מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11495
נתן תודות: 1191 פעמים
קיבל תודות: 2417 פעמים

שליחה #1981 

Dark Matter (2024)
(עונה -1 )

פרופסור לפיזיקה הולך לכיוון הבית ברחובות שיקגו, ונחטף על ידי זרים לגרסה חלופית של חייו ביקום מקביל. כאשר הוא מנסה לחזור לחייו הקודמים, הוא מגלה ריבוי יקומים שהופכים את חייו לסיוט בתוך מבוך. המסע שלו בתוך היקומים הופך למסע להצלת משפחתו האמיתית שמאלצים אותו להתמודד עם החלקים האפלים ביותר של עצמו. מבוססת על ספר מאת Blake Crouch שיצא בשנת 2016.

סדרת דרמת מדע בדיוני ברשת Apple TV+ שנהפכה למובילת בתכנים האיכותיים לטעמי, גם הפעם רואים את הנגיעה שלהם באיכות ההפקה ומושקעת. פתיחה מעולה ומותחת מבוילה לכמה גילויים לקראת אמצא העונה, שדנה גם בהיבטים פסיכולוגיים מה היינו עושים אחרת בחיינו
אם היינו עושים החלטות ובחירות אחרות, משהו שכל אחת מהרהר עם עצמו בחיי המשפחה או בבחירת המקצוע לעתיד. בסדרה הבחירות הם רבות ומגווונות ולא ניתן לבחור דרך מסוימת כי כל אחת מובילה לעתיד אחר - מה טוב או פחות טוב? זה דיון פילוסופי לאחר הצפייה. אבל זה פחות רלוונטי
כי כל החלטה תוביל לדרך שלא בטוח שנחוצה עבורנו כי אי אפשר לשכתב את העתיד מראש יש הרבה גורמים שמשפיעים על כל החלטה.

מעבר לכל הפסיכולוגיה שהסדרה מנסה להעביר, מדובר על סדרה מרתקת משוחקת היטב על ידי Joel Edgerton עם הפנים המיוסרות שכל כך מתאימות לדמות שהוא מגלם, לצד Jennifer Connelly המרשימה מכל הבחינות - תענוג לצפות מה משחקת. Alice Braga ("מלכת הדרום")
שחקנית שמוכיחה שיש לה הרבה מה לתרום לסדרות כי יש בה הרבה עומק וחן טבעי.

אחרי כל המחמאות מדובר על סדרה מעניינת תחילה, שהולכת לאיבוד בתוך כל היקומים, ולקראת הסוף פשוט איבדתי עניין מהעלילה וזה חבל
כי היה בה כתיבה טובה עם בימוי והפקה מצוינים, אך החלק השני מבולגן, לא קוהרנטי, מעייף עם סיום לכאורה סגור למרות שיש עונה נוספת.
רעיון מצוין שהיה יכול להיות סרט מעולה באורך שעתיים בלי כל המריחות באמצא, אך כרגיל חוטאים בעוד פרקים על חשבון איכות. חרף זאת הסדרה מעניינת ואפשר להוציא ממנה הרבה יותר בעונה שנייה, במידה ויהיו כותבים מוכשרים שיכולים להעביר אינפורמציה בלי להימרח ולהתיש את הצופה
בחלקים חסרי משמעות להבנת העלילה.

7.5/10

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #1982 

"Chimp Crazy" של HBO, בבימויו של אריק גוד, שביים את "Tiger King", מתעד את חייה הסוערים של טוניה הדיקס ואת הקשר שלה עם שימפנזים.
אחלה בינג' לכיפור

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6621
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #1983 

Emily in paris עונה 4

המשך עלילותיה של אמילי בפריז , לקראת סוף העונה אנו זוכים גם לצילומים מרומא .
אין באמת משו מיוחד שמבדיל את העונה הזו יחסית לעונות הקודמות
וגם אין דמויות חדשות : אותם סיפורי אהבה שמתמשכים כמו מסטיק

