תודה, גם לי אין מושג האם זה יפתור את הבעיה,יחמיר את המצב או שלא יעשה שינוי גדול, צריך לנסות כדי לראות. יש לארנדל מדיניות החזרה מצויינת של 60 יום, ככה שאם זה לא מתאים, אני יכול להחזיר את הסאב ולקבל זיכוי מלא, כולל עלויות השילוח חזרה. אני מתכוון להתחיל בלשים את הסאב החדש בפינה האחורית, לכייל ולהאזין. אחר כך לנסות לנתק את ה SVS PB 2000 pro שמקדימה ולשמוע רק את הארנדל מאחורה ואולי אם יהיה לי כוח, אעביר את הארנדל קדימה. אחרי שאסיים עם המשחקים אחליט אם להשאיר את הסאב החדש, יחד עם ה SVS, למכור את ה SVS או להזמין עוד ארנדל זהה.
בכוונה קניתי סאב סגור כי לא האזנתי לאחד כזה אצלי בבית ומעניין אותי איך זה יהיה לעומת סאב עם פורט כמו ה SVS שיש לי. יותר חשוב לי ה Attack בתחום המיד באס מאשר תדרים אולטרה נמוכים, ככה שסאב סגור עשוי להיות יותר לטעמי. ננסה ונראה.
למי ששאל, יש לי 6 פנלים סופגים בחדר. זה הוריד את ההד בחדר לכמעט אפס. כדי לספוג באס צריך מעל 60 ס"מ עובי של פנל מהרצפה לתקרה וממה שקראתי זה לא תמיד עובד ובכל מקרה, אין לי מקום כדי להכניס כזה דבר.
נתקלתי היום במוצר הבא - Anti mode 80335II,מערכת DSP שכוללת מיקרופון כיול ויכולה לכייל שני סאבים בלחיצת כפתור. המחיר כאן באירופה 400 יורו. חבילה שלמה של DIRAC LIVE עם כיול באס למספר סאבוופרים עולה 800$, או תוספת Bass control למספר סאבים זה 500$, ככה שה DSP נראה עסקה ממש טובה.
https://nordicspeakershop.com/products/ ... -equalizer