמוד לקיר.
היתרון שהם ממש שואבים את המים המלוכלכים למיכל פנימי ולא סתם סופגים את הלכלוך לתוך המטלית שמורחת אותו עד שהוא מגיע לעמדה להתנקות.

אז אם אין הגבלת תקציב אז ECOVACS X8, אבל תמיד רצוי לבדוק מי המקבילים שלו עם רולר ולבדוק הבדלים בינהם מבחינת אחריות ותוכנות אחרות, בכל זאת מדובר במכשיר מאוד יקר.

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #30 

21/03/2025 21:21  
royla כתב:
מה החלטת בסוף והאם אתה מרוצה?
...
באיחור די רציני אני מגיב כרגע
בסוף הלכתי על X5 PRO OMNI
1. ה T30 PRO היה עושה עבודה זהה בערך ב2000 ש"ח פחות (כשאני קניתי זה היה 3500 לעומת 5500 בערך)
2. לא מורגש שום ריח של המבשמים וזה מבאס קצת. לא יודע איך זה באחרים
3. המון המון תקלות של ניווט. הכי שבר אותי שהפעלתי אותו ב11 בלילה כשהייתי בפאפוס כדי שינקה עד למחרת כשאני חוזר. התעוררתי בבוקר לגלות שהייתה לו תקלה כלשהי ובמקום לנסות לחזור לעמדת טעינה הוא פשוט עצר ובזבז לעצמו את הסוללה כל הלילה כך שבבוקר כבר לא היה נגיש מרחוק. סוללה מאכזבת. שוב, לא יודע איך זה באחרים
4. נתקע על שטויות, פתאום מוצא אותו בלי מטלית באמצע הבית.
לא ארכוש שוב ECOVACS כי אני גם קורא באינטרנט שהבעיות שלי קורות להמון אנשים
אם היום הייתי קונה הייתי הולך על SAROS 10R

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

10/11/2025 23:43  
bixente כתב:
1. ה T30 PRO היה עושה עבודה זהה בערך ב2000 ש"ח פחות (כשאני קניתי זה היה 3500 לעומת 5500 בערך)
3. המון המון תקלות של ניווט. הכי שבר אותי שהפעלתי אותו ב11 בלילה כשהייתי בפאפוס כדי שינקה עד למחרת כשאני חוזר. התעוררתי בבוקר לגלות שהייתה לו תקלה כלשהי ובמקום לנסות לחזור לעמדת טעינה הוא פשוט עצר ובזבז לעצמו את הסוללה כל הלילה כך שבבוקר כבר לא היה נגיש מרחוק. סוללה מאכזבת. שוב, לא יודע איך זה באחרים
...
קניתי רובורוק סארוס 10,
1- אני דיי מרוצה
2- גם אני לא מריח שום ריח של הנוזל,שכבר כמה חודשים יש לי הרגשה שהוא בכלל לא מושך נוזל.
3- יש לי כלב בבית- אז אני מתחיל בשאיבה של הדייסון ואחכ נותן לרובורוק כם לעבוד העל פלוס שטיפה,אחרת המיכל שאיבה יתמלא בשבוע...
כיף חיים.

Ido.b
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
שם מלא: עידו בנטוב
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #32 

15/09/2024 10:25  
Huber כתב:
לנו יש Roborock s8 maxv ultra, ללא ילדים קטנים אבל עם כלב. מרוצים מאוד.

1. לא משתמשים בחומר, רק מים.
3. כולם עושים רק מופ. המטרה היא לא נקיון יסודי אלא שמירה על הנקיון בין שטיפה לשטיפה. זה לא מחליף שטיפה יסודית של הרצפות לפחות פעם בשבוע.

תנמיך ציפיות. כפי שציינתי הרובוטיים/אוטומטיים לא מחליפים שטיפה "ידנית" אלא רק שומרים על הנקיון בין לבין. לכלוך כבד עדיין יצריך שטיפה ידנית.
...
האם אתה לא מוסיף חומר ניקוי מטעמי בריאות או טעמים אחרים?

ChaoscripT
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 919
שם מלא: חביב
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #33 

להבנתי בהרבה רובוטים, הנוזל נקיון הוא לנקות את הפדים.

ואז מה שנשאר מהחומר מהניקוי של הפדים פשוט עובר לרצפה.