אבל הפרקים קצרים ויחסית זורמים אז ראיתי
לא יכול להגיד שסבלתי אבל חשבתי שיוצרי הסדרה
יטבלו אותה קצת בחומר יותר פיקנטי

10\6.5

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #1984 

בוש / Bosch.
התחלתי לראות בעקבות ההמלצות פה וזאת סדרה מצוינת. קשה לי לעצור את עצמי לראות עוד פרק למרות שאני עייף וצריך ללכת לישון.
בינתיים סיימתי עונה 5 וזה לא יורד ברמה.
10\8

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78788
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #1985 

Bosch - עונות 3+4

אפשר להתייחס לשתי העונות כיחידה אחת. רוב הזמן נפתחים עוד ועוד עלילות משנה (מעניינות בפני עצמן) עד שחשבתי שהסדרה לא תצליח לסגור אותן.

הכל נסגר באופן אלגנטי למדי.

8.5/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #1986 

17/10/2024 17:21  
dmitrys כתב:
בוש / Bosch.
התחלתי לראות בעקבות ההמלצות פה וזאת סדרה מצוינת. קשה לי לעצור את עצמי לראות עוד פרק למרות שאני עייף וצריך ללכת לישון.
בינתיים סיימתי עונה 5 וזה לא יורד ברמה.
10\8
...
אגב - אם אתה צופה באמזון פריים, משום מה עונה 7 מופיעה שם אבל לא זמינה לצפייה. גיליתי את זה במקרה כשהתחלתי לצפות בסדרת ההמשך 'בוש לגסי' ולפי תקציר העונה הקודמת הבנתי שחסרה לי עונה...

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #1987 

12/10/2024 21:16  
Lior_M כתב:
Starting 5

סדרה חדשה בנטפליקס שמנסה לשחזר את ההצלחה של drive to survive אך פחות טובה ממנה, ועדיין סדרת חובה לכל מי
שמתעניין ב NBA.
עוסקת בחמישה שחקני NBA במהלך עונת 23-24 ומאפשרת הצצה בין השאר לחיים האישיים ולמשפחות שלהם.
...
אני חולה על נבא ולא הצלחתי להמשיך לצפות אחרי 2 פרקים - אני מצטער אבל כמות האגו שנשפכת מלברון, אדוארדס ובאטלר בלתי ניתנת להכלה.
דווקא מאד מעניין אותי לצפות בדברים שמעבר למשחק אבל לא עם החבורה הזו (חוץ מסאסוניס שהוא היחיד שנראה נורמלי למרות שהייתי מעדיף לראות דוקו על אבא שלו)

דווקא כמישהו שראה כמה סדרות ספורט של נטפליקס על ענפים שאני לא מכיר או אוהב (ריצה, גולף וכו) לדעתי הסדרה הזו לא מיועדת למי שלא מתעניין ב נבא.

ציון 5
נערך לאחרונה על ידי oris74 ב 26/10/2024 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #1988 

זה לא דיון על סדרות. כל הודעה כאן צריכה להיות בפורמט של - שם הסדרה והעונה והביקורת שלכם עליה + ציון בסוף...

הודעות שלא בפורמט יפוצלו או ימחקו. תודה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #1989 

Bosch

עונה 1-7

סדרה מצויינת שסוקרת כל עונה מקרה אחד של רצח שבוש מתמקד בו אך נוגע בחיים הפרטיים, הפוליטיקה הארגונית במשטרה. העונות האחרונות חזקות יותר ובמיוחד העונה האחרונה.

8.5/10

splspl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 257
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1990 

ממילץ בחום על 2 סדרות:

1. Colin from Accounts

סדרה אוסטרלית רומנטית לראות עם האישה - כיף.

2. Cheaters
סדרה עם של ה BBC עם פרקים קצרים על זוג שכנים שבוגדים אחד בשני

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #1991 

משחק הדיונון / Squid Game - עונה 1
ראיון מבריק , דקורציות מגניבות ויש גם מתח.
יחד עם זאת, כל הגיבורים נראים לי מפגרים, דמויות מאוד שטוחות. מלודרמות וטרגדיות שמתאימות אולי לסרטים מלפני 50 שנה.
נמאס לי בערך באמצע, אבל ראיתי עד הסוף כי רציתי לדעת איך נגמר. דפדפתי הרבה פעמים כמה דקות קדימה כי היה כבר משעמם.
6/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #1992 

See (2019)
(עונה -1)

לאחר שווירוס משמיד את רוב אוכלוסיית העולם, מי שנותר נשאר עיוור מה שמאלץ את הנותרים לפתח שיטות חדשות להתקיים ולצוד, לפתע נולדים
זוג תאומים עם יכולת ראייה מה שמוביל למלחמות מול שבטים אכזריים שנלחמים בשיטות ימי הביניים עם כידונים וחרבות.

יש משהו שרשת Apple TV יודעת לעשות טוב יותר מכולם, בניית עולם עשיר, דמויות בעלות רבדים של עומק, הפקה מרהיבה, ליהוק מדויק לז'אנר
כתיבה מרשימה, בימוי והשקעה על כל מה שמסביב ללא פשרות וזה מה שהופך אותם לחברת הסטרימינג האיכותית ביותר לטעמי (ולדעת רבים).

גם הסדרה פוסט-אפוקליפטית הזו עשויה בטוב טעם , מצלמת נהדר, סצנות קרבות מרהיבות עשויות היטב, עלילה סוחפת ומרתקת, סיפור הדוק
וליהוק נהדר של Jason Momoa שמוכיח שיש לו הרבה מה לתרום עם משחק אמין לאורך כל העונה. Personal information משחק בתור
Tamacti Jun מצליח ליצחור דמות מרשימה שקל להתחבר אליה, מקווה שהוא ישרוד את הקרבות הקשים. המלכה Sylvia Hoeks דמות מעט
בעייתית, אך במכלול הדמויות דווקא טוב שיש דמות מרגיזה. Nesta Cooper הבת של "באבה ווס" כל פעם חכיתי שאיזה חץ יפגע בה ויעלים אותה.
Alfre Woodard מרשימה.

סדרת דרמת פעולה פוסט-אפוקליפטית מופקת, מבוימת, משוחקת וכתובה היטב. המוטיב של עלילה סוחפת עם דמויות מעניינות נשמר לאורך כל העונה. סצנות הפעולה אומנם אכזריות ולא פעם מעלות תהיות האם זה החינוך שנרצה לתת לילד גם בעלום מסוכן, עדיין מדובר על סצנות גדולות
ומרשימות. התסריט כתוב בצורה פשוטה וזה פשוט תענות לא להתעמק בפרטים בתקופה הזו - אסקפיזם מצוין. יש הרבה מחמאות ליוצרי הסדרה
מלבד דבר אחד שמעיק על הסדרה גם אם נקודת ההנחה שזאת סדרה דימיונית, עדיין - עיוורים בונים בתים, צדים, נלחמים, עוברים הרים ומכשולים
ללא בעיה ללא ראייה. זהו אומנם פרט שאמורים להדחיק אותו לאחר שרואים את ההשקעה המרשימה, לי היה מעט קשה (זוגתי מאוד נהנית).

7.7/10

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 766 פעמים

שליחה #1993 

The Legend of Vox Machina - Season 3

עונה שלישית לסדרת האנימציה (מבוססת D&D). חבורת הגיבורים בהנהגת התאומים וקס ווקס ממשיכה במסעה להצלת אקסנדריה כשהפעם הם מתעמתים מול ת'ורדאק, הדרקון שמאיים להשתלט על העולם. כדי להצליח במשימה עליהם להשיב "שריד" נוסף בעל כוחות עצומים, להתגבר על השדים הפנימים שלהם בנוסף לשדים אמיתים ולכרות ברית עם השטן (פשוטו כמשמעו). החיים האישים של החבורה משפיעים על העלילה וההחלטות שהם מקבלים וכמובן שככל שהחבורה מתעצמת כך גם האויבים שלה.
אני הרגשתי בחלקים רבים של העונה הזו שהיא יותר מאופקת ופחות בועטת, הגיוני לסדרה שהתחילה כמחתרית משהו והפכה להצלחה גדולה, אבל בסה"כ העונה הזו היא עוד מאותו דבר ואם אהבתם את שתי העונות הראשונות אז היא בהחלט מומלצת.