אני לא בטוח ב- 100% בזה, אבל ככה הבנתי.

בעבר ב- S7 MaxV הייתי מוסיף במים הנקיים, 2 פקקים, היה ריח רק בהתחלה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73236
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #34 

14/11/2025 10:07  
Ido.b כתב:
האם אתה לא מוסיף חומר ניקוי מטעמי בריאות או טעמים אחרים?
...
אין הזנה ישירה, צריך לשים את זה במיכל מים ולרב פשוט שוכחים.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #35 

16/11/2025 12:23  
Huber כתב:
אין הזנה ישירה, צריך לשים את זה במיכל מים ולרב פשוט שוכחים.
...
אכן על כל 2 ליטר שופכים פקק של חומר ניקוי לתוך המיכל מים נקיים של SAROS 10 (כמובן שמהחומרים שהיבואן מאשר :roll: )
מניסיון לאחר שטיפה מתחילים להריח בקטנה... מישהו פעם כתב שהרובוטים האלו מתוכנתים לשוק הסיני ושם פחות "מתחברים" לרעיון של
רצפה רייחנית מדי, לא יודע עד כמה זה נכון.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

10/11/2025 23:43  
bixente כתב:
...
1. בהנחה ששניהם עם מטלית אז כן ההבדלים קטנים

2. ככה זה בכולם. ספציפית הם בהתחלה אישרו הרבה חומרים לשטיפה של סנונית, ג'ונסון ואחרים לא מקציפים וחזרו בהם כנראה כי ראו שגורמים לסתימות, נשארו עם המלצה רק על המקורי וחומר נוסף של קסטלי. קח בחשבון שלמרות שאנשים ממליצים על כל מני חומרים את התוצאות (סתימות) מרגישים לפעמים רק אחרי כמה חודשים. ומישהו שלא ידע לטפל בזה לבד עלול להזדקק לשירות שגם ינצלו את העניין לבטל אחריות כתוצאה מזה שיזהו שימוש בחומר שלא אישרו. ניסיתי לזמן קצר חומר שהיה מומלץ בזמנו של ריצפז הלא מקציף, כבר בהתחלה שמתי לב שהוא קצת מאכל את הפלסטיק של המיכל שהופך להיות מט עד גובה הנוזל.
בכל מקרה, מה ששמים במיכל היעודי משמש רק לשטיפת המטליות אם רוצים לשטיפה עצמה צריך לשים במיכל מים.

3. אכן, הם לא מצטיינים בניווט, אבל סה"כ בתמורה לכסף הם טובים, במיוחד אם הולכים על הדגם בניים כמו T30C שדי מקביל ל-T50/X5 גם חלק מהחלקים משותפים.
עוד לא בטוח שזה עקבי אבל יש לי תחושה שכל פעם אחרי שאני מפצל את המפה ומוסיף סנריאו נניח לפעמיים איזור מסויים, ממשקצת אחרי הניווט מסתבר שצריך לאפס. כרגע כבר די הרבה זמן בלי (עם מפה ברירת מחדל) והכל עובד חלק :-)

4. גם זיהוי מכשולים לא בין הטובים

לגבי הרובורוק, הם אכן ידועים כטובים אבל גם בסארוס כבר שמעתי על בעיות, בין השאר שהמכלול שמחזיק את המברשת היחודית שלו פשוט נשבר לפעמים שזה משהו שלא מכוסה באחריות.
עקרונית לא הייתי שם סכום כזה על מוצר שהיבואן לא מגבה אותו בלפחות שנתים אחריות כמו אחרים. רובוט פשוט או שוטף ידני שלהם אין בעיה כשזה סכום נמוך יחסית אבל אלה עם העמדה מורכבים יותר ויכולים לצוץ תקלות גם אחרי שנה.

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #37 

מצטרף כאן לשאלות כי אנחנו גם מחפשים לבית החדש רובוט שוטף, חשבנו על אחד עם חיבור ישיר למים וביוב, למיטב ידיעתי יש את ה S8 MaxV ultra וגם את ה Saros10 (יש הכנה בארון שירות) ורצינו לדעת אם משהו כאן התנסה עם כזה?