כל פרקי הסדרה זמינים לצפיה באמזון פריים.

8/10

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 766 פעמים

שליחה #1994 

The Devil's Hour - Season 2

אתגר לא קטן לקחו על עצמם יוצרי הסדרה כשהחליטו להמשיך לעונה 2, במיוחד כשהרגיש שכל הסיפור נסגר לגמרי, ובכל זאת הם הצליחו בענק.
קשה לתאר מה קורה בסדרה שכזו בלי לעשות ספויילרים ולכן אספר רק שהסיפור של לוסי, אייזק, גדעון וראבי לא נסגר ואף רחוק מזה. העלילה הולכת ונרקמת כשאנחנו עוברים בין לולאות מציאות שונות ומבינים לעומק כמה מהדברים שהתרחשו בעונה הראשונה.
הכתיבה מהודקת ומצויינת, ג'סיקה ריין היא וואו, האותנטיות של הסדרה נשמרת והיוצרים מצליחים בענק לשמור על מתח בכל רגע.
חובה לצפות בעונה הראשונה לפני שמתחילים את זו, ובמידה ועבר יותר מידי זמן מאז שצפיתם בראשונה אז ממש מומלץ לתפוס את recap טוב ביוטיוב.

כל פרקי הסדרה זמינים לצפיה באמזון פריים.

9/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #1995 

What We Do in the Shadows (דיסני, YES)

קומדיה הזויה על חבורת ערפדים שגרה בפרוורי ניו יורק - מבוסס על סרט בשם זהה (זמין ב YES).
לא הייתי חושב לצפות בזה אבל ראיתי את הבנים שלי צופים וצוחקים בקול אז החלטתי לנסות וזה פשוט נהדר. לא בטוח שכל אחד יתחבר להומור אבל בעיניי הוא גאוני. ההפקה גם מושקעת ועם המון הופעות אורח מעולות.

8

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #1996 

04/11/2024 12:23  
Kondo10 כתב:
See (2019)
(עונה -1)

לאחר שווירוס משמיד את רוב אוכלוסיית העולם, מי שנותר נשאר עיוור מה שמאלץ את הנותרים לפתח שיטות חדשות להתקיים ולצוד, לפתע נולדים
זוג תאומים עם יכולת ראייה מה שמוביל למלחמות מול שבטים אכזריים שנלחמים בשיטות ימי הביניים עם כידונים וחרבות.

יש משהו שרשת Apple TV יודעת לעשות טוב יותר מכולם, בניית עולם עשיר, דמויות בעלות רבדים של עומק, הפקה מרהיבה, ליהוק מדויק לז'אנר
כתיבה מרשימה, בימוי והשקעה על כל מה שמסביב ללא פשרות וזה מה שהופך אותם לחברת הסטרימינג האיכותית ביותר לטעמי (ולדעת רבים).

גם הסדרה פוסט-אפוקליפטית הזו עשויה בטוב טעם , מצלמת נהדר, סצנות קרבות מרהיבות עשויות היטב, עלילה סוחפת ומרתקת, סיפור הדוק
וליהוק נהדר של Jason Momoa שמוכיח שיש לו הרבה מה לתרום עם משחק אמין לאורך כל העונה. Personal information משחק בתור
Tamacti Jun מצליח ליצחור דמות מרשימה שקל להתחבר אליה, מקווה שהוא ישרוד את הקרבות הקשים. המלכה Sylvia Hoeks דמות מעט
בעייתית, אך במכלול הדמויות דווקא טוב שיש דמות מרגיזה. Nesta Cooper הבת של "באבה ווס" כל פעם חכיתי שאיזה חץ יפגע בה ויעלים אותה.
Alfre Woodard מרשימה.

סדרת דרמת פעולה פוסט-אפוקליפטית מופקת, מבוימת, משוחקת וכתובה היטב. המוטיב של עלילה סוחפת עם דמויות מעניינות נשמר לאורך כל העונה. סצנות הפעולה אומנם אכזריות ולא פעם מעלות תהיות האם זה החינוך שנרצה לתת לילד גם בעלום מסוכן, עדיין מדובר על סצנות גדולות
ומרשימות. התסריט כתוב בצורה פשוטה וזה פשוט תענות לא להתעמק בפרטים בתקופה הזו - אסקפיזם מצוין. יש הרבה מחמאות ליוצרי הסדרה
מלבד דבר אחד שמעיק על הסדרה גם אם נקודת ההנחה שזאת סדרה דימיונית, עדיין - עיוורים בונים בתים, צדים, נלחמים, עוברים הרים ומכשולים
ללא בעיה ללא ראייה. זהו אומנם פרט שאמורים להדחיק אותו לאחר שרואים את ההשקעה המרשימה, לי היה מעט קשה (זוגתי מאוד נהנית).

7.7/10
...
See ( 2019–2022)
(עונות - 3-2)

בודדות הסדרות שמצליחות לחבר את הצופה חיבור מלא לדמויות שמלוות אותך גם לאחר כמה שבועות של צפייה בדרך לעבודה או במהלך החיים
הסדרה הזו עושה את זה בגדול. פשוט לא יכולנו שלא להזכיר (זוגתי) את הסדרה שוב ושוב, לצחוק, לכאוב, להתרגש, ויותר מכל להינות מכל רגע.

זה נקרא חיבור רגשי שגורם לך להיכנס לתוך העלילה ולהיות חלק ממה שקרוה על המסך. את כל זה אני לא יכול להניח בצד למרות שיש בה כשל
אחד שקשה להיעלם ממנו - עיוורים שעושים כל את כל הדברים שרואים בקושי יכולים לעשות בתנאים שהם חיו. אבל אם מתעלמים מזה וזה לא פשוט
נחשפים לסדרה עשויה וכתובה היטב, ליהוק מופלא עם שלל דמויות (יש פירוט למעלה) שכל אחת מוסיפה נתבך נוסף לבניית העלילה המרשימה
שאין בה רגע אחד משעמם, כל פרק מסתיים בקליף- האנגר שמשאיר את הצופה על קצה הכיסא במתח לבאות.

כמו שכבר ציינתי, Jason Momoa באחת מתצוגות המשחק המרשימות שראיתי מצידו שלא תשאיר אף אחד אדיש ליכולות שלו. שאר הליהוק נהדר
אפילו במלכה (Sylvia Hoeks) שהייתה מרגיזה, בהמשך מבינים כמה רבדים של עומק היא מוסיפה לסיפור העסיסי. עונה שנייה לא נופלת מראשונה עונת הסיום שלשית חותמת את הסדרה מה שאשאירה אצלנו חלל ענק למלא אותו (עדיין זה לא קורה) למרות מבול של סדרות שיש כיום.

אני משער שאם היוצרים היו משאירים את הדמויות עם יכולת לראייה, הסדרה הייתה יכולה לרוץ לעוד כמה עונות, כי היה בה הרבה דברים די יחודיים
סצנות קרובות עשויות למשעי על אף שאכזריות למדי בשילוב רגש בין הורים לילדיהם שמגוננים עליהם בכל דרך שגורם לצופה להזדהות מלאה.
אני עדיין מחפש את "באבה ווס" אבל יודע שלפעמים עדיף לסיים סדרה כשהיא בשיא מאשר למרוח אותה - ואת זה הם עשו בצורה הכי מכובדת.
סדרה שהייתה עבורנו אסקפיזם הכי טוב בתקופה הנוכחית עם כמה רגעי קסם שהרימו את המורל לכמה רגעים.

8.2/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #1997 

ג'ורג' קנאפ עיתונאי שהביא כמה סיפורים גדולים הקשורים לעב"מים חושף כמה ממצאים לכאורה חדשים על ביקורים מהחלל החיצוני.