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

23/11/2025 22:34  
hunter22 כתב:
מצטרף כאן לשאלות כי אנחנו גם מחפשים לבית החדש רובוט שוטף, חשבנו על אחד עם חיבור ישיר למים וביוב, למיטב ידיעתי יש את ה S8 MaxV ultra וגם את ה Saros10 (יש הכנה בארון שירות) ורצינו לדעת אם משהו כאן התנסה עם כזה?
...
יש כבר טכנולוגיה חדשה של רולר שיותר דומה לשוטפים הידניים שיותר שטיפה מאשר ניגוב אם כי יש להם (אולי לחלקם) חיסרון שהמיכל הפנימי של המים המלוכלכים כנראה דורש ניקוי תדיר שלא יסריח.
אז נכון לכרגע אולי לא כדאי להשקיע סכומים גדולים בדגמים עם הניקוז שהם בדרך כלל היקרים וברובורוק בכלל שנותנים רק שנה אחריות.

או לבדוק אם יש דגם טוב עם רולר וניקוז או לקחת דגם בניים של עד 3000 או יותר קרוב ל-2000 במחירי אילת כי סה"כ כל מה שמבוסס מטלית יעשה את אותה עבודה. שזה ניגוב כל עוד אין לכלוך קשה.

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #39 

26/11/2025 15:30  
gildmor כתב:
יש כבר טכנולוגיה חדשה של רולר שיותר דומה לשוטפים הידניים שיותר שטיפה מאשר ניגוב אם כי יש להם (אולי לחלקם) חיסרון שהמיכל הפנימי של המים המלוכלכים כנראה דורש ניקוי תדיר שלא יסריח.
אז נכון לכרגע אולי לא כדאי להשקיע סכומים גדולים בדגמים עם הניקוז שהם בדרך כלל היקרים וברובורוק בכלל שנותנים רק שנה אחריות.

או לבדוק אם יש דגם טוב עם רולר וניקוז או לקחת דגם בניים של עד 3000 או יותר קרוב ל-2000 במחירי אילת כי סה"כ כל מה שמבוסס מטלית יעשה את אותה עבודה. שזה ניגוב כל עוד אין לכלוך קשה.
...
תודה! יש לך דוגמה לכזה? שבוע הבא אנחנו באילת אז אפשר גם לקנות שם וחשבתי כבר שה Saros 10 refill יסגור לנו את הפינה

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #40 

26/11/2025 15:50  
hunter22 כתב:
תודה! יש לך דוגמה לכזה? שבוע הבא אנחנו באילת אז אפשר גם לקנות שם וחשבתי כבר שה Saros 10 refill יסגור לנו את הפינה
...
אני יכול לתת דוגמה לדגם בניים שאני משתמש ****** T30C
לא נצמד לגמרי לקיר וקצת מתקשה בניווט אבל במחיר של סביבות 2000 באילת בהחלט תמורה טובה.
מראש הלכתי על זה כי מיועד לשטח קטן יחסית (מפלסים)

דגמי רולר יש ****** X11/X8, דגם של מובה ואחרים, לא חקרתי יותר מדי כי חיפשתי משהו אחר.
כדאי לעשות קצת חיפושים ולבדוק גם השוואות שלהם באתר VACCUM WARS ולשים לב לציונים הספציפיים של התחומים שחשובים לך.
יש שם לפעמים כאלה שמגיעים למקומות הראשונים ולא בהכרח בזכות יכולות השטיפה. וכאלה עם רולר שאיכשהו פחות טובים בשטיפה מכאלה עם מטליות.
מה שיכול לשפר בכללי זה טכנולוגיה שיודעת לזהות ספציפית איזור מלוכלכך ולהתמקד בו, כי מעבר אחד בדרך כלל לא מספיק לשום רובוט וגם לא לידני. האופציה השניה כשהרובוט "טיפש" זה להגדיר פעמיים שטיפה מראש על איזור שיודעים שנוטה להיות יותר מלוכלך (כמו במטבח).

ובלי קשר למבוססי מטלית יש מגלה שאסור על איזור ממש רטוב או כתמים של משהו דביק\שומני שפשוט ימרח אותם על כל האיזור. צריך לתאם ציפיות. בשביל זה אני עדיין מחזיק את השוטף הידני.

לגבי מחירים יש קבוצות שונות של שואבים במטא שנותנים מחירים יותר זולים ממה שמופיע רשמי\זאפ.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”