משחר האנושות אנחנו חוקרים את החלל להבין את המשמעות של היקום האין סופי והאם אנחנו לבד ביקום. לדאבוני תשובות אין עדיין למרות תוכניות
ועובדות לכאורה של ביקורים מהחלל החיצון. בתור גרופי של הנושא שחקר את הדברים על ידי קריאה או צפייה אין סופית בתוכניות חלל מודע שבשנים
האחרונות איבדתי עניין לא בגלל שזה לא מעניין אותי, נהפכו - אלא מפני שנראה שלמרות כל הקדמה אנחנו עדיין לא יודעים כלום.

עוד סדרה שמעלה השערות שנותעל חייזרים שחיים בים, תמונות של אורות שונים, חיות שניקדו מהן את כל הדם בלי להשאיר טיפת דם על הקרקע
בסיס של חייזרים במקסיקו שמוביל לדברים מוזרים באזור, אורות הפניקס המפורסמים, וכמובן שדו"ח הפנטגון המכחיש את קיומם של עב"מים.
אבל דונלד טראמפ טוען שהוא עומד לחשוף פרטים מטלטלים על הנושא (אשרי המאמין).

סדרת דוקו מעניינת בחלקה אך נופלת שוב ושוב למלל לא מעניין כל פעם בנקודת השיא. הראיונות עם האנשים שראו לכאורה עב"מים לא משענעים
הצלומים שכבר נחשפו בעבר יש לרובם הסבר מדעי שלא קשור לעולמות אחרים. בסיכומו של דבר למרות שאני חובב חלל וסקרן מטבעי לגבי התהוות
היקום, יצאתי בדיוק כמו שנכנתי לסדרה - חסר ידע. ממצאים חדשים לא ראינו בסדרה, צילומים לא ברורים שלא הוסיפו של ערך מוסף למה שידוע
אבל הייתה שם תבונה אחת שהביקורים הם של נוסעים בזמן מהעתיד שבאים להציל אותנו מהשמדה, ולראייה ניסיונות בפצצות אטום השתבשו על ידי
חלליות שריפו באוויר לשבש את הפיצוץ בכמה פעמים ואזורים שונים בעולם. נושא מרתק מוגש בצורה מרושלת ולא אחידה.

6.8/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #1998 

the penguin

סדרת hbo על עלייתו של ראש המאפיה הפינגווין מסרטי בטמן. אין כאן כוחות על אלא פשוט הרבה אנשים רעים ופינגווין מביס את כולם באכזריותו אין קץ.

קשוח אבל מרתק. עשוי מדהים.

8.5/10

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 603 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #1999 

מצטרף להמלצה. פנינה של ממש!
אני מסיים כעת את העונה השנייה.
וואו! פשוט ממכר ומרתק ואי אפשר להפסיק.
הסדרה יכולה אולי להרתיע בגלל השפה ו 32 הפרקים הארוכים יחסית, אבל התסריט והמשחק מעולים, ובנוסף המימיקות של השחקנים ושינוי הטונציות ובתוך כך כללי ההתנהגות הקוריאנית פשוט ריתקו אותי.

21/11/2020 18:33  
oferlaor כתב:
עונה ראשונה של Stranger (יער סודי) - סדרה דרום קוראנית בנטפליקס

זה עלול להרתיע אנשים כשמדובר בסדרה דרום קוריאנית אבל זה די מדהים כמה שזה אוניברסלי. מדובר בסדרה שהיא סוג של דרמה משטרתית על חוקר/תובע שמנותק לחלוטין מסביבתו בשל ניתוח מח שעבר בגיל צעיר. חקירת רצח שלו מסתעפת מאוד ומגיעה למקומות גבוהים ביותר בחברה האזרחית, במשטרה ובפרקליטות כשהוא מזהה יותר ויותר נקודות מושחתות בכל הארגונים האלה.

הסדרה די ארוכה (16 פרקים בעונה הראשונה) אבל מרתקת.

9/10
...

אוריה
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 187 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #2000 

היכן משודר ?

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